Binnaz Abla

Hiç baktırma çok kötü bağımlılık yapıyor
Akıllı telefonun bana tek zararı bu oldu açıkçası

Bende bir ara Katina alsam mı demiştim ama sonra vazgeçmiştim. Kartların baskısı da yokmuş galiba.

Türkiye'de yok, ama ben Katina isimli bir uygulama üzerinden tellwe ekibinin bastırdıklarını aldım. Bazı resimler daha bile güzel orijinale göre. Bazıları aynı. Kartların arkasında barkod var, görüntüyü bozuyor. Ama üzerine bir şey yapıştırılabilir.
Ya da Yunanistan'dan getirtilebilir. İzmir Büyücüleri kitabının yazarı Mara Meimaridi'nin sitesinden (site sadece Yunanca bu arada. Kartlar ve kitap da öyle haliyle).

Dilek kapisinin acik oldugu gunlerdeyiz derken
Biraz aciklar misiniz rica etsem merak ettim de
22 aralık tarihinde dolunay olucak ve bu zamana kadar beslenen enerjiler özellikle de dolunaya yaklaştıkça büyüyor demek şuanda hangi enerjideyseniz o büyüyecek demek.Dilek kapısı açık kısmı da bburdan geliyor.Beslemek istediğiniz düşünceyi bu ara çok tekrar edin.

Attım, sesli olarak. Tepki yok. Olmasın da zaten. Yüzü de yok, itiraz edebileceği herhangi bir nokta da. Ayrıca o kadar sakin ve "düzgün" konuştum ki, oradan da vuramaz hehe...
haksız oldukları zaman sanırım egoyla birleştirip susuyorlar ben de başka bir kızın omzunda fotograf yakalayıp onu atmıştım hiç cevap yazamamıştı

haksız oldukları zaman sanırım egoyla birleştirip susuyorlar ben de başka bir kızın omzunda fotograf yakalayıp onu atmıştım hiç cevap yazamamıştı

Bence de. Basiretleri bağlanıyor. Ben çok rahatladım. Dolunaya kadar rahatlığım artar umarım :)

Bu arada bir önceki mesajımda dediğim uygulamayı teyit etmek için uygulama dükkanına girdim, göremedim. Ama benim telefonda hala var (??!!) Uygulamanın ikonu Tattaret hatta. Yanlış bilgi vermiş gibi olmasın yani arkadaşlar. Güncelleme/isim değişikliği falan oldu herhalde. Ama tellwe kartların yeni versiyonunu bastı 3-4 yıl önce, o kesin bilgi.

Tesekkuler bilgi icin:)

Orijinal siteye bakmıştım ama oranın yönlendirdiği adreste de yoktu. Diğer uygulamayı hiç duymadım. Tekrar düşünürsem bakarım olmazsa oraya. Teşekkür ederim

Süper bir bilgi bu, kendi adıma çok teşekkür ederim.

keşke banada bedava baksaydı olan 150 lirama olmasaydı.
Yapar mısınız bilmem ama site yönetimine mesaj atın ama öyle 1-2 tane değil. Bunaltana kadar. Ya o yayınlanmayan yorumunuz yayınlanır ya da yorumcu ile iletişim kurdururlar. Olmadı iade olmasa da bir çözüm bulurlar. Ares'te olmuş, Doğa'da da olur.

Hadi ya Yunanca bilen bir tanıdığım yok keşke İngilizce yada Rusça olsaydı hiç olmaZsa bir şekilde anlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…