Binnaz Abla

Mobil ödemede de var indirim.eskiden olmuyordu ama var şuan

O nasilbir uygulama ki

pelinayy82 sanırım Binnaz'ın cep versiyonunu yani mobil versiyonunu kastediyor. Ben öyle anladım. Ama benim kastettiğim mobil ödeme şu: hani paycell falan gibi cep telefonu faturasına yansıyan ödemeler veya sms ile ödeme. İşte dükkan indirimlerinde o seçenek yok. İyi ki de yok, bu sayede fal kredi alma şansım yok şu an :) Zaten soracağım bir şey de yok aslında...

Aynen.:)ben alacaktım vazgeçtim.hattimı da kapattimmmobil ödemeye.

Tebrik ediyorum :) İnsanın en iyi denetimcisi kendisidir zaten. Şu saçma sapan süreçleri atlatıp geçenlerde bir arkadaşın burada önerdiği gibi aklımızı başımıza devşirdiğimiz zaman bakarsınız bu konuda hep birlikte toplu kitap yazarız. Yine burda konuşulan psikososyolojik araştırma/ibret anlamında :)))

Mobil ödeme ile de kredi alabilirsiniz,o da indirimde şuan..tabi almamak en iyisi de

Teşekkürler canm çok sarstı beni bir ara.750 lira mobil ödeme limitimin hepsini kullandigimi biliyorum geçmişte.1000 lira cep tel faturası ödedim.çok zoruma gitmişti.

Bu umut yolculugunda hepimiz birer binnazzedeyiz diye satirlarimiza baslariz artik :)))

Ya ben elfini denemek icjn kredi aldim ama arese gonderesim var. Arese de 3 kez gonderdim dedikleri cikmadi ama anda cok iyiydi bende. Ani bilmek adina ona gonderesim var
Napsam ki ??
Derdime bak hangisi tarafindan kandirilip kaziklanacagimi secememek

Yakın zamanda yorum aldıysan ve herhangi bir gelişme olmadıysa tut kendini bence. Kim için aldıysan onu dene bari

Hangisi içinize siniyorsa ona gönderin.iade hakkı da yok artik eğer elfin le enerjiniz uymaz memnun kalmazsınız pişmanlık yaşarsınız ki az da değil kredisi 150 lira

Hadi hayırlı olsun (!) ben de aldım birkaç kredi... Ama baktırmak için yeni yılı bekleyeceğim artık. Hem zaman geçmiş olur, hem tam olarak ne soracağımı bilmiyorum, hem de kime baktıracağımı kestiremiyorum.

singingbirds gibi ben de biraz bilanço çıkarayım dedim işte tekrar. Ne diyeyim... Hepsi paso "bu ilişki bitmemiiiiiişşşşş" demiş (benim "bitti yahu, o beni sevmiyor ve sadece gururum kırık olduğu için şeyediyorum" vs. dediklerim bile), bazısı da "gelecek ama seni yine üzecek" demiş. Kim nereye geliyor allasen?

İlk fallardan gittim: Mert Göktürk, Merve Katre ve Ufuk Kutluk iletişim tarihini doğru bilmişler. Yaz başında dedikleri gibi adam mesaj gönderdi, sonra toz oldu.
En net tarihi veren ise dediğim gibi Eyüp Deniz idi (eylülde gelen mesaj ve tahmin ettiği içerik doğru çıktı).
Mert Göktürk ayrıca sosyal medyada mağruz kalacağım göndermeleri ve son yüz yüze buluşma sırasındaki tartışmayı "bilmiş".
Zümra Lal 3 vade demişti; 3 hafta sonra haberleştik.

Kişilik yapılarımız, ilişki ortamımız ve anı bilmek konusunda ise Zümra Lal, Elfin Demet, Mert Göktürk, Ares Levi, Arnisa Bahadır, Biray Demir, Eyüp Deniz bende iyiydiler.

Bunlar hep ilk fallar. Gerisine bakmadım. Diğer sitelerden aldığım yorumları ve aşırı fiyasko ya da pembiş olanları saymayayım şimdi.

Ben asıl oturdum, Katina'da bugüne kadar seçmiş olduğum kartları saydım :))) Sonuçta ben seçtim onları, kendi "enerjimle" tıkladım. Valide ve Anahtar (ters/düz aynı oranda) açık ara birinci olmuşlar. Adamla aramızdaki ortak sekmede ise çoğunluk yine anahtar (ters ağırlıklı). Gelecek ay gelene kadar fal baktırma isteğimi böyle bastıracağım kısacası arkadaşlar. Kendi Katina açılımlarımı kendim analiz ederek :)))

Tarot ve kahveye az baktırmışım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…