Binnaz Abla

Dusuncelerimi okudun :))
Ares’in falını yine dinledim bende de anlık geçmiş ve yakın gelecek çok iyi, anlatım ve konusmasının akıcılıgını da sevdim, geleceği çıkmıyot diyenler var ama senin gibi bilmiyorum bana umarım çıkar Şubat Mart döneminde olacak bir gelişmeden bahsetmişti.

Peki :)

selamlar herkese ,

arkadaşlar şu aresi cidden merak ediyroum lakin ben ona baktırırım bilemezse ve dedikleri çıkmazsa sabah akşam ve hatta gece 3 defa buraya yazarım bende çıkmadı diye çünkü fiyatı 100tl çoğu insanın 2 günlük kazancı bu para B bjkbjk06 çıkanıda çıkmayanıda yazmanı seviyorum iyiki paylaşıyorsun bizimle teşekkür ederim bunun için

Son düzenleme:
Ben tesekkur ederim yorumun icin; dedigin gibi ne kadar para veriyouz bu ise
Gecen gun kendime bi bot alicam kac kez dusundum var bi suru botum almasam mi diye keske ayni seyi fal gonderirkende yapsam ama yok deli gibi atiyorum hemen fali. Mesela ben irem cerkezin suratina telefonu kapattim o kadar sacmaladi ama onu bi iki kez kafi acilinca demisimdir
Arese taktim cunku anda cok iyi olunca gelecek vadelerine anormal derecede umut bagladim, muzik dinler gibi acip acip yorumlarini dinledim vade gunleri gelene kadar cikmayinca da oturup gozlerim sisene kadar agladim ve hala diyorum adam anda tak tak tak herseyi soledi napim hala gonderesim var
Yorumcu falan degilim valla tek derdim su adamla tekrar barisalim :))

İnşallah “Hayırlı” ise barışırsın öyle beklemek daha doğru, çünkü bazen bizim istediğimiz aslında bizim için doğru olan olmuyor, durumun içindeyken anlamıyoruz!

falları hergün tekrar tekrar açıp dinlersen konuya odaklı kalırsan gelecek güzel enerjileri etkilersin falı dinleyip kapat ve köşede dursun hem enerjine hem psikolojine yazık bu sefer sürekli canın yanar vaziyettesin adam sana geri dönsede bu acıları atamazsın bu durumda sen değişmiş olursun değişmediğini düşünsen bile fala odaklanarak hayatımızı çok kötü etkiliyoruz biraz başka şeylerle ilgilenmeyi dene zor biliyorum lakin bunu başarmak zorundasın, evet anda iyi olabilir yakın gelecekte iyi olabilir bir yorumcu lakin hayatının yönünü inan onların söyledikleri belirlemiyor birisinden yorum aldığında en az 1,5-2 ay bekle öyle tekrar al yorum kendi hayatını beklemeye alma giden zaman geri gelmiyor ve en güzel dönemlerini beklentiye alarak geçirirsen ilerleyen yıllarda bunlar senin önüne engel ve kötü bi şekilde çıkar lütfen söylediklerimi yanlış anlama zaman zaman yazıyorum günde en az 7-8 yorum alıyordum hergün düşünebiliyormusun bu aylarca böyleydi 1 hafta 2 hafta değil artık kime ne gönderdiğimi bilmiyordum hiçbir yorumcu bilemedi en iyileri dedikleri en kötüleri dedikleri hiç birisi hayatımın nasıl şekilleneceğini ne duruma geleceğini bilemedi her fal baktırdığımda sadece teşekkür ederim yorumunuz için dedim onlara hayır böyle böyle bile demedim aşk hayatımda kimsenin ön görmediği durumlar gelişti evet bazı anları tarihleri tutturan yorumcular oldu lakin 1 falda öngörülen 10 şeyden 1 veya 2 si gerçekleşti zaman bizleri iyileştiriyor geçmiyor ama iyileşiyoruz sadece buna odaklan lütfen sen nefes aldıkça hergün gülümsedikçe iyi şeyler sana gelecek ve en önemlisi beklediğin adam seni şuan bu kadar üzüntü içinde bırakırken dönse ciddiyete gitse ilişkini ve çocuğunun babası olsa mutlu bir aile olurmu bunu iyice düşün ve kendini mutlu etmek için birşeyler yap çünkü yeri gelecek bizden daha önemlisi evlat olacak evladına bu adam senin baban gurur duymalıyız diyebilecekmiyiz bu çok önemli ..

