O nasilbir uygulama kiDükkan indirimini ben mobil app uygulamasında aldım
Ya da söylememeliydim bilemedim
Mobil ödemede de var indirim.eskiden olmuyordu ama var şuanBen de krizdeyim ama neyse ki dükkan indirimi sadece kredi kartına geçerli (ve bu aylık limitim doldu, oleyyy! Sadece fal yüzünden değil ama :)))
Yani dükkan indiriminde mobil ödeme kabul edilse, çoktaaan atmıştım falımı. Neyse, insanın kendiyle dalga geçebilmesi de en büyük ilaçtır icabında.
O nasilbir uygulama ki
Mobil ödemede de var indirim.eskiden olmuyordu ama var şuan
Aynen.:)ben alacaktım vazgeçtim.hattimı da kapattimmmobil ödemeye.Aaa öyle mi??? Tühhhh! :)))
Aynen.:)ben alacaktım vazgeçtim.hattimı da kapattimmmobil ödemeye.
Mobil ödeme ile de kredi alabilirsiniz,o da indirimde şuan..tabi almamak en iyisi depelinayy82 sanırım Binnaz'ın cep versiyonunu yani mobil versiyonunu kastediyor. Ben öyle anladım. Ama benim kastettiğim mobil ödeme şu: hani paycell falan gibi cep telefonu faturasına yansıyan ödemeler veya sms ile ödeme. İşte dükkan indirimlerinde o seçenek yok. İyi ki de yok, bu sayede fal kredi alma şansım yok şu an :) Zaten soracağım bir şey de yok aslında...
Teşekkürler canm çok sarstı beni bir ara.750 lira mobil ödeme limitimin hepsini kullandigimi biliyorum geçmişte.1000 lira cep tel faturası ödedim.çok zoruma gitmişti.Tebrik ediyorum :) İnsanın en iyi denetimcisi kendisidir zaten. Şu saçma sapan süreçleri atlatıp geçenlerde bir arkadaşın burada önerdiği gibi aklımızı başımıza devşirdiğimiz zaman bakarsınız bu konuda hep birlikte toplu kitap yazarız. Yine burda konuşulan psikososyolojik araştırma/ibret anlamında :)))
Bu umut yolculugunda hepimiz birer binnazzedeyiz diye satirlarimiza baslariz artik :)))Tebrik ediyorum :) İnsanın en iyi denetimcisi kendisidir zaten. Şu saçma sapan süreçleri atlatıp geçenlerde bir arkadaşın burada önerdiği gibi aklımızı başımıza devşirdiğimiz zaman bakarsınız bu konuda hep birlikte toplu kitap yazarız. Yine burda konuşulan psikososyolojik araştırma/ibret anlamında :)))
Yakın zamanda yorum aldıysan ve herhangi bir gelişme olmadıysa tut kendini bence. Kim için aldıysan onu dene bariYa ben elfini denemek icjn kredi aldim ama arese gonderesim var. Arese de 3 kez gonderdim dedikleri cikmadi ama anda cok iyiydi bende. Ani bilmek adina ona gonderesim var
Napsam ki ??
Derdime bak hangisi tarafindan kandirilip kaziklanacagimi secememek
Hangisi içinize siniyorsa ona gönderin.iade hakkı da yok artik eğer elfin le enerjiniz uymaz memnun kalmazsınız pişmanlık yaşarsınız ki az da değil kredisi 150 liraYa ben elfini denemek icjn kredi aldim ama arese gonderesim var. Arese de 3 kez gonderdim dedikleri cikmadi ama anda cok iyiydi bende. Ani bilmek adina ona gonderesim var
Napsam ki ??
Derdime bak hangisi tarafindan kandirilip kaziklanacagimi secememek
Evet ama denemek de istiyorhm dediginiz gibi denemek icjnde cok paraHangisi içinize siniyorsa ona gönderin.iade hakkı da yok artik eğer elfin le enerjiniz uymaz memnun kalmazsınız pişmanlık yaşarsınız ki az da değil kredisi 150 lira
Yilbasinda zaten indirim oluyodu ama erken oldu etkisi olmus olabilirBen almadım, almayacağımYalnız bu indirimde buranın da etkisi var mı diye düşündüm
App store dan uygulamayı indirip itunes üzerinden ödeme yapıyorumO nasilbir uygulama ki
Tahminden öteye gidemez sonuçtaEvet ama denemek de istiyorhm dediginiz gibi denemek icjnde cok para
Evet oluyor, hatta farklı zamanlarda da bu bir iki gün erken geldi ve tam da rakamları konuştuğumuz zaman. O yüzden söylemiştim.Yilbasinda zaten indirim oluyodu ama erken oldu etkisi olmus olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?