Bol bir kredim olduğunda bir şans daha versem mi diye düşündüm şimdiBana hiç toz pembe değil ya, bazen diyorum inş kötü bişey görmezsin gene sen diyince oluyor diye gülüyo oda
Binnazda son zamanlarda Bahar Yağız’ a baktırdım anlık durumu guzel açıklamış ve ben hisleri oldugunu dusunuyorum onu deneyebilirsin. Burada Ares hakkında kotu yorumlar da var ama ben onu da anlık olarak cok begendim aslında, nokta atışı soyledigi seyler oldu gelecek mart ayına kadar bir suresi var, kısa donem icin de soyledigi bir sey oldu. Telefonda fal sevmem ama hızlı konusuyor soru sormana gerek kalmadan anlatıyor.kızlar bir ricam olacak beni tanımayan bir yorumcudan yorum almak istiyorum olacakları söylemesi mühim değil öngörüsü hissiyatı tarafsız yorumu gerek böyle bir yorumcu önerirmisiniz bi arkadaşımız zümra ve arnisa demiş ama onlardan yorum aldım varmı yorumcu ismi fikir verebileceğiniz?
Binnazda son zamanlarda Bahar Yağız’ a baktırdım anlık durumu guzel açıklamış ve ben hisleri oldugunu dusunuyorum onu deneyebilirsin. Burada Ares hakkında kotu yorumlar da var ama ben onu da anlık olarak cok begendim aslında, nokta atışı soyledigi seyler oldu gelecek mart ayına kadar bir suresi var, kısa donem icin de soyledigi bir sey oldu. Telefonda fal sevmem ama hızlı konusuyor soru sormana gerek kalmadan anlatıyor.
Ben hep aynı kişileri soyluyorum ama binnaz all time favorim elfin demet. Sonra zümra lal ve ares levi takip ediyor onu. Bahar yagız da fiyat olarak bu ucune oranla daha dusuk ama guzel deneyebilirsin. Bolmektense bir 150’lik dene derim çünkü zaten binnaz’da dogru duzgun falcı yok olanlar da yuksek puan ve kredide.Kızlar bir süre sonra biriktirdiğim hediye krediler 1500 olacak. 1500’lük falcılardan kimi tavsiye edersiniz ya da daha düşük kredilerle daha iyi olanlar var mı? Bölüp birkaç kişiye mi baktırmak daha mantıklı yoksa direkt 1500’lük olanlardan birine mi baktırayım?
Binnazda hiç baktırmadım o yüzden tavsiyelerinize açığım :)
Binnaz’daa 3-4 kişi dışında acıkcası yok ama bana “istanbul’da falcılar” topiğinden iki falcının telefonu verilmişti yeliz ve yasemin diye bilmiyorum hala bakıyorlar mı ama onlar iyi bilmişti anlık durumları sanki ikisi de sozleşmiş gibi paralel şeyleri söylemişlerdi gerçi yakın gelecek dedikleri pek olmadı ve diğer şeyler için çok uzak gelecek tahmini yaptılar ama telefonda tam bir saat fal baktı ikisi de anlık durum için belki onlardan birini deneyebilirsin, ozlelikle Yeliz anda hic soylemedigim bir seyi bilip sasırtmıstı beni. Onun dışında geçenlerde eski fallarımı okudum byv ve falsepeti herkesin falı patlamış bir tellwe ecem23 guzel baktı hatta bir ay sonra falan ona yine atmayı dusunuyorum, dediği doğrultuda seyler yasadım cunku. Falalem medyum fatima en son falları yine çıktı onu da çok severim ama girmiyor artık olsa hemen baktırıcam bende ama yok ara ara gozukup yok lluyor kadın :) başka da onerebilecegim yok acıkcası cogu patladı. Ha bir de tellwe kehanettin’e oylesine atmıstım o da tutturmus ilginç bir sekilde yine deneyebilirim onu da.iki önemli sorum var bakalım o zaman bi bahar yağız ın profile birde aresin profile bugün tekrar bakayım , başka varmı öneri binnaz dışındada olabilir binnazda olabilir .
ha istersenen geçmişten bugune bana hiç bilemeyenleri yazayım binnazda onun da yardımı olur. Tamamen patlayanlar sıralı tam liste;Kızlar bir süre sonra biriktirdiğim hediye krediler 1500 olacak. 1500’lük falcılardan kimi tavsiye edersiniz ya da daha düşük kredilerle daha iyi olanlar var mı? Bölüp birkaç kişiye mi baktırmak daha mantıklı yoksa direkt 1500’lük olanlardan birine mi baktırayım?
Binnaz’daa 3-4 kişi dışında acıkcası yok ama bana “istanbul’da falcılar” topiğinden iki falcının telefonu verilmişti yeliz ve yasemin diye bilmiyorum hala bakıyorlar mı ama onlar iyi bilmişti anlık durumları sanki ikisi de sozleşmiş gibi paralel şeyleri söylemişlerdi gerçi yakın gelecek dedikleri pek olmadı ve diğer şeyler için çok uzak gelecek tahmini yaptılar ama telefonda tam bir saat fal baktı ikisi de anlık durum için belki onlardan birini deneyebilirsin, ozlelikle Yeliz anda hic soylemedigim bir seyi bilip sasırtmıstı beni. Onun dışında geçenlerde eski fallarımı okudum byv ve falsepeti herkesin falı patlamış bir tellwe ecem23 guzel baktı hatta bir ay sonra falan ona yine atmayı dusunuyorum, dediği doğrultuda seyler yasadım cunku. Falalem medyum fatima en son falları yine çıktı onu da çok severim ama girmiyor artık olsa hemen baktırıcam bende ama yok ara ara gozukup yok lluyor kadın :) başka da onerebilecegim yok acıkcası cogu patladı. Ha bir de tellwe kehanettin’e oylesine atmıstım o da tutturmus ilginç bir sekilde yine deneyebilirim onu da.
