Ben de ayni mantikla aliyorum ama her indirimde en fazla 500 kredi aliyorum, boylelikle2-3 ayda bir fal atabiliyorum tavsiye ederim.DAYANAMADIM ALDIM MI EVET SONRADAN krize girip alıcaktım 150LİRA YERİNE 75 LİRA ÖDEYEYİM DEDİM:
dursun hediye b0nus ta yüklenince kriz anında baktırırım artık
Bende oyle yaptim, bu aptalligi yapmaya yapacam bari 75 tl karim olsun :)))DAYANAMADIM ALDIM MI EVET SONRADAN krize girip alıcaktım 150LİRA YERİNE 75 LİRA ÖDEYEYİM DEDİM:
dursun hediye b0nus ta yüklenince kriz anında baktırırım artık
İtiraf.comBende oyle yaptim, bu aptalligi yapmaya yapacam bari 75 tl karim olsun :)))
Allah im yine zehir gibiyiz :))))
saka bi yana nasil kurtulcaz bu isten ya
merhaba artık haftaya yeni bir yıla giriyoruz o yüzden son güncellemelerimi yaptım siz de yazarsanız birbirimize faydamız dokunur. süresi dolan ve son duruma göre komple çıkmayanlar şu şekilde
son baktırdıgım anı beğendiklerim ama gelecekte hiç birşey çıkmayanlar ; ares levi, doğadan, senanur, oylum genc, rüzgar gündoğan, elfin demet (ilk falı komple çıkmıştı), asiye, bahar abla, çingene, sorumgeldi.com, asenat.
anı dahi bilemeyenler; büyük harflerle yazıyorum MAYA DEMİR, GONCA POLAT, BİRAY DEMİR, ŞEVDAR AVAZ, ELFİN DEMET(anı dahi bilemedi), GEYSU, KIZIL SONYA, BUĞRA,
kenarından köşesinden çıkanlar; çingene, renan, doğa,zümra ve ellynore. sonuc fln degil boyle arada yasayacagım hisleri durumları cıkmıs. sonuc ve sürec patlamış malesef
Herkes soyledi birkaci belki bahar aylari dedi ama ben inanmiyorum artikMehraba hangi falci oyle demis
Ben elfin demeti denemek istiyorum da ani bilemedi demistin usttede ilk fali cikmisti demissin ?? Kafam karistimerhaba artık haftaya yeni bir yıla giriyoruz o yüzden son güncellemelerimi yaptım siz de yazarsanız birbirimize faydamız dokunur. süresi dolan ve son duruma göre komple çıkmayanlar şu şekilde
son baktırdıgım anı beğendiklerim ama gelecekte hiç birşey çıkmayanlar ; ares levi, doğadan, senanur, oylum genc, rüzgar gündoğan, elfin demet (ilk falı komple çıkmıştı), asiye, bahar abla, çingene, sorumgeldi.com, asenat.
anı dahi bilemeyenler; büyük harflerle yazıyorum MAYA DEMİR, GONCA POLAT, BİRAY DEMİR, ŞEVDAR AVAZ, ELFİN DEMET(anı dahi bilemedi), GEYSU, KIZIL SONYA, BUĞRA,
kenarından köşesinden çıkanlar; çingene, renan, doğa,zümra ve ellynore. sonuc fln degil boyle arada yasayacagım hisleri durumları cıkmıs. sonuc ve sürec patlamış malesef
yok hiç karışmasın. ilk falı çıktı zamanı da anı da bildi. ikinci falında anı dahi bilemedi komple çıkmadı. arka arkaya 15 gun arayla fal atmıstımBen elfin demeti denemek istiyorum da ani bilemedi demistin usttede ilk fali cikmisti demissin ?? Kafam karisti
Hmm anladim, onu da deneyim bakimyok hiç karışmasın. ilk falı çıktı zamanı da anı da bildi. ikinci falında anı dahi bilemedi komple çıkmadı. arka arkaya 15 gun arayla fal atmıstım
inanır mısınız bana da hesabımı kapatıp onu engelleyecegimi kimse soylemedi.Bende de bütün fallar patladı herkez adamla mutlu olcagimi söyledi kasım aralık hatta ocak Şubat diyenler oldu ama kimse bu beyden vazgectigimi ön görmedi ama ben adamı engelledim artık bana hiç bir şekilde ulasamaz ortak arkadaş yok yani fallarda boşa gitti paralar
Dükkan indirimini ben mobil app uygulamasında aldımBen de krizdeyim ama neyse ki dükkan indirimi sadece kredi kartına geçerli (ve bu aylık limitim doldu, oleyyy! Sadece fal yüzünden değil ama :)))
Yani dükkan indiriminde mobil ödeme kabul edilse, çoktaaan atmıştım falımı. Neyse, insanın kendiyle dalga geçebilmesi de en büyük ilaçtır icabında.
Böyle durumda ben kendimde diyorum ki;’Allahın sopası yok ki gökten indirsin’ ha tam akıllanmış değilim ayrı meseleBende de bütün fallar patladı herkez adamla mutlu olcagimi söyledi kasım aralık hatta ocak Şubat diyenler oldu ama kimse bu beyden vazgectigimi ön görmedi ama ben adamı engelledim artık bana hiç bir şekilde ulasamaz ortak arkadaş yok yani fallarda boşa gitti paralar
Böyle yaptın ya şimdi çok kıymetli olursun bak gör, ne yapar eder ulaşır sana döner ikna ederBende de bütün fallar patladı herkez adamla mutlu olcagimi söyledi kasım aralık hatta ocak Şubat diyenler oldu ama kimse bu beyden vazgectigimi ön görmedi ama ben adamı engelledim artık bana hiç bir şekilde ulasamaz ortak arkadaş yok yani fallarda boşa gitti paralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?