- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
Amin inşallahBen de 1000 kredi aldım. Ama dilerim o kadar mutlu olayım ki fala ihtiyaç duymayım aldığım kredi kalsın, giden sadece param olsun
canım benim hiç umudum yok ben bunu kendim için yaptım çünkü çok yiprandim çok bekledim birde şu fallara çok para verdimBöyle yaptın ya şimdi çok kıymetli olursun bak gör, ne yapar eder ulaşır sana döner ikna eder
Hadi hayırlı olsun (!) ben de aldım birkaç kredi... Ama baktırmak için yeni yılı bekleyeceğim artık. Hem zaman geçmiş olur, hem tam olarak ne soracağımı bilmiyorum, hem de kime baktıracağımı kestiremiyorum.
singingbirds gibi ben de biraz bilanço çıkarayım dedim işte tekrar. Ne diyeyim... Hepsi paso "bu ilişki bitmemiiiiiişşşşş" demiş (benim "bitti yahu, o beni sevmiyor ve sadece gururum kırık olduğu için şeyediyorum" vs. dediklerim bile), bazısı da "gelecek ama seni yine üzecek" demiş. Kim nereye geliyor allasen?
İlk fallardan gittim: Mert Göktürk, Merve Katre ve Ufuk Kutluk iletişim tarihini doğru bilmişler. Yaz başında dedikleri gibi adam mesaj gönderdi, sonra toz oldu.
En net tarihi veren ise dediğim gibi Eyüp Deniz idi (eylülde gelen mesaj ve tahmin ettiği içerik doğru çıktı).
Mert Göktürk ayrıca sosyal medyada mağruz kalacağım göndermeleri ve son yüz yüze buluşma sırasındaki tartışmayı "bilmiş".
Zümra Lal 3 vade demişti; 3 hafta sonra haberleştik.
Kişilik yapılarımız, ilişki ortamımız ve anı bilmek konusunda ise Zümra Lal, Elfin Demet, Mert Göktürk, Ares Levi, Arnisa Bahadır, Biray Demir, Eyüp Deniz bende iyiydiler.
Bunlar hep ilk fallar. Gerisine bakmadım. Diğer sitelerden aldığım yorumları ve aşırı fiyasko ya da pembiş olanları saymayayım şimdi.
Ben asıl oturdum, Katina'da bugüne kadar seçmiş olduğum kartları saydım :))) Sonuçta ben seçtim onları, kendi "enerjimle" tıkladım. Valide ve Anahtar (ters/düz aynı oranda) açık ara birinci olmuşlar. Adamla aramızdaki ortak sekmede ise çoğunluk yine anahtar (ters ağırlıklı). Gelecek ay gelene kadar fal baktırma isteğimi böyle bastıracağım kısacası arkadaşlar. Kendi Katina açılımlarımı kendim analiz ederek :)))
Tarot ve kahveye az baktırmışım zaten.
merhaba peki bu iletişim tarihini bilenlerden iki kişi önerir misin?
son sorum kahve mi atmıştınız?Selam tekrar :) Önermek diyemem aslında. Ama illaki isim söylemem gerekirse Zümra ve Eyüp. Özellikle Eyüp'ün yeri çok ayrı bende, ama tamamen sübjektif, kendi bakışım. Allayıp pullayıp etkilemek gibi olmasın kimseyi.
son sorum kahve mi atmıştınız?
Nasil oluyor bende heveslendim oyle diyinceMobil ödemede de var indirim.eskiden olmuyordu ama var şuan
Telefonda yüklü değilmi binnazablaNasil oluyor bende heveslendim oyle diyince
Play store yada apple store den paycel leTelefonda yüklü değilmi binnazabla
Onayla bakalım ne çıkacakBayanlar acil bana akil verim bu adam bana takip yolladi onaylayayim mi kalsin mi
Heycan degil bu aksine birsey hissetmedim ama kararsiz kaldim gerek varmi yokmu diye onayladim takip ettim bakalimOnayla bakalım ne çıkacak
Ama sakin
hemen onaylamayın azcık zaman gecsinBayanlar acil bana akil verim bu adam bana takip yolladi onaylayayim mi kalsin mi
Ben Mert Gokturk’ten hic memnun kalmamistim diye hatirliyorum iade almistim hatta cok duz bir faldi. Anahtar duz anlami beraber sosyallesmek, gezmek, vakit gecirmek diye biliyorum tersi olunca da tam tersi kisinin yalnizligi, kendini cekmesi. Valide malum negatif enerji, onu bazen buyuye veya nazara yorarlar. Ben de baktim en cok hangi kart cikmis diye bende de gunes,eprahhat ve deve cok cikmis mesela valide ve yol karti hic cikmamis binnaz’daki fallarim icinde. Ilginc gercekten boyle bazi kartlari cok bazilarini neredeyse hic secmemek.Hadi hayırlı olsun (!) ben de aldım birkaç kredi... Ama baktırmak için yeni yılı bekleyeceğim artık. Hem zaman geçmiş olur, hem tam olarak ne soracağımı bilmiyorum, hem de kime baktıracağımı kestiremiyorum.
singingbirds gibi ben de biraz bilanço çıkarayım dedim işte tekrar. Ne diyeyim... Hepsi paso "bu ilişki bitmemiiiiiişşşşş" demiş (benim "bitti yahu, o beni sevmiyor ve sadece gururum kırık olduğu için şeyediyorum" vs. dediklerim bile), bazısı da "gelecek ama seni yine üzecek" demiş. Kim nereye geliyor allasen?
