- 28 Aralık 2018
- 67
- 79
- 3
- 35
Bende buIlk bunu dediğinizde ne alaka demiştim ama bugün hem siz hem de başka bır?? üye aynı şeyi söyleyince
Açıkçası sizin durduk yere bu sekılde davrandıgınızı düşünmüyorum,birşeyler biliyorsunuzlovely Angel , siz geçenlerde Doğa adlı falcı ıcınde bırseyler yazdınız, size nasıl bılıyorsun dıye soruldugunda cevap vermedınız. Bunları yazarken sizi suçlamak gibi bir nıyet taşımıyorum, ateş olmayan yerden duman çıkmaz dıye düşünüyorum açıkçası. Bundan birkaç mesaj öncesınde Doğa hakkında size özelden gelen mesajlar oldugunu söylediniz ve ısrarla "bjkbjk06" adlı uyeyı işaret ediyorsunuz.....Sanki bir şekılde bırseyler bılıyorsunuz ve ancak "bu" kadar söyleyebılıyorsunuz. Yanılıyormuyum?
1 kişi ve 2 üyelik var.. ikiside yeni üye.. toplamda 15 mesaj var.. biri online iken diğeri offline.Bende bulovely Angel ve A atalente26 kişilerinin birbirlerini tanıyan ve hatta B bjkbjk06 yı da tanıyan Kişiler olduğunu düşünüyorum.
Nedeni iselovely Angel ve A atalente26 kişileri daha önce de B bjkbjk06 içim aynı zamanda falcı suçlaması yaptılar. Şimdi de aynı suçlamayı yapıyorlar.
Üstelik üzerinden doğa yorumunun üzerinden zaman geçmesine rağmen bütün peş peşe yaptılarki bu iki kişi foruma aynı tarihlerde üye olduğu gibi uzun süredir hiç paylaşım yapmamışlar. Yorumlarına bakarsanız biri eşim evi terketti demiş diğeri fal vb bir yorumu yok aslında forumda yapılan paylaşımlarda da bir etkileri bir tepkileri yok. Tek ortak noktaları B bjkbjk06 yı suçlamak.
Bende B bjkbjk06 dan hoşlanmamıştım ama Doğa veya falcı olduğunu düşündüğüm için değil erkek olduğunu düşündüğüm içindi. Bence işin içinde iş var. Ben öyle hissettim...
Ares levi mi neden kaç defa çevirdi
Aklımı ne ara okudun sen hesap ver bakayım:)Bende bulovely Angel ve A atalente26 kişilerinin birbirlerini tanıyan ve hatta B bjkbjk06 yı da tanıyan Kişiler olduğunu düşünüyorum.
Nedeni iselovely Angel ve A atalente26 kişileri daha önce de B bjkbjk06 içim aynı zamanda falcı suçlaması yaptılar. Şimdi de aynı suçlamayı yapıyorlar.
Üstelik üzerinden doğa yorumunun üzerinden zaman geçmesine rağmen bütün peş peşe yaptılarki bu iki kişi foruma aynı tarihlerde üye olduğu gibi uzun süredir hiç paylaşım yapmamışlar. Yorumlarına bakarsanız biri eşim evi terketti demiş diğeri fal vb bir yorumu yok aslında forumda yapılan paylaşımlarda da bir etkileri bir tepkileri yok. Tek ortak noktaları B bjkbjk06 yı suçlamak.
Bende B bjkbjk06 dan hoşlanmamıştım ama Doğa veya falcı olduğunu düşündüğüm için değil erkek olduğunu düşündüğüm içindi. Bence işin içinde iş var. Ben öyle hissettim...
Tatlım açıkcası bu konu ile ilgili ilk yazdığım yorumdan sonra bana özelden mesajlar geldi bu insan ile alakalı anılarını paylaştılar ve zaten bildiklerim bu sekilde ispatlandı ancak ben yinede kimsenin canını yakmamak icin su anda bana mesaj atan insanlara mesaj yazarak onların mesajlarını paylasmak icin izin istemekteyim ve izinleri aldıktan sonrada hepsini paylaşacağımada emin olabilirsinIlk bunu dediğinizde ne alaka demiştim ama bugün hem siz hem de başka bır?? üye aynı şeyi söyleyince
Açıkçası sizin durduk yere bu sekılde davrandıgınızı düşünmüyorum,birşeyler biliyorsunuzlovely Angel , siz geçenlerde Doğa adlı falcı ıcınde bırseyler yazdınız, size nasıl bılıyorsun dıye soruldugunda cevap vermedınız. Bunları yazarken sizi suçlamak gibi bir nıyet taşımıyorum, ateş olmayan yerden duman çıkmaz dıye düşünüyorum açıkçası. Bundan birkaç mesaj öncesınde Doğa hakkında size özelden gelen mesajlar oldugunu söylediniz ve ısrarla "bjkbjk06" adlı uyeyı işaret ediyorsunuz.....Sanki bir şekılde bırseyler bılıyorsunuz ve ancak "bu" kadar söyleyebılıyorsunuz. Yanılıyormuyum?
