Binnaz Abla

Engin gümüş nasıldı ne falı batırdın
Kahve ondan pek memnun olan yok ama ben memnun kaldim açikcasi. Mesela benim dusunduklerimi soyledi bana karsi tarafin durumunu aktardi ki bende oyle dusunuyordum neden diye sormustum hatta. Ve şöyle birsey var ki benim aklimdan gecirdigim olmaz dedigim birseye ben ona sormadan sen boyle dusunuyorsun ama olacak dedi. Zamanlar verdi onlari bilemiyirum cunku bana verilen zamanlar hic cikmadi. Ben anlik durum analizini seviyorum. Dogru gibi geliyor

Önerebileceğin başka birileri var mı çok daraldım 2 gündür çok güzel şeyler yaşamıyorum fal batağına düştüm sanırım zümrayı bekliyorum okuduğum kadarıyla çoğunluk beğenmiş ama o da kaç gündür yok

Off kafamı çok karıştırıyorsunuz :)
Kredimin 1500 olmasına son 27 kredi. Tahminen 5-6 gün içerisinde 1500 kredim olacak. Şimdi Ares Levi mi yoksa Zümra mı? :)

Bu arada 1 Ekim tarihinden itibaren hediye kredilerle 1430 kredi biriktirdim. :)
Dayanabilirseniz böyle kredi biriktirip baktırmak daha iyi gibi :)

Bana 5 ten fazla vermiyorlar ki sanirim oyle oyle iki üç yıla biriktiririm

benimde hediye kredim sizin kadar var ama baktircak konum yok Ares bende tutmadı ama sesli falan geçse belki anlık için tekrar denerim

Bana 5 ten fazla vermiyorlar ki sanirim oyle oyle iki üç yıla biriktiririm
Allah Allah, niye o kadar az veriyorlar ki
Bende birer gün arayla 50 kredi verdi geçenlerde.
Başta bende 3 sene sonra anca zümraya baktırabilirim diyordum, 3 ayda topladım

benimde hediye kredim sizin kadar var ama baktircak konum yok Ares bende tutmadı ama sesli falan geçse belki anlık için tekrar denerim
Aslında benim de baktırmak istediğim bir konu yok, daha doğrusu net bir konu yok. Daha çok genel bir fal istiyorum, eğitim, aşk, kariyer vs. Baktırmak istediğim özel bir kişi de yok ama merak işte. Bu aralar bir şeyler duymaya ihtiyacım var, bir karamsarlık var üstümde. Belki bi şeyler mutlu eder beni diyorum :)

Ben en cok dedigim gibi engin gümüş ve ares i seviyorum daha sonra zumra dogadan ve elfin diyebilirim anlik durumlari yönünden ileriye yönelik cikan falim olmadi ama hic kimsede.

Allah Allah, niye o kadar az veriyorlar ki
Bende birer gün arayla 50 kredi verdi geçenlerde.
Başta bende 3 sene sonra anca zümraya baktırabilirim diyordum, 3 ayda topladım
Cok nadir 50 veriyor 20 veriyor sonra hep 5 nadir dedigimde belki iki haftada fln bir veya iki

Aaa teşekkür ederim ben de durugörüyü mü beklesem dedim de cok baktırasım var o yüzden beklemeden kahve atıcam artık o kadar kötü değilse ^^
Rica ederim :) Meriç Keskin’den görüp yüklemiştim ben durugörüsünü çok başarılı bulduğunu yazmıştı. Denediğin olursa yaz lütfen görüşlerini :)

Spesifik bir konu degilse baktiracagin bence Zumra'yi denemelisin. Ares belirli bir soruda iyi bence sordugum sorularin detaylarini bildi ama Zumra'nin hisleri kuvvetli ve hic yoktan sormadigim seyleri biliyor bende.

doğa dan a falgönderdikten sonra biraz duruldum.
sanrımsöylediklerine inanmak istiyorum
Gittim fala vereceğim parayı doğrdudan kuaför de harcadım.pasaklı pasaklı gezip adamın arkasından ağlayacağıma moral olsun dedim
hatta yarınyeniden gideceğim :)
umarımdoğa nın bndeki ilk falı öngörüleri çıkar
aynn dediği gibi iletişimsiz kalacağınız bir süre olacak dedi
ki bunu ares te söyledi ve öylede oldu :)

Harikasın :) kesinlikle tavrımız ve tarzımız bu olmalı. Böyle olunca zaten aklındaki kişiyi kendine çekebilir, hatta tam anlamı ile gitse bike doğru kişiyi aklına, kalbine alabilirsin) melankolik ruh halinin hiçbirimize getirisi yok aksine bir çok şey götürüyor ki en birincisi ve kıymetlisi zamannnn. Auramızı değiştirip öyle bakmalıyız ki listenin en tepesine kendimizi koymalıyız Bende öyle yapmaya başladım 2 gündür herkes Harika görünüyorsun diyor:) Ares i bekliyorum, hediye kredimle danıştıktan sonra da çok uzun müddet buna para harcamayı düşünmüyorum. Bu sürece varımmm diyorum :)))

Spesifik bir konu degilse baktiracagin bence Zumra'yi denemelisin. Ares belirli bir soruda iyi bence sordugum sorularin detaylarini bildi ama Zumra'nin hisleri kuvvetli ve hic yoktan sormadigim seyleri biliyor bende.
Evet spesifik bi konum yok. Tamamen bi şeyler duyma ihtiyacı :)
Tamamdır, zümrayı deneyeyim en iyisi.

Berrak okur a kimler baktirmisti anlik durumu biliyor mu nokta atisi var mi

Ya beni kabul etmio yaaa ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…