Binnaz Abla

merhaba peki bu iletişim tarihini bilenlerden iki kişi önerir misin?

merhaba peki bu iletişim tarihini bilenlerden iki kişi önerir misin?

Selam tekrar :) Önermek diyemem aslında. Ama illaki isim söylemem gerekirse Zümra ve Eyüp. Özellikle Eyüp'ün yeri çok ayrı bende, ama tamamen sübjektif, kendi bakışım. Allayıp pullayıp etkilemek gibi olmasın kimseyi.

son sorum kahve mi atmıştınız?

Ben Mert Gokturk’ten hic memnun kalmamistim diye hatirliyorum iade almistim hatta cok duz bir faldi. Anahtar duz anlami beraber sosyallesmek, gezmek, vakit gecirmek diye biliyorum tersi olunca da tam tersi kisinin yalnizligi, kendini cekmesi. Valide malum negatif enerji, onu bazen buyuye veya nazara yorarlar. Ben de baktim en cok hangi kart cikmis diye bende de gunes,eprahhat ve deve cok cikmis mesela valide ve yol karti hic cikmamis binnaz’daki fallarim icinde. Ilginc gercekten boyle bazi kartlari cok bazilarini neredeyse hic secmemek.

Aa ilginc gelisme yalniz, butun fallar patladi derken bir anda hepsi cikacak mi acaba? Bundan sonraki asamasa konusma olabilir falda soylenildigi gibi.
Hani ben dedimya fallar patladi nasilsa diye yuzune vurdum dedim kadinla ayrılmasi ya birsey olcagi yok canim o kadar yaptiklarindan sonra umrumda degil bir his yok heycan yok sadece bilemedim napmam gerektigini

Hani ben dedimya fallar patladi nasilsa diye yuzune vurdum dedim kadinla ayrılmasi ya birsey olcagi yok canim o kadar yaptiklarindan sonra umrumda degil bir his yok heycan yok sadece bilemedim napmam gerektigini
Zaten fallarin cogu onun sana geri gelip bir konusma yapmasi uzerineydi diye hatirliyorum. Cogu yorumcu da gelse de sen kabul etmeyeceksin gibi seyler soylemislerdi degil mi? Sana kalmisti yani sonrasi. Ama bu hamlesi bence onemli, yani geri donmeyi isteme oncesi bir yoklama, kizgin misin diye kontrol etme bence.

Hic sanmiyorum.dunden beri olan konu hani ben onun hakkinda hic yanilmadim konusma oldu biraz yine birkac yorum yaptim hayatiyla alakali ama hep kotu yorumlar boyle bizle alakali seyler degil zaten anladigim kadariyla dibe vurmus mutsuz yani

anda iyi evet ares ben dün ares e gönderdim.
Anı bildi sorularıma cevap verdi ekstra tarot açılımı yaptı .Ama anda iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…