Binnaz Abla

Ayrılınca böyle bir kararla onu her yerden silip sonra oturup ağlamıştım merak edeceksin madem niye sildin diye sonra kılımı kıpırdatmam fal baktırmam dediğim adam için aylarca fal baktırıp fake hesaplardan takip edip beklemiştim inşallah benim gibi sonuçlanmaz bu kararın

Hahah ben stalklarken yeni sevgilisiyle kutlama fotosunu gördüm evren bana güzel bi mesaj verdi :) evren bana hadi gülüm yallah diyor :)))
Hani begen tusuna bastım ama durumunu begendıgımden degıl....Çok zor gelmıstır sana zerre suphm yok,çok uzuldum...Şımdı topıgın eskılerı olsa anında üşüşüp "kimler bunu bıldı" derlerdı...Gercı ıllallah geldı masalcı,beklentıye sokan umut tacırlerınden. Yenı yılın ılk buruk haberı...İnan uzuldum senın adına..

Hahah ben stalklarken yeni sevgilisiyle kutlama fotosunu gördüm evren bana güzel bi mesaj verdi :) evren bana hadi gülüm yallah diyor :)))
Cok zor bir durum gercekten. Iste sosyal medyanin en sevmedigim tarafi, ister istemez goruyoruz ve can aciti oluyor bu durum. Cogu zaman da en iyi hallerini gosterip ic yuzunu sakliyor sosyal medya, yanltici olabiliyor. Oraya bakarsan her ilişki mukemmel, herkes çok mutlu. Çok mutlu gozukenler aslinda o fotograf cekildikten sonra birbirlerine nasil bakip nasil davraniyorlar bircok defa sahit oldum. Aslında her gordugune inanmamak gerektigini de anladim gorduklerimden sonra.

bu konuda katılıyorum sana sosyal medyaya baksan herkesin hayatı dört dörtlük herks çok mutlu, hatta eşinin hesabından eşinin ağzıından kendisine güzel sözler yazıp paylaşan kadınlar var. insanlar artık genelde sosyal medyada paylaşmak için geziyolar, hediye alıyolar,yemek hazırlıyolar vs vs . hiç kimse artık gel hatıramız olsun bi fotoğraf çekelim demiyor, faceye instagrama koyarız gel diyo, ne yazık ki :))

Çoook teşekkür ederim güzel sözleriniz için :)) birbirimizi tanımıyoruz ama hepimiz destek oluyoruz burda birbirimize.. çok çok teşekkür ederim kendimi daha güçlü hissetmemi sağladığınız için iyi ki varsınız
Bu durumu bilenler (aslında tam bilen yok herkes ucundan kıyısından biraz tutturmuş):

Doğa dan (daha 6 ay önceki ilk falında senin varlığını kıskananakrep burcu bi kadın var demişti ki ben asla bi kadın varlığından şüphelenmiyodum. Yanlış hissetti sandım. Kız akrep burcuymuş cidden dün öğrendim:)
Ayrıca doğa bu eski sevgilin sana kızgın senin canını yakmak istiyo bi canını yakıcak ama sonra özür diliycek demişti. Eh valla baya yandı canım amaözür diliyceğini hiiiç sanmam :)) bu arada doğa yaz ayları iletişim olucak dedi oldu cidden ama ben bişilerden şüphelenince baya tartıştık küfür falan ettim, görüşme olmadı.

Zümra: ilk falı 6 ay önce, kız durumunu söylemedi.
4 ay önceki falda bu kişi bi kadınla “tensel” ilişkisi var dedi. Yazmak istiyo falan ama sürekli erteliyo bu kız çok dibinde vs dedi. Evet malum şahış cidden son iletişimden sonra aylardır ara sıra engelimi kaldırdı storymi izledi vs ama başka bi direkt iletişim olmadı yani..

banu yılmaz: taaaa geçen sene sen bu sevgilinin başkasıyla foto paylaştıgını görüceksin bunu senin canını acıtmak için yapacak çok üzülüceksin sen demişti. Saçmaladı sanmıştım tutturmuş en çok buna şaşırdım :) sonra 4 ay önce ikinci falı attım. yıl bitmeden iletişime geçecek ama sen güven sorunu yaşıycaksın demişti. Öyle bişi olmadı.

