- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
bilmem ki, olabilir :) bi dönem ufuk kutluktu sanırım lavabo,mutfak tarzı arkasında fayansların olduğu bi selfie koymuştuHazar Erbab profil rsmini değiştirmiş çok alakasız bir resim koymuş daha oncekiyle. :) onceki kendi resmi miydi acaba daha gercekciydi cunku.
Selma aydına birkaç kez baktırdım tam bir pembecibinnaz bataklığına ilk düştüğüm zamanlarda selmaya çok kez baktırmıştım, ilk fallarında bahsettiği tarihlere yakın zamanlarda dediği şeyler oldu ama tesadüfmüydü bilmiyorum, hatta benim aklımda bile olmayan bi konu için böyle olacak dedi ve olmuştu ama sonrasında çıkmadı, krediyi de arttırınca göndermeyi kestim bende.
Genel atacaksan bence Zümra iyi o konuda sanki. Gerçi o da genel sormayın tarzında yazmış biyografi kısmına. Ares’i denemiş miydin hiç?oneririm, ben hisli buluyorum guzel yorumluyor.adamı engellediğim için fal bakılacak sebebim kalmadı binnazda da kredim çok genel atsam nasıl yorumlarlar acaba..
bana da hep olumlu konuşmuştu evet, ama o zamanlar olumlu şeyler oluyodu aramızda, şimdiki gibi değildikSelma aydına birkaç kez baktırdım tam bir pembeci
Ben baktırmadım ama listemde Eyüp deniz var sanki iyiymiş gibi geliyor, begenenler de var. Selma iyi değil bana eskiden bakmıştı değmez.
canım zumra denedim enerjim tutmadı Ares denedim vade patladı vadeye takılmasamda artık bana ulaşamaz ama genel yorum deyince beklenti olmadan belki çıkarGenel atacaksan bence Zümra iyi o konuda sanki. Gerçi o da genel sormayın tarzında yazmış biyografi kısmına. Ares’i denemiş miydin hiç?oneririm, ben hisli buluyorum guzel yorumluyor.
Offf ya bende aynı hataya düştüm. Bir tane bile nokta atışı olmadı. Gelecek bekle ya gelmesini isteyen kim? ben ne sormuşum o ne cevap veriyorHazar Erbab a attim kizlar son hediye kredilerimi de bitirdim artik atmam uzun sure.Fal gelince yorum yaparim.
Bu Eyüp Deniz konusunda kararsızım. Geçtiğimiz ay bir yorum aldım anlık durumda sanki güzel anlattı ama çok olumlu şeyler söyledi bana. Gerçekten olumsuz konuştuğu oluyor mu? Zaten genel olarak aman efendim sepet efendim güzeller güzeliii falan gibi coşkulu bir ifade ile baktığı için bana sanki inandırıcı gelmedi.Gizli favorilerimden :)) Dünya tatlısıdır ama pembecilik yapmaz, acı gerçekleri de olduğu gibi söyler. İlk falı bende acayip isabetliydi (vade dahil), ama sonra kanka moduna bağladık. En sık (hatta fazla sık) baktırdığım kişi olduğu için.
Zor gerçeklerle yüzleşen arkadaşlarımıza sabır diliyorum, ama yine de olumlu gelişmeler de varmış arada. Sevindim :) Sosyal medya konusundaki görüşlere katılıyorum. Mutluluk pozlarının hepsi sahtedir demiyorum, ama bir sürüsü de öyle. Biz örneğin zamanında aşırı mutluyduk malum şahısla. Bunu sosyal medyaya taşıma ihtiyacını hiç duymadık. İkimizle foto çektirip yükleyenler hep başkalarıydı, o da iş falan kapsamında.
Şimdilerde ise yeni ilişkisiyle ilgili vıcık vıcık fotolar, bir şeyler var. Hiç inandırıcı durmuyor açıkçası. Madem mutlusun, niye o kadar çökkün görünüyorsun, niye beni arayıp uzun uzun konuşuyorsun, "beni bu şehirde tutan bir şey kalmadı artık, ben de senin oraya taşınabilirim" diyorsun? Hehe...
Yılbaşında ses çıkmadı gerçi. Aman eksik olsun. 2018 geride kalsın artık lütfeeeen!
Kesinliklemalesef ki onnu da denemiş biri olarak tavsiye etmiyorum
Ben Çağrı Bilgin derimHediye kredilerim hesabima yuklenmis Durak mi ?Cagri Bilgin mi ?Selma Aydnmi ?kimr baktiriyim diger yuksek tutarlilaria baktirdim.
Sevdar Doga zumra ares biray bunlara baktirdim ?
Hediyemi de kullanip bitiricem.
Bu Eyüp Deniz konusunda kararsızım. Geçtiğimiz ay bir yorum aldım anlık durumda sanki güzel anlattı ama çok olumlu şeyler söyledi bana. Gerçekten olumsuz konuştuğu oluyor mu? Zaten genel olarak aman efendim sepet efendim güzeller güzeliii falan gibi coşkulu bir ifade ile baktığı için bana sanki inandırıcı gelmedi.
O zaman çok fazla ortak noktamız var34 BeetleJuice bi kere isimden dolayı benden ekstra selamlar. Malum filmi ve yönetmenini çok aşırı severim çünkü :)
Eyüp'ün aşırı samimi tarzını sevdiğim için kendime şaşırıyorum aslında çünkü öyle hemen canım cicimler, iltifatlar vs. normalde beni gerer. Ama nedense ona yakışıyor. Galiba sesi çok sevdiğim bir arkadaşıma benzediği için, hatta ilk fal kaydında bana resmen o arkadaşımın seslendiği gibi seslenmiş! Kendimden kuşkulanmıştım hatta, "ya yoksa benim o arkadaş falcı mı oldu, kimi dinliyorum ben şu an???" gibisinden :)) Soruya yanıt olarak: Evet, bana olumsuz konuştuğu kesinlikle oldu.
