Indirim var herkrs kredi aldi diye bende aldim fal baktirasim yok hic ama baktircak olsam bende arese baktiririmanda iyi evet ares ben dün ares e gönderdim.
Anı bildi sorularıma cevap verdi ekstra tarot açılımı yaptı .Ama anda iyi
Ben Mert Gokturk’ten hic memnun kalmamistim diye hatirliyorum iade almistim hatta cok duz bir faldi. Anahtar duz anlami beraber sosyallesmek, gezmek, vakit gecirmek diye biliyorum tersi olunca da tam tersi kisinin yalnizligi, kendini cekmesi. Valide malum negatif enerji, onu bazen buyuye veya nazara yorarlar. Ben de baktim en cok hangi kart cikmis diye bende de gunes,eprahhat ve deve cok cikmis mesela valide ve yol karti hic cikmamis binnaz’daki fallarim icinde. Ilginc gercekten boyle bazi kartlari cok bazilarini neredeyse hic secmemek.
biray demir e migöndersem .
red etmiş falımıBenim beğendiklerim arasında. Konuşma tarzını seviyorum bi kere, olumsuzu dile getirirken bile insanı çökertmiyor. Analizleri bende güzeldi. "Adımlar atılacak" dediği zaman ben inanmamıştım, 3 aydır ses seda yoktu karşı taraftan. Tarih vermemişti. Ama nihayetinde adım geldi. Alakasız, bambaşka bir konuyla ilgili olsa bile :)))
üzülme bana baktida ne oldu çıkmadı falıred etmiş falımı
İnşallah ben de bu hisleri yaşarım günün birindeIndirim var herkrs kredi aldi diye bende aldim fal baktirasim yok hic ama baktircak olsam bende arese baktiririm
Sanirim girmedi girse ben baktiracaktimares bugun girdi mi hiç
Bu aralar yorumcularda bu moda sanirim sürekli reddediyolar :)red etmiş falımı
Genelde acik olurdu basina bisey mi geldi acaba :) :) :)Sanirim girmedi girse ben baktiracaktim
red etmiş falımı
hoşgeldin firuze :))Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir sessiz takipçiyim.Patlayan,çıkmayan,hayal kırıklığı olup gözyaşı olup dökülen fallarla ilgili uzun bir paylaşım yapacağım ilerleyen günlerde.Şimdilik sadece, oldukça düşük kredili olan ama başarılı bulduğum bir kaç isme değineceğim.Taktiri size ait olmak üzere dilerseniz bu kişilerden bir yorum alın derim: Firuze Çetin : Tarotta gerçekten çok başarılı buluyorum.Esas konu ile ilgili verdiği vade henüz gelmedi Şubat sonu gibi belli olacak o durum ama arada bildiği ayrıntılar beni dehşete düşürdü.Çünkü kendisinin durugörü yeteneği de var anladığım kadarıyla Ve fiyatı da gayet makul bence.Sitede Benim favorim oldu, diyebilirim . Kahve falında Belgin Yıldız, Firuze Erkmen ,Baran Umut , Nil Güneş ve yine Firuze Çetin'i beğeniyorum. Durugörüde ise Zeynep Aksu, Ada Soylu,
Seyyale Işık ve Şimal Denizi Beğendim. Fakat dediğim gibi temel konu ile ilgili henüz hiç birinin verdiği vade gelmedi ve durumla ilgili tüm gerçekler henüz ortaya dökülmedi. Ben yorum tarzları,anı bilmeleri ve kişilik tespitleri açısından bu kişileri beğendim.Gerçek durum ortaya çıkınca yeniden bir değerlendirme yaparız inşallah...Sevgiler saygılar
Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir sessiz takipçiyim.Patlayan,çıkmayan,hayal kırıklığı olup gözyaşı olup dökülen fallarla ilgili uzun bir paylaşım yapacağım ilerleyen günlerde.Şimdilik sadece, oldukça düşük kredili olan ama başarılı bulduğum bir kaç isme değineceğim.Taktiri size ait olmak üzere dilerseniz bu kişilerden bir yorum alın derim: Firuze Çetin : Tarotta gerçekten çok başarılı buluyorum.Esas konu ile ilgili verdiği vade henüz gelmedi Şubat sonu gibi belli olacak o durum ama arada bildiği ayrıntılar beni dehşete düşürdü.Çünkü kendisinin durugörü yeteneği de var anladığım kadarıyla Ve fiyatı da gayet makul bence.Sitede Benim favorim oldu, diyebilirim . Kahve falında Belgin Yıldız, Firuze Erkmen ,Baran Umut , Nil Güneş ve yine Firuze Çetin'i beğeniyorum. Durugörüde ise Zeynep Aksu, Ada Soylu,
Seyyale Işık ve Şimal Denizi Beğendim. Fakat dediğim gibi temel konu ile ilgili henüz hiç birinin verdiği vade gelmedi ve durumla ilgili tüm gerçekler henüz ortaya dökülmedi. Ben yorum tarzları,anı bilmeleri ve kişilik tespitleri açısından bu kişileri beğendim.Gerçek durum ortaya çıkınca yeniden bir değerlendirme yaparız inşallah...Sevgiler saygılar
biray demir e migöndersem .
Arkadas acemi sanirim direk daldi konuya :)))hoşgeldin firuze :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?