Binnaz Abla

Ben beğeniyorum az ama öz yorumluyor. Bakalım kısa vade verdiyse o zaman gelişmelerden haberdar et bizi :)

Uzaktan uzaga,özellikle senin yazılarını keyıfle okuyorum. Sen ve son dönem burada yazmaya baslayan dıger uyeler çok tatlısınız. Ne diyim Allah kurtarsınNot: Eski sabıkalı

Çok teşekkürler Ben biraz kurtuluyor gibiyim... ama B bjkbjk06 'nin dediği gibi, bu konuda eski sabıkalılardan destek alabiliriz tabii :)

Kurtuluyor gibiyim dedim de... Dün gece gördüğüm rüya biraz etkiledi beni. Bi de aldığım dolaylı haberler... Kredim de birikmiş offf! Ama yok, baktırmayayım :))) Zaten kime baktırabilirim ki? Beğendiklerime yakın zamanda fal atmıştım. Beklemek en iyisi.

Bugün kendime tarot açtım. Yanmış tencere dibi gibiydi, öyle bi kasvetli yani

selam evet gerçekten nakta ben instagramdan yorum alıyorum ve telweden daha rahat ve iyi bence net soru sorup yanıt alabiliyor insan mesaj atıldığında gördüğü anda yanıt veriyor ben memnunum genel olarak 2 ayda bir yorum alıyorum diyebilirim..

Kızlar merhaba ‍ ben sevdar avaz a defalarca fal baktirdim ve cok memnunum sadece 1 kere soyledigi cikmadi o kadar burada yazilanlari okuyunca sok oldum acaba ben mi falda soylediklerini hayatima yoruyorum. Baktiran biri yazabilir mi lutfenn

A
Kızlar merhaba ‍ ben sevdar avaz a defalarca fal baktirdim ve cok memnunum sadece 1 kere soyledigi cikmadi o kadar burada yazilanlari okuyunca sok oldum acaba ben mi falda soylediklerini hayatima yoruyorum. Baktiran biri yazabilir mi lutfenn
Ben bir defa baktirdim ama acikcasi memnun kalmadim pek tutarli gelmedi ama enerji diyoruzya oyledir belki

Kızlar bendemistim uygulamasını deneyen var mı bu tarz uygulamalar tasarımından mıdır nedir bi güven vermiyor bana hic deneyen bilen varsa kredi biriktirmişim öneride bulunabilir mi acaba

Memnun kaldiginiz birisi var mi peki deneyebilecegimiiz
Hani baktirdiklarimda gelecege dair hiç cikan olmadi bunu soyleyebilirim. Anlik begendiklerim zümra dogadan ares levi ve kahvede engin gumus. Elfinde anlik durumda guzel özetledi. Ben baktirirsam ares levi veya engin gumus derdim bugun ares levide olumsuz bir yorum okudum kafam karisti. Hmm cok sık baktirincada artik tutmuyor mesela engin gumuse uzun sureden sonra baktirdim ki butun dusunduklerimi onume doktu. Hatta aklimda kendime sorup durdugum bir soruyada cvp verdi ama enerji uyumu gAliba biriside hic memnun kalmamisti.

Fal bağımlılığı olmasa senin nüktedan yazılarını nasıl okurduk,bak bu ıyı bır sey ama bizim açımızdan Eski üyelerden Leyla_74 vardı ve bir de Atart ....Onların da yazıları seninki gibiydi,zevkle okurdum.

Kızlar bendemistim uygulamasını deneyen var mı bu tarz uygulamalar tasarımından mıdır nedir bi güven vermiyor bana hic deneyen bilen varsa kredi biriktirmişim öneride bulunabilir mi acaba
Durugörü yorumu için yükledim o uygulamayı. Her gün 10 kredi veriyor bedavaya. Biriktirerek iki defa fal baktırdım. Kahin ve Gecce. Kahin’i daha çok beğendim

ben kredi biriktirip baktığım en çok tenar beğenmişim o zaman baktirdigim kişiyle olmayacağını kış ayında başka kişi görmüş falı yaz atmistim sonuç baktirdigim kişi olmadı engelledim zaten yeni bir tanışma oldu ama suan arkadasca takiliyoz :)

Durugörü yorumu için yükledim o uygulamayı. Her gün 10 kredi veriyor bedavaya. Biriktirerek iki defa fal baktırdım. Kahin ve Gecce. Kahin’i daha çok beğendim

Aaa teşekkür ederim ben de durugörüyü mü beklesem dedim de cok baktırasım var o yüzden beklemeden kahve atıcam artık o kadar kötü değilse ^^

Hemen tenarı da inceleyeyim bakalım teşekkür ederim ^^

kizlar merhaba

uzun zamandir fal baktirmiyordum daha dogrusu olabildigince cok uzak duruyordum. Aralik ayinda esen fal ruzgarlari beni de vurdu. Sizlere iki deneyiminden bahsedecegim