İlk fallardan gittim: Mert Göktürk, Merve Katre ve Ufuk Kutluk iletişim tarihini doğru bilmişler. Yaz başında dedikleri gibi adam mesaj gönderdi, sonra toz oldu.
En net tarihi veren ise dediğim gibi Eyüp Deniz idi (eylülde gelen mesaj ve tahmin ettiği içerik doğru çıktı).
Mert Göktürk ayrıca sosyal medyada mağruz kalacağım göndermeleri ve son yüz yüze buluşma sırasındaki tartışmayı "bilmiş".
Zümra Lal 3 vade demişti; 3 hafta sonra haberleştik.
Kişilik yapılarımız, ilişki ortamımız ve anı bilmek konusunda ise Zümra Lal, Elfin Demet, Mert Göktürk, Ares Levi, Arnisa Bahadır, Biray Demir, Eyüp Deniz bende iyiydiler.
Bunlar hep ilk fallar. Gerisine bakmadım. Diğer sitelerden aldığım yorumları ve aşırı fiyasko ya da pembiş olanları saymayayım şimdi.
Ben asıl oturdum, Katina'da bugüne kadar seçmiş olduğum kartları saydım :))) Sonuçta ben seçtim onları, kendi "enerjimle" tıkladım. Valide ve Anahtar (ters/düz aynı oranda) açık ara birinci olmuşlar. Adamla aramızdaki ortak sekmede ise çoğunluk yine anahtar (ters ağırlıklı). Gelecek ay gelene kadar fal baktırma isteğimi böyle bastıracağım kısacası arkadaşlar. Kendi Katina açılımlarımı kendim analiz ederek :)))
Tarot ve kahveye az baktırmışım zaten.
Aa ilginc gelisme yalniz, butun fallar patladi derken bir anda hepsi cikacak mi acaba? Bundan sonraki asamasa konusma olabilir falda soylenildigi gibi.Heycan degil bu aksine birsey hissetmedim ama kararsiz kaldim gerek varmi yokmu diye onayladim takip ettim bakalim
Hani ben dedimya fallar patladi nasilsa diye yuzune vurdum dedim kadinla ayrılmasi ya birsey olcagi yok canim o kadar yaptiklarindan sonra umrumda degil bir his yok heycan yok sadece bilemedim napmam gerektiginiAa ilginc gelisme yalniz, butun fallar patladi derken bir anda hepsi cikacak mi acaba? Bundan sonraki asamasa konusma olabilir falda soylenildigi gibi.
Zaten fallarin cogu onun sana geri gelip bir konusma yapmasi uzerineydi diye hatirliyorum. Cogu yorumcu da gelse de sen kabul etmeyeceksin gibi seyler soylemislerdi degil mi? Sana kalmisti yani sonrasi. Ama bu hamlesi bence onemli, yani geri donmeyi isteme oncesi bir yoklama, kizgin misin diye kontrol etme bence.Hani ben dedimya fallar patladi nasilsa diye yuzune vurdum dedim kadinla ayrılmasi ya birsey olcagi yok canim o kadar yaptiklarindan sonra umrumda degil bir his yok heycan yok sadece bilemedim napmam gerektigini
Hic sanmiyorum.dunden beri olan konu hani ben onun hakkinda hic yanilmadim konusma oldu biraz yine birkac yorum yaptim hayatiyla alakali ama hep kotu yorumlar boyle bizle alakali seyler degil zaten anladigim kadariyla dibe vurmus mutsuz yaniZaten fallarin cogu onun sana geri gelip bir konusma yapmasi uzerineydi diye hatirliyorum. Cogu yorumcu da gelse de sen kabul etmeyeceksin gibi seyler soylemislerdi degil mi? Sana kalmisti yani sonrasi. Ama bu hamlesi bence onemli, yani geri donmeyi isteme oncesi bir yoklama, kizgin misin diye kontrol etme bence.
anda iyi evet ares ben dün ares e gönderdim.Ya ben elfini denemek icjn kredi aldim ama arese gonderesim var. Arese de 3 kez gonderdim dedikleri cikmadi ama anda cok iyiydi bende. Ani bilmek adina ona gonderesim var
Napsam ki ??
Derdime bak hangisi tarafindan kandirilip kaziklanacagimi secememek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?