Binnaz Abla

kişilik analizi doğru amagelecek çıkmamış

kişilik analizi doğru amagelecek çıkmamış
Hayır gelecekte çıktı. Olmaz dedi sen istersen mücadele verirsen olur ama olursa da yara bandı olursun demişti. Ben istemedim kimsenin peşinde koşamam olursa olur olmazsa olmaz ite kaka olmaz ilişki; arada engeller olur iki kişinin dışında gelişen olaylar ittirirsin emek verirsin ama bizimki öyle bir şey değildi. Adam bu eski sevgilisi ile ne yaşadıysa zaten Kadınlara karşı bir güvensizliği vardı yıkamadığım olmadı. Bende devam etmedik ysni mücadele etmedim. Doğanın dediği oldu ve yara bandı kelimesini sonradan anladım:)))

ay doga bana da bilmişti de su son falı neden cıkmadı hala anlayamadım. seviyorum bir sans daha verecegim. bazen bizde cok karısık oluyoruz ondan mı acaba?

bonuslarım yüklenseydi bi kimi olumlu kimi olumsuz ben bu süreçte aslında baan iyi gelmeyen bana iyi davranmayan birine aşık olmuş oluyorum

şu arese soracaklarımı da sorayım son kredimle sonra silicem bu binnazı
merak edip de denemediğim kalmadı elfin vardı bi onu da denedim
olan bana oluyo herkes gelecek bekle gelecek bekle
hani nerde yok
gelecen mi gelmeyecen mi diye kişinin kendine sorup kapatıcam bu konuyu artık

Ben de binnaza eskisi gibi girmesem de halen ara ara bakıyorum illa ki artniyet aramaya gerek yok
Ben şahsen bir yorumcu hakkında ‘olağanüstü her dediği çıkıyor’ şeklinde yorum yapana şüpheyle yaklaşırım

Aşağıda ismini belirttiğim yorumcular bana Ve duruma yönelik olarak pembe tablo çizmişler hep. Ancak bu güne değin geçen süreçte ne öngördükleri olaylar Ne de belirttikleri Vadeler yerini bulmadı.O sebeple ben kendi adıma bu yorumcuları önermiyorum. Paranıza Ve psikolojinize yazık olur çünkü o güzel sözlere inanmaya çok meyilliyiz bu süreçlerde... Eyüp Deniz, Haleh Çetiner, Lena Koval, Ceren Yıldız , Hilal Mutlu , Durak Sancaktaroğlu ,Ufuk Kutluk ,Banu Sağlam, Benna Küçüker, Gülgün Balbay, Bade Emren, Mehmet Yıldızsüren,Yağız Er, Emir Can

Son düzenleme:
Son olarak sizlerle aynı duyguları paylaşan, aynı süreçlerle boğuşan biri olarak naçizane bir öneride bulunmak istiyorum , fallara biraz ara verin, biraz para biriktirip bir astrologdan ya da spiritüel danışmandan destek alın.En azından hayat yolunuz ile ilgili daha net ve daha elle tutulur gelişmeler hakkında bilgi sahibi olursunuz...

Kimseyi savunmak gibi bir niyetim yok ama gordugum kadariyla buradaki cikti,cikmadi yorumlari cok alelacele yapilmakta.O kadar kisa doneme dayaliki falci degerlendirmeleri,o yuzdende ayni arkadaslarin bir falci ile yorumlari hızla degisiyor.Evet adam su an seviyordur ve arar,falcida arayacagi zamani nokta atisi bilir,cok iyi falci olur ama adam normalde hayirsizdir ve aradiktan sonra yok olur,oyalar vs aslinda uzun vadede birsey cikmayacak bir iliskidir vs vs.Yada hisleri dogrudur ama vadeleri tutmuyordur.Vadeye takilmamak gerek diye dusunuyorum,haşa kimse Allah da değil müneccimde,hatta ben her zaman falan tarih diye cok kesin ayının gününü veren falcıdan köşe bucak kaçarım.Zaten günah,birde günahın dozajı iyice artıyor..O yüzden bence falcıları değerlendirmek için daha uzun vadeye bakmak gerek

Aynen günah ve biz de günahın içinde çıkış arıyoruz kendimize

Evet, göreceli yaklaşmakta yarar var. Yaklaşık tarih ve vade tutturanlar hoşuma gitmiyor mu? Gidiyor. Ama "olacağı varmış" da diyorum. Ya da bizim o süreçte attığımız en ufak bir farklı adım bile (eylem olması şart değil; düşünce anlamında da olabilir) gidişata etki ediyor. Zaten yönümüzü falcı balcı belirleseydi çok sıkıcı bir yaşam olurdu. Bununla birlikte, tarota ayrı bir saygım var: Çok eski zamanlardan beri her tür inanış ve dine mensup kişiler tarafından (bazı coğrafyaların Müslümanları dahil) insanlığa ışık tutmak için kullanılmış ve kullanılan bir araç. Jodorowsky gibi isimler bunu ciddi araştırmalara dayalı kitaplarında yazıyorlar. Mesele sırf hurafe falan değil yani.

