Binnaz Abla

DAYANAMADIM ALDIM MI EVET SONRADAN krize girip alıcaktım 150LİRA YERİNE 75 LİRA ÖDEYEYİM DEDİM:

dursun hediye b0nus ta yüklenince kriz anında baktırırım artık
Ben de ayni mantikla aliyorum ama her indirimde en fazla 500 kredi aliyorum, boylelikle2-3 ayda bir fal atabiliyorum tavsiye ederim.

ama baktıracak isim yokdoğadan ın birçok falı tutmamış zaten
zümra hanım artık yeter gönderme demiş
bahar yağız bende patladı

DAYANAMADIM ALDIM MI EVET SONRADAN krize girip alıcaktım 150LİRA YERİNE 75 LİRA ÖDEYEYİM DEDİM:

dursun hediye b0nus ta yüklenince kriz anında baktırırım artık
Bende oyle yaptim, bu aptalligi yapmaya yapacam bari 75 tl karim olsun :)))
Allah im yine zehir gibiyiz :))))
saka bi yana nasil kurtulcaz bu isten ya

Bende oyle yaptim, bu aptalligi yapmaya yapacam bari 75 tl karim olsun :)))
Allah im yine zehir gibiyiz :))))
saka bi yana nasil kurtulcaz bu isten ya
İtiraf.com
Ben de aldım
Ne yapalım zehir bir anda atılmıyor

Ben falı gönderdim 99 puanlık birine
Vade ve gelecekle ilgili birşey yazmayın dediğim halde yine gelecekle ilgili tahminler geldi
Sanırım bu fal olayını kökten bırakmalı çünkü garip bir kısırdöngü

merhaba artık haftaya yeni bir yıla giriyoruz o yüzden son güncellemelerimi yaptım siz de yazarsanız birbirimize faydamız dokunur. süresi dolan ve son duruma göre komple çıkmayanlar şu şekilde

son baktırdıgım anı beğendiklerim ama gelecekte hiç birşey çıkmayanlar ; ares levi, doğadan, senanur, oylum genc, rüzgar gündoğan, elfin demet (ilk falı komple çıkmıştı), asiye, bahar abla, çingene, sorumgeldi.com, asenat.

anı dahi bilemeyenler; büyük harflerle yazıyorum MAYA DEMİR, GONCA POLAT, BİRAY DEMİR, ŞEVDAR AVAZ, ELFİN DEMET(anı dahi bilemedi), GEYSU, KIZIL SONYA, BUĞRA,

kenarından köşesinden çıkanlar; çingene, renan, doğa,zümra ve ellynore. sonuc fln degil boyle arada yasayacagım hisleri durumları cıkmıs. sonuc ve sürec patlamış malesef

Ben de krizdeyim ama neyse ki dükkan indirimi sadece kredi kartına geçerli (ve bu aylık limitim doldu, oleyyy! Sadece fal yüzünden değil ama :)))

Yani dükkan indiriminde mobil ödeme kabul edilse, çoktaaan atmıştım falımı. Neyse, insanın kendiyle dalga geçebilmesi de en büyük ilaçtır icabında.

Teşekkürler :) Bugün izinliyim ve mühim bir programım yok, ben de bari 2018 fal bilançomu çıkarayım :))) Gerçi daha önce az çok yazmıştım buraya ama bu kez sadece ilk falları analiz edeyim bari. Belli ki aynı kişinin genelde ilk falında bitiyor olay. Sonrakiler iyice tırt oluyor.

Ben elfin demeti denemek istiyorum da ani bilemedi demistin usttede ilk fali cikmisti demissin ?? Kafam karisti

Bende de bütün fallar patladı herkez adamla mutlu olcagimi söyledi kasım aralık hatta ocak Şubat diyenler oldu ama kimse bu beyden vazgectigimi ön görmedi ama ben adamı engelledim artık bana hiç bir şekilde ulasamaz ortak arkadaş yok yani fallarda boşa gitti paralar

Ben elfin demeti denemek istiyorum da ani bilemedi demistin usttede ilk fali cikmisti demissin ?? Kafam karisti
yok hiç karışmasın. ilk falı çıktı zamanı da anı da bildi. ikinci falında anı dahi bilemedi komple çıkmadı. arka arkaya 15 gun arayla fal atmıstım

inanır mısınız bana da hesabımı kapatıp onu engelleyecegimi kimse soylemedi.

Dükkan indirimini ben mobil app uygulamasında aldım
Ya da söylememeliydim bilemedim

Böyle durumda ben kendimde diyorum ki;’Allahın sopası yok ki gökten indirsin’ ha tam akıllanmış değilim ayrı mesele

Böyle yaptın ya şimdi çok kıymetli olursun bak gör, ne yapar eder ulaşır sana döner ikna eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…