Binnaz abla Engin Gumus: gercekten cok ama cok buyuk hayallerle kendisine fal attim. dogru ani bekledim. kiz arkadasim cok memnun oldugundan ve aldigi yorumlardan dolayi baktirmak istedim.
inanir misiniz gecmisle ilgili 1 tane bile bir sey bilemedi... subat ayindan beri ask hayatinda bir sey olmamis dedi. 1.5 senelik iliskim haziran ayinda bittikten sonra 2 aylik baska bir iliskimde olmustu. sacmaladi da sacmaladi, hatta ve hatta eski sevgilim olarak gordugune inandigi kisinin ismindeki tek harfi bile tuturamadi (ki ismi cok uzun).
neyse heralde enerjimiz tutmadi diyorum

Ayse (iskambil): ayse ablacim ortakoyde bakiyor (istanbul). hayatimla ilgili tum detaylari bilen cok guclu bir falci oldugunu dusunuyorum. ilk verdigi tarih tutmadi fakat icine dogdugu icin beni aradigi gunden sonra dedikleri tuttu...

onun disinda klasik derin e baktirdim ama vadesi hala var, yorum yapamayacagim.

sevgiler

ben şevdara çok baktıdım. olumlu olumsuz tüm fikirlerimi sunacağım.dedikelri çıktı mı evet çıktı.olumsuzda konuşur. boğmadan anlatr olumsuzu. dakikayı bitimrmeye çalışmaz. o konularda süperdir gerçekten hakkını yemeyelim. artık baktırmıyorum neden ona geleyim dediği olmadı değil oldu ama birgün bi,şey söyledi ve çok itici geldi abla yoksun neden girmiyorsun dedim sıkıldım sizden dedi. bu çok çirkin geldi bana.ama sonra birkaç daha gittim ve ağzından bişey kaçırdı mesleğimden dolayı ben senin ve karşındakinin bir sonraki adımını tahmin edebiliyorum. beni başarılı yapan bu. o anda çok sinir oldum. kadınınki fal değil insan davranış bilimi. sanki kandırılıyormuşum gibi geldi acaip gıcık oalrak şevbdar sayfasını kapattım. ama arada elim gitmiyro değil çünkü isabetli yorum yapar.

Ben de şevdardan birden fazla yorum aldım. Ancak genel olarak konuya bakmak gerekirse zaten tüm yorumcuların yaptığı şey bu değil mi? Herhangi bir şekle dayanarak ( bu kahve telvesi olabilir, kartlar olabilir, vb.) biraz da hissiyatı gelişmişse ve yaptığı işte de tecrübe kazandı ise sorudan yola çıkarak tahminde bulunmak değil mi? Evet sana ben tecrübemden dolayı bir sonraki adımı tahmin edebiliyorum demesi ukalalık olmuş ki Şevdar da bu var zaten konuşma tarzından anlayabiliyorsun. Ama şöyle düşünürdüm ben senin yerinde olsam. Hepimiz farklı farklı işler yapıyoruz, bu belkide evde yaptığın yemek bile olabilir çalışmıyorsan. Ve yaptığımız işte gerek dahil olanlar gerek deneme yanılma yöntemiyle uzmanlık kazanıyoruz. Yemek örneğine dönecek olursak:) yemeği tadan Kişiler sana geri bildirimde bulunuyor tuzlu, tatlı veya güzel diye öyle değil mi? Bizlerde böyle böyle uzmanlık kazanıyoruz ve daha iyi yapmaya başlıyoruz uzmanlık kazandığımız işleri. Onların işi de bu. Biz mesela ortalama 30 yaşını baz alırsak kaç kişi ile birlikteliğin olabilir? Bunu sadece aşk anlamında sormuyorum, iş ilişkisi, aile ilişkisi, vs. Ama onlara danışan kaç kişi var düşünsene birde farklı farklı kombinasyonlardaki hikayelerle, e birde soru kısmında ve yorumda ilettiğim gibi geri bildirim yapıyorsun kendinin sağlamasını yapabileceği. E Bırakalımda bir sonraki adımı tahmin etsin bir zahmet zaten gelme sebebimiz bu. O yüzden çok fazla şe yapma yani :)) Ben mesela yorum almak istediğim kişinin şimdiye kadar kaç kişiye baktığını baz alıyorum puanından ziyade. Yani 12.000 kişiye fal bakmış bir yorumcunun puanı 96 olsun. 500 kişiye bakmış birinin 100 olsun. Bana göre puanı 96 olan tercih sebebim tecrübesinden dolayı ki herkesi memnun edemezsin illaki düşük puan veren birileri olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…