sizin mesajiniz uzerine baktirmistim ben de hatirladin simdi cok gecmis degil bikac sayfa oncesinde ,metanetli olun sizin hataniz kesinlikle degil..Hestiaya bir defa baktırdım. Adamın hayatında biri var dedi. İnanmadığım için beğenmedim. Ama adam evli çıktı. Falı çıkmış sayılır sanırım.
Bana şubat sonu gibi bir vade verdi cok guvendigim bir isim de ocak verdi ama suan bir gelisme yok ;(Hestiaya bir defa baktırdım. Adamın hayatında biri var dedi. İnanmadığım için beğenmedim. Ama adam evli çıktı. Falı çıkmış sayılır sanırım.
Teşekkür ederim ama cidden çok üzüldüm nasıl inandım, güvendim diye. Karısını aldatmaya kalkmayacak erkek yok iyice karar verdim buna. Ama ben bile bile bir hemcinsimi üzemem. Kapattım o defteri.sizin mesajiniz uzerine baktirmistim ben de hatirladin simdi cok gecmis degil bikac sayfa oncesinde ,metanetli olun sizin hataniz kesinlikle degil..
numara verir görüşür fal bakar derdimiz bu değil ki bizim.bunlar onun tercihidir. bizim derdimiz yorum yazarak yada verilen düşükpunaın okutulamamsı.yoksa bize ne kime ne yaptığından.biz kandırışdığımıza kızıyoruzmerhaba hepi topu 8 mesaj yazmıssınız ve son iki yazınızda doğa hanımı kotuler sekilde. ben yazdıklarınızın kanıtını istiyorum madem buraya yazdınız bunları ögrenmeye hakkımız var boyle bir bilgiyi sadece yazıp gidemezsiniz.
üzülmeyin gerçekten .Teşekkür ederim ama cidden çok üzüldüm nasıl inandım, güvendim diye. Karısını aldatmaya kalkmayacak erkek yok iyice karar verdim buna. Ama ben bile bile bir hemcinsimi üzemem. Kapattım o defteri.
Karışmak gibi olmasın sana uyar belki ama Kemal devrim’e bir arkadasım cok atıyordu, bir ara ona da bekle bekle diye soylemisti olumluydu ama eski erkek arkadası geri gelmedi baska kadınla iliskisi var su an zaten bir seneyi gecti. Yani pembeci galiba anladıgım kadarıyla ve cıkmamıs.ve ben sildim binnazı telefonumdanbu ay tam 8 fal göndermişim
binnaz a
kredi kartlarım tarumar durumda .telwe ve bir yolun var a gönderdiklerimi saymıyorum bile.
ayın birinde hediye kredim yüklenene kadarda programı açmayacağım.
Gerçekten kriz gibi bu .
Deli olmak gibi birşey.
Öyle kapı duvar oluyr ki özel hayatınızdaki kişi falcılardan medet umuyoruz .
tutucam kendimi artık söz verdim.
elimde kalan sonuç falcılar zengin ben fakir.
Bahar yağız a fal baktırmak isteyen arkadaşımız vardı katina baktırın bu arada kahve güzel bakmıyor.
Ares için olumsuz yorumlar var.anı biliyor ama biraz laf cambazı olduğu doğru .ama siz sormadan anlatıyor.
Eğer dediği çıkar bu özel hayatımda ki kişi ile bir ilişki olursa gelip yazacağım .
görüşme vadeleri tuttu.
olmaz sa da giden paralarımabeklediğim zamanıma
Zümra ya yeniden baktırıcam ama hediye kredim yüklendiğinde .zümra öneriye döndürse de iyiydi.
