Binnaz Abla

Seninle ortaklaşa beğenmediğimiz tek falcı Mert Göktürk sanırım :) İşte yine hep enerji meselesi galiba, kişiden kişiye çok değişken. Kartlar da öyle. Bak sen uyuma yönelik adımlar atan, sabırla biriktirip aydınlığa ulaşan birisin demek ki. Bense Valideciğim (saygılar) tarafından kara büyüyle kendi içime hapsedilmişim, anahtarı da ara ki bulasın :)))
Çakma fal yorumuna gel :))

biray demir e migöndersem .

Benim beğendiklerim arasında. Konuşma tarzını seviyorum bi kere, olumsuzu dile getirirken bile insanı çökertmiyor. Analizleri bende güzeldi. "Adımlar atılacak" dediği zaman ben inanmamıştım, 3 aydır ses seda yoktu karşı taraftan. Tarih vermemişti. Ama nihayetinde adım geldi. Alakasız, bambaşka bir konuyla ilgili olsa bile :)))

red etmiş falımı

Ya ben bu asaf cakira taktim kafayi, gozumu karartip onu mu denesem ki
Gecen gece kredisini 50 gormustum ama neden bilmem taktim

Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir sessiz takipçiyim.Patlayan,çıkmayan,hayal kırıklığı olup gözyaşı olup dökülen fallarla ilgili uzun bir paylaşım yapacağım ilerleyen günlerde.Şimdilik sadece, oldukça düşük kredili olan ama başarılı bulduğum bir kaç isme değineceğim.Taktiri size ait olmak üzere dilerseniz bu kişilerden bir yorum alın derim: Firuze Çetin : Tarotta gerçekten çok başarılı buluyorum.Esas konu ile ilgili verdiği vade henüz gelmedi Şubat sonu gibi belli olacak o durum ama arada bildiği ayrıntılar beni dehşete düşürdü.Çünkü kendisinin durugörü yeteneği de var anladığım kadarıyla Ve fiyatı da gayet makul bence.Sitede Benim favorim oldu, diyebilirim . Kahve falında Belgin Yıldız, Firuze Erkmen ,Baran Umut , Nil Güneş ve yine Firuze Çetin'i beğeniyorum. Durugörüde ise Zeynep Aksu, Ada Soylu,
Seyyale Işık ve Şimal Denizi Beğendim. Fakat dediğim gibi temel konu ile ilgili henüz hiç birinin verdiği vade gelmedi ve durumla ilgili tüm gerçekler henüz ortaya dökülmedi. Ben yorum tarzları,anı bilmeleri ve kişilik tespitleri açısından bu kişileri beğendim.Gerçek durum ortaya çıkınca yeniden bir değerlendirme yaparız inşallah...Sevgiler saygılar

red etmiş falımı

Şaşırdım şimdi. Kötü olmuş :/ Ama şöyle bir durum da var (genel söylüyorum, Biray'ı savunmak için değil): bazıları için resmen sallamış, sıfır his falan diyoruz ya. O yüzden falcının tamamen sallamak ya da baştan savma bakmak yerine en baştan reddetmesi daha dürüstçe geliyor bana bazen. Belli ki o anda bir şey göremiyor, anlayamıyor vs. Yoksa müşteri kaçırmak istemez herhalde. Tabii arkadaşımızın dediği gibi moda da olabilir bazıları için.

Herkese selam, ara ara sizleri takip ediyorum :) en sonunda ve bir yıl sonunda aranıza katılmaktan memnuniyet duydum :) ilerleyen zamanlarda benimde tabiki fal geçmişim hakkında bilgiler aktarıyor olacağım. En güzeli ise hoşuma giden ve beni gülümseten yazılarınıza artık bende cevap verebileceğim.

hoşgeldin firuze :))

burada adı geçen bir çok yorumcudan yorum aldım ve yorumunu aldıklarım hepsi birbirinden beter kiminin yorumu mum ışığında yemek bile görüyor mübarekler resmen atma tutma laf olsun para gelsin mantığında , baran umut tamamiyle fiyaskocu firuze çetin boş bomboş evine hediye gelen çetiklerden bahseden bir bayan ada soylu uçurtma uçurtturacak gaz veriyor sözde nil güneş hediye paketleri eklemeden duramaz falına vs daha sıralayabilirim ama lütfen öneri yaparken dikkat edin burada herkes umutlarını bağlıyor bir cümleye parasından pulundan geçtim bizlere asıl memnun kalmadıklarınızı belirtin bu daha çok bizi yönlendirir..

biray demir e migöndersem .

biray bana hep özü sözü bir gibi gelir öyle harikalar yaratan mucize bi falı yok lakin ben kişiliğini düşüncesini pembe boyamadan söylediği için severim ama reddettiysede arkadaşım senin için sevindim çünkü bu sıralar okuduğum kadarı ile çok yorum aldın en azından ocağın 15 ine kadar kimseden yorum almasan dostani olarak yazıyorum yine karar sana kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…