Buğra: kız durumundan bahsetmedi. Açıkçası benim de aklımda olmadıgı için sormadım.. önce aynı ortamda karşılaşma var sizi uzaktan izliycek dedi. Bu oldu. Sonra bi takım çabalar olucak dedi (engel kaldırma story izleme belki sayılır). Ama koşturcak vs demişti, başka iletişim vs olmadı yani sonuç olmadı.

Basirly renan: 3. Kişiler yüzünden aranız bozulmuş dedi biraz haklıydı arkadaşlar yüzünden ayrıldık gibi. Bu kişi hayatında bi açılım yaşıycak ve bu başarısında yanında olmanızı istiycek dedi. Evet malum kişi iki hafta önce bi açılım yaşadı doğru. Ama başarıyı benle diil başkasıyla kutlamış gayet :)) sosyal medyadan sizi izliyo dedi bu doğru. Fotolarını gördüm kızın doğumgününü kutlarlarken benim storylerimi izlemiş, yazın kızla tatildeyken benle konuşup yemek planı yapmak istemiş ne kadar da karakterli bir erkek :)))

Basirly can: ayın 21inden (21ekim) bi adım atıcak yoklıycak mesaj vs ile ama sen kumral efendi biri (aralıkta tanıştıgın) dikkatini çekecek ona yöneleceksin dedi. Benimkiyle hiç dediği gibi bi iletişim olmadı ama sadece story izlemesi vs var onu da adım saymıyorum

Chitra 5 ay önceki falında bu durumu bilemedi. Ama 1 yıl önceki falını okudum. O zaman 3. Bi şahıs yüzünden bitmiş bu kişi pişman olup özğr diliycek demiş. O zaman böyle bişi olmadıgı için o kısımda saçmaladı sanmıştım ama şimdiyi mi gördü bilemem. Ama özür filan dilemedi diliyceğini de sanmıyorum :)) patlamış

Zümra, Doğa, banu yılmaz 2018 bitmeden adım atacak ama sana biraz geç kalacak gözünde bitecek artık sen isteksiz olucaksın dediler.
Bakalım ben bu aşamadan sonra adım atacagını sanmıyorum gayet mutlu görünüyorlardı:))

Bu arada zümra,basirly can, medyum fatima bu kişi gözünden düşecek, bu kişiden uzaklaşıp yeni kumral efendi biriyle konuşacaksın demişti. Evet şu an gayet ciddi niyetli yeni çoook tatlış biriyle konuşuyorum sefam olsun :))

Hanımlar, ben yaklaşık 3 aydır fal baktırmıyorum. Diyceğim şu ki, fal baktırsam büyük ihtimal gelicek dönücek çok seviyo vs diyceklerdi.. giden param olacaktı. halbuki gerçek ortada. İnşallah yeni yılda bizi üzen herkesin pişmanlığını görürüz ve biz öyle mutlu oluruz ki, onlar aklımıza bile gelmez. Çoook çoook mutlu olun kızlar, canı gönülden istiyorumbunu. Yeni yılhepinize sağlık mutluluk başarı aşk getirsin

Bunun dışında baktırdıgım ellynore bilemedi, chitra son fallarında bilemedi dediğim gibi, hevingazel, falcinurseli , lydian , sedef gediz , yiramir bunların hepsi anda iyiydiler ve karşı tarafın da benim de hayatımızda yaşadıgımız bazı küçük olayları bildiler bu arada... ama bu aldatma olayını bilemediler. Sonuç da çıkmadı

Hediye kredilerim hesabima yuklenmis Durak mi ?Cagri Bilgin mi ?Selma Aydnmi ?kimr baktiriyim diger yuksek tutarlilaria baktirdim.
Sevdar Doga zumra ares biray bunlara baktirdim ?
Hediyemi de kullanip bitiricem.