Hediye kredim yüklenince kemal devrimi düşündüm birde öneriniz varmı*başka türlü para vermem artık falcılara
Kendime katina destesi alacağım oh mis :)
Aynı şeyi Doğa bana da yapmıstı burada soylemek istemedim aradı fal dışında bir açılım daha yapmıstı kesinlikle ekstra bir ucret falan talep etmemişti dertlesmistik moralim bozuk oldugunda. Tabi ben o gune ozel bıraktım bunu bir daha boyle bir sey istemedim istemem zaten kendisi demisti, ben dr bu yaptıgını unutamam ben kesinlikle çıkarcı veya ekstra kazanc kapısı uapayım dusuncesınde biri olmadıgını dusunuyorum6 yıldır online olarak fal baktırıyorum. Bu süreçte fal siteleri üzerinde arkadaşlıklarım da oldu. Bahse konu olan Doğa ile de fal sitesi haricinde konuşmuşluğum var. Kötü olduğum, aynı gece üst üste para yükleyip ona fal attığım için durumuma üzülüp site harici ilgilendi. Dinledi, moralimi düzeltti ve yanımda oldu. Onun bu davranışının benzerini başka yorumcular da yaptı. Yine Binnaz'dan , yine adı çok geçenlerden. Tellwede de benzer durumu yaşadım mesela. Üstelik bunu yapan kişilerin yorumları hiç tutmadı ama insanlıkları benim için çok önemliydi. Yazmayacaktım ama tekrar görüşmemiş olsam da Doğa'nın hakkını yiyemem. Ne para talep edip fal baktı, ne hediye gönderdi, ne sonra tekrar iletişime geçti ama o gece yanımda oldu. Kazandığı tahmini parayı da yazmıştım zaten ki o sitede bu fiyata fal bakan diğer kişilerde böyle tutarlar kazanıyor. Bana da ister avukat diyin, ister başka bir şey. Doğa'nın falı hiç olmamış olsa da o geceki insanlığı yeter benim açımdan.
teşekkür ederim .yorumun için geneşde çok sayıda fal bakan falcılar pembeye bağlıyor .Karışmak gibi olmasın sana uyar belki ama Kemal devrim’e bir arkadasım cok atıyordu, bir ara ona da bekle bekle diye soylemisti olumluydu ama eski erkek arkadası geri gelmedi baska kadınla iliskisi var su an zaten bir seneyi gecti. Yani pembeci galiba anladıgım kadarıyla ve cıkmamıs.
teşekkür ederim .yorumun için geneşde çok sayıda fal bakan falcılar pembeye bağlıyor .
zümra var başkada öneriniz var mı?
ELFİN DEMET
PELİN BİLGE ENGİN GÜMÜŞ
BAHAR YAĞIZ BAKTIRDIM
Bende yazmak istemedim ama bugün tekrar burayı açıp okuyunca paylaşmak istedim.Aynı şeyi Doğa bana da yapmıstı burada soylemek istemedim aradı fal dışında bir açılım daha yapmıstı kesinlikle ekstra bir ucret falan talep etmemişti dertlesmistik moralim bozuk oldugunda. Tabi ben o gune ozel bıraktım bunu bir daha boyle bir sey istemedim istemem zaten kendisi demisti, ben dr bu yaptıgını unutamam ben kesinlikle çıkarcı veya ekstra kazanc kapısı uapayım dusuncesınde biri olmadıgını dusunuyorum
Bence kemal devrim parana yazik eder, ben gondermistim cok begenmistim basta bi heves vadeleri beklerken arkadasimda gonderdi benden esinlendi, nerdeyse ikimize de benzer seyler yazip gondermis, dedikleride cikmadi zaten. Sonrasinda face uzerinde dertlestik konustuk hakkini yiyemem guzel ilgileniyo ama fali kotu.ve ben sildim binnazı telefonumdanbu ay tam 8 fal göndermişim
binnaz a
kredi kartlarım tarumar durumda .telwe ve bir yolun var a gönderdiklerimi saymıyorum bile.
Gerçekten kriz gibi bu .
Deli olmak gibi birşey.
Bahar yağız a fal baktırmak isteyen arkadaşımız vardı katina baktırın bu arada kahve güzel bakmıyor.
