Binnaz Abla

yazınızdan sonra juno yu haritada bulmaya çalıştım ama isim olarak böyle geçmiyor sanırım bulamadım.bulduğum tek şey 1 ocak 1992 den 1ocak 1993 terazide gibi şeyler çok saçma geldi yani bu kadar genel olamaz siz yardımcı olurmusunuz doğum haritasında adı nasıl geçiyor

Ben de aslında sinatri tarzı bir şey istemiştim. İlişkimizin geleceği nasıl görünüyor diye sormuştum. Yorumcu horarye bakmış, bir kısım olumsuz yorumdan sonra da evlilik ya da ciddi ilişki olacağını düşünmüyorum yazmış. O zaman sizin yorumlarınıza göre çok dikkate almasam mı ki?

Ay içimi ferahlattınız. Aramızın soğuk olduğu bir dönemde sormuştum. Belki ondan olumsuz çıkmıştır.

Solarfire’dan bakın. İnternetteki hesaplamalarda Juno’yu göstermiyor maalesef

Ben artik yazabilirim sanirim benim bütün fallarim patladi burda soylenen konusulan hemen hemen her yorumcuya baktirdim begendiklerimde var ama hepside bummm oyle olunca ben naptim adama msj dedigim yine cikmis diye ki ben ona o kadinlada olamiycaksin demistim alkislamis pasamız sadece

Kimlere baktırmıştınız

Kimlere baktırmıştınız
Natali derinsu
Eyup deniz
Engin gumus
Marin sahin
Durak sancaktaroglu ( ama ilk kadin oldugunu o soyledi zamanda bahar aylari dedi)
Meral ateş
Yagmur tekin
Maya demir
Zeren yildiz
mert gokturk
Ares levi
Sevdar ayaz
Asenat kilinc
Elfin demet
Dogadan
Zumra lal
Acrlya tugra
Yrsilcingene
Geysu
Ecem23
Banu yilmaz
Kehanettin
Fallarkralicesi
Unuttuklarimda olabilir

Merhaba ben yazdiginizi anlayamadim siz msj mi yazdiniz kisiye?

Ben de anlamadim canim yazdigini, mesaj attin tek alkis emojisi m atti, kadinla hala birlikte miymis? Neden patlamis oldu boyle olunca?

Merhaba ben yazdiginizi anlayamadim siz msj mi yazdiniz kisiye?
Verilen surelerin cogu zaten dolmustu benimde fallardan bir brklentim yoktu tek istrdigim onun pismanlik halini gormekti oda pek umrumda degil artik kadindan ayrilmis onu gordum ben ona sen o kadinla olamiycaksin demistim cok once oylede olunca yazdim bende evet yibemi dedigim cikti diye o da alkis smileyi yapmis bu yani

Ben de anlamadim canim yazdigini, mesaj attin tek alkis emojisi m atti, kadinla hala birlikte miymis? Neden patlamis oldu boyle olunca?
Yok kadinla ayrilmis zaten ben onu coktan demistim ayrilcaksin goreceksin diye dedigim cikinca yuzune vurmak icin msj attim sadece alkis emojisi yapmis yyani dedikleri hic cikmadi pismanlikla gelecekti ben gorecektim yani

Yok kadinla ayrilmis zaten ben onu coktan demistim ayrilcaksin goreceksin diye dedigim cikinca yuzune vurmak icin msj attim sadece alkis emojisi yapmis yyani dedikleri hic cikmadi pismanlikla gelecekti ben gorecektim yani
Aa evet bence sen oyle yazinca bozulmus o yuzden oyle ek alkis gondermis. Belli olmaz, siniri gecince gelir belki konusur, simdilik patlamis ama erkeklere belli olmuyor.

Mehraba Sinastri yi nerden bakabilirim

Binnaz %50 indirim yapmış ben almayı düşünmüyorum nefis terbiyesine devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…