Binnaz Abla

Binnazda son zamanlarda Bahar Yağız’ a baktırdım anlık durumu guzel açıklamış ve ben hisleri oldugunu dusunuyorum onu deneyebilirsin. Burada Ares hakkında kotu yorumlar da var ama ben onu da anlık olarak cok begendim aslında, nokta atışı soyledigi seyler oldu gelecek mart ayına kadar bir suresi var, kısa donem icin de soyledigi bir sey oldu. Telefonda fal sevmem ama hızlı konusuyor soru sormana gerek kalmadan anlatıyor.

Kızlar bir süre sonra biriktirdiğim hediye krediler 1500 olacak. 1500’lük falcılardan kimi tavsiye edersiniz ya da daha düşük kredilerle daha iyi olanlar var mı? Bölüp birkaç kişiye mi baktırmak daha mantıklı yoksa direkt 1500’lük olanlardan birine mi baktırayım?
Binnazda hiç baktırmadım o yüzden tavsiyelerinize açığım :)

iki önemli sorum var bakalım o zaman bi bahar yağız ın profile birde aresin profile bugün tekrar bakayım , başka varmı öneri binnaz dışındada olabilir binnazda olabilir .

Ben hep aynı kişileri soyluyorum ama binnaz all time favorim elfin demet. Sonra zümra lal ve ares levi takip ediyor onu. Bahar yagız da fiyat olarak bu ucune oranla daha dusuk ama guzel deneyebilirsin. Bolmektense bir 150’lik dene derim çünkü zaten binnaz’da dogru duzgun falcı yok olanlar da yuksek puan ve kredide.

Son düzenleme:
iki önemli sorum var bakalım o zaman bi bahar yağız ın profile birde aresin profile bugün tekrar bakayım , başka varmı öneri binnaz dışındada olabilir binnazda olabilir .
Binnaz’daa 3-4 kişi dışında acıkcası yok ama bana “istanbul’da falcılar” topiğinden iki falcının telefonu verilmişti yeliz ve yasemin diye bilmiyorum hala bakıyorlar mı ama onlar iyi bilmişti anlık durumları sanki ikisi de sozleşmiş gibi paralel şeyleri söylemişlerdi gerçi yakın gelecek dedikleri pek olmadı ve diğer şeyler için çok uzak gelecek tahmini yaptılar ama telefonda tam bir saat fal baktı ikisi de anlık durum için belki onlardan birini deneyebilirsin, ozlelikle Yeliz anda hic soylemedigim bir seyi bilip sasırtmıstı beni. Onun dışında geçenlerde eski fallarımı okudum byv ve falsepeti herkesin falı patlamış bir tellwe ecem23 guzel baktı hatta bir ay sonra falan ona yine atmayı dusunuyorum, dediği doğrultuda seyler yasadım cunku. Falalem medyum fatima en son falları yine çıktı onu da çok severim ama girmiyor artık olsa hemen baktırıcam bende ama yok ara ara gozukup yok lluyor kadın :) başka da onerebilecegim yok acıkcası cogu patladı. Ha bir de tellwe kehanettin’e oylesine atmıstım o da tutturmus ilginç bir sekilde yine deneyebilirim onu da.

ha istersenen geçmişten bugune bana hiç bilemeyenleri yazayım binnazda onun da yardımı olur. Tamamen patlayanlar sıralı tam liste;
Açelya Tuğra
Meral Saydam
Pelin Bilge Ozdogru
Şevdar Avaz- az şey tuttu ama şans eseri
Efsun Yıldız
Fahriye Işıksaçan
Selin İmer
Nehir Ateşoğlu
Maya Demir
Huma Bal
Hazar Erbab- bu da çok yuzeysel bakmış zaten
Eylem Tüzün- bir iki nokta tuttu ama sonuç patladı
Nil güneş
Eylül Acar- birebir kart yorumcusu
İrem çerrkez- çok negatifti gerçi bazı yerler tuttu ama sevemedim sonuç gidişat da olmadı.

Benim açımdan bunlardan uzak durulası soyledikleri doğrultuda ve sonucta olmamış hiçbir şey.

kehanettin kaç saatte bakıyor onu deneyebilirim birde binnazda ares ve bahar profillerine bi bakayım elfin saat kaçlarda giriyor ondanda 1 sene oldu yorum almayalı ondanda alabilirim kadın mütevazi ve iyi .

kehanettin kaç saatte bakıyor onu deneyebilirim birde binnazda ares ve bahar profillerine bi bakayım elfin saat kaçlarda giriyor ondanda 1 sene oldu yorum almayalı ondanda alabilirim kadın mütevazi ve iyi .
En son elfin’e bir-iki ay once baktırdım bir önceki falı çıkmamış demiştim mesela karşımdaki kişi geçen oyle bir cumle kurdu ki hisleriyle ve belli bir konuya dusuncesıyle alakalı, o falda bana elfin’in soylediği, boyle boyle dusunuyor dediği şekilde birebir hatta kurdugu cumlelere kadar. O fala Ağustos’ta bakmıştı yani 4 ay sonra ogrendim doğru oldugunu. Sanırım sabah erken saatte giriyor en son sabah 8 gibi yakalamıştım.

Kehanettin o gun icinde bakmıstı bana 2-3 saatte sanırım. Beklentisiz ve aslında kotu bir yorum beklemiştim, çok uzun veya detaylı degil ama tutarlı ce yasadıgım duruma uyan bir yorumdu. Hatta 2 hafta icinde gorusme olacak demisti iki hafta sonra gorusmustuk, sonrasında yasanacakları nokta atıslı olmasa da genel hatlarıyla bilmis.

Pelin bilge özdoğru

medyum hesta falı bende çok kötüydü komşu falı ses kaydı kötü böyle olabilir söyle olabilir senle enerjisi tutmus
Katina atmıştım ben kartlarda başka kadın görünüyor dedi ama evli demedi bu adam için. Karta göre yorumladıysa zaten hissetmemiştir. Enerjisi bana iyi gelmemişti. Konuşma tarzını da beğenmemiştim. Evli mi diye sorduğum bir Zümra idi o da ben hissetmiyorum böyle birşey geçmişten yaralı demişti. Evliymiş maalesef, yarasına tükürdüğüm. Bizim geçmişimiz toz pembe sanki.

selam millet,
faldan uzaklasali baya bir zaman oldu. fal denince artik fenalik da gelmeye basladi, hatta artik son yazilanlari okurken bana fenalik geliyor..
eski baktirdigim fallari düsününce sadece sunu söyleyebilirim: bütün falcilar harika senaryo yazabiliyorlar. hic biri cikmadi kac tane baktirdim bilmiyorum. hepsi süper güzel salliyor vicik vicik, bütün gelecekler parlak, dertsiz tasasiz bilmem ne.. igrenc gercekten.
istanbul'da yasayali daha da anladim dertlerini: para para para. harcadigim paralar haram olsun kursaklarinda kalsin.
sokaklarda yerlerde duvarlarda binnaz logosunu okuya okuya artik midem bulaniyor.

isin ilginc tarafi artik gelecegi de merak etmiyorum. bilsem ne isime yariyacak. bazi seyleri bilmemem gerekiyorsa bilmemem gerekiyor.

aklinizi basiniza alin ve hoscakalin.

Aresin dedikleri bana Zumra nin tam tersi

Bende bir ara çok baktiriyordum hakkini yiyemem dogada zümrada cok sık baktirma paranada yazık enerjinde duser diyordu doga 3 4 hafta gibi beklememi bile soyledi hep bende baskalarina baktiriyordum. Diger konulari bilemem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…