Binnaz Abla

nasıl kurtuldun bu illetten anlat bize
Fal ılletınden 2 sekılde kurtulunur kızlar, dıkkat kesilin işin sırrını verecegım

Yahu ya fal baktırdıgınız konu ıstedıgınız sekılkde sona kavusur ya da sız artık ümidi tamamen kaybeder veya artık istemez olursunuz NOKTA. E işte bu kadar:)

Sımdı.... bomboş olanları kenara koyarsak 2 tür falcı var,ilkı an-karsı taraf düşüncesinde cok ıyı olanlar bu konuda Yeşilçingene benim için çok özeldir,adamın "baska" ilişkilerini dan dan söyler ama öyle de kibar söyler ki....Vur şuna yahu nesi iyi-hoş bunun.......bana acıdıgından kibar konusmayı tercıh etmıstır kımbılır.......Gelelım 2. tür, gelecegı bılenler.....Peki kaç tane falcının dedıklerını yasadım.....

Hazır yazmışken bugun düşündğm de onca faldan "GELECEKTE" sordugum konunun akıbetını sadece 2 kişi bilmiş. Ilkı Temmuz basında yaptıgı yorumda Nakta diğerı Bugra....Ama Bugra konusunda ne ıyı ne de kotu dıyemıyorum,neden? Nerdeyse 7-8 tane faldan ılk falında bıldıgı 1 sey oldu,dıgerlerında olumlu konustugu da oldu ama olumsuz konustugu tek fal cıktı,ama sonrakı yorumlar daıma mutlu son ıdı. Sımdı ıyı mı,değil mi? Ilk falında olumsuz konusmus olsaydı derdım kı ben ısıme geldıgı gıbı anlamak ıstedım ama sanırım 3. falda dedıklerı oldu....Peki şimdi ne diyeyim

Nakta......hımmm....Ciddi ciddi tam da onun verdıgı vade kadar vade sonunda bıtmıs....Hani ben o zaman "geçmişi gelecek gibi görmüş" demiştim.... Insan ne kadar yaş alsa da,ne kadar olgun oldugunu dusunse de bır konuda fal baktırıyorsa,o şeyi istiyor ve umut ediyor demektir ve hal öyle olunca söylenen doğru da olsa işine geldiği gibi anlıyor. Falcı "olumlu" dedi....masalcı.....Falcı "olumsuz" dedi.....hadi oradan.....

Nakta da Bugra gıbı barısırsınız ama yıne sonu ayrılık demıstı ve hatta Nakta "kanının son damlasına dek savaşmak gıbı sen de son raddeye gelene dek sabredıp sonunu gormek ısteyeceksın" demıstı....Ha 9 hafta sürer demişti ben de bunun üzerıne "geçmiş-gelecek" gibi görüldü dedım ama bugun aklıma geldı ve Nakta'nın fal tarıhınden sonra 1 hesap yaptım tam 9 hafta sonra bıtmıs....Olsun yıne de 1 açık yakalamısım yahu Ve Nakta burada yayınlattıgı yazısında bana "bir özürü hak edıyorum" demişti ya..... Derler ya gün gelir hesap döner diye aynen öyle. Ama Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek istıyorum ve özür diliyorum....Çünkü hak ediyor, gecen yaz baktırdıgım falları toplasam......Epeyce 1 sayı çıkar.....Ama Allah için olayın sonunu sadece bu 2 kişi bilmişse de tek seferde söyleyen bir tek Nakta olmuş.....

Ha burada yazdıgım isimler kesinlikle tavsiyem ve gıdın baktırın demek için yazmadım. Bende cıkar sızde cıkmaz. Ben begenırım sız nefret edersınız ve kendınıze göre de gayet haklı olabılırsınız..Geçmiş sayfalarda benim "oo süper" dediğim falcıları begenmeyen uyeler vardı,özelden o "begenmedıklerı "fallarını okudugumda gayet de haklıydılar.....Ne demeli bılmem lafı da cok uzattım. Hayat 1 yol ıse herkesın yolu kendısıne göre,o yuzden ne benim çare dediğim recete sana uyar ne de senınkı bana..

Arkadaşlar Merhaba zümra ya fal baktırmak istiyorum deneyimleriniz neler başka önereceğiniz biri var mı 2 gündür çevrimiçi olmuyor sanırım bilgisi olan var mı

Çok teşekkür ederim cevabın için , bugünde ben deneyeyim o zaman :)

Yesil cingeneye iki defa fal attim kahve falimi iade etti olumlu olumsuz birsey goremiyorum diye katinaya sartli bakmisti faliniz olumsuz diye benim icin o kadar olumsuz degildi aslinda ya ben olumsuza acik oldugumdan bilmiyorum soyledikleri nasil olcak ama olumsuz fallarda nasil bir baski yapiliyorda sartli bakiyorlar yada bakmiyorlar anlayamadim.