Ares için olumsuz yorumlar var.anı biliyor ama biraz laf cambazı olduğu doğru .ama siz sormadan anlatıyor.
Eğer dediği çıkar bu özel hayatımda ki kişi ile bir ilişki olursa gelip yazacağım .
görüşme vadeleri tuttu.
Zümra ya yeniden baktırıcam ama hediye kredim yüklendiğinde .zümra öneriye döndürse de iyiydi.
Hediye kredim yüklenince kemal devrimi düşündüm birde öneriniz varmı*başka türlü para vermem artık falcılara
çok doğru bir karar vermişssiniz ve aldatan bir insan kim olursa olsun aldatacak bunun kişiyle de ilgisi yok.Boşverin dilek kapısının açık olduğu günlerdeyiz herkes aldatır gibi kodlamalar yapmayın. benim çevremde ne kadar evli insan varsa karı koca sanki ilk günkü gibi aşıklar.Özellikle bir çift var ki 9.senelerine giricekler bir de çocukları var adam her an gerçekten her an karısının gözünün içine bakıyor. Karısıyla ortak çalışıyorlar eşi yoruluyor diye o bilgisayar başındayken ayakta şiir okuyor:) şaka değil bizzat kendi gözümle gördüm karşı odamdalar:) ve benim çevremdeki birçok çift bu şekilde bunun da bir tesadüf olduğunu düşünmüyorum ben hayat onları karşıma çıkararak bana/bize mesaj veriyor:)Teşekkür ederim ama cidden çok üzüldüm nasıl inandım, güvendim diye. Karısını aldatmaya kalkmayacak erkek yok iyice karar verdim buna. Ama ben bile bile bir hemcinsimi üzemem. Kapattım o defteri.
Dilek kapisinin acik oldugu gunlerdeyiz derkençok doğru bir karar vermişssiniz ve aldatan bir insan kim olursa olsun aldatacak bunun kişiyle de ilgisi yok.Boşverin dilek kapısının açık olduğu günlerdeyiz herkes aldatır gibi kodlamalar yapmayın. benim çevremde ne kadar evli insan varsa karı koca sanki ilk günkü gibi aşıklar.Özellikle bir çift var ki 9.senelerine giricekler bir de çocukları var adam her an gerçekten her an karısının gözünün içine bakıyor. Karısıyla ortak çalışıyorlar eşi yoruluyor diye o bilgisayar başındayken ayakta şiir okuyor:) şaka değil bizzat kendi gözümle gördüm karşı odamdalar:) ve benim çevremdeki birçok çift bu şekilde bunun da bir tesadüf olduğunu düşünmüyorum ben hayat onları karşıma çıkararak bana/bize mesaj veriyor:)
Bende bu soruyu soracaktım arkadaşa merak ettim doğrusuDilek kapisinin acik oldugu gunlerdeyiz derken
Biraz aciklar misiniz rica etsem merak ettim de
Bu sayfayı okudukça bende öyle bir karar aldım önce tarot alıcağım sonra Katina kartları bakalım yapabilecek miyim olmaZsa her zamanki falcımı arar ayda 1 iskambil falı baktırırım nette hiç baktırmadım istiyordum ama sizleri okudukça vazgeçtimve ben sildim binnazı telefonumdanbu ay tam 8 fal göndermişim
binnaz a
Gerçekten kriz gibi bu .
Deli olmak gibi birşey.
görüşme vadeleri tuttu.
Bende bir ara Katina alsam mı demiştim ama sonra vazgeçmiştim. Kartların baskısı da yokmuş galiba.Bu sayfayı okudukça bende öyle bir karar aldım önce tarot alıcağım sonra Katina kartları bakalım yapabilecek miyim olmaZsa her zamanki falcımı arar ayda 1 iskambil falı baktırırım nette hiç baktırmadım istiyordum ama sizleri okudukça vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?