Binnaz Abla

cherry peki venusamber ve klothoyagmur ? baktırdın mı? yaa ben klothonun dediklerinin olmasını istiyorum yaa... rumii yi ben de tutmadım hiç
Bak işte hiç belli olmuyor,Rumii nin bana eylülde baktığı fal çıktı.Şimdide zaman ve kişi tarifi bi önceki falıyla aynı,tutarlı yani.Venusamberi asla tavsiye etmem oda iyi sallayanlardan.

Beste olumsuz konustu bana ama yinede oneririm rezzan ilk bakimda iyi sonra maalesef,tahayi cok severim tavsiye ederim

Hahahah çok komik bizim durumumuz ama bende Tahayı çok sevdim.Çokta iyi yorumlamıştı hatta çok beğendim ertesi gün başka niyete yine Taha ya attım.ikimizin bu falcı enerjimiz çok enteresan yahu.

Venusamberi asla tavsiye etmem oda iyi sallayanlardan.

Ciddi?? Bence Venusamber hic fena bakmayanlardan, ben onu begenmistim. Klothoyagmur hakkinda ne dusunuyorsun alcanzar cim? Ben onun hakkinda da gayet pozitifim. Herkes hoh dedi ama Kehriban bazen guzel bakiyor, bazen salliyor ama bana ilk baktigi cok guzeldi ve gayet de cikti! Herkesin ayilip bayildigi Chloe bence iyi sallayanlardan

Son düzenleme:

venusamberi ben de begendim yaa..aşk hayatımın başından alıp anlatmıştı hisleri iyi bence ama işte baskı yapıp zaman bilgisi filan istenince olmuyo..klothoyu da beğendim ben..geçen falında söylediklerinden yaşadığım oldu. bir de mesela çoğu kişinin esince ile arası tutmamış, bende bildikleri oldu o yüzden 2.kez fal gönderdim. 2. falı daha çok tavsiyeler niteliğindeydi. pek fal gibi değildi..

Hahahah çok komik bizim durumumuz ama bende Tahayı çok sevdim.Çokta iyi yorumlamıştı hatta çok beğendim ertesi gün başka niyete yine Taha ya attım.ikimizin bu falcı enerjimiz çok enteresan yahu.

valla kimsenin bilemediğini bilmişti ama sonrada aynı şekilde tutarlıydı falı hala gelişme yok o ayrı mesele tabi,

venusamberi seviyorum çok ancak dediklerini yaşamadım henüz..

ya venusamber için şunu diyim kızlar, bundan 1-2 ay önce görüştüğüm biri vardı, hoşlanıodum. onun için fal attım. tarot attım.. bana aynen şunu demişti, .... (kızlar bu kısmı kesitm.. şimdi reklam yapıo derler diye..okuyan okumuştur)

e bende sallamadım tabii..gel zaman git zaman, ne denli saf göründüysem adama, kendi anlattı bir bir.. farklı 40 kişiyle internet konuşmalarını okudum..kimsenin birbirinden haberi yok filan.. ama üzüldüm tabii.. insan hazırlıklı olamıyor.:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallaha canım venusamber geçmißi sallamış ama geleceğide sallamış bende.Hiç çıkma ihtimali olamaz söylediklerinin.Klotho,kehriban,chloe baktırmadım bilmiyorum.

Esince yi severim ben iki kez baktırdım ona.

Falsepeti Defne Babur online kizlar, kosun ve mutlaka deneyin derim kahve fotonuz varsa.

En cok onu ve falalem Besteyi begendim ben kahvede.

Esince yi severim ben iki kez baktırdım ona.

esince garip ya ekimde baktırdım.bu kişiyle olmaz dedi. bir tip tarif etti bu olacak dedi 8 ay sonra.hazirana geliyor.
aralıkta yine baktırdım isimsiz olarak farklı hesapla. yine bu kişiyle olmaz dedi. 6 6.5 ay sonra haziranda başkası var dedi.
tutarlı olduğundan farklı hesaplara aynı falı attı 2 ay arayla.. şubat gibi bir daha baktırıcam.. bu sefer 4 ay derse tamam derim.

Defneye baktırmak isteyenler elinizi çabuk tutun kızlar şu an 4kişi oldu bile.

Oha Defne 7 oldu umarım Nesibe gibi beni hayâl kırıklığına uğratmaz.

Marple cigim Defnenin yorumu cok degisik, dinlemeden anlayamazsin. Tarotunu bilmiyorum, ben kahvesini tavsiye ediyorum

Marple ben ne zaman evlenicem bana da yildiz haritasi bak aslanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…