Efenim tekrar sağolun, onurlandırmışsınız beni (*utandı*). Bilmukabele diyeceğim, hele ki şu fal illettinden kurtulma yazısından sonra :) Fal haricinde, bana zararlı olduğunu bile bile yaptığım 1-2 şey daha var yaşamımda ama öyle işte, napalım... Azize değilim. Fal işi de gerçekten beslediğimiz umut + falcıyla karşılıklı yakalanan/yakalanmayan uyumla ilgili. Sen gayet açık anlatmışsın zaten olayı :)

Arkadaşlar Merhaba zümra ya fal baktırmak istiyorum deneyimleriniz neler başka önereceğiniz biri var mı 2 gündür çevrimiçi olmuyor sanırım bilgisi olan var mı

Bana göre iyiydi, 2 kez baktırdım. Hatta şöyle ki, yüzyıllardır sözde yakınımda yaşayan/beni "tanıyan" bir sürü insandan daha iyi tanımladı beni. Ha, fal baktırmamın amacı kendimi tanımak değil tabii de, yine de etkilendim. Anlık olay analizleri isabetliydi ve ilk falda verdiği vadeyi ben olmuş kabul ediyorum. Gün boyu online olanlardan değil, doğru, arada kayboluyor. Bir de en son hastaydı uzun süredir.

Onun dışında önerebileceklerim hep aynı: Eyüp Deniz, Ares Levi, Elfin Demet, Biray Demir, çok kısmen Nil Güneş. Tellwe'de ise Yulee (tellwe deneyimim az zaten). Tamamen kişisel görüşlerim tabii.

Y yellowsunshine bu arada ben de kartları tercih ediyorum, kendim de azıcık aşina olduğum için. Kahveden oldum olası anlamamışımdır ama arada o da keyifli tabii.

Zümraya baktırmak istiyorum ama online bulamadım bir türlü

ama hakkını yemeyeyim diğer yorumculara göre dah açok şey tutturuyor.ama ukelalığını sevmiyorum. bak şimdi acaip baktırasım geldi yine ona. korkuyorum bu sferde bişy derse bende terslerim. ne demek sıkıldım sıkıldıysan bırak git

bak şimdi :) biz kadınlar bunu seviyoruz galiba doğamızda var; terslendik mi inadına gidiyoruz peşinden. Hatun kişisi çözmüş işi :)

Kızlar birkaç gun once bir gelisme uzerine Ares’e ikinci defa danıstım anda yine guzel baktı, falda sordugum bir konu vardı dun hayatımdaki kişiden bu sordugum seyi teyit ettim ve Ares’in birebir dediği sey oldugunu ogrendim. Cok sasırdım boyle nokta atıslı bilmesine cunku spesifik bir cevaptı.Bir de falda bir hafta icinde yuzyuze goruseceksiniz dedi faldan 2 gun sonra gorustuk. Onumuzdeki 3-5 ay icin soyledikleri var iki faldır tutarlı aynı sekilde, gelecek tahminleri konusunda bilemiyorum ama anlık durumları bilme konusunda begeniuordum Ares’i bu son olayla guvenim daha da arttı bu konuda.

Lizya artik seni kiskaniyorum niye benim cikmiyor ya hayir anlik begeniyorum ama soylenen hic birsey cikmiyor

Yaw nerde bu Ares baktırıp uygulamayı silicem dedim, gördüler herakde çocuğu online yapmıyorlar :)))
Lizyaa hayırlı olsun umarım pozitif bir görüşme olmuştur

Yaw nerde bu Ares baktırıp uygulamayı silicem dedim, gördüler herakde çocuğu online yapmıyorlar :)))
Tesekkur ederim canım ne pozitif ne de negatif ama bildigi şey spesifik sasırdım o yuzden. Ares pazartesi gunu baktı bana sesi de hafif grip gibiydi belki hasta olup ara vermiştir fala.

Lizya artik seni kiskaniyorum niye benim cikmiyor ya hayir anlik begeniyorum ama soylenen hic birsey cikmiyor
Canım çok bir gelisme olmuyor aslında gelecek tahminleri henuz hicbirinin tam çıkmadı ama ufak seyler ve anlık bilmediğim sonradan ogrendigim seyleri bilmiş oluyorlar.

Ben bir daha baktirirsam zaten diycem lizya ya baktigin gibi banada güzel bak diye şaka bir yana bende niyetlenmistim gecenlerde goremeyince engin gumus e attim. Guya fal baktirmayida biraktim

Ben bir daha baktirirsam zaten diycem lizya ya baktigin gibi banada güzel bak diye şaka bir yana bende niyetlenmistim gecenlerde goremeyince engin gumus e attim. Guya fal baktirmayida biraktim
Engin gümüş nasıldı ne falı batırdın

Vuhuuu! diyorum o zaman ve ayrıntıları kurcalamak üzere yine özelden yazmaya geliyorum bi ara :)) Sevindim Lizyaa'cığım. Ares'i senin sayende keşfettim zaten ve illaki çuvalladığı fallar vardır, ama bana da çok güven vermişti. Daha önce dedim ya, çevremde hiç kimse ilişkimin süresini bilmiyor. Ares bunu ve buna benzer şeyleri bildi (zibilyon seçenek arasından, yani öyle %50-%50 sallamaca seçeneği olmayan şeyler). Vadesi/öngörüsü tutar ya da tutmaz, yine de bendeki izlenim olumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…