Ipadden giriyorum cnm normal pc ye gecince yazicam ama yukselenin terazi akrep degil
Canim olumlu mu bu ikisi sana
Bende girdim dinledim falı çoooooook kötüydü çooooook hemde hiç coçoğum yok iki tane çocuğun var senin demiş yuhhhhh diyorum artık yani çalışmıyorum işim yok olmayan iş yerimde sorunlarım olucakmış iğreeeeeennçti ya
info@falalem.comBende girdim dinledim falı çoooooook kötüydü çooooook hemde hiç coçoğum yok iki tane çocuğun var senin demiş yuhhhhh diyorum artık yani çalışmıyorum işim yok olmayan iş yerimde sorunlarım olucakmış iğreeeeeennçti ya
Mail at direk iadeni iste.Ben burdan Sanem le clairdolune denen falcının iadesini öyle aldım.ısrarla mail at.Durumu izah et.Geçiştirmeye calışırlarsa ısrarla mailine devam et,puan olarak paranı yüklüyolar.İletişim bölümünden yazma ama mail at.info@falalem.com
Ben yükselenimi 2005 yılında yıldız haritası çıkarttırmıştım taksimde bi astrologtu,iyide para vermiştim o akrep demişti canım.Acele etme canım ne zaman müsait olursn o zaman gönderirsin.
O yanlis canim bendeki ozel matematiksel bir hesaplama hic yanilmaz
Sağol canım dediğin gibi mail attım bakalım iade edicekler miben daha önce iletişimden yazdım hiç bi cevap gelmedi bakalım burdan yolladığıma cevap yazacaklar mı?
cok zor dıılse benımde yukselenımı hesaplarmısın astrolojıye falan gerek yok sadece yukselenıme baksan yeter ben bılmıyorum yukselenımı ama dogum saatımıde tam bılmıyorum
İletişimden hiç bi halt olmuyo zaten.Sen hep mail yoluyla iletişim kur.Peşini bırakma ama çünkü kendi tecrübemden biliyorum.biraz sallamaya çalışıyolar sanki öyle gibi hissetmiştim ben.Gerekirse on kere iade edene kadar.Onlarda adam gibi falcı bulsunlar,insana parasıyla rezillik yaşatmasınlar.Sağol canım dediğin gibi mail attım bakalım iade edicekler miben daha önce iletişimden yazdım hiç bi cevap gelmedi bakalım burdan yolladığıma cevap yazacaklar mı?
Geeeeeeellllllllldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.alcanzarrr ist falcılar topıgıne beklenıyorsun:)
Geeeeeeellllllllldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.
alcanzarrr ist falcılar topıgıne beklenıyorsun:)
canım ben yetişemedim defneye baktırılabilinir diyorsun sen inşallah yarın açar bunuda denedik aklımızda kalmasın dimi
O yanlis canim bendeki ozel matematiksel bir hesaplama hic yanilmaz
Evet canım ama kesinlikle ilk sıralarda olmaya çalış,sonlarda aynı verimin alınacağını zannetmiyorum.Birde Hale Yıldırım da iyi yorumcu çok içten samimi bakıyo,onuda tavsiye ederim canım sana.
tamamcanımoda aklımda zaten geçen sormuştumkimseden ses çıkmayınca baktırmadım hangisini yakalarsam artık
Evet tolincim şubatta yol göründü bize,daha doğrusu telefon ve banka hesabına para yatırma göründü.İsme kadar bilmişler.Ama bi dahaki aya onlinenin sıfır olması gerek bunları denemem için.Önce sana haber veririm zatwn ,belki arka arkaya baktırırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?