Neyse, karmaşık ve hassas konular... :) Sırf vade değil, genel olarak (anlık analiz, ciddiyet, üslup/nezaket vs. ortaya karışık yani) beğenmediklerimi yazayım ben de (1-2 tanesini daha önce yazmıştım gerçi). Tamamen kişisel tabii:

Melek Yıldız, Pelin Bilge Özdoğru, Gizem Sitare, Gonca Polat (fala bakmak dışında bütün günlük işlerini halletti kayıt sırasında), Deniz Güven (evlerden ırak; çakra eğitimi ve dua kaydı isteseydim kendim alırdım), Benna Küçüker (kendisi iyi niyetli ama aynı pembe cümleler, dön baba dönelim), Elif Hanzade (Çince konuşuyor), Şevval Erdal ("en başından beri bana gelmiş olsaydın keşke" nedir ya... destur)... Nil Güneş konusunda kararsızım. Bildiği şeyler oluyor, ama yorumlar biraz pembe ve mesajlara yanıtı çok özensiz.

200 kredim kaldığında kötü olacağını bile bile yolladığım 2 isim daha var da, onlara hiç değinmeyeyim.

gonca polat benim kayıttada öyleydi, resmen mutfakta bi işler yapıyodu, aralık demişti vadesi patladı zaten, nil güneşin bana işle ilgili bi iki söyledi şey çıktı ama asıl mesele patladı tabi, ben iş sormamıştım zaten aşk için gönderdim knedisi arada söylemiş

Yaa? Demek ki tarzı bu o zaman. Öğle saatlerinde baktırmışım aylar önce. Herhalde öğle molasında yemek için mutfak robotunda soğan keserken "şu falları da bi aradan çıkarayım" diyor.

Yaa? Demek ki tarzı bu o zaman. Öğle saatlerinde baktırmışım aylar önce. Herhalde öğle molasında yemek için mutfak robotunda soğan keserken "şu falları da bi aradan çıkarayım" diyor.
Hahaha kesinlikle katılıyorum size ben 2017 somlarında bir kere yorum almıştım Gonca Polat tan ama akşam saatlerinde :) dışarda bahçedeydi sanırım motosiklet geçmiş yorum yaparken “yuhhh” diye bağırdı devamında söylediği kelimeyi söylemiyorum bile :) bide dönmüş kusura bakma ...van gibi geçiyorlar demiş bana :))) asıl ayıbı kendinin yaptığından haberi bile yok. Neyse yorum kabiliyetine gelecek olursak şayet söylediği şeylerin hayatımla uzaktan yalından alakası olmadığı gibi 2017 den bahsediyorum öngördüğü şeylerinde hiç biri gerçekleşmedi.

Vade konusunda söylediklerinize katılıyorum.
Aralığın 20 sine kadar demiş yorumcu mesela, 21 inde yazıyor arkadaş fal patladı diye..
Yorum değerlendirmeleri çok acele yapılıyor evet.
Ve değerlendirme kodlanıyor zihinlere.. ve zihin korkunç derecede itaatkardır. Ondan ne isterseniz yerine getirir.. bu yüzden doğru ve olumlu şekilde istemek gerekir diye düşünüyorum..
Zamana bırakıp, beklenti enerjisi yaymamak ve günlük hayattan kopmamak yorum alma konusunda sınır koymak lazım diye de düşünüyorum.. ama işte herkesin yükü kendine ağır..

Sen Bahar Yağız’ı hiç denemiş miydi peki?

Biray Demir aralik son 2 hafta icindee konusmaniz var demisti olmadi kizlar patlamis sayiyorum .Gelisme olursa yazarim:).

Sen Bahar Yağız’ı hiç denemiş miydi peki?
Denedim, zaten denemediğim yok gibi bir şey :) bana Mayıs ayında anda çok iyi tutturdu ama sonunda çok mutlu bir ilişkim olacağından bahsetmişti olmadı. Anda çok iyi bakınca arkadaşıma da önerdim. Arkadaşım sevgilisi ile tatile gitmek istiyordu ama sevgilisi ısrarla kayıt diyordu. İnada tatile gideceksiniz hatta 2 aylık süreçte evlilik teklifi ile gelecek sana dedi. Tatile gittiler :) ama öyle bir ayrıldılaki sonrasında ne evlilik teklifi birbirlerine selam vermeleri bile mümkün değil

Gonca polat tam anlamiyla ukalanin teki..Yorumlama tarzinda bir noktadan sonra, ozellikle fazla samimi olunca küstah,üst perdeden,alaycı bir havaya bürünüyordu..Allah bunlara düşürmesin..

İlginçmiş, bana da karşı tarafla ilgili anda suphelendigim ama olmasını istemesigim bazı ozellikleri soylemiş, anda iyiyse dogru demek ki.:) pek istemiyorum falı çıksın ama kotu de yorumlamıyor, fiyatına gore ozellikle. Ozenli bir tarzı var. %99 olmasina ragmen diger falcilar gibi hemen 1500 kredi yapmamasi da dikkatimi cekiyor. Tabi bende de umarim dedikleri cikmaz, olumsuzdu gelecek tahminleri de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…