Inanılmaz, evli cocuklu erkekler ne kadar pişkin iki yuzluler ya. Karısını seven dışarda mutluluk aramaz, sevmiyorsa boşansınlar hem evde karım olsun hem de aşık olayım aşkı dışarıda yaşayayım istiyorlar bencilce. Oyle de profesyonel olmuslar ki arkadaslarımdan da bir iki defa duydum, profesyonelce saklıyabiliyorlar evli olduklarını, artık gittği yere kadar. Çok üzücü ve çok hayal kırıklıgı yasatan bir durum, şu an boşver demek dile kolay, umarım çabuk atlatabilirsin. İnsan boyle durumlarda aslında erkegin bu adi davranısı karşısında nefret duyuyor, bu da unutmayı az da olsa kolaylaştırıyor, gozden oyle bir dusuyor ki gecen zamana acıyorsun sadece.Arkadaşlar son bir sene içinde baktırdığım tüm fallar patladı. 1 senedir bir ileri bir geri gittiğim adam evli ve çocuklu çıktı. Bir falcı dışında kimse bunu görmemiş fallarında. O da tesadüf mü değil mi bilmem tellwe Medyumhestia. Ses kaydı çok cızırtılıydı ama ya geçmişte yada şuanda hayatında olan bir kadının etkisiyle bitecek dedi ilşkiniz. Dün beyefendi benim şüpheli hallerinden sıkıştırdığım için itiraf etti ne bok olduğunu. Ne Zümra ne Bahar yağız hiçbiri bilemedi.
Evet nedense ares leviyi bende begeniyorum ama kasimda gorusmeniz olcak dedi olmadi yalniz halen bakisiji seviyorum sanirim.anlik durumu iyi degerlendirmesinden.ares bey anı çok iyi bildi bende de. 16 sını takip eden hafta görüşme var dedi bekliyorum eğer tutarsa vadesi
tekrar baktırırım.
inşallah tutar .
ama ilişki geleceği ile ilgili bir gelecek var dedi.
elfin hanım yok dedi
zümra hanım var dedi .
çorba oldum
Sanirim aresle ilgili hepimiz ayni durumdayiz anlik gecmis super gelecek patliyo. Ben siteden birisi olabilecegini bile dusundum bu sebepten. Daha ilk falimda o kadar nokta atisi yapti ki. Olabilir mi sizce??Evet nedense ares leviyi bende begeniyorum ama kasimda gorusmeniz olcak dedi olmadi yalniz halen bakisiji seviyorum sanirim.anlik durumu iyi degerlendirmesinden.
merhaba ben buraya uye olmadan baktırmaya baslamıstım bilmişti. o yuzden hıc ihtimal vermiyorum ben. ama gelecek çıkmıyor evet.Sanirim aresle ilgili hepimiz ayni durumdayiz anlik gecmis super gelecek patliyo. Ben siteden birisi olabilecegini bile dusundum bu sebepten. Daha ilk falimda o kadar nokta atisi yapti ki. Olabilir mi sizce??
Siteden biri derken binnazdan,merhaba ben buraya uye olmadan baktırmaya baslamıstım bilmişti. o yuzden hıc ihtimal vermiyorum ben. ama gelecek çıkmıyor evet.
Bizim zaten kafamızı karıştıran hep bu 100 puan olayı olduhatta soyle soyliyim ben de anı cok iyi bilenler ares, zumra, doğa, hale yıldırım, senanur, çingene. ama henüz dedikleri cıkmadı.
geysu, oylum genc, elfin, sevdar avaz, gonca polat, maya demir hic olmayanlar bu isimler
sanırım standart yorum söz konusu bir insan neden fal baktırır? ya ayrıdır ya cocuk aramıyordur aile problemleri vardır işten ayrılmıstır yenı ıs ne zaman bulacaktır kimle evlencektir veya iki kisi arasındadır gibi gibi. standart bunlar ve cevresinde dolasıyoruz. :/Siteden biri derken binnazdan,
Sonucta o kadar cok fal baktira baktira hepimizin iliski gidisatini biliyolar
katılıyorum. ben de cok aldandım yorumlara.Bizim zaten kafamızı karıştıran hep bu 100 puan olayı oldu
starndart öyle de sorun şu ki ares bana en olmayacak nokta atışları yaptı.sanırım standart yorum söz konusu bir insan neden fal baktırır? ya ayrıdır ya cocuk aramıyordur aile problemleri vardır işten ayrılmıstır yenı ıs ne zaman bulacaktır kimle evlencektir veya iki kisi arasındadır gibi gibi. standart bunlar ve cevresinde dolasıyoruz. :/
maya demire arkadaşım göndermek için günlerce bekledi gönderdi falları karıştırmış, kendisi ağzıyla itiraf etti sonrasında da uyduruktan bi fal baktı bıraktımesela maya demir. bu kadın falcı falan değil. bu kadar net konusuyorum.
Kesinlikle Maya Demir bende de berbattı, 3 fal atmışım bi de. Hepsi hikaye, ne an ne gelecek tutan bir sey var.mesela maya demir. bu kadın falcı falan değil. bu kadar net konusuyorum.
Bilimle açıklanamayan noktalar var o yüzden çok girmemeli bu fal işine hatta hiç girmemeli de biz nasıl çıkacazstarndart öyle de sorun şu ki ares bana en olmayacak nokta atışları yaptı.
Cikmak tek umudum insallah hep birlikte kurtuluruz.Bilimle açıklanamayan noktalar var o yüzden çok girmemeli bu fal işine hatta hiç girmemeli de biz nasıl çıkacaz
Çıkarız inşallah değil mi?
Canı gönülden amin inşallah.Bu boş işleri bırakıp biran önce reel dünyaya dönelimCikmak tek umudum insallah hep birlikte kurtuluruz.
Biliyorum 2 gün oldu yorumu yazdim zatenYorum bir gün sonra çıkıyor.ama hep olumlu yorumlar olmasi binnazda benim de çok kez kafamı karıştırmadı değil
Evet ona bende baktirdim yorumlardan cok etkilenip gerci ben hep yorumlardan etkilendim :) ama ne bileyim cikmasada ares farkli geliyor halbuki diger baktirdigim kisilerde yakin soyledi vadesi doldu ama helen dedigi cikacak gibi geliyor kendi kendimi inandirdim sanirimmesela maya demir. bu kadın falcı falan değil. bu kadar net konusuyorum.
Senin buraya üye olma tarihin haziran 2018 onun Binnaza gelişi eylül 2018 :’)))merhaba ben buraya uye olmadan baktırmaya baslamıstım bilmişti. o yuzden hıc ihtimal vermiyorum ben. ama gelecek çıkmıyor evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?