- 28 Aralık 2018
- 67
- 79
- 3
- 35
Sen bişey yapınca, onun bişey yapacağını düşünüyorsan bence yapmalısın. En azından aklında kalmaztatlılarda benden bende o derece umutsuzum ben bişe yapmadan hayatta o bişe yazmaz
Bence de yaptılar ve yarın yapacaklarını zannetmiyorum. Tinerde Binnaz iyi bir stratejide gidiyor tekrar yapabilirde :)))yeni yıl indirimi yaptılar ya yılın son indirimi diye sanmıyorum yarın yapcaklarını, ben sildim zaten kesin kararlıyım şuan
İyi yillar derin oda iyi yillar diye cevap verir insaniyet namina yapacagi sey buSen bişey yapınca, onun bişey yapacağını düşünüyorsan bence yapmalısın. En azından aklında kalmaz
Ben Binnaz dışında bir siteye, sadece sizlerin buradaki yorumlarına dayanarak telwe de Nakta ya baktırdım. Bu sene başında baktırmıştım sanırım. Nakta hala duruyor mu? Bilen varsa beni aydınlatabilir mi? Tşk.Falsepetinde yeni yorumcuları deneyen var mı?
En azından cevap verebileceği bir iletişiminiz var demekki aranızda. Ohooo öyle adamlar var ki ben onlara adam demek istemiyorum :) öyle insaniyet bamından falan da anlamazlar. Yüzyüze görüşmek istiyorsan ki bence de en iyi iletişim şekli bu, araya daha fazla mesafe girmesine izin verme. İnşallah gönlündeki gibi olurİyi yillar derin oda iyi yillar diye cevap verir insaniyet namina yapacagi sey bu
Ben neden boyle olduk diye yuzyuze konusmak istiyorum artik cok yoruldum
Amin insalah hepimizin gonlune gore olur yeni yilEn azından cevap verebileceği bir iletişiminiz var demekki aranızda. Ohooo öyle adamlar var ki ben onlara adam demek istemiyorum :) öyle insaniyet bamından falan da anlamazlar. Yüzyüze görüşmek istiyorsan ki bence de en iyi iletişim şekli bu, araya daha fazla mesafe girmesine izin verme. İnşallah gönlündeki gibi olur
Hersey bir yana binnaz inanilmaz bir ticari zeka urunu .Biz saf saf baktiriyoruz o ayri.Bence 100 tl ile 5 tl arasinda fark yok en azindan kriziniz gelirse 5tl liklere baktirin kizlar ben iyle yapiyorum paramizda cebimizde kalir.Bence de yaptılar ve yarın yapacaklarını zannetmiyorum. Tinerde Binnaz iyi bir stratejide gidiyor tekrar yapabilirde :)))
Kesinlikle öyle ve sadece iyi bir fikir olarak kalmamış sürekli kendini yenileyen, teknolojik gelişmelere ayak uyduran ve hitap ettiği kesimin ( yani bizlerin, her be kadar erkek danışan olsada) nerde nasıl davranacağını nasıl aksiyon alacağını iyi tamihn eden buna göre hemen şekil alan bir ticari işletme. Ben kuran, kurgulayan ve sabit kalmayıp sürekli kendini yenileyen bu organizasyonu takdir ediyorum. Sorun bizde biz en ufak bir arafta kaldığımızda hiç olmayacak insanlara yağdırıyoruz, sanki sonuç değişecekmiş gibi çok kısa zamanda defalarca yorum alıyoruz. Onların stratejik oyunlarına hemen atlıyoruz. Tıpkı 9.99 algısının üzerimizde bıraktığı etki gibi. Bence size iyi gelen güvendiğiniz tek kişiyi seçip 4-5 aylık periyotlarda sadece o kişiye danışmalıyız. O da çok krize girersek.Hersey bir yana binnaz inanilmaz bir ticari zeka urunu .Biz saf saf baktiriyoruz o ayri.Bence 100 tl ile 5 tl arasinda fark yok en azindan kriziniz gelirse 5tl liklere baktirin kizlar ben iyle yapiyorum paramizda cebimizde kalir.
Yazılı,sesli,telefonlaİyi geceler hanımlar bu sitedekiler nasıl fal bakıyor? Canlı falan mı? Sohbet mi ediyorsunuz yani?
