ya sadece 2 kişi varken girdim kart seçtimkredi aldım kahveyle beraber alayım diye çıktım yanlışlıkla bir baktım 8 olmuş
elimde kaldı krediler
esincenin tek şeyini sevmiyorum, yok şu burçtan veya bu burçlardan biri çıkacak karşına vs vs.. böyle böyle 5-6 burç sayıyo..adamın nerden hemen burcunu sorayım ben
Aa du bakalım yarında hemen girer belki.Ayın 20 sine var daha Defne tekrar girer herhalde o tarihe kadar.
üzüldüm ya bu ay parayla fal baktırmayacaktım.defne için yükledim kredi. kartları seçtim sorumu yazdım ödeme sayfasında kredi alayım kahve 5 liraya geliyor dedim çıktım.açgözlü ben.
üzüldüm ya bu ay parayla fal baktırmayacaktım.defne için yükledim kredi. kartları seçtim sorumu yazdım ödeme sayfasında kredi alayım kahve 5 liraya geliyor dedim çıktım.açgözlü ben.
Defne 9 kişi olmuş, e meşgulken 8 di nasıl 9 a çıktı?Fal alımı olamazki anlamadım.
uzulme sekerim, yarin baktirisin, o olmazsa Hale Yildirima baktirirsin.........bizim ask hayatimiz boyle gittikce daha cok baktirirsin :2:
amannn beeee ne şansız kızım işe daldım Defne girmiş kaçırdım(((( neyse canlarım defne ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum...inşallah marplecim ve alcanzarcım begenmez:))) sizler beğenirseniz ben baktırmayacağım kesin kararım:))))
Hımm ay keşke yollasaydın o zaman ama sanırım sen gördüğünde tamamen alım kapanmıştı.Ama içimde bi his var gör bak bu kız yarında fal alıcak.Çünkü bugün çok talep vardı,kimbilir kaç kisi kaldı yetişmeywn.Sırf burdan benim bildiğim özgecim ve sen varsın.Yani hisside geçtim mantık olarak bu müşteriyi hiçbi falcı kaçırmaz.Kendimi onun yerine koyuyorum arka arkaya rağbet azalana kadar açardım.canım olabiliyor. çok talep alan falcılarda oluyor.sistemin açığı gibi birşey. falcı açıpta birileri kart seçmek için hucum ettiğinde 7.falda falcı meşgul oluyor ama 11 12 ye kadar içerde kalan kart seçenlerin falı meşgulken iletiliyor. geçen hafta nesibeye olmuştu galiba orda öğrenmiştik.
Kızlar falalemde nalana fal atmıştım şimdi sayfa açılmıyone oldu benim falda parada güme mi gitti ya
Marplecim ya nerde benim yıldız haritam.Bak senden memnun kalırsam bi daha bunlara para vermicem.
Falsepeti Defne Babur online kizlar, kosun ve mutlaka deneyin derim kahve fotonuz varsa.
En cok onu ve falalem Besteyi begendim ben kahvede.
giriliyo canım sıkıntı yok..
Bende girdim dinledim falı çoooooook kötüydü çooooook hemde hiç coçoğum yok iki tane çocuğun var senin demiş yuhhhhh diyorum artık yani çalışmıyorum işim yok olmayan iş yerimde sorunlarım olucakmış iğreeeeeennçti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?