evet naif ve kibar bir tarzı var bende bu açıdan beğendim.Ben her şeyden önce üslubunu beğendim. Tanımadan etmeden laubali konuşanları sevmiyorum. Yani hemen senli benli, canımlı tatlımlı konuşmasınlar demiyorum da, bazısında samimi gelmiyor.
Elfin Demet'de bir mesafe ve profesyonellik. Gün içinde sınırlı sayıda bakım yapması bile daha bi güven veriyor bana. Kartları yorumlama biçimi de çok değişik, kendine özgü. Ezber değil.
Vadesini bekliyorum hala ama bildiği şeyler oldu: karşı tarafın kişilik yapısı veya aynı meslekten olduğumuzu söylemediğim halde "aranızdaki mesleki ego savaşı" gibi şeyler.
Çorba olmak benzetmesine katılıyorum ben de :)) Ama yine de paralel şeyler söyleyenler çok bende.
Sizi çok çok çok iyi anlıyorum ondan sonra kafamız fallarla dolu bir biçimde önümüzü göremiyoruz ben kendimde çözümü şöyle buldum.An ı bilseler bile bir ‘an’ sonrasını Allahtan başkası bilemez o yüzden gelecekle ilgili hiçbir yorumu dikkate almıyorumares bey anı çok iyi bildi bende de. 16 sını takip eden hafta görüşme var dedi bekliyorum eğer tutarsa vadesi
tekrar baktırırım.
inşallah tutar .
ama ilişki geleceği ile ilgili bir gelecek var dedi.
elfin hanım yok dedi
zümra hanım var dedi .
çorba oldum
Sizi çok çok çok iyi anlıyorum ondan sonra kafamız fallarla dolu bir biçimde önümüzü göremiyoruz ben kendimde çözümü şöyle buldum.An ı bilseler bile bir ‘an’ sonrasını Allahtan başkası bilemez o yüzden gelecekle ilgili hiçbir yorumu dikkate almıyorum
Çünkü anlatılanlara takılıp kalıyoruz belki de bu yüzden fal yasaklanmış sağlıklı düşünmemizi engelliyor içki gibi uyuşturucu gibi biz de kendimizi kaptırdıkça kaptırıyoruzbu sefer faldaki söylemlere göre hayatımızı yaşıyorum diğer konuda da paylaştım telwe de uzun süre taracaya fal baktırdım .artık adamın yaptıkları değil fal da ki yansıyan bilgilere inanır olmuşum .
ne mi oldu evleneceğim adam başka ile gitti.ve ilişkimiz bitti.
boş yere hatalarını görmeme rağmen bekledim de bekledim.
binnaz da d çok yorumaldım allak bullak oldum .e adamın sevgisi var ama ilişki yok ses seda yok aayan yok
olan bize oluyor
Elfini yakalayamadim bir anda 6 kisi olmus ben kredi alana kadar yuh demek.istiyorum.elifn demete dayanamadım baktırdım
baktıranlar yorumlarını paylaşabilir mi?
Resmen sok haberArkadaşlar son bir sene içinde baktırdığım tüm fallar patladı. 1 senedir bir ileri bir geri gittiğim adam evli ve çocuklu çıktı. Bir falcı dışında kimse bunu görmemiş fallarında. O da tesadüf mü değil mi bilmem tellwe Medyumhestia. Ses kaydı çok cızırtılıydı ama ya geçmişte yada şuanda hayatında olan bir kadının etkisiyle bitecek dedi ilşkiniz. Dün beyefendi benim şüpheli hallerinden sıkıştırdığım için itiraf etti ne bok olduğunu. Ne Zümra ne Bahar yağız hiçbiri bilemedi.
