İletişimden hiç bi halt olmuyo zaten.Sen hep mail yoluyla iletişim kur.Peşini bırakma ama çünkü kendi tecrübemden biliyorum.biraz sallamaya çalışıyolar sanki öyle gibi hissetmiştim ben.Gerekirse on kere iade edene kadar.Onlarda adam gibi falcı bulsunlar,insana parasıyla rezillik yaşatmasınlar.
Oooo çok sevindim gözün aydın.[SUB][/SUB]
Canım çok şükür falımı iade ettiler bir kereye mahsus falınızı iade ediyoruz demişler
Canım çok şükür falımı iade ettiler bir kereye mahsus falınızı iade ediyoruz demişler
Kim bu falci berbat bakan merak ettim
Beğendiysem baktırmayacaksın değilmi??Ahahahhaahhahahah.Çok öyle hayran kalmadım,detaylı yazdım bikaç sayfa önce,mesela bana geçen yıl yüzükten bahsetmiş,hiçccc alâkası yok.Ama ben artık falcıyı gecmişe ve şu ana göre değerlendirmiyorum.Çünkü beni şok eden,oha yok artık dediğim her falcı gelecekte patladı.Ama kız detaylı içten bakıyo ve bide katina açmış epeyce detaylı oda.Bence bi dene özgecim.Tabiki yine son karar senindir.Ama bence Defne bi kez denenmeli.Yani alcanzarcim defneyi begendin mo simdi sen ?????
senın falsepetındede sorun olmuştu dımı fal baktıracagın zaman bu topıkte takıl yardımcı oluruz bız sana kımseye yedırmeyız kredını oyle kolay kolay
Ay o Nalân mıydı?Ben başkası zannettim.Ben ona tarot baktırmıştım,yabancı dil konuşmasının dışında problem yoktu.Anacım belli olmuyo bunların sağı solu.Falalemdeki nalan iki çocuklu yaptı beni kadın
senın falsepetındede sorun olmuştu dımı fal baktıracagın zaman bu topıkte takıl yardımcı oluruz bız sana kımseye yedırmeyız kredını oyle kolay kolay
Yukselenin yay cnm sana evlilik icin en uygun burc iise basak,yengec,oglak
Ay o Nalân mıydı?Ben başkası zannettim.Ben ona tarot baktırmıştım,yabancı dil konuşmasının dışında problem yoktu.Anacım belli olmuyo bunların sağı solu.
yapma yaaa benım ex başak burcu benım burcumda basak
Hic sasirmadim buna duygusal olarak cok uygun olabilirmissiniz
evet oyleydık ama beyfendı yalancı olmayı tercıh ettı
Yanlis anlamayin ama basak burcu erkegine asla guvenmiyorum duygusuz ve iskolikler gozlemledigim kadari ile
Oooo çok sevindim gözün aydın.
Aa bende başak burcuyum tolincim.yapma yaaa benım ex başak burcu benım burcumda basak
yooo nıye yanlış anlıyım aynen dediğin gıbıler ama son bır bucuk senedır o çok onemsedıgı iş hayatı benımkının başını yıyo
Alcanzarcim yukselen terazi sende evlilik icin koc,boga,ikizler akrep uygun
başak iyide şu aşırı tıtızlık takıntılılık yokmu öldürcek bıgun benıAa bende başak burcuyum tolincim.
Yengec sana cok daha uygun olabilir ve bir ihtimal aslan
Hımm her guruptan bi burç ozaman.Ateşten koç,topraktan boğa,havadan ikizler,sudan akrep.Sevdim bunu.Sağol Marplecim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?