Diğer soru için de Ares ve Zümra bana en isabetli şeyleri söyleyenlerdi, o 4 kişi arasından. Elfin'i de beğeniyorum, ama sanki diğer 2'si kadar net değildi benim durumla ilgili. Doğa için asla kötü diyemem, sadece anlatımı biraz karışıktı ve aradaki tereddütleri + soru sorması biraz ters gelmişti bana.
Bahtın, yolun açık olsun cancağzımMerhaba kızlar ;
Hepimizin yeni yılı kutlu olsun,artık her anlamda mutlu olduğumuz bir yıl olur umarım.
Burada birçok güzel dostluk kurduk,belki çok yakından tanımıyorum sizleri ama elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum.
Hatırlarlar mı bilmiyorum amancarenot @capella79 ablalarımın da fal konusunda deneyimlerinden beni uyarmalarıyla yararlanmıştım.Tekrar teşekkür ediyorum.
Hepimiz yanlış olduğunun elbette farkındayız , fal paralarıyla yararlı birçok şey alabileceğimizi - yapabileceğimizi,1 aylık maaşın kolay kazanılmadığının bilincindeyiz.Ama bende bunun yaşanması gereken bir süreç olduğunu,gerçeklerden kaçıp duymak istediğimiz cümleleri işitmek için yorumculara sığınmanın bir nevi kötü günleri ertelediğini,kendimizi hazır hissedene kadarda acı gerçekten uzak durmanın bizi rahatlattığını düşünüyorum.
Bir dönem tüm yorumcular geri dönüş alacağımı,iletişim kurulacağını söyledi ve ben normal hayatıma döndüm.Bekledim ama bir yandan da yapmam gereken herşeyi yaptım bu umutla.Ara ara yorum aldıkça artık yorumlar "geri dönüş yok sana yeni biri var" a dönüştü.Bende artık unutma vakti diyerek kendimi teselli ettim.Sonra burada yaşanılanlarla faldan tamamen uzaklaştım - zaten yorumcularla ilgili yazılar yazmıştım burada belki hatırlarsınız-o kişiyi tamamen unutmaya ÇALIŞMAYA başladım.Artık kendimi daha rahat hissettiğiminde farkına vardım.
Derken geçen gün gördüğüm bir rüyanın etkisiyle tekrar binnazdan bir yorumcudan yorum aldım.Ve aylar sonra ilk kez bir yorumcu bahsi geçen kişiyi birebir tarif etti ve iletişim var dedi.Ben yine az da olsa " acaba "lara başladım,sonra tellwe den aynı şekilde iletişim yorumunu aldııııım ve sonuç olarak birkaç gün önce malum şahsın nişanlandığını ve yakın bir dönemde evleneceğini öğrendim.
Yani kızlar herşey olacağına tabi ki varıyor ama tüm bunlar siz kendinizi gerçekten hazır hissettiğinizde oluyor.Bunlar yaşanması gereken süreçler.Umut insanın doğasında var,bizler robot değiliz yapma etme demelerle birşeyleri deneyimleyemiyoruz.
Bende artık kendimi bir daha asla yorum alma diye şartlamayacağım,ama o kişi hakkında yorum almama konusunda kendimden eminim (hatta içimden mutluluklar bile diledim :) ) Yaşamam gereken her süreci de yaşadığım için artık üzgünde değilim mutsuzda değilim.
Bundan sonra ayda yılda bir genel geçer olaylarla ilgili sadece kendimi tatmin etmek için yorum alacağım.
Hepinize bu uzun yazımı okuduğunuz için teşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim,herşey için.Umarım hepimiz artık kendimiz için en doğru olanı yaşarızBahtın, yolun açık olsun cancağzım
Genel olarak bana herkes ayni seyi soylemisti zamanlar haric ecet eyup deniz tarzi bakimindan sanirim biraz daha heycanli dile getirdi ama hani anlik zamanda sanirim benim tercihimde ares oluyor hep. Asla digerlerini kotuleyemem dedigim gibi hepsi ayni yada yakin seyleri soyledi34 BeetleJuice bi kere isimden dolayı benden ekstra selamlar. Malum filmi ve yönetmenini çok aşırı severim çünkü :)
Eyüp'ün aşırı samimi tarzını sevdiğim için kendime şaşırıyorum aslında çünkü öyle hemen canım cicimler, iltifatlar vs. normalde beni gerer. Ama nedense ona yakışıyor. Galiba sesi çok sevdiğim bir arkadaşıma benzediği için, hatta ilk fal kaydında bana resmen o arkadaşımın seslendiği gibi seslenmiş! Kendimden kuşkulanmıştım hatta, "ya yoksa benim o arkadaş falcı mı oldu, kimi dinliyorum ben şu an???" gibisinden :)) Soruya yanıt olarak: Evet, bana olumsuz konuştuğu kesinlikle oldu.
Diğer soru için de Ares ve Zümra bana en isabetli şeyleri söyleyenlerdi, o 4 kişi arasından. Elfin'i de beğeniyorum, ama sanki diğer 2'si kadar net değildi benim durumla ilgili. Doğa için asla kötü diyemem, sadece anlatımı biraz karışıktı ve aradaki tereddütleri + soru sorması biraz ters gelmişti bana.
Ben Binnaz haricinde sadece telwe Nakta ya baktırmıştım bir kereye mahsus o da artık yok galibakızlar fal sepetindeki firuzeni deneyen var mı? o nasıl bi hakkında yazısı, nasıl bi iddia :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?