Binnaz Abla

Harika demiş:) ben çok severim eski insanları böyle söylenilen eski lafları iyiki paylaştın ve iyiki şiveyi de bozmadın:) , iyi geldi :)

Offf Ares i yakalayamadım ya illaki yakalıcam :) Ares e katina ile mi gitmek daha doğru? Tarot la mı bir bilen beni aydınlatabilir mi? Bu aralar çok sık katina baktım kartlar yanıltmasın

Offf Ares i yakalayamadım ya illaki yakalıcam :) Ares e katina ile mi gitmek daha doğru? Tarot la mı bir bilen beni aydınlatabilir mi? Bu aralar çok sık katina baktım kartlar yanıltmasın
Ben hep katina baktirdim ona tarotta istedim hep ama nedense hiç baktirmadim.

Doğa dan hanım dan ilk yorum alışım

Ön görüsünü yaşayan var mı merak ediyorum?
Elfin Hanım ın tamamen zıttı çünkü yorum

Bir daha dinledim. Akıcı biçimde anlatmaya başlamış, geçmiş/anlık doğru saptamaları da var. Ama sonra kendi kartlarını açtıkça yorum biraz dağılmış gitmiş. Bazı yerlerde kimden bahsettiğini bile anlamıyorum, karşı taraf mı yoksa ben mi. Bende öngörüsü çıkmayabilir çünkü önerdiklerinin tam tersini yaptım.
Zümra ve Ares'inkine benzer şeyler de söylemiş yer yer.

Çok etkileyici ve anlam yüklü bir söz.
Hepimizin yolu açık olsun capella79 ablacım

capella79 bu paylaşım içimi ısıttı...

34 BeetleJuice ben de Ares'e 2 kez Katina baktırdım. Sanırım akşam saatlerinde (20-22 arası) daha aktif
Uzaktan uzaga,özellikle senin yazılarını keyıfle okuyorum. Sen ve son dönem burada yazmaya baslayan dıger uyeler çok tatlısınız. Ne diyim Allah kurtarsınNot: Eski sabıkalı

mehaba kızlar hepinize iyi yıllar. ben engin gümüşe baktırdığım son falı dinledim bugün.hiç bilememiş.çünkü araya birileri girecek falan demiş hiç öyle olmadı. zümra lal ise şevdar ve hüma karışımı.bu iki kişinn de kendine özgü laflaları var onları harmanlamış gib geldi.büyük ihtimalle ikisine çok fal baktırmış. zümranın verdiği vade geçeli3 ay olmuş. hatta durum şu anda anlattığı gibi değil.çok olumlu konuşmuş. doğayı sormuşsunuz daha önce fikrimi beyan etmiştim.

Inanin benim aklimdan engin gumus geciyordu acikcasi benim gelecege dair soylelen hicbirsey cikmadi kimseyede kotuleyemiyorum cunku anlik durumlarda cok guzel ozetleyenler oldu begenmediklerimde oldu tabiki. Anlik durumda en cok ares levi ve engin gumus u çok begeniyorum ben ve hatta engin gumus hep cok mu pozitif diye dusunuyordum ki kimilerine cok olumsuz konuşmus en son gecenlerde baktirdim benim kafa karisikligimi karsi tarafin mutsuzlugunu cok guzel anlatmis benim aklimdaki bir soruyada cevap verdi sormamistim acikcasi ama olurmu yibe sanmiyorum gelecege dair birsey cunku. Ve artik dusunuyorum fal olayi sadece bizim dusunduklerimizin fincana veya kartlara yansimasi mi.

