Armina Türkay??? Lucifer eski sayfalara bir bak,arastırma yap lütfen....binnazda Armina Türkay'dan yorum alan varmı acaba?
Armina Türkay??? Lucifer eski sayfalara bir bak,arastırma yap lütfen....
Hiç baktırma çok kötü bağımlılık yapıyorBu sayfayı okudukça bende öyle bir karar aldım önce tarot alıcağım sonra Katina kartları bakalım yapabilecek miyim olmaZsa her zamanki falcımı arar ayda 1 iskambil falı baktırırım nette hiç baktırmadım istiyordum ama sizleri okudukça vazgeçtim
Ne yaptın, attın mı final mesajını? Tepkisi ne oldu?
Bende bir ara Katina alsam mı demiştim ama sonra vazgeçmiştim. Kartların baskısı da yokmuş galiba.
22 aralık tarihinde dolunay olucak ve bu zamana kadar beslenen enerjiler özellikle de dolunaya yaklaştıkça büyüyor demek şuanda hangi enerjideyseniz o büyüyecek demek.Dilek kapısı açık kısmı da bburdan geliyor.Beslemek istediğiniz düşünceyi bu ara çok tekrar edin.Dilek kapisinin acik oldugu gunlerdeyiz derken
Biraz aciklar misiniz rica etsem merak ettim de
haksız oldukları zaman sanırım egoyla birleştirip susuyorlar ben de başka bir kızın omzunda fotograf yakalayıp onu atmıştım hiç cevap yazamamıştıAttım, sesli olarak. Tepki yok. Olmasın da zaten. Yüzü de yok, itiraz edebileceği herhangi bir nokta da. Ayrıca o kadar sakin ve "düzgün" konuştum ki, oradan da vuramaz hehe...
haksız oldukları zaman sanırım egoyla birleştirip susuyorlar ben de başka bir kızın omzunda fotograf yakalayıp onu atmıştım hiç cevap yazamamıştı
Tesekkuler bilgi icin:)22 aralık tarihinde dolunay olucak ve bu zamana kadar beslenen enerjiler özellikle de dolunaya yaklaştıkça büyüyor demek şuanda hangi enerjideyseniz o büyüyecek demek.Dilek kapısı açık kısmı da bburdan geliyor.Beslemek istediğiniz düşünceyi bu ara çok tekrar edin.
Orijinal siteye bakmıştım ama oranın yönlendirdiği adreste de yoktu. Diğer uygulamayı hiç duymadım. Tekrar düşünürsem bakarım olmazsa oraya. Teşekkür ederimTürkiye'de yok, ama ben Katina isimli bir uygulama üzerinden tellwe ekibinin bastırdıklarını aldım. Bazı resimler daha bile güzel orijinale göre. Bazıları aynı. Kartların arkasında barkod var, görüntüyü bozuyor. Ama üzerine bir şey yapıştırılabilir.
Ya da Yunanistan'dan getirtilebilir. İzmir Büyücüleri kitabının yazarı Mara Meimaridi'nin sitesinden (site sadece Yunanca bu arada. Kartlar ve kitap da öyle haliyle).
Süper bir bilgi bu, kendi adıma çok teşekkür ederim.22 aralık tarihinde dolunay olucak ve bu zamana kadar beslenen enerjiler özellikle de dolunaya yaklaştıkça büyüyor demek şuanda hangi enerjideyseniz o büyüyecek demek.Dilek kapısı açık kısmı da bburdan geliyor.Beslemek istediğiniz düşünceyi bu ara çok tekrar edin.
Yapar mısınız bilmem ama site yönetimine mesaj atın ama öyle 1-2 tane değil. Bunaltana kadar. Ya o yayınlanmayan yorumunuz yayınlanır ya da yorumcu ile iletişim kurdururlar. Olmadı iade olmasa da bir çözüm bulurlar. Ares'te olmuş, Doğa'da da olur.keşke banada bedava baksaydı olan 150 lirama olmasaydı.
rica ederimm nedemek kristin demirci diye bir kadının sitesi var ayın her anını paylaşıyor benim en verimli bulduğum site . dilerseniz bakabilrisinizSüper bir bilgi bu, kendi adıma çok teşekkür ederim.
Hiç bakmamıştım ona, bir bakayım o zaman. Genellikle Öner Döşer'e bakıyorum ben. Artık iki oldu.rica ederimm nedemek kristin demirci diye bir kadının sitesi var ayın her anını paylaşıyor benim en verimli bulduğum site . dilerseniz bakabilrisiniz
Kesinlikle baktırmayı düşünmüyorum artık reelden bulursam onlarla baktırırımHiç baktırma çok kötü bağımlılık yapıyor
Akıllı telefonun bana tek zararı bu oldu açıkçası
Neden yokmuş şaşırdım netten buldum ben onlar orijinal değil miBende bir ara Katina alsam mı demiştim ama sonra vazgeçmiştim. Kartların baskısı da yokmuş galiba.
Hadi ya Yunanca bilen bir tanıdığım yok keşke İngilizce yada Rusça olsaydı hiç olmaZsa bir şekilde anlardımTürkiye'de yok, ama ben Katina isimli bir uygulama üzerinden tellwe ekibinin bastırdıklarını aldım. Bazı resimler daha bile güzel orijinale göre. Bazıları aynı. Kartların arkasında barkod var, görüntüyü bozuyor. Ama üzerine bir şey yapıştırılabilir.
Ya da Yunanistan'dan getirtilebilir. İzmir Büyücüleri kitabının yazarı Mara Meimaridi'nin sitesinden (site sadece Yunanca bu arada. Kartlar ve kitap da öyle haliyle).
Türkiye için demiştim, amazon ya da diğer sitelere de bakmamıştım.Hadi ya Yunanca bilen bir tanıdığım yok keşke İngilizce yada Rusça olsaydı hiç olmaZsa bir şekilde anlardım
Bir bakayım teşekkür ederimTürkiye için demiştim, amazon ya da diğer sitelere de bakmamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?