Yorumu koymamislar mi? Toplu halde kandiriliyoruz zaten ama bu kadar da goze sokmasalar keske. Ares icin bende ii seyler soyledim reklamci diye dusunebilirsin dogal olarak ama gercekten bende anlik ve gecmis cok cok iyiydi. Vadesi cikmadi diye burda kac kez de soyledim zaten ama yine de umut edip bekliyo insan iste. Simdi yoruma da mudahale ettikleri kabak gibi ortada olunca bi kez daha yikildimAres levise yaptigim yorum kayde almamışlar yorumu profiline koymamışlar şimdi anladim neden bir guzel yorumlar oldugunu profilinde :’)) gerçekten cok kazıkçılar inanmayin. Bence burdada reklamcilar var :’) kanmayınn
Benim de aklım almıyor bu yorumları zaten.Hatta bende mi sıkıntı var diye çok düşündüğüm olmuştu çünkü bana asla fevkaledenin fevki gibi gelmedi hiçbiri bu güne kadarYorumu koymamislar mi? Toplu halde kandiriliyoruz zaten ama bu kadar da goze sokmasalar keske. Ares icin bende ii seyler soyledim reklamci diye dusunebilirsin dogal olarak ama gercekten bende anlik ve gecmis cok cok iyiydi. Vadesi cikmadi diye burda kac kez de soyledim zaten ama yine de umut edip bekliyo insan iste. Simdi yoruma da mudahale ettikleri kabak gibi ortada olunca bi kez daha yikildim(
Nereden bilecekler ki kabahatin büyüğü bizde bunlara dünyanın parasını bayılınca bu kadar gözümüzde büyüttükArkadaşlar son bir sene içinde baktırdığım tüm fallar patladı. 1 senedir bir ileri bir geri gittiğim adam evli ve çocuklu çıktı. Bir falcı dışında kimse bunu görmemiş fallarında. O da tesadüf mü değil mi bilmem tellwe Medyumhestia. Ses kaydı çok cızırtılıydı ama ya geçmişte yada şuanda hayatında olan bir kadının etkisiyle bitecek dedi ilşkiniz. Dün beyefendi benim şüpheli hallerinden sıkıştırdığım için itiraf etti ne bok olduğunu. Ne Zümra ne Bahar yağız hiçbiri bilemedi.
Sizce kabul ederler mi böyle bir iddiayı?Ben site yonetimine mesaj aticam, yorumlara mudahale edilgini
Onlar yine isine devam eder tabi ama yagmasada gurlerim en azindanSizce kabul ederler mi böyle bir iddiayı?
Ben ihtimal veremiyorum
Arkadaşlar son bir sene içinde baktırdığım tüm fallar patladı. 1 senedir bir ileri bir geri gittiğim adam evli ve çocuklu çıktı. Bir falcı dışında kimse bunu görmemiş fallarında. O da tesadüf mü değil mi bilmem tellwe Medyumhestia. Ses kaydı çok cızırtılıydı ama ya geçmişte yada şuanda hayatında olan bir kadının etkisiyle bitecek dedi ilşkiniz. Dün beyefendi benim şüpheli hallerinden sıkıştırdığım için itiraf etti ne bok olduğunu. Ne Zümra ne Bahar yağız hiçbiri bilemedi.
Uzulme fal bu sonucta, baksana siteye guvenimiz bile sarsildi degmez uzulmeneArkadaslar Elfin demet bana cok olumsuz konusmus kadinin puani 100 de100 cokmus durumdayim.
Yuzde 90 olumlu yorum aldim sadece 1 2 kisiden olumsuz yorum aldim.Bunlardan biri de Elfin.Uzulme fal bu sonucta, baksana siteye guvenimiz bile sarsildi degmez uzulmene
Arkadaşlar son bir sene içinde baktırdığım tüm fallar patladı. 1 senedir bir ileri bir geri gittiğim adam evli ve çocuklu çıktı. Bir falcı dışında kimse bunu görmemiş fallarında. O da tesadüf mü değil mi bilmem tellwe Medyumhestia. Ses kaydı çok cızırtılıydı ama ya geçmişte yada şuanda hayatında olan bir kadının etkisiyle bitecek dedi ilşkiniz. Dün beyefendi benim şüpheli hallerinden sıkıştırdığım için itiraf etti ne bok olduğunu. Ne Zümra ne Bahar yağız hiçbiri bilemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?