Hani yeni yıl kararımıdır bilmem ama ben beni fal müptelası yapan adamdan vazgeçip bu iletten kurtulmaya karar verdim. Artık onun için kılımı bile kıpırdatmayacağım, değerim varsa o gelir peşimden, gelmiyosa da zaten her şey boştur. İlk iş ortak whatsapp grubundan çıktım. Hadi bakalım hayırlısı artık... hepimize mutlu bir yıl diliyorum...
Ben aldim ama zaten konusuyoruz konusmada bir problem yok :) sen aldin mi?Yilbası msjı alan varmi bayanlarr
Hani begen tusuna bastım ama durumunu begendıgımden degıl....Çok zor gelmıstır sana zerre suphm yok,çok uzuldum...Şımdı topıgın eskılerı olsa anında üşüşüp "kimler bunu bıldı" derlerdı...Gercı ıllallah geldı masalcı,beklentıye sokan umut tacırlerınden. Yenı yılın ılk buruk haberı...İnan uzuldum senın adına..Hahah ben stalklarken yeni sevgilisiyle kutlama fotosunu gördüm evren bana güzel bi mesaj verdi :) evren bana hadi gülüm yallah diyor :)))
Cok zor bir durum gercekten. Iste sosyal medyanin en sevmedigim tarafi, ister istemez goruyoruz ve can aciti oluyor bu durum. Cogu zaman da en iyi hallerini gosterip ic yuzunu sakliyor sosyal medya, yanltici olabiliyor. Oraya bakarsan her ilişki mukemmel, herkes çok mutlu. Çok mutlu gozukenler aslinda o fotograf cekildikten sonra birbirlerine nasil bakip nasil davraniyorlar bircok defa sahit oldum. Aslında her gordugune inanmamak gerektigini de anladim gorduklerimden sonra.Hahah ben stalklarken yeni sevgilisiyle kutlama fotosunu gördüm evren bana güzel bi mesaj verdi :) evren bana hadi gülüm yallah diyor :)))
Cok zor bir durum gercekten. Iste sosyal medyanin en sevmedigim tarafi, ister istemez goruyoruz ve can aciti oluyor bu durum. Cogu zaman da en iyi hallerini gosterip ic yuzunu sakliyor sosyal medya, yanltici olabiliyor. Oraya bakarsan her ilişki mukemmel, herkes çok mutlu. Çok mutlu gozukenler aslinda o fotograf cekildikten sonra birbirlerine nasil bakip nasil davraniyorlar bircok defa sahit oldum. Aslında her gordugune inanmamak gerektigini de anladim gorduklerimden sonra.
Evet aldimBen aldim ama zaten konusuyoruz konusmada bir problem yok :) sen aldin mi?
binnaz bataklığına ilk düştüğüm zamanlarda selmaya çok kez baktırmıştım, ilk fallarında bahsettiği tarihlere yakın zamanlarda dediği şeyler oldu ama tesadüfmüydü bilmiyorum, hatta benim aklımda bile olmayan bi konu için böyle olacak dedi ve olmuştu ama sonrasında çıkmadı, krediyi de arttırınca göndermeyi kestim bende.Hediye kredilerim hesabima yuklenmis Durak mi ?Cagri Bilgin mi ?Selma Aydnmi ?kimr baktiriyim diger yuksek tutarlilaria baktirdim.
Sevdar Doga zumra ares biray bunlara baktirdim ?
Hediyemi de kullanip bitiricem.
Ben baktırmadım ama listemde Eyüp deniz var sanki iyiymiş gibi geliyor, begenenler de var. Selma iyi değil bana eskiden bakmıştı değmez.Hediye kredilerim hesabima yuklenmis Durak mi ?Cagri Bilgin mi ?Selma Aydnmi ?kimr baktiriyim diger yuksek tutarlilaria baktirdim.
Sevdar Doga zumra ares biray bunlara baktirdim ?
Hediyemi de kullanip bitiricem.
malesef ki onnu da denemiş biri olarak tavsiye etmiyorumHazar Erbab a attim kizlar son hediye kredilerimi de bitirdim artik atmam uzun sure.Fal gelince yorum yaparim.
Aay hadi ya atmis bulundum neyse artik bitsin kredimda kurtulayim.malesef ki onnu da denemiş biri olarak tavsiye etmiyorum
artık yapcak bişe yok belki sana iyi bakar :)Aay hadi ya atmis bulundum neyse artik bitsin kredimda kurtulayim.
Ben ondan da aldım pembeci gelmişti bana herşey guzel olacak tarzında biri yorumdu, detay nokta atışı yoktu pek beğenmemiştim.Hazar Erbab a attim kizlar son hediye kredilerimi de bitirdim artik atmam uzun sure.Fal gelince yorum yaparim.
Hazar Erbab profil rsmini değiştirmiş çok alakasız bir resim koymuş daha oncekiyle. :) onceki kendi resmi miydi acaba daha gercekciydi cunku.artık yapcak bişe yok belki sana iyi bakar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?