Binnaz Abla

Haklısın canım zaten senin mesajını kastetmemiştim, direkt suçlayan bir mesaj gordum ona yazdım. Gerçi yazan kişi de haklı cunku ben de ilk okudugumda acaba reklam mı diye gecirdim aklımdan. Sen çok mantıklı ve hakkaniyetli yazıyorsun, kalp kırmayacak sekilde oluyor yorumların. Bence de olumsuzları yazmamız daha iyi olur ki benim neredeyse çoğunlugu patlamış, ozellikle 2 sene oncesine kadar cok baktırırdjm Binnaz’da, şimdi donup bakıyorum arada okuyorum sırf ne kadar uydurmuslar ne hikayeler yazmıslar diye gormek icin.
 
uzun yol şöförü :))) bu cidden iyiymiş fena atmış..
Ben dr oyle dusunuyordum ama yapıyor, bir arkadasıma onermistim baktı ona olumsuzlar olumsuzu bir fal gondermişti ve dediği gibi nişan attılar bitti ilişki tamamen, aynı soylediği sekilde olmuş surec de.
 
Ona denk gelmedim engin gumus e kahve yolladim uzun zamandir baktirmiyordum cok guzel durumlari özetledi benim dusuncelerimi karsi tarafta hissettigim ama emin olamadigim seyleri gayette memnun kaldim.
Engin gumusu denemedim hic ama nedense hic elektrik almadim ondan gondersem mi diye bi dusunce bile olusmadi hic
 
Kizlar arese tarotta son yorumda noktasi virgulune hepsi cikti diyen kisi burda mi??
Bana neden cikmiyor
anda ben çıktı diyebilirim ailesel problemleri var başka kadın var demişti.ailesel problemlerinden bahsetti mesela .yüzleşmeniz var dedi.
yüzleştik bir ilişkivar mı yok :)
bu adam senin dışında görüşcek biryile dedi görüşmüş adam kendi itraf etti

Dünden beri deli oldum .
 
Son düzenleme:
Gercekten mi
Bende anda cok iyiydi hakkini yiyemem hala da gondermeyi dusunuyorum ama gelecek vadeleribjn hicbiri cikmadi
 
B bjkbjk06 birincisi güzel toparladın ilk mesajına göre, anladın sen onu
İkincisi takarım tabi dediğin yani toparladığın mesajda da handikap var:)
Şöyleki; her isme yorum yapıyorsun demekki sende tecrübe ettin bir çoğunu, o zaman sadece ares in falı mı çıkmadı bir tek Ares aşağı Ares yukarı niye online olmadı ki dedin geçenlerde hatta güldüm ben. Çıkmayan birinin online olup olmadığını niye takip ediyorsun :))))
 
Ares bende de anlık durumlarda çok iyiyidi
 
Anlık durumları bilmis gelecek çıkmamış o yuzden yeniden baktırmak istiyor, gelecek çıkmadı ama anlık durumları bildigi icin yeniden baktırmak isteyebilir.
 
EVet bicogunu denedim bunla ilgili yorumlarimida uzunca yaznistim ilk uye oldugumda :)
Ayrica suanda bekliyorum aresi cunku gondericem cunku gelecek vadesi cikmadi cunku adam anda cok iyiydi nokta atislari yapti cunku ben artik beklemek istemiyorum adama mesaj aticam ve aresin anda iyi oldugunu da tecrube ettigim icin adim atarsam suan benimle ilgili neler dusunuyor diye sorucam :))) var mi baska merak ettigin bise :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…