Aynen...Firuze Çetin kahve atmıştım.telefon falı idi,seans sonu beklemeden görüşmenin 3.dakikasında sonlandirdim,çünkü çok saçmalamıştı...burada adı geçen bir çok yorumcudan yorum aldım ve yorumunu aldıklarım hepsi birbirinden beter kiminin yorumu mum ışığında yemek bile görüyor mübarekler resmen atma tutma laf olsun para gelsin mantığında , baran umut tamamiyle fiyaskocu firuze çetin boş bomboş evine hediye gelen çetiklerden bahseden bir bayan ada soylu uçurtma uçurtturacak gaz veriyor sözde nil güneş hediye paketleri eklemeden duramaz falına vs daha sıralayabilirim ama lütfen öneri yaparken dikkat edin burada herkes umutlarını bağlıyor bir cümleye parasından pulundan geçtim bizlere asıl memnun kalmadıklarınızı belirtin bu daha çok bizi yönlendirir..
Aynen...Firuze Çetin kahve atmıştım.telefon falı idi,seans sonu beklemeden görüşmenin 3.dakikasında sonlandirdim,çünkü çok saçmalamıştı...
Sitenin en popüler , en pahalı , bu forumda en çok ismi zikredilen , en çok tavsiye edilen pek çok yorumcusundan da yorum aldım ben ve çoğu patladı Ne yazık ki.Denemediğim kimse pek kalmadı sanırım 6 aylık Binnaz serüvenimde.At gibi gitti it gibi gelecek diyenler, seni kıskanıyor gizli takip ediyor diyenler, kıskançlıktan olay kavga çıkartacak diyenler, inim inim inleyecek kapına köpek olacak diyenler ,birlikte tatile gönderenler , Eylül'de aratanlar , Ekimde yalvartanlar, Kasım'da yüz yüze konuşturanlar , Aralık'ta birleştirip yıldırım nikahı yaptıranlar, vs... daha neler neler...
Aynen senin gibi profesyonel değil :))Arkadas acemi sanirim direk daldi konuya :)))
Ona denk gelmedim engin gumus e kahve yolladim uzun zamandir baktirmiyordum cok guzel durumlari özetledi benim dusuncelerimi karsi tarafta hissettigim ama emin olamadigim seyleri gayette memnun kaldim.Genelde acik olurdu basina bisey mi geldi acaba :) :) :)
Hg falkolik klübüneHerkese selam, ara ara sizleri takip ediyorum :) en sonunda ve bir yıl sonunda aranıza katılmaktan memnuniyet duydum :) ilerleyen zamanlarda benimde tabiki fal geçmişim hakkında bilgiler aktarıyor olacağım. En güzeli ise hoşuma giden ve beni gülümseten yazılarınıza artık bende cevap verebileceğim.
Ya beni...:))Bana demişti ki bu adam şoför mü?dedim ki yok...uzun yollarda geciyo hayatı bu adamın diye ısrar etti,ben de gülmüştüm,ayıp olmasın diye bişey demedim,kapadım telefonu...ahh ahh falı hatırladıkça gülme tutuyor beni :))
Ya beni...:))Bana demişti ki bu adam şoför mü?dedim ki yok...uzun yollarda geciyo hayatı bu adamın diye ısrar etti,ben de gülmüştüm,ayıp olmasın diye bişey demedim,kapadım telefonu...
canım ya keşke sorsaydın atmadan elif Işık hiç bilemez klasik kart yorumcusu zaten binnaz’in ilk kuruldugu donemden kalan bir yorumcu bana da hiç çıkmamıştı hiçbir falı.Elif ışık fal gönderdim denemeyin bile fazlaca pembeci yazık günah .enerji meselesi diyoruz da komşu teyze ne sıkıntımı anlatmışım sanki tabiri caiz se döner yavrum çok da iyi olur aranız demiş resmen.
Kızlar genel olarak soylemek istiyorum, yeni uye olarak gelenlere hemen reklam yapıyor yaftası yapıştırmamalıyız bence, bazıları hakikaten belli bariz reklam oluyor ama A abukprenses_38 sadece begendiği falları listelemiş bence. İlk yorumda insan yanlış anlaşılma korkusu olmadan biraz duz bir şekilde yazıyor, ole olunca reklam gibi algılanıyor.
Aaaa Elfin olumsuz yorum yapiyormu??Sanki o hep olumluymus gibi geliyor bana..Elfin Demet, Engin Gümüş, Ada Soylu, Pelin Bilge, Biray Demir , Natali Derinsu, Yaamin Hanım, Aslıhan Yılmaz, Şah Sultan olumsuz yorum yapıyor ve olmaz bu iş diyorlar. Mekselina Ayaz, Zümra Lal , Helen Devmen, Şevdar Avaz, Doğa Dan, Efsun Yıldız , Arnisa Bahadır , Bahar Yağız , Rüzgar Gündoğan, Kesira Sirel, Mihrace Atalay , Kerem Avşar , Almina Nur,Merve Katre pişman olup dönecek evlilik görünüyor size ama Şubat-Haziran arası dönemi bulur dediler. Dolayısı ile Şubattan sonra burada ismi geçen bir çok Yorumcu hakkında daha net yorum yapabileceğim . Serra Güngören , Defne Tanrıkulu ve Belgin Yıldız pişman olacak , başına feci olaylar gelecek yaklaşık 1 -2 yıl Sonra da sana dönmek isteyecek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?