Hediye kredilerim hesabima yuklenmis Durak mi ?Cagri Bilgin mi ?Selma Aydnmi ?kimr baktiriyim diger yuksek tutarlilaria baktirdim.
binnaz bataklığına ilk düştüğüm zamanlarda selmaya çok kez baktırmıştım, ilk fallarında bahsettiği tarihlere yakın zamanlarda dediği şeyler oldu ama tesadüfmüydü bilmiyorum, hatta benim aklımda bile olmayan bi konu için böyle olacak dedi ve olmuştu ama sonrasında çıkmadı, krediyi de arttırınca göndermeyi kestim bende.

Merhaba kızlar ;
Hepimizin yeni yılı kutlu olsun,artık her anlamda mutlu olduğumuz bir yıl olur umarım.
Burada birçok güzel dostluk kurduk,belki çok yakından tanımıyorum sizleri ama elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum.
Hatırlarlar mı bilmiyorum ama ncarenot capella79 ablalarımın da fal konusunda deneyimlerinden beni uyarmalarıyla yararlanmıştım.Tekrar teşekkür ediyorum.
Hepimiz yanlış olduğunun elbette farkındayız , fal paralarıyla yararlı birçok şey alabileceğimizi - yapabileceğimizi,1 aylık maaşın kolay kazanılmadığının bilincindeyiz.Ama bende bunun yaşanması gereken bir süreç olduğunu,gerçeklerden kaçıp duymak istediğimiz cümleleri işitmek için yorumculara sığınmanın bir nevi kötü günleri ertelediğini,kendimizi hazır hissedene kadarda acı gerçekten uzak durmanın bizi rahatlattığını düşünüyorum.
Bir dönem tüm yorumcular geri dönüş alacağımı,iletişim kurulacağını söyledi ve ben normal hayatıma döndüm.Bekledim ama bir yandan da yapmam gereken herşeyi yaptım bu umutla.Ara ara yorum aldıkça artık yorumlar "geri dönüş yok sana yeni biri var" a dönüştü.Bende artık unutma vakti diyerek kendimi teselli ettim.Sonra burada yaşanılanlarla faldan tamamen uzaklaştım - zaten yorumcularla ilgili yazılar yazmıştım burada belki hatırlarsınız-o kişiyi tamamen unutmaya ÇALIŞMAYA başladım.Artık kendimi daha rahat hissettiğiminde farkına vardım.
Derken geçen gün gördüğüm bir rüyanın etkisiyle tekrar binnazdan bir yorumcudan yorum aldım.Ve aylar sonra ilk kez bir yorumcu bahsi geçen kişiyi birebir tarif etti ve iletişim var dedi.Ben yine az da olsa " acaba "lara başladım,sonra tellwe den aynı şekilde iletişim yorumunu aldııııım ve sonuç olarak birkaç gün önce malum şahsın nişanlandığını ve yakın bir dönemde evleneceğini öğrendim.
Yani kızlar herşey olacağına tabi ki varıyor ama tüm bunlar siz kendinizi gerçekten hazır hissettiğinizde oluyor.Bunlar yaşanması gereken süreçler.Umut insanın doğasında var,bizler robot değiliz yapma etme demelerle birşeyleri deneyimleyemiyoruz.
Bende artık kendimi bir daha asla yorum alma diye şartlamayacağım,ama o kişi hakkında yorum almama konusunda kendimden eminim (hatta içimden mutluluklar bile diledim :) ) Yaşamam gereken her süreci de yaşadığım için artık üzgünde değilim mutsuzda değilim.
Bundan sonra ayda yılda bir genel geçer olaylarla ilgili sadece kendimi tatmin etmek için yorum alacağım.
Hepinize bu uzun yazımı okuduğunuz için teşekkür ediyorum.

Ben baktırmadım ama listemde Eyüp deniz var sanki iyiymiş gibi geliyor, begenenler de var. Selma iyi değil bana eskiden bakmıştı değmez.

Hazar Erbab a attim kizlar son hediye kredilerimi de bitirdim artik atmam uzun sure.Fal gelince yorum yaparim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…