Ben artık oyle yapıyorum en son Kasım basında sevdiğim yorumcuya attım şimdi en erken Ocak ayı gibi atmayı dusunuyorum gerçekten kafam rahat, hem falda daha çok ayrıntı çıkıyor ara verilince, kartlar da daha net cıkıyorKesinlikle öyle ve sadece iyi bir fikir olarak kalmamış sürekli kendini yenileyen, teknolojik gelişmelere ayak uyduran ve hitap ettiği kesimin ( yani bizlerin, her be kadar erkek danışan olsada) nerde nasıl davranacağını nasıl aksiyon alacağını iyi tamihn eden buna göre hemen şekil alan bir ticari işletme. Ben kuran, kurgulayan ve sabit kalmayıp sürekli kendini yenileyen bu organizasyonu takdir ediyorum. Sorun bizde biz en ufak bir arafta kaldığımızda hiç olmayacak insanlara yağdırıyoruz, sanki sonuç değişecekmiş gibi çok kısa zamanda defalarca yorum alıyoruz. Onların stratejik oyunlarına hemen atlıyoruz. Tıpkı 9.99 algısının üzerimizde bıraktığı etki gibi. Bence size iyi gelen güvendiğiniz tek kişiyi seçip 4-5 aylık periyotlarda sadece o kişiye danışmalıyız. O da çok krize girersek.
Ben durumumu özetleyeyim fallarim patladi artik pisman halinide gormek istemiyorum vazgectim diye adama msj attim dedigim cikmis kadindan ayrilmissin diye ( beni boynuzladigi kadindanben engelledim beklentim yok ama keşke böyle olmasaydı bana nasip olmadı inşallah sana ve diger haber bekleyen arkadaslara güzel haberler gelir
Hadi bakalım yeni yılda güzel şeyler olsun diyelimBen durumumu özetleyeyim fallarim patladi artik pisman halinide gormek istemiyorum vazgectim diye adama msj attim dedigim cikmis kadindan ayrilmissin diye ( beni boynuzladigi kadindan) alkış emojisi yapti dedim hep mutsuz olcaksin anlik mutluluklarin olcak hep birkac sey soyledim beni ekledi karsilik verdim oylece gul gibi duruyoz hmm beklentim yok kendi zaten mutsuz benim mutlulugumu gorsun istedim goruyorda ne o brnim paylasimlarimi begeniyor ne ben onun
Özelden konuşmamıza binaen yazıyorum ki ; çektiğniz kartları da görmüştüm..Ben durumumu özetleyeyim fallarim patladi artik pisman halinide gormek istemiyorum vazgectim diye adama msj attim dedigim cikmis kadindan ayrilmissin diye ( beni boynuzladigi kadindan) alkış emojisi yapti dedim hep mutsuz olcaksin anlik mutluluklarin olcak hep birkac sey soyledim beni ekledi karsilik verdim oylece gul gibi duruyoz hmm beklentim yok kendi zaten mutsuz benim mutlulugumu gorsun istedim goruyorda ne o brnim paylasimlarimi begeniyor ne ben onun
Özelden konuşmamıza binaen yazıyorum ki ; çektiğniz kartları da görmüştüm..
Peşin peşin fallar patladı dediniz hep ama ben şuraya yazıyorum ki sizin durumunuz başka bir boyuta evrilecek.. aslında şu noktaya daha bile erken gelme olasılığınız vardı ama çok didiklediniz kendinizi ve fallarınızı :))
adamın kafasına kafasına vurmaktan vazgeçin( haklı bile olsanız ).. yüzyüze bakacaksınız zira... hiççççç boşuna şöyle böyle demeyin hayırlı olsun
Özelden konuşmamıza binaen yazıyorum ki ; çektiğniz kartları da görmüştüm..
Peşin peşin fallar patladı dediniz hep ama ben şuraya yazıyorum ki sizin durumunuz başka bir boyuta evrilecek.. aslında şu noktaya daha bile erken gelme olasılığınız vardı ama çok didiklediniz kendinizi ve fallarınızı :))
adamın kafasına kafasına vurmaktan vazgeçin( haklı bile olsanız ).. yüzyüze bakacaksınız zira... hiççççç boşuna şöyle böyle demeyin hayırlı olsun
Tskler sizerede mutlu saglikli yillar dilerim kotu gunler kotu erkekler hep 2018 de kalsın :)ncarenot tehlikeli hareketler bunlar, zira ben de kart açılımlarımı getirip danışmanlık talep edebilirim sizden efendim... :)))
Arkadaşlar hepiniz için sağlıklı ve gönlünüzce bir yıl olsun. Keşkesiz. Geçen yıl bu saatlerde biri bana fal bağımlısı olacağımı söyleseydi, gülmekten yerlerde yuvarlanırdım. Abuk sabuk şeylerden medet umar hale gelmiş olabiliriz, falcılar bile bizi çok çaresiz bulup dalga geçmiş olabilir, gereksiz para ve zaman harcamış olabiliriz vs. ama zaafsız insan ne kadar insandır ki... Onunçünnn şu 2018'e gülüp geçeceğimiz günler de gelecek. Benim için ağır bir yıldı her bakımdan, ama çok da zenginleştiriciydi. Güzel bir yılbaşı akşamı diliyorum hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?