Cok dogru diyorun :)

Evet elif ışık tatlım diye ballandirarak anlatır birde...
artık sinirlerim bozuldu az önce sosyal medya da bir paylaşım gördüm ister arkadaş ister sevgili adayı sizinle olmak istiyorsa ona hiç bir şey engel olamaz .sizi bırakıp gidenlere veya ilişki istediğiniz kişilere yalvarmayın diyordu ...

hırsımdan öleceğim inanın delirmek üzereyim telwe de hosnun gezegeni mi ne varmış ona göndereceğim

Kesinlikle....gelmek isteyen gelir,arar sorar.mazeret buluyorsa da demekki önceliği başka şeyler...

belkide senin yılın olacak derken çekmediğin sıkıntı kalmayacak anlamında demiştir :)) hey Allahım yaa biz kimlere kalmışız ranaaaaa :)
Kimlerden medet ummuşum .,gülüyorum kendime şimdi...geçen gün üşenmeden 6 _7yıl önceki falları açtım..,hiç bir gram bişey yok..fiyasko hepsi...geriye kalan maddi kayıplar ve hayal kırıklıkları

Şimdi geçmiş fal tecrübelerini paylaşma zamanı.
Öncelikle ben yorum aldığım kişilerin böyle moda mod verdikleri tarihi bekleyen tiplerden değilim. Yani 2 ay diyorsa ve 2 ay geçtiyse yani 2. Ayın bitiminde fal patladı demem çünkü bu kadar nokta atışı yapabileceklerini düşünmüyorum.

Maya Demir: Tam bir fiyasko. Bu kızın gerçekten bu kadar takipçisi, online olduğunda hemen meşgule düşme durumu, yorumlar ve hiç düşmeyen puanını nasıl sağlıyor hiç anlamıyorum. 2,5 sene geçti ben sorduğum adamın adını unuttum hiç bir dediği çıkmadı :) Allahtan zaman zaman geriye dönük kim ne söylemiş diye bakabilme fırsatımız var.

Mert Göktürk: 2 sene önce ilk falımda ( o zamanlarda yazılı bakıyordu) söylediği şeyi verdiği 1 sene sonraki zaman diliminde yaşadım. O zamanlar tabi yuhh 1 sene beklenir mi demiştim:) Zaman bu geçti tabi ve oldu ama ondan sonraki fallarımda hep anı yorumlaması tuttu ancak geleceğe dair tahminleri çıkmadı. Genelde anlatım biçimi ve anda karşı tarafa dair detaylar yakalaması hoşuma gittiği için ara ara fal atarım.

Biray Demir: ( çok bahsettiğiniz için tecrübemi aktarmak istedim)ilk siteye girdiğinde genel geçer bir yorum yapmıştı heralde kredisi düşük diye sonra kredisi yükselip çok rağbet görmeye başlayınca tekrar attım olmayacağını söyledi öyle oldu ama gidişata dair pek bişey bilememiş.

Elif Hanzade: ilk yorum aldığımda 2017 de beni şoka soktu yorumu 2018 e girdiğimizde tamda söylediği gibi bir durum yaşadım. Sonra bir kaç kez daha gittim hep olumlu şeyler söyledi anda iyiydi ama sonuç patladı.

Merve katre, Açelya tuğra, Benna küçüker, güven cihan, Destina Eren, Haleh Çetiner bunlar pembe tablocu ben bir daha yorum almam okadar yani.

Cemre Yağmur, Derin Akarsu, Burcu Naz Abacıoğlu, Meral Ateş, Baran Umut bunlar hisleri olan bahsettiği yorumlarda söyledikleri 5 senaryodan 2-3 bü tutturan yorumculardan ama sonuç yine onların da dediği gibi olmadı bende.

Zümra, Elfin, Engin Gümüş ve Çağrı Bilgin ise bende üç aşağı beş yukarı tutturanlar. Aralarında sadece Çağrı ve Zümra ayrıntıları çok farklı detayları bildi.

Ara ara devam edicem.

doğa dan ile ilgili bir yorumunuz var mı

doğa dan ile ilgili bir yorumunuz var mı
Bak onu unutmuşum, eğer hep iyi yorum mu yapıyor diye merak ettiysen hayır. Ben ilk gittiğimde bu sene Mart aylarında bana sorduğum adam için olmaz bu olsa da adamın yara bandı olursun demişti. Ben de bir şey bilmiyor diye gülmüştüm. Nedeni yara bandı nasıl olur? Adamın hayatında biri olur yeni biter sen girersin hayatına iyi gelirsin sonra seni de öyle anlık boşluğunda değerlendirmiş olur. Ama benim sorduğum kişi en son ilişksiini 8 sene önce bitirmiş ve bir daha kimse ile birlikte olmamıştı. Ama sonra adamı daha iyi tanıdıkça Doğa nın bu dediğini ne demek istediğini ve farklı detayları aslında doğru söylediğini tespit ettim ve dediği gibi olmadı.

Doga bende de cok tutarli seyler soyledi, cikan yorumlarida var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…