Binnaz Abla

Beni

Benim yasamisligim var doga danin soyledigini elfine de gecen hafta baktirdim ilk kez o da tutarliydi ama cikar mi bilmem tabi
Yeri geldimi hiç sektirmez yine birisi kendi reklamını yapmaya başlamış alttan alttan :)

Yeri geldimi hiç sektirmez yine birisi kendi reklamını yapmaya başlamış alttan alttan :)
Bu kullancıyı (bjkbjk06 )bende dehşet ile izlemekteyim tam sigara firması gibi hani sağlığa zararlı derler de satmaya çalışırlar ya burada da bu şahıs fal bağımlısı ama kurtulmaya çalışan bir kadın imajı çizip her fırsatta kendisinin reklamını yapıyor gerçekten binnaz sitesinde bir yorumcu olduğu (doğa) çok belli kadınlar klubu yönetimini bunun gibi manipülasyon yapan insalara karşı daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Ayıptır yaptığın gerçekten çok vicdansızsın o sitede kazandığın para neyine yetmiyor da burada insanları daha kendine yönlendiriyorsun!!Bizi burada enayi yerine koymayada hiç hakkın yok

Kerim Avşar ,Serra Güngören , Şah Sultan, Çağrı Bilgin ve Rüzgar Gündoğan hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Bu kişilerden Tarot yorumu alan var mı? Fikriniz nedir? Başarılı buluyor musunuz içinden birini ya da birilerini? Öngörülerini yaşayan var mı?

Çağrı Bilgin ve Rüzgar Gündoğan iyi anda çok fazla nokta atışı var. Yakın gelecekle ilgili çağrı bilgin birkaç şey oldu. Rüzgar Gündoğan zamanı var.

Arkadaşlar Merhaba ben bugün şevdara baktırdım karakter analizleri çok doğruydu gelecekle ilgili söyledikleri doğru çıkar sizin Yorumlarınız şevdar hakkında nedir zümrayı bekliyordum ama 3gündür ortada yoktu bende şevdar denedim

Çağrı Bilgin ve Rüzgar Gündoğan iyi anda çok fazla nokta atışı var. Yakın gelecekle ilgili çağrı bilgin birkaç şey oldu. Rüzgar Gündoğan zamanı var.
Siz berrak okura baktirmissiniz nasildir hevese geldim anlik durumu veya karsi tarafi bilir mi

Berrak okur a kimler baktirmisti anlik durumu biliyor mu nokta atisi var mi
İki gün önce ben baktırdım. 500 kredi için iyi olduğunu düşünüyorum. İsim hiç vermemiştim aklımda olan iki kişininde harflerini doğru bildi. Geçmiş ve karakter analizinide beğendim

Siz berrak okura baktirmissiniz nasildir hevese geldim anlik durumu veya karsi tarafi bilir mi
İyi gayet. Çağrı ve rüzgâr da iyidir berrak kısa tutuyor falı ama iyi, kredisi düşük
Çağrı ve rüzgar daha fazla ayrıntıya giriyor an ve karşı tarafla ilgili ama kredileri Binnaz a göre yüksektir
Blg

serra güngörene çok baktırdım bir ara yani sonuç odaklı bişey yaşamadığım için bıraktım.diğerlerini hiç bilmiyorum

şevdar anda iyidir ama gıcık gıcık konuşur sevmiyorum o yönünü.zaten zümraya git şevdarı ve hüma balı taklit ettiğini hissedeceksin.

Ben zaten hep yuksek kredilere baktirdim bu kisileri siz yazinca heveslendim sizce en iyisi hangisi karsi tarafi anlatmada vede anlik durumda baktirayim birine. Berrak a yolliyayim dedim kahve icip kapatana kadar cikmis

Ben zaten hep yuksek kredilere baktirdim bu kisileri siz yazinca heveslendim sizce en iyisi hangisi karsi tarafi anlatmada vede anlik durumda baktirayim birine. Berrak a yolliyayim dedim kahve icip kapatana kadar cikmis
Ya dediğim gibi bu saydıklarının 3 ü de iyi ne deyim ben sana ben beğeniyorum.
Hemen mi baktırmak istiyorsun?
Berrak çıktı diyorsun :)
Çağrı kolay kolay online olmaz beklemen lazım. Ama bir baktırsan farkını anlarsın.
Rüzgar da iyidir ona baktır. Tüm sorulara cevap verir yorum dışında 5 soru sor beşine de cevap verir , özenlidir

100. Defa söylüyorum doğa asssla çıkmadı çok yakında barışma var arayacak dediğinin üzerinden 1 yıl geçti. Bu süreçte ben falı bıraktım doğa ya 100 tl bayilip saçma sapan bir yorum dinleyip olmayacağını bile bile teşekkür ettim bir de. Tek yararı falı bırakmam olmuştur bak bunun için teşekkür edebilirim. Bagimliliginiz varsa bile en azından 15 tl lik falcıya atin az atmaya çalışın yazık günah o paralar için gece gündüz çalışıyor karda kışta işe gidiyor insanlar falcılar 10 dkkada alıyor! biraz insaf..

Ne alakası var ki ben anlamadım, Doğa oldugunu nereden çıkardınız? Bence bir falcı değil herkes gibi begendiklerini yazıyor.

Ne bileyim baktirmak istedim bir anda ruzgar cevrim ici gordum ama bir taraftanda baktirirsam arkasi gelecek diye korkuyorum.

Arkadas acemi sanirim direk daldi konuya :)))

Aynen senin gibi profesyonel değil :))

Ilk bunu dediğinizde ne alaka demiştim ama bugün hem siz hem de başka bır?? üye aynı şeyi söyleyince

Açıkçası sizin durduk yere bu sekılde davrandıgınızı düşünmüyorum,birşeyler biliyorsunuz lovely Angel , siz geçenlerde Doğa adlı falcı ıcınde bırseyler yazdınız, size nasıl bılıyorsun dıye soruldugunda cevap vermedınız. Bunları yazarken sizi suçlamak gibi bir nıyet taşımıyorum, ateş olmayan yerden duman çıkmaz dıye düşünüyorum açıkçası. Bundan birkaç mesaj öncesınde Doğa hakkında size özelden gelen mesajlar oldugunu söylediniz ve ısrarla "bjkbjk06" adlı uyeyı işaret ediyorsunuz.....Sanki bir şekılde bırseyler bılıyorsunuz ve ancak "bu" kadar söyleyebılıyorsunuz. Yanılıyormuyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…