Haklısın canım zaten senin mesajını kastetmemiştim, direkt suçlayan bir mesaj gordum ona yazdım. Gerçi yazan kişi de haklı cunku ben de ilk okudugumda acaba reklam mı diye gecirdim aklımdan. Sen çok mantıklı ve hakkaniyetli yazıyorsun, kalp kırmayacak sekilde oluyor yorumların. Bence de olumsuzları yazmamız daha iyi olur ki benim neredeyse çoğunlugu patlamış, ozellikle 2 sene oncesine kadar cok baktırırdjm Binnaz’da, şimdi donup bakıyorum arada okuyorum sırf ne kadar uydurmuslar ne hikayeler yazmıslar diye gormek icin.lizya ben sorguladım ilk geldiğinden dolayı değil sadece burada ha bire herkes övüyorda övüyor cidden anlamıyorum isteyen bir çok kişi ile fallarımı paylaşıyorum ben net ve açığım bu konuda lakin sadece beğendiklerinizi değil beğenmediklerinizi yazın diye ricada bulunuyorum ve forumun en önemli amacı birbirimizden destek alarak boşa umut ederek para ve zaman kaybı yaşamamak için beğenilmeyen yorumcuları yazmak diye düşünüyorum yoksa baktırdığım onlarca fal için bende burada ah dehşet içindeyim hayranlıkla dinledim şöyle özel şöyle güzel yazarsam burada diğer arkadaşlarımızın umuduyla bizde oynamış oluyoruz diye düşünüyorum sadece rica ediyorum beğenmediğiniz yorumcularıda lütfen belirtinki diğer umut ederek bekleyen arkadaşlarımız bilgilensin kontrol etsin yanlışmı bu düşünce sence?
Ben dr oyle dusunuyordum ama yapıyor, bir arkadasıma onermistim baktı ona olumsuzlar olumsuzu bir fal gondermişti ve dediği gibi nişan attılar bitti ilişki tamamen, aynı soylediği sekilde olmuş surec de.uzun yol şöförü :))) bu cidden iyiymiş fena atmış..
Evet forumlarda kendini belli etmeden gezinen yorumcu egitimi aldim :)))))) cok haklisin :))))Aynen senin gibi profesyonel değil :))
Ben uzun zmn once gondermistim ona kotuydu bende deElif ışık fal gönderdim denemeyin bile fazlaca pembeci yazık günah .enerji meselesi diyoruz da komşu teyze ne sıkıntımı anlatmışım sanki tabiri caiz se döner yavrum çok da iyi olur aranız demiş resmen.
Engin gumusu denemedim hic ama nedense hic elektrik almadim ondan gondersem mi diye bi dusunce bile olusmadi hicOna denk gelmedim engin gumus e kahve yolladim uzun zamandir baktirmiyordum cok guzel durumlari özetledi benim dusuncelerimi karsi tarafta hissettigim ama emin olamadigim seyleri gayette memnun kaldim.
Evet elif ışık çıkmaz kendine çok güvenen iddialı konuşur ama sonuç fosscanım ya keşke sorsaydın atmadan elif Işık hiç bilemez klasik kart yorumcusu zaten binnaz’in ilk kuruldugu donemden kalan bir yorumcu bana da hiç çıkmamıştı hiçbir falı.
Elif isiga gore 2018 ocakda benm hayatima yeni birisi girecekti bu adami birakacaktimEvet elif ışık çıkmaz kendine çok güvenen iddialı konuşur ama sonuç foss
ya nasıl komşu teyze modundaElif isiga gore 2018 ocakda benm hayatima yeni birisi girecekti bu adami birakacaktim
1 sene oldu hala girecek o adam hayatima :)))
anda ben çıktı diyebilirim ailesel problemleri var başka kadın var demişti.ailesel problemlerinden bahsetti mesela .yüzleşmeniz var dedi.Kizlar arese tarotta son yorumda noktasi virgulune hepsi cikti diyen kisi burda mi??
Bana neden cikmiyor
TeşekkürlerHg falkolik klübüne
Gercekten mianda ben çıktı diyebilirim ailesel problemleri var başka kadın var demişti.ailesel problemlerinden bahsetti mesela .yüzleşmeniz var dedi.
yüzleştik bir ilişkivar mı yok :)
bu adam senin dışında görüşcek biryile dedi görüşmüş adam kendi itraf etti
Evet forumlarda kendini belli etmeden gezinen yorumcu egitimi aldim :)))))) cok haklisin :))))
Evet arese taktim o yuzden dedikleri cikmiyo diyorum :)))))lovely Angel a katılmıyor değilim :) hatta Ares e takmış bir yorumcu olabilir ama komiksin güldürüyorsun :)))
Ahajajahahajajaja bravoEvet arese taktim o yuzden dedikleri cikmiyo diyorum :)))))
Ekim sonu kasim basi dedi yokAhajajahahajajaja bravo
Ares bende de anlık durumlarda çok iyiyidianda ben çıktı diyebilirim ailesel problemleri var başka kadın var demişti.ailesel problemlerinden bahsetti mesela .yüzleşmeniz var dedi.
yüzleştik bir ilişkivar mı yok :)
bu adam senin dışında görüşcek biryile dedi görüşmüş adam kendi itraf etti
Dünden beri deli oldum .
Anlık durumları bilmis gelecek çıkmamış o yuzden yeniden baktırmak istiyor, gelecek çıkmadı ama anlık durumları bildigi icin yeniden baktırmak isteyebilir.B bjkbjk06 birincisi güzel toparladın ilk mesajına göre, anladın sen onu
İkincisi takarım tabi dediğin yani toparladığın mesajda da handikap var:)
Şöyleki; her isme yorum yapıyorsun demekki sende tecrübe ettin bir çoğunu, o zaman sadece ares in falı mı çıkmadı bir tek Ares aşağı Ares yukarı niye online olmadı ki dedin geçenlerde hatta güldüm ben. Çıkmayan birinin online olup olmadığını niye takip ediyorsun :))))
EVet bicogunu denedim bunla ilgili yorumlarimida uzunca yaznistim ilk uye oldugumda :)B bjkbjk06 birincisi güzel toparladın ilk mesajına göre, anladın sen onu
İkincisi takarım tabi dediğin yani toparladığın mesajda da handikap var:)
Şöyleki; her isme yorum yapıyorsun demekki sende tecrübe ettin bir çoğunu, o zaman sadece ares in falı mı çıkmadı bir tek Ares aşağı Ares yukarı niye online olmadı ki dedin geçenlerde hatta güldüm ben. Çıkmayan birinin online olup olmadığını niye takip ediyorsun :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?