Binnaz Abla

[SUB][/SUB]
Canım çok şükür falımı iade ettiler bir kereye mahsus falınızı iade ediyoruz demişler

Canım çok şükür falımı iade ettiler bir kereye mahsus falınızı iade ediyoruz demişler

senın falsepetındede sorun olmuştu dımı fal baktıracagın zaman bu topıkte takıl yardımcı oluruz bız sana kımseye yedırmeyız kredını oyle kolay kolay

Yani alcanzarcim defneyi begendin mo simdi sen ?????
Beğendiysem baktırmayacaksın değilmi??Ahahahhaahhahahah.Çok öyle hayran kalmadım,detaylı yazdım bikaç sayfa önce,mesela bana geçen yıl yüzükten bahsetmiş,hiçccc alâkası yok.Ama ben artık falcıyı gecmişe ve şu ana göre değerlendirmiyorum.Çünkü beni şok eden,oha yok artık dediğim her falcı gelecekte patladı.Ama kız detaylı içten bakıyo ve bide katina açmış epeyce detaylı oda.Bence bi dene özgecim.Tabiki yine son karar senindir.Ama bence Defne bi kez denenmeli.

senın falsepetındede sorun olmuştu dımı fal baktıracagın zaman bu topıkte takıl yardımcı oluruz bız sana kımseye yedırmeyız kredını oyle kolay kolay

Sağol canım fal sepetinde bi türlü kahve baktıramıyorum hala belki benim i pad olduğu içindir bilmiyorum bi fal fotoğrafı yüklenmiyor hiçbende bi kaç defa tarot baktırdım o yüzden taha melek ve zeusa

Falalemdeki nalan iki çocuklu yaptı beni kadın
Ay o Nalân mıydı?Ben başkası zannettim.Ben ona tarot baktırmıştım,yabancı dil konuşmasının dışında problem yoktu.Anacım belli olmuyo bunların sağı solu.

Yukselenin yay cnm sana evlilik icin en uygun burc iise basak,yengec,oglak

Ay o Nalân mıydı?Ben başkası zannettim.Ben ona tarot baktırmıştım,yabancı dil konuşmasının dışında problem yoktu.Anacım belli olmuyo bunların sağı solu.

Aaaaaa bide yabancı dil mi konuşuyor fal bakarken harbi ilginç bi kadınmış bu nalan hanım ben falalemde ecren,ester kira bide bu kafası güzel nalana baktırdım sadece ecrenin falını beğendim bide rezzanı denemek istiyorum ondan sonrada fal alem dosyasını kapatırım artık

Yanlis anlamayin ama basak burcu erkegine asla guvenmiyorum duygusuz ve iskolikler gozlemledigim kadari ile

yooo nıye yanlış anlıyım aynen dediğin gıbıler ama son bır bucuk senedır o çok onemsedıgı iş hayatı benımkının başını yıyo

Alcanzarcim yukselen terazi sende evlilik icin koc,boga,ikizler akrep uygun

Hımm her guruptan bi burç ozaman.Ateşten koç,topraktan boğa,havadan ikizler,sudan akrep.Sevdim bunu.Sağol Marplecim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…