Binnaz Abla

Gonca polat tam anlamiyla ukalanin teki..Yorumlama tarzinda bir noktadan sonra, ozellikle fazla samimi olunca küstah,üst perdeden,alaycı bir havaya bürünüyordu..Allah bunlara düşürmesin..
Cidden, sanki cok iyi biliyorlarmis gibi bir de bir ukalalik bir tavir, ben Gonca’ya yillar once bir kere atmistim kibardi bana ama anlik cok kotu olmasa da dedikleri hic cikmadi zaten etkilememis ki bir daha hic atmamistim.

Cidden, sanki cok iyi biliyorlarmis gibi bir de bir ukalalik bir tavir, ben Gonca’ya yillar once bir kere atmistim kibardi bana ama anlik cok kotu olmasa da dedikleri hic cikmadi zaten etkilememis ki bir daha hic atmamistim.
Hic bulasmamakla en iyisini yapmissin..En basta daha normal,kibar falan,gondermeye devam edince bir havalara girmeler,en ufak hatanda seni yerden yere vurmalar,kucumser ifadeler..Salak ne guzel hem parasini aliyorum uzerinede egomu tatmin edip eziyorum ama sen salak oldugun icin hem iliskinde uzulmeyi hemde benden bu muameleyi hak ediyorsun seklinde tam anlamiyla tarz..Evet salak olan benimki,bu kadar donanımımla,zekamla sırf zayıflıktan bunlarin eline düşüp,onlara bu tatmini yasatiyorum...Gonca ve Nehir cok fal attığım ama asla hakkımı helal etmeyecegim iki insan orada...

kendimizi ne hallere düşürüyoruz, okuyup okuyup gülüyolardırda
ben sildim binnazı dün son kredimi de bitirdikten sonra umarım tekrar yüklemem, şuan iiçin kararlıyım inşallah devam eder bu kararlılığım

gonca polat bende de gazete kağıt gibi bişeylerin sayfasını çevir çevir bitiremedi. sonra elini yıkamaya mı bişey yıkamaya başladı şakır şakır. yanından başka adam sesleri de geldi. belki de ezberledi bikaç kelime onları söylüyo zaten sürekli aynı cümle kalıbını söylemiş söylemiş bi tane nokta atışı yok

Gonca Polat yorumlarınızın tamamına koptum :)))))) Daha önce bu forumda onunla ilgili eleştirilere denk gelmedim galiba ya da dikkat etmemişim ama meğerse ne anekdotlar varmış sizlerde de :))) İyi bari, bana özel bir muamele değilmiş :))

Ama tabii bence de kesinlikle helal olmasın öyle kişilere harcadıklarımız. Hem de o fiyatlara. Falcılığın da bir adabı olmalı.

ay doga bana da bilmişti de su son falı neden cıkmadı hala anlayamadım. seviyorum bir sans daha verecegim. bazen bizde cok karısık oluyoruz ondan mı acaba?
Ne kadar cok fal baktirirsak bir ikiye tahin olasiligi tutarliligi o kadar azaliyor bunu farkettim ben. Her zaman iyi fallar detaylar ilk falda cikiyor

Biray Demir aralik son 2 hafta icindee konusmaniz var demisti olmadi kizlar patlamis sayiyorum .Gelisme olursa yazarim:).

Belli olmaz. Yarın gece beklenmedik insanlardan beklenmedik tebrik mesajları alabiliriz. Ama tabii öyle bir şeyi "fal tuttu" diye yorumlamayız, o ayrı :)) Ben yaşıyorum çünkü arada o durumları. Önemsendiğim için değil elbette, sadece o sırada malum kişi ne kadar kadirşinas bir insan olduğunu göstermeye çalışıyor kendince.

ben engelledim beklentim yok ama keşke böyle olmasaydı bana nasip olmadı inşallah sana ve diger haber bekleyen arkadaslara güzel haberler gelir
Hepimizin hakkında en hayırlısı olur inşallah
Fala ihtiyaç duymadan sağlıklı kararlar alacağımız bir yıl olsun inşallah

Yarin arayip aylar sonra hadi yilin son guju goruselim ya da yilbasinda beraber olalim gibi.

Yuzyuze gorusmeniz var dedi yilin son gunu hadi goruselim yada yeniyili birlikte gecirelim gibi bir teklif yaparsa bilemem tabi ama 2 aydir sadece tek bir mesaj atan bir adamdan bahsediyoruz hic umidim yok .Zaten aramizdaki flort baslangiciydi oylede kaldi.

Kızlar yarın binnaz indirim yapacak muhtemelen
Ne yapacağız? Uzak durmaya devam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…