Bu arada geçmişe dönüp bir kez daha eski fallara baktığımda Nakta'nın söylemiş olduğu ama benim hiç üzerinde durmadığım bir konu gerçekleşmiş.
Geçen hafta binbir merakla beklediğim ve yorum aldığım Havadisefredegonda'nın yorumu ise birkaç gün içerisinde tam tersine ilerledi.
Nerde o önceden annelerimizin iyi fal bakan arkadaşları, şöyle ömürlük baksalardı.Ben çok istiyorum yüzyüze alacak beni yanına çat çat tüm geleceğimle ilgili yorum yapacak

Yahu geçenlerde bende sormuştum sizin tavsiyeleriniz üzerine telwe ye bir kez girdim sadece Nakta dan sadece 1 kez yorum aldım ve aylar sonra yorumunda güldüğüm öyle bir şey yaşadımki gerçekten çok gülmüştüm. Ben uygulamayı bile silmiştim o kayda da ulaşamadım ama aynen söylediği dalga geçtiğim şey olunca döndüm bir daha girdim siteye yok kadın. Nereye gitti bu kadın hala var mı? Ve bilen var mı?

yorumların birinde okumuştum instagramdaki nakta oysa orda birisi var, ben hiç baktırmadım ama bi bak istersen

yorumların birinde okumuştum instagramdaki nakta oysa orda birisi var, ben hiç baktırmadım ama bi bak istersen
Vayy süpersin. İlk başlarda yıldızım çok barışmamıştı seninle ama hissiyat İŞTE :) kusura bakma artık şimdi baktım evet o :) çok fazla sosyal medya kullanmayınca böyle oluyor insan İŞTE

Ben yazmadan kızlar yazmışlar ama evet instagramdan bakıyormuş artık, sürekli sayfası karşıma çıkıyor ama bana nedense bu şekilde tat vermeyecek gibi hissettiriyor.Baktıran arkadaşlar varsa en azından gerçekten nakta mı ve yine iyi bakıyor mu yorum yaparlar mı ?

Arkadaşlar eski fallarımdan birinde şöyle bir durum var: Sedef Çelik duru görü ve kahve atmışım.Eski sevgili ile ilgili de yorum yapmış ama en geç Ekim Ayında hayatına girmek isteyecek Yen'i biri var, seni çok seven biri , senin için hayırlı demiş.Kişinin baş harfini de söylemiş. Ağustos'tan bu yana hayatıma girmeye ve benimle iletişim kurmaya çalışan , yaklaşık iki yıldır beni uzaktan sevdiğini söyleyen, benim önceleri mesafeli durduğum ama Ekim -Kasım gibi sadece bir kaç kez kahve içmeyi kabul ettiğim biri var ve Sedef Hanım bu kişiyi isminin baş harfi ile bilmiş.Ben o zamanlar bunu fark etmemişim. Ha bu kişi bana hiç uymayan biriydi,dolayısı ile de devamı gelmedi ama ufak bir ayrıntı da olsa Sedef Hanım bilmiş, hakkını yememek adına paylaşıyorum.

Farkindayim ama burda olan biseeyi kendime dert edecek kadar basit gunler gecirmiyorum benim derdim bana yetiyo, herkes istedigini dusunmekte ozgur, yardimci olduysa ne mutlu :)

Aynen yaa neyse ben kedimi feda edeyim artık bir düşüneyim :)

Farkindayim ama burda olan biseeyi kendime dert edecek kadar basit gunler gecirmiyorum benim derdim bana yetiyo, herkes istedigini dusunmekte ozgur, yardimci olduysa ne mutlu :)
Ahahahahahahhaja :) çok tatlısın “...”
O zaman ne diyelim; inşallah “basittt” günler geçirirsin de
Dertlerini unutursun

Ve geldim kızlar. Berrak’a az önce kahve falımı yolladım yorumlamış sağolsun. İsim yazmamıştım aklımda olan iki kişininde isimlerindeki harflerini bilmiş. Geçmişi ve kişi tarifini süper yapmış. 500 kredilik bir faldan bunu beklemiyordum açıkçası. Ben sevdim bu kızı. Kısa bir vade vermiş ama kahve falında pek vade çıkmaz dediği gibi olursa süreç yine paylaşacağım. Denemeye değer buldum ben kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…