Cidden, sanki cok iyi biliyorlarmis gibi bir de bir ukalalik bir tavir, ben Gonca’ya yillar once bir kere atmistim kibardi bana ama anlik cok kotu olmasa da dedikleri hic cikmadi zaten etkilememis ki bir daha hic atmamistim.Gonca polat tam anlamiyla ukalanin teki..Yorumlama tarzinda bir noktadan sonra, ozellikle fazla samimi olunca küstah,üst perdeden,alaycı bir havaya bürünüyordu..Allah bunlara düşürmesin..
Hic bulasmamakla en iyisini yapmissin..En basta daha normal,kibar falan,gondermeye devam edince bir havalara girmeler,en ufak hatanda seni yerden yere vurmalar,kucumser ifadeler..Salak ne guzel hem parasini aliyorum uzerinede egomu tatmin edip eziyorum ama sen salak oldugun icin hem iliskinde uzulmeyi hemde benden bu muameleyi hak ediyorsun seklinde tam anlamiyla tarz..Evet salak olan benimki,bu kadar donanımımla,zekamla sırf zayıflıktan bunlarin eline düşüp,onlara bu tatmini yasatiyorum...Gonca ve Nehir cok fal attığım ama asla hakkımı helal etmeyecegim iki insan orada...Cidden, sanki cok iyi biliyorlarmis gibi bir de bir ukalalik bir tavir, ben Gonca’ya yillar once bir kere atmistim kibardi bana ama anlik cok kotu olmasa da dedikleri hic cikmadi zaten etkilememis ki bir daha hic atmamistim.
kendimizi ne hallere düşürüyoruz, okuyup okuyup gülüyolardırdaHic bulasmamakla en iyisini yapmissin..En basta daha normal,kibar falan,gondermeye devam edince bir havalara girmeler,en ufak hatanda seni yerden yere vurmalar,kucumser ifadeler..Salak ne guzel hem parasini aliyorum uzerinede egomu tatmin edip eziyorum ama sen salak oldugun icin hem iliskinde uzulmeyi hemde benden bu muameleyi hak ediyorsun seklinde tam anlamiyla tarz..Evet salak olan benimki,bu kadar donanımımla,zekamla sırf zayıflıktan bunlarin eline düşüp,onlara bu tatmini yasatiyorum...Gonca ve Nehir cok fal attığım ama asla hakkımı helal etmeyecegim iki insan orada...
gonca polat bende de gazete kağıt gibi bişeylerin sayfasını çevir çevir bitiremedi. sonra elini yıkamaya mı bişey yıkamaya başladı şakır şakır. yanından başka adam sesleri de geldi. belki de ezberledi bikaç kelime onları söylüyo zaten sürekli aynı cümle kalıbını söylemiş söylemiş bi tane nokta atışı yokgonca polat benim kayıttada öyleydi, resmen mutfakta bi işler yapıyodu, aralık demişti vadesi patladı zaten, nil güneşin bana işle ilgili bi iki söyledi şey çıktı ama asıl mesele patladı tabi, ben iş sormamıştım zaten aşk için gönderdim knedisi arada söylemiş
Ne kadar cok fal baktirirsak bir ikiye tahin olasiligi tutarliligi o kadar azaliyor bunu farkettim ben. Her zaman iyi fallar detaylar ilk falda cikiyoray doga bana da bilmişti de su son falı neden cıkmadı hala anlayamadım. seviyorum bir sans daha verecegim. bazen bizde cok karısık oluyoruz ondan mı acaba?
Biray Demir aralik son 2 hafta icindee konusmaniz var demisti olmadi kizlar patlamis sayiyorum .Gelisme olursa yazarim:).
Benimki yeni yılımı kutlasın hepinize yemek ısmarlarım kızlar :)) o derece umutsuz vakayım
Ben daha çevremde öyle duyarlı bir adam görmedim de o yüzdenSiz kutlayın kızlar
Büyüklük bizde kalsın
ben engelledim beklentim yok ama keşke böyle olmasaydı bana nasip olmadı inşallah sana ve diger haber bekleyen arkadaslara güzel haberler gelirBenimki yeni yılımı kutlasın hepinize yemek ısmarlarım kızlar :)) o derece umutsuz vakayım
Hepimizin hakkında en hayırlısı olur inşallahben engelledim beklentim yok ama keşke böyle olmasaydı bana nasip olmadı inşallah sana ve diger haber bekleyen arkadaslara güzel haberler gelir
Yarin arayip aylar sonra hadi yilin son guju goruselim ya da yilbasinda beraber olalim gibi.Belli olmaz. Yarın gece beklenmedik insanlardan beklenmedik tebrik mesajları alabiliriz. Ama tabii öyle bir şeyi "fal tuttu" diye yorumlamayız, o ayrı :)) Ben yaşıyorum çünkü arada o durumları. Önemsendiğim için değil elbette, sadece o sırada malum kişi ne kadar kadirşinas bir insan olduğunu göstermeye çalışıyor kendince.
Belli olmaz. Yarın gece beklenmedik insanlardan beklenmedik tebrik mesajları alabiliriz. Ama tabii öyle bir şeyi "fal tuttu" diye yorumlamayız, o ayrı :)) Ben yaşıyorum çünkü arada o durumları. Önemsendiğim için değil elbette, sadece o sırada malum kişi ne kadar kadirşinas bir insan olduğunu göstermeye çalışıyor kendince.
evet birde ben cok yakın attım tarıhler hep kısa kısa. birsey olmadan gelişme yasanmadan atınca olmuyorNe kadar cok fal baktirirsak bir ikiye tahin olasiligi tutarliligi o kadar azaliyor bunu farkettim ben. Her zaman iyi fallar detaylar ilk falda cikiyor
yeni yıl indirimi yaptılar ya yılın son indirimi diye sanmıyorum yarın yapcaklarını, ben sildim zaten kesin kararlıyım şuanKızlar yarın binnaz indirim yapacak muhtemelen
Ne yapacağız? Uzak durmaya devam mı
İnşallah yapmazlaryeni yıl indirimi yaptılar ya yılın son indirimi diye sanmıyorum yarın yapcaklarını, ben sildim zaten kesin kararlıyım şuan
silin sizde programı görmeyin gözden ırak gönülden ırakİnşallah yapmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?