En son elfin’e bir-iki ay once baktırdım bir önceki falı çıkmamış demiştim mesela karşımdaki kişi geçen oyle bir cumle kurdu ki hisleriyle ve belli bir konuya dusuncesıyle alakalı, o falda bana elfin’in soylediği, boyle boyle dusunuyor dediği şekilde birebir hatta kurdugu cumlelere kadar. O fala Ağustos’ta bakmıştı yani 4 ay sonra ogrendim doğru oldugunu. Sanırım sabah erken saatte giriyor en son sabah 8 gibi yakalamıştım.kehanettin kaç saatte bakıyor onu deneyebilirim birde binnazda ares ve bahar profillerine bi bakayım elfin saat kaçlarda giriyor ondanda 1 sene oldu yorum almayalı ondanda alabilirim kadın mütevazi ve iyi .
Kehanettin o gun icinde bakmıstı bana 2-3 saatte sanırım. Beklentisiz ve aslında kotu bir yorum beklemiştim, çok uzun veya detaylı degil ama tutarlı ce yasadıgım duruma uyan bir yorumdu. Hatta 2 hafta icinde gorusme olacak demisti iki hafta sonra gorusmustuk, sonrasında yasanacakları nokta atıslı olmasa da genel hatlarıyla bilmis.kehanettin kaç saatte bakıyor onu deneyebilirim birde binnazda ares ve bahar profillerine bi bakayım elfin saat kaçlarda giriyor ondanda 1 sene oldu yorum almayalı ondanda alabilirim kadın mütevazi ve iyi .
Ve harika yorumlarBakılan fal sayısı da en çok onda sanırım. Sekiz bin küsur kahve, oniki bin küsur tarot
Canım elfin sabah 7 ile 7 buçuk arası giriyor.bazen akşamları da giriyokehanettin kaç saatte bakıyor onu deneyebilirim birde binnazda ares ve bahar profillerine bi bakayım elfin saat kaçlarda giriyor ondanda 1 sene oldu yorum almayalı ondanda alabilirim kadın mütevazi ve iyi .
Pelin bilge özdoğruKızlar bir süre sonra biriktirdiğim hediye krediler 1500 olacak. 1500’lük falcılardan kimi tavsiye edersiniz ya da daha düşük kredilerle daha iyi olanlar var mı? Bölüp birkaç kişiye mi baktırmak daha mantıklı yoksa direkt 1500’lük olanlardan birine mi baktırayım?
Muhtemelen o yorumların birkaçı benim olabilir açıkçası anda beni cidden şoka sokan şeyler söylediği çok olduVe harika yorumlar
Hiç mi olumsuz yorum olmaz?Baktıranların tamamı mı hipnotize oluyor ilginç gerçekten
Canım elfin sabah 7 ile 7 buçuk arası giriyor.bazen akşamları da giriyo
Katina atmıştım ben kartlarda başka kadın görünüyor dedi ama evli demedi bu adam için. Karta göre yorumladıysa zaten hissetmemiştir. Enerjisi bana iyi gelmemişti. Konuşma tarzını da beğenmemiştim. Evli mi diye sorduğum bir Zümra idi o da ben hissetmiyorum böyle birşey geçmişten yaralı demişti. Evliymiş maalesef, yarasına tükürdüğüm. Bizim geçmişimiz toz pembe sanki.medyum hesta falı bende çok kötüydü komşu falı ses kaydı kötü böyle olabilir söyle olabilir senle enerjisi tutmus
Aresin dedikleri bana Zumra nin tam tersiBinnazda son zamanlarda Bahar Yağız’ a baktırdım anlık durumu guzel açıklamış ve ben hisleri oldugunu dusunuyorum onu deneyebilirsin. Burada Ares hakkında kotu yorumlar da var ama ben onu da anlık olarak cok begendim aslında, nokta atışı soyledigi seyler oldu gelecek mart ayına kadar bir suresi var, kısa donem icin de soyledigi bir sey oldu. Telefonda fal sevmem ama hızlı konusuyor soru sormana gerek kalmadan anlatıyor.
Bende bir ara çok baktiriyordum hakkini yiyemem dogada zümrada cok sık baktirma paranada yazık enerjinde duser diyordu doga 3 4 hafta gibi beklememi bile soyledi hep bende baskalarina baktiriyordum. Diger konulari bilemem ama@babyster bence olabiliri yüksek bu kötülemek amaçlı değil buna benzer durumlarla karşılaştım artı yorumcu özelden fal bakabilir bu bana yanlış gelmiyor doğa eğer böyle birşey yapıyorsa buna saygı duyulur , lütfen yanlış anlama ama 2 günde bir gidip 150 tl veriyorsan ve doğa bekle az sabret gönderme fal demesi gerekir veya mail adresi verse idi sana ben doğayı daha çok severdim çünkü danışanını düşünen bir hareket göstermiş olur bana göre ki ben günde 7-8 fal baktırdığım dönemlerde bunu bana yapan yorumcular oldu o yüzden onların yeri bende daima apayrıdır falları çıksada çıkmasada ..
Hımmm acilmiş. .o zaman başka bir yorumcu değerlendir evet.o saatte pc başında beklemek lazım o zaman canım, benimde bugün en geç yarın öğlene kadar yorum almam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?