Binnaz Abla

adamı engellediğim için fal bakılacak sebebim kalmadı binnazda da kredim çok genel atsam nasıl yorumlarlar acaba..

Hazar Erbab profil rsmini değiştirmiş çok alakasız bir resim koymuş daha oncekiyle. :) onceki kendi resmi miydi acaba daha gercekciydi cunku.
bilmem ki, olabilir :) bi dönem ufuk kutluktu sanırım lavabo,mutfak tarzı arkasında fayansların olduğu bi selfie koymuştu o dikkatimi çekmişti baya :)
allah'ım yaptığımız muhabbete bak ne hale düşmüsüz

Selma aydına birkaç kez baktırdım tam bir pembeci

adamı engellediğim için fal bakılacak sebebim kalmadı binnazda da kredim çok genel atsam nasıl yorumlarlar acaba..
Genel atacaksan bence Zümra iyi o konuda sanki. Gerçi o da genel sormayın tarzında yazmış biyografi kısmına. Ares’i denemiş miydin hiç?oneririm, ben hisli buluyorum guzel yorumluyor.

Selma aydına birkaç kez baktırdım tam bir pembeci
bana da hep olumlu konuşmuştu evet, ama o zamanlar olumlu şeyler oluyodu aramızda, şimdiki gibi değildik birde enerji desteği yapıcam falan diyodu mantıklı düşününce komik gelsede o kriz anında inandığım olmuyo değildi

Ben baktırmadım ama listemde Eyüp deniz var sanki iyiymiş gibi geliyor, begenenler de var. Selma iyi değil bana eskiden bakmıştı değmez.

Gizli favorilerimden :)) Dünya tatlısıdır ama pembecilik yapmaz, acı gerçekleri de olduğu gibi söyler. İlk falı bende acayip isabetliydi (vade dahil), ama sonra kanka moduna bağladık. En sık (hatta fazla sık) baktırdığım kişi olduğu için.

Zor gerçeklerle yüzleşen arkadaşlarımıza sabır diliyorum, ama yine de olumlu gelişmeler de varmış arada. Sevindim :) Sosyal medya konusundaki görüşlere katılıyorum. Mutluluk pozlarının hepsi sahtedir demiyorum, ama bir sürüsü de öyle. Biz örneğin zamanında aşırı mutluyduk malum şahısla. Bunu sosyal medyaya taşıma ihtiyacını hiç duymadık. İkimizle foto çektirip yükleyenler hep başkalarıydı, o da iş falan kapsamında.

Şimdilerde ise yeni ilişkisiyle ilgili vıcık vıcık fotolar, bir şeyler var. Hiç inandırıcı durmuyor açıkçası. Madem mutlusun, niye o kadar çökkün görünüyorsun, niye beni arayıp uzun uzun konuşuyorsun, "beni bu şehirde tutan bir şey kalmadı artık, ben de senin oraya taşınabilirim" diyorsun? Hehe...

Yılbaşında ses çıkmadı gerçi. Aman eksik olsun. 2018 geride kalsın artık lütfeeeen!

Genel atacaksan bence Zümra iyi o konuda sanki. Gerçi o da genel sormayın tarzında yazmış biyografi kısmına. Ares’i denemiş miydin hiç?oneririm, ben hisli buluyorum guzel yorumluyor.
canım zumra denedim enerjim tutmadı Ares denedim vade patladı vadeye takılmasamda artık bana ulaşamaz ama genel yorum deyince beklenti olmadan belki çıkar

Bu Eyüp Deniz konusunda kararsızım. Geçtiğimiz ay bir yorum aldım anlık durumda sanki güzel anlattı ama çok olumlu şeyler söyledi bana. Gerçekten olumsuz konuştuğu oluyor mu? Zaten genel olarak aman efendim sepet efendim güzeller güzeliii falan gibi coşkulu bir ifade ile baktığı için bana sanki inandırıcı gelmedi.

Kızlar 2 gün önce tüm yapılan yorumları şöyle bir gözden geçirdim. Ares i yorum aldığımda çok beğenmemiştim; çünkü o zaman sorduğum kişi ile olmaz kişinin sana karşı duyguları var fakat bir şekilde kendi hayatındaki engeller nedeni ile ilişkiye ve aşka sıcak bakmıyor demişti. Ama olabilirde demişti senden de baz geçemez gibisinden. Yani arada konuşmuş. Neticede olmadı ama olmamasında farklı nedenler var benim de aldığım aksiyonlar. Velhasıl kelam dinlerken bana çok başka bir şey söylemiş arada ben odağımda olmadığı için demekki fark edememişim ozaman. Biri çıkacak karşına demiş ve şuanda gerçekten kafamı kurcalayan bir adam çıktı karşıma. Aslında bu detayı hem zümra hem de Ares söylemiş ben oralı olmamışım :) son atımlık kurşunum kaldı. ( hediye kredim) sonrasında bende fallarla ve mazi ile vedalaşıyorum. Yeni yıl yeni umutlar, yeni heyecanlar. Son kurşunum olduğu için :) hangisi?
Ares? Zümra? Elfin? Doğa Kime jübile yapayım?

34 BeetleJuice bi kere isimden dolayı benden ekstra selamlar. Malum filmi ve yönetmenini çok aşırı severim çünkü :)

Eyüp'ün aşırı samimi tarzını sevdiğim için kendime şaşırıyorum aslında çünkü öyle hemen canım cicimler, iltifatlar vs. normalde beni gerer. Ama nedense ona yakışıyor. Galiba sesi çok sevdiğim bir arkadaşıma benzediği için, hatta ilk fal kaydında bana resmen o arkadaşımın seslendiği gibi seslenmiş! Kendimden kuşkulanmıştım hatta, "ya yoksa benim o arkadaş falcı mı oldu, kimi dinliyorum ben şu an???" gibisinden :)) Soruya yanıt olarak: Evet, bana olumsuz konuştuğu kesinlikle oldu.

Diğer soru için de Ares ve Zümra bana en isabetli şeyleri söyleyenlerdi, o 4 kişi arasından. Elfin'i de beğeniyorum, ama sanki diğer 2'si kadar net değildi benim durumla ilgili. Doğa için asla kötü diyemem, sadece anlatımı biraz karışıktı ve aradaki tereddütleri + soru sorması biraz ters gelmişti bana.

O zaman çok fazla ortak noktamız var

Eyüp deniz ile ilgili benimde tam olarak sevmediğim üst perdeden coşkulu ifadesi ve canımlar biçimleri oyüzden durumu benim istediğim gibi yorumlamış lafım yok ama pembeci gibi gelmişti, çok sağ ol paylaştığın için.

Evet aslında benimde söylediğim gibi bende de durumu Ares ve zümra bilmiş o aradaki benim umrumda olmayan yeni beyefendiyi. Ares’ e daha eski baktırmıştım, ben jübilemi Ares le yapıcam ozaman:)
Tekrar teşekkürler :)))

Bahtın, yolun açık olsun cancağzım

Genel olarak bana herkes ayni seyi soylemisti zamanlar haric ecet eyup deniz tarzi bakimindan sanirim biraz daha heycanli dile getirdi ama hani anlik zamanda sanirim benim tercihimde ares oluyor hep. Asla digerlerini kotuleyemem dedigim gibi hepsi ayni yada yakin seyleri soyledi

kızlar fal sepetindeki firuzeni deneyen var mı? o nasıl bi hakkında yazısı, nasıl bi iddia :))

Hazar fena degil ama banada cok olumluydu .Bilemedim 1 2 nokta atidi vardi ama wauv demedim.Binnazi sildim hayatima odaklanicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…