Binnaz Abla

Ipadden giriyorum cnm normal pc ye gecince yazicam ama yukselenin terazi akrep degil

Ben yükselenimi 2005 yılında yıldız haritası çıkarttırmıştım taksimde bi astrologtu,iyide para vermiştim o akrep demişti canım.Acele etme canım ne zaman müsait olursn o zaman gönderirsin.

Mail at direk iadeni iste.Ben burdan Sanem le clairdolune denen falcının iadesini öyle aldım.ısrarla mail at.Durumu izah et.Geçiştirmeye calışırlarsa ısrarla mailine devam et,puan olarak paranı yüklüyolar.İletişim bölümünden yazma ama mail at.info@falalem.com

Sağol canım dediğin gibi mail attım bakalım iade edicekler mi ben daha önce iletişimden yazdım hiç bi cevap gelmedi bakalım burdan yolladığıma cevap yazacaklar mı?

Ben yükselenimi 2005 yılında yıldız haritası çıkarttırmıştım taksimde bi astrologtu,iyide para vermiştim o akrep demişti canım.Acele etme canım ne zaman müsait olursn o zaman gönderirsin.

O yanlis canim bendeki ozel matematiksel bir hesaplama hic yanilmaz

O yanlis canim bendeki ozel matematiksel bir hesaplama hic yanilmaz

cok zor dıılse benımde yukselenımı hesaplarmısın astrolojıye falan gerek yok sadece yukselenıme baksan yeter ben bılmıyorum yukselenımı ama dogum saatımıde tam bılmıyorum

cok zor dıılse benımde yukselenımı hesaplarmısın astrolojıye falan gerek yok sadece yukselenıme baksan yeter ben bılmıyorum yukselenımı ama dogum saatımıde tam bılmıyorum

Yakin saati yaz cnm bana ozelden mesaj at dogum yeri saati tarihi

Sağol canım dediğin gibi mail attım bakalım iade edicekler mi ben daha önce iletişimden yazdım hiç bi cevap gelmedi bakalım burdan yolladığıma cevap yazacaklar mı?
İletişimden hiç bi halt olmuyo zaten.Sen hep mail yoluyla iletişim kur.Peşini bırakma ama çünkü kendi tecrübemden biliyorum.biraz sallamaya çalışıyolar sanki öyle gibi hissetmiştim ben.Gerekirse on kere iade edene kadar.Onlarda adam gibi falcı bulsunlar,insana parasıyla rezillik yaşatmasınlar.

alcanzarrr ist falcılar topıgıne beklenıyorsun:)

Evet tolincim şubatta yol göründü bize,daha doğrusu telefon ve banka hesabına para yatırma göründü.İsme kadar bilmişler.Ama bi dahaki aya onlinenin sıfır olması gerek bunları denemem için.Önce sana haber veririm zatwn ,belki arka arkaya baktırırız.

canım ben yetişemedim defneye baktırılabilinir diyorsun sen inşallah yarın açar bunuda denedik aklımızda kalmasın dimi

Evet canım ama kesinlikle ilk sıralarda olmaya çalış,sonlarda aynı verimin alınacağını zannetmiyorum.Birde Hale Yıldırım da iyi yorumcu çok içten samimi bakıyo,onuda tavsiye ederim canım sana.

Evet canım ama kesinlikle ilk sıralarda olmaya çalış,sonlarda aynı verimin alınacağını zannetmiyorum.Birde Hale Yıldırım da iyi yorumcu çok içten samimi bakıyo,onuda tavsiye ederim canım sana.

tamamcanımoda aklımda zaten geçen sormuştumkimseden ses çıkmayınca baktırmadım hangisini yakalarsam artık

tamamcanımoda aklımda zaten geçen sormuştumkimseden ses çıkmayınca baktırmadım hangisini yakalarsam artık

Aynen canım hangisi olursa,çünkü arada başarı anlamında öyle dağlar kadar fark yok.Hatta Hale geçmiş konusunda bende daha iyi gibiydi.Ama tabi gelecekte kim tutturursa esas başarı onundur.

sen ıkısınıdemı baktırcaksın?ben sadece yıgıte baktırmayı dusunuyorum burakla ılgılı bıkac olumsuz yorum okudum onu eledım sımdılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…