Binnaz Abla

Hazar fena degil ama banada cok olumluydu .Bilemedim 1 2 nokta atidi vardi ama wauv demedim.Binnazi sildim hayatima odaklanicam.
Bende jübile yapacağım son hediye kredi ile silicem; tıpkı bir öyle bir böyle davranan, ne istediğini bilmeyen, net olmayan hayatıma dahil ettiğim iki satırlık adamları sildiğim gibi Binnaz da bir yorumcu bana sen zoru seviyorsun demişti:) bir aydınlanma yaşamadım değil. Nerde zor olan aslında “zor” değil, dengesiz adam var hayatıma omu çekmişim :)))

Doğa dan hanıma fal baktırdım.bilemedim fazla olumlu. Geldi .tabi öneri vermiş tavırtutum değiştirme konusunda .hep olumlu mudur fal baktırmış arkadaşlar bilgi paylaşır mısınız ?
Doğa çok fazla fal baktırmış biri olarak diyorum ki kesinlikle pembeci değil. Bende çat çat başkası olduğunda söylemişti

Bence de. En mutlu anında insanın aklına sosyal medyaya resim koyayım diye gelmiyor zaten o ana kaptırınca insan kendini:)) tabi herkes yapmacık degildir ama çok fazla -mış gibi yapılıyor ve sadece resim olunca bunu yapmak da çok kolay, dugmeye basana kadar gulumsemek cok egleniyormus gibi yapmak icin cok iyi oyunculuga gerek olmuyordur.

Sonucta oradan bakıp cok mutlu gordugumuz bir ciftin aslında nasıl olduklarını, neler yasadıklarını bilemeyiz. Yanyana cok mutlu bir cift goruyoruz biz orada ama ic yuz hic de oyle olmayabilir, fotograflar cok yanıltıyor.

kızlar fal sepetindeki firuzeni deneyen var mı? o nasıl bi hakkında yazısı, nasıl bi iddia :))
Var canım var 2 sene öncesinde baktırdım aman aman bir fal değil ve kahveden sonra horoskop falına davet etti sonra tekrar gel horoskop a dedi bıraktım. Egzersiz dediği şeyler hakkında çok bilgi vermek istemiyorum ama herkesin ulaşabileceği şeyler. Falına gelecek olursam eğitim ile ilgili dediği çıktı ama aşk ile ilgili dediği 2 sene sonra öyle biri karşıma çıktı ama şans vermedim belki denk geldi harf ve bir ayrıntı. Daha fazla bilgi sahibi olmak istersen mesaj atabilirsin.

Saydığın dordu de benim en begendigim yorumcular. Benim tavsiyem de ya Ares ya da Elfin olurdu. Elfin her falında anı biliyor bende gelecek soyledigi seyler de er ya da gec cıkıyor. Ares’in gelecegini tespit edemedim ama anlık ve bir durumun gecmıs sebeplerini bilmede cok cok iyi, yakın gelecek de cıktı soyledikleri.

4'üne de senin sayende baktırdım zaten :)) Elfin'in hakkını yemiyim tabii. Netliği, nezaketi, tane tane anlatması çok iyi. Aslında cuk oturan şeyler de söylemişti ama tekrar bakınca Ares ve Zümra daha çarpıcı konuşmuş benim durumla ilgili olarak.

Doğa dan hanıma fal baktırdım.bilemedim fazla olumlu. Geldi .tabi öneri vermiş tavırtutum değiştirme konusunda .hep olumlu mudur fal baktırmış arkadaşlar bilgi paylaşır mısınız ?

Dediğim gibi, bana biraz karışık gelmişti. Ben ona olumsuz şeyler yazmıştım falı atarken, o da "niye öyle söylüyorsun, bak kartların aşırı güzel çıkmış" demişti. Sonra kendi kartlarıyla 1-2 açılım yapıp "bir olumlu, bir olumsuz, bir olumlu vs. süreçler yaşayacaksın" diye devam etmişti. Olmazsa bir daha dinleyeyim, bak şimdi iyice kafam karıştı :)))

Doğa dan hanım dan ilk yorum alışım

Ön görüsünü yaşayan var mı merak ediyorum?
Elfin Hanım ın tamamen zıttı çünkü yorum

Melis Eren ile Berrak Okur’u deneyen var mı kızlar? Favorilerime eklemişim ama aratınca pek bir şey bulamadım muhtemel buradaki yorumlardan ekledim ama

Beni

Benim yasamisligim var doga danin soyledigini elfine de gecen hafta baktirdim ilk kez o da tutarliydi ama cikar mi bilmem tabi
elfin hanım bilemiyorum .belki bana denk geldi falında okadar bıkkındı .sesi durağan enerjinizi alan bir fal olur ya birgün üzerimden zor atttım

duyduklarımın olumsuz olması değildi konu bıkkın olması doğa olsun zümra olsun ares olsunseslerinde bir sorununuzu sizinle paylaşmaları sebebi ile naif bir tavır var

Yorgun hasta bi zamani falandir belki, ben bi kez baktirdim onda da normaldi ses tonu, hatta ben onun astrolog olabilecegini dusundum, zatej astrolojide bakiyomus ya yorumdada yeni yil icin burclardan falan bahsedince hani tw de programlara katilan astrologlar varya o tarz bi konusma yapti, konuya hakim gibi geldi bana.

Ares i bekliyorum:)

Kesinlikle bence de öyle

Elfin bende de asiri duygusuzdu ayrica is konusunda buyuk patladi.

Yazını okudugumda hem mutlu oldum hem çok şaşırdım. Hatırşinaslıgın ve bunu yazmaya deger bulman "bu zamana" ait olmayan bır ıncelık....Yakın zamanda, annemin çocuklugundan beri tanıdıgı Urfa'lı 90 yasında bir teyzemiz bizi ziyarete gelmişti. Çok ama çok hoşuma gıden bır söz söylemişti,hiç bozmadanonun şivesiyle söylediği gibi yazacagım cunku kulaklarımda hala öyle çınlıyor: "Giderem bilen yere, hatırım sayılan yere. Yüküm cevahır yukü., sataram alan yere"......

Mısafır gıttıgı bır yerde, ev sahıplerının tavrını görünce demiş bunu kendı kendıne....Şimdi senin ve burada son dönem paylaşılanların ısıgında ben de sana ve gıyabında burada aynı durumu paylaşan hemcinslerime bu sözü söylemek istedim....Sevgiyle kucaklıyorum seni,yolun açık olsun küçüğüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…