Binnaz Abla

evet naif ve kibar bir tarzı var bende bu açıdan beğendim.
bir vade vermemiş görüşme olur demiş mesela .ares gibi zümra gibi ade belirtmemiş olabilirliğini söylemiş ama
bilemedim çorba oldu
anlık durum evet iyi .

Sizi çok çok çok iyi anlıyorum ondan sonra kafamız fallarla dolu bir biçimde önümüzü göremiyoruz ben kendimde çözümü şöyle buldum.An ı bilseler bile bir ‘an’ sonrasını Allahtan başkası bilemez o yüzden gelecekle ilgili hiçbir yorumu dikkate almıyorum

bu sefer faldaki söylemlere göre hayatımızı yaşıyorum diğer konuda da paylaştım telwe de uzun süre taracaya fal baktırdım .artık adamın yaptıkları değil fal da ki yansıyan bilgilere inanır olmuşum .

ne mi oldu evleneceğim adam başka ile gitti.ve ilişkimiz bitti.
boş yere hatalarını görmeme rağmen bekledim de bekledim.

binnaz da d çok yorumaldım allak bullak oldum .e adamın sevgisi var ama ilişki yok ses seda yok aayan yok
olan bize oluyor

Çünkü anlatılanlara takılıp kalıyoruz belki de bu yüzden fal yasaklanmış sağlıklı düşünmemizi engelliyor içki gibi uyuşturucu gibi biz de kendimizi kaptırdıkça kaptırıyoruz

Arkadaşlar son bir sene içinde baktırdığım tüm fallar patladı. 1 senedir bir ileri bir geri gittiğim adam evli ve çocuklu çıktı. Bir falcı dışında kimse bunu görmemiş fallarında. O da tesadüf mü değil mi bilmem tellwe Medyumhestia. Ses kaydı çok cızırtılıydı ama ya geçmişte yada şuanda hayatında olan bir kadının etkisiyle bitecek dedi ilşkiniz. Dün beyefendi benim şüpheli hallerinden sıkıştırdığım için itiraf etti ne bok olduğunu. Ne Zümra ne Bahar yağız hiçbiri bilemedi.

Resmen sok haber (.Tatlim cok kötü bir durum allah yardimcin olsun ama en azinda daha da ilerlemeden ögrenmissin isler.

Yorumu koymamislar mi? Toplu halde kandiriliyoruz zaten ama bu kadar da goze sokmasalar keske. Ares icin bende ii seyler soyledim reklamci diye dusunebilirsin dogal olarak ama gercekten bende anlik ve gecmis cok cok iyiydi. Vadesi cikmadi diye burda kac kez de soyledim zaten ama yine de umut edip bekliyo insan iste. Simdi yoruma da mudahale ettikleri kabak gibi ortada olunca bi kez daha yikildim (

Benim de aklım almıyor bu yorumları zaten.Hatta bende mi sıkıntı var diye çok düşündüğüm olmuştu çünkü bana asla fevkaledenin fevki gibi gelmedi hiçbiri bu güne kadar

Nereden bilecekler ki kabahatin büyüğü bizde bunlara dünyanın parasını bayılınca bu kadar gözümüzde büyüttük
Size de çok geçmiş olsun Allah böyle adamları hepimizden uzak etsin inşallah
Evlenmişler,baba olmuşlar ‘adam’ olamamışlar dışardan bakan da aile babası sanır böylesini

Surdan bi 10kisi yazsak; yonetim yaa noluyo boyle der bi an icin bence cunku binnazin yonetimi musterilerle ilgili

Çok üzüldüm. Sabır ve güç diliyorum. İyi niyet suistimali kadar kötü bi şey yok şu hayatta.

Arkadaşlara da katılıyorum. Enayilik bizde. En azından ben 6-7 aydır gönüllü enayi oldum. Binnaz'da fiyatlar ilk uçtuğunda zam yapmamakta direnen birkaç yüksek puanlı kişi vardı. Belki vicdan yapmışlardır, ama yönetimdekiler göbeklerini hoplatarak gülüp şöyle demişlerdir: "Boşver abi ya, ne kasıyorsun. Ticaret bu. Talep meselesi. Sen de uç. Ne de olsa bu aptallar olduğu sürece biz daha fiyatı 300'e de çekeriz, Yeniköy'de ikinci yalıyı da alırız ho ho ho!"

150 lira nedir gerçekten ya. Hele ki 10 dakikayla sınırlı telefonları veya bazılarının 8 dakikalık ses kayıtlarını düşününce... Ben kendi adıma enerjiye ve sezgisel iletişime az da olsa inanıyorum. Ama bazısı gerçekten 8 dakikada yalapşap fal bakıyor, "aradan çıksın bu da" der gibi. İzmir'de son gittiğim falcı, 1 saat kahveyle birlikte 50 liraydı. 1647 çeşit kartla destekledi üstelik. Tamam, hiçbir şey bilemedi, ama gayret etti kendince. Hem de yüzyüze ve eğer varsa direkt benim "enerjimden" etkilenerek.

Ha, ama yine söylüyorum, Binnaz'ın diğer konulardaki müşteri memnuniyeti takibi iyi. O yüzden toplu mesaj atılırsa belki nezaketen dikkate alırlar, somut sonuç vermese de.

Uzuuuun lafın kısası... Yine en nihayetinde sadece kendimize emanetiz. İpin ucunu kaçırmadan ve sadece keyif için baktırılan fallar dileğiyle.

çok üzüldüm yazdığın satırları okurken Rabbim umarım en kısa zamanda yaşadığın kırgınlıkları yok edecek mutlu olaylar yaşatır inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…