Kesinlikle katılıyorum:)Aklımı ne ara okudun sen hesap ver bakayım:)
Ama "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diye de boşuna demedim...Ben sürekli suçlanan üyenin tepkilerine de baktım,bana bırı böyle davransa muhakkak "onun" davrandıgından çok daha sert tepkı verırdım. Uzun zamandır bu forumu takıp eden bırı olarak az çok falcı reklamı yapıldıgını anlardım ama bu uye nedense pek gözüme batmamıstı ta kilovely Angel işaret edene dek...Ama o üye sadece ve neredeyse her mesajında Ares ve Ares cıkmadı yazıp durmus..... Kımbılır bu "2 üye ki gerçekten de 2 ayrı üye mi" orasını da bilemem tabi, belki de Ares'in kendisidir ama neden ısrarla Doğa hakkında yazıp ve neden ısrarla bu uyenın Doğa oldugunu söyluyorlar....???? Ve B bjkbjk06 kıyyameti koparmadı.........Eskı mesajları özellıkle alıntıladım, hep görmezden gelmiş........
Hatırlarmısınız burada eskiden 1 uye vardıtopukluyla180 şu an hesabı pasif, vaktıyle onu falcı zannettık dıye deli olmustu sinirden....
Bu noktada da bu 2 üyeyi dırek suçlamak yerıne neden ısrarla B bjkbjk06 adlı üyeyi işaret ediyorlar ve neden Doğa konusunda bu kadar ısrar var....Ama kesin olan bir şey varsa 2 taraf da birbirini tanıyor.....
Ben de ikisine de baktırdım tamamen alakasız iki falcı garip gercekten. :)Biri zumra sevdari taklit ediyor demis. nasil Zumra sevdari taklit ediyor olabilir ya ben ikisine de baktirdim. Zerra alakalari yok. Ne tarz ne konusma ne bakma sekli vs vs buna nerden vardiniz merakimdan soruyorum ne acıdan yani?
Inan sevinirim varsa bildiğin şeyler söyle lutfen, "zaten bildiklerim bu sekilde ispatlandı " demişsin...dediğim gibi bazı şeyleri durduk yere yazmadıgını düşünüyorum ama nedenini anlayamıyorum. Merakla yanıtını bekleyecegım açıkçası.Tatlım açıkcası bu konu ile ilgili ilk yazdığım yorumdan sonra bana özelden mesajlar geldi bu insan ile alakalı anılarını paylaştılar ve zaten bildiklerim bu sekilde ispatlandı ancak ben yinede kimsenin canını yakmamak icin su anda bana mesaj atan insanlara mesaj yazarak onların mesajlarını paylasmak icin izin istemekteyim ve izinleri aldıktan sonrada hepsini paylaşacağımada emin olabilirsin
Hmm anladim ben binnazda hic karsilasmadim ama yesil cingene yapmisti banada bir daha deneyin isterseniz cok istiyorsaniz baktirmayi tabikiBi kere attim reddetti habsr yollamış enerhi uyusmazligi diye
Şimdi arkadaşlar Çokk eski bir üye olarak uzun zamandır yazmıyorum, ama eski üyeler cok iyi bılırki hak hukuk işlerinde aslaa taviz vermem.yorumcu onerdıgımde oldu,begenmediğimi dediğimde özelden çok arkadaşımla konuşuruz tanışmadıgımız halde , yeri geldimi özürdilemesinide bilirim .. lakınnn yenı üye olan ve kendısının kim oldugunu ispatladığım kişi için 2 çift sözüm var: kısa bı sure önce doğadan ve arese bir savaş açıldı, ilk etapta saygıyla okudum olabılır begenmemışsındır, tarzı yanlış gelmıştır ve fıkrını yazabılırsın, lakın zamanla baktım ki yazımlar daha cok saldırı nıtelıgınde ve bellıkı altında başka bır yorumcu ve kıskançlık var gıbı geldı, bı süre daha sessızce bekledım ne oluyo topıkte dıye ve bugun itibarıyle gerekli yerlerden çokkk net olarak çözmüş bulunuyorım ki doğa ve aresi kötüleyen kişi aynı sitede fal bakan ve kendı sayısı düştüğü için burdan yeni üyeliklerle yorum yapan biri çıktı.. hani özelden cok kişi ulaşmış ya ona hep bişeyler demış, ve magdur etmemek için dememiş, bende kendisinin ailesindeki saglık sıkıntılarından dolayı burdan kim oldugunu ifşa etmicem,, hello ankara çanakkale dicem.. hatta asıl ilide yazmıcam..şimdi anında savunma olarak sen doğamısın aresmısın denılıcek ya heh benım üyeliğime bakıcan o zamanlarda o 2 yorumcu bınnazds yoktu yani o tezınle başımızı şişirip bana sıçrama bu bir, avukatımısın dıcek olursan evet bu saat itibarıyle 2 yorumcununda gerek gercek hayattaki dıplomama gerekse buradaki insani hak adalet duyguma göre avukatıyımm. Durup durup saldırarak nasıl anlaşılmıcagını düşündün hayretler içindeyız,,, evet aresede doğadana da baktırdımm işime gelmedi doğanın dedikleri çünkü senin dönücek dediğine o dönmicek dedi sevgili angel vee dönmedi adam hatta cocugu oldu,,, veee insan olarakta çokk severım bınnaz ablada telde baktırmaktan keyıf aldıgım bır yorumcudur işime gelmesede, açık açık anlatır kendısıyle ilgilide danışanlarına aslaaa başka yorumcularla ilgili kötü tek biz söz etmez, nerden bılıyosun dersen senın bılemedıgını dedıgımde meslektaşlarımla ilgili bana olumsuz yorum yapma o senınle onun arada dıyıp benı susturmuşluğu vardır doğadanın, nasıl bir vicdanm nasıl bir hırs nasıl kötü bi stratejiki bu yontemle ınsanların ekmek parasına iftira ıle saldırabılıyosun. Sana bu aklı verenide ayakta alkışlıyorum yaşından başından utanmadan colukcocuk yazılarınla burdaki bircok aklı başında uyeyı aptal yerıne koyuyorsun ki inan kimsede yemıyo!!!!!! Şimdi doğanın arkadaşıda yapıcaksın benı cok ıstedım kendısıyle arkadaş olmak ama prensıplerı dogrultusunda yorumdab oteye gecemedım.. hatta bana herhafta gelme katına yanıltır cıkmaz parana yazık dıyen 3 yorumcudan da bırıdır, meyve veren ağaç taşlar dıyorum, ama bu sayfa senın gıbı kıskanç yorumcuların yenı uyelık açıpta aynı sektorde sıtede yorum yaptıgın arkadaşlarına iftıra attıpta danışan kazanıcagın egonu tatmın edıcegın bıyer degıl, bızler bu sayfada begendıgımız begenmedıgınız yorumcıları yazar bazen dertlesır bazen bırbırımıze kızar ama falcının maşası olmayız,, gıt falcı ve falcı yandaşo dıye bı form aç orada takıl senn.. artık bu formda yenı üyelik açıpta saçma sapan ıftıralarla beynımı yoran kişi istemıyorum kendı adıma, doğaymış, aresmiş, zümraymış,saldırıcagına git kartların anlamına kafa yor belki sayın artar ... yeter aptal yerine koymayın bizi... hee yorumcu degıl yakınıysanda bana özelden at bakıyım sana doğa için yazılanları ben burda eşegım dıye anırıcammm..hodrı meydan.. diger bütün üye arkadaşlarıma hayırl geceler dılıyorum..
Doğa’yı severim insanlıgı yaklasımı iyidir,genel olarak bilmişti bana ama benim bir arkadasıma soylediginin tersi oldu ona istinaden yazmıstım bana soylediklerinin tersi olmadı gidisat asagı yukarı oldu. Detay vermez, pozitif bir enerjisi var su anda fiyat olarak boyle yuksek olmasa arada baktırırdım ama su an zaten bu kadar yuksek ucret verince daha nokta atışlı ve telefonda bakmayacak yorumcuları tercih ediyorum.Şu cümlene cevabı lizyaa vermişti saolsun o paylaşmama izin verdi ancak güzel bir anırık almalıyım şimdi senden ama güzelce anırki tüm forum bi inlesin
"Şimdi doğanın arkadaşıda yapıcaksın benı cok ıstedım kendısıyle arkadaş olmak ama prensıplerı dogrultusunda yorumdab oteye gecemedım.. "
Burada site dışında fal baktığı ve insanlara özel irtibat numaraları verdiği kanıtlanıyor "ki ücretli baktıklarıda var " gelişmelerden seni insanlardan izin aldıkca haberdar edecegim ayrıca iftiranı süslediğin şehirler benim olduğum bölgeye göre bayağı kuzeyde kalıyorlar biraz daha güneye doğru inersen belki beni bulabilirsin şekercik.Acaba sen hangi reklam ajasının yada ceo firmasının hesabısın onu merak etmiyor değilim. (anırmayı unutma bak senin ile arkadaş bile olmamış : ))
LizyaaAktif ÜyeÜye
Ödül Puanları:
53
Gelismelerden haberdar edersin umarım duzelir. Doğa bilemiyor malesef. evet insan olarak severim arkadaşca yaklaşır hatta ben uzgun oldugumda bana ucretsiz fal bakmıştı unutamam ama malesef tutmuyor pek dedikleri.
Şu cümlene cevabı lizyaa vermişti saolsun o paylaşmama izin verdi ancak güzel bir anırık almalıyım şimdi senden ama güzelce anırki tüm forum bi inlesin
"Şimdi doğanın arkadaşıda yapıcaksın benı cok ıstedım kendısıyle arkadaş olmak ama prensıplerı dogrultusunda yorumdab oteye gecemedım.. "
Burada site dışında fal baktığı ve insanlara özel irtibat numaraları verdiği kanıtlanıyor "ki ücretli baktıklarıda var " gelişmelerden seni insanlardan izin aldıkca haberdar edecegim ayrıca iftiranı süslediğin şehirler benim olduğum bölgeye göre bayağı kuzeyde kalıyorlar biraz daha güneye doğru inersen belki beni bulabilirsin şekercik.Acaba sen hangi reklam ajasının yada ceo firmasının hesabısın onu merak etmiyor değilim. (anırmayı unutma bak senin ile arkadaş bile olmamış : ))
LizyaaAktif ÜyeÜye
Ödül Puanları:
53
Gelismelerden haberdar edersin umarım duzelir. Doğa bilemiyor malesef. evet insan olarak severim arkadaşca yaklaşır hatta ben uzgun oldugumda bana ucretsiz fal bakmıştı unutamam ama malesef tutmuyor pek dedikleri.
Bence Ares levi de burdaBu kullancıyı (bjkbjk06 )bende dehşet ile izlemekteyim tam sigara firması gibi hani sağlığa zararlı derler de satmaya çalışırlar ya burada da bu şahıs fal bağımlısı ama kurtulmaya çalışan bir kadın imajı çizip her fırsatta kendisinin reklamını yapıyor gerçekten binnaz sitesinde bir yorumcu olduğu (doğa) çok belli kadınlar klubu yönetimini bunun gibi manipülasyon yapan insalara karşı daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Ayıptır yaptığın gerçekten çok vicdansızsın o sitede kazandığın para neyine yetmiyor da burada insanları daha kendine yönlendiriyorsun!!Bizi burada enayi yerine koymayada hiç hakkın yok
Lizyanın bu mesajı ile siz neyi ispatlamış oldunuz ki ? Ben anlamadım.. suçladığınız kişinin falcı olduğunu ispat eden ne var bu mesajda ?Şu cümlene cevabı lizyaa vermişti saolsun o paylaşmama izin verdi ancak güzel bir anırık almalıyım şimdi senden ama güzelce anırki tüm forum bi inlesin
LizyaaAktif ÜyeÜye
Ödül Puanları:
53
burada daha once, şu an artık yazmayan bir uyeyle ozel mesajdan konusuyorduk surekli ikimiz de Doğa’ya baktırmıstık o zamanlar onun hakkında konustuk o da Doğa’ya neredeyse her hafta baktırıyordu okadar baktırınca ona instagram’da kişisel olmayan ama kullandıgı(ismi cisimi gizli blogger sayfası) hesabını vermis arada buradan da soru sorabilirsin diye. Biz bu uyeyle konusurken O da Dğayla arada konustugu icin, benim hakkımda konusmuslar. Doğa da Lizyaa bana geliyor tanıyorum ( kullanıcı adımı bilmiuor benim ismimi ve fal baktırdıgım kisinin iamini bu uyeye soylemistim oradan Lizyaa oldugumu ogrendi) istersen bu blog sayfasını verebilirrsin o da sormak istedikleri olursa dertlesiriz demis. Ben falcılarla mumkun mertebe samimi olmamaya calısırım bu hem bakılan falı etkiliyor( tanıdıkca bakamıyorlar sanki) hem de kullanmak gibi oluyor falcıyı o yuzden ben de yeni bir hesap actım Instagram’da (kendi kullandıgım ismimle acık hesabımladegil) oradan irtibata gectım. Dm uzerinden konustuk havadan sudan bir kaç defa ama bir akşam bir gelisme oldu, Doğa’ya fal attıktan bir hafta sonraydı ben tekrar fal goondermek istiyordum cok yeni baktı diye gondermemeye karar verdim Doğa dedi yeni gonderdin gerek yok diye hatta. O da Dm uzerinden kart secti sonra da arayayım seni konusalım moralin bozuk sanırım dedi aradı, yine yorumladı ki benim icin degerli bir sey yaptı o aksam. Ondan sonra bir kac defa o hesabıma girdim yine biraz konustuk fal degil genel ilişkiyle alakalı ama daha sonra ben bir daha girmedim o instagram hesabıma, hatta sıfresi neydi sindi onu bile hatırlamıyorum. Ama insan olarak seviyorum buraları da okuyordur eminim.Lizyanın bu mesajı ile siz neyi ispatlamış oldunuz ki ? Ben anlamadım.. suçladığınız kişinin falcı olduğunu ispat eden ne var bu mesajda ?Lizyaa
Doğadan nereden ücretsiz fal baktı sana ? Buradaki kişi midir ?
Bir yorumcunun site dışında fal bakması, ücret almaması alması, site dışında danışanları ile iletişim halinde olması olmaması size neden bu kadar dert oldu ?
Siz de yapın.. zaten bunu yapmayan yorumcu mu kaldı..
Zaten Binnazdaki x kişisi telwede y kişisi falsepetinde z kişisi instagramda bilmem kim ?
Telwe de 5 profili olan falcılar biliyoruz biz..
birinde sesli birinde yazılı diğerinde kopyala yapıştır.. bilgileri birbiriyle paylaşan kanki yorumcular vs..
Yani suçladığınız arkadaşın falcı olduğuna dair ( falcı ise bu topikte yazmaması gerekir ) bir ispatınız varsa paylaşır mısınız ?
Olabilir de.. günahı boynuna bilemeyiz.. biz pek sizinde neye hizmet ettiğinizi bilemedik gerçi..
Kusura bakmayın...
KAdın kaç gündür kendi çapında yırtınıyor.Diyor ki bir takım insanlar kendilerine ait fal site sayfalarında kendilerine yorum yazarak , bu gibi forum sitelerinde kendilerinin özel güçlerinin olduklarını bir şekilde işaret ederek insanların güvenlerini kazanıp, kendileri özel olarak fal bakarak paralarını alıyorlar diyor.Sen daha bunu yapmayan mı var bunda ne var diyorsun ? valla helal olsun ne diyim yolunmak size keyif veriyor heralde.Kime hizmet ettiği açık değilmi aç gözünü arkadaş diyor !!!Lizyanın bu mesajı ile siz neyi ispatlamış oldunuz ki ? Ben anlamadım.. suçladığınız kişinin falcı olduğunu ispat eden ne var bu mesajda ?Lizyaa
Doğadan nereden ücretsiz fal baktı sana ? Buradaki kişi midir ?
Bir yorumcunun site dışında fal bakması, ücret almaması alması, site dışında danışanları ile iletişim halinde olması olmaması size neden bu kadar dert oldu ?
Siz de yapın.. zaten bunu yapmayan yorumcu mu kaldı..
Zaten Binnazdaki x kişisi telwede y kişisi falsepetinde z kişisi instagramda bilmem kim ?
Telwe de 5 profili olan falcılar biliyoruz biz..
birinde sesli birinde yazılı diğerinde kopyala yapıştır.. bilgileri birbiriyle paylaşan kanki yorumcular vs..
Yani suçladığınız arkadaşın falcı olduğuna dair ( falcı ise bu topikte yazmaması gerekir ) bir ispatınız varsa paylaşır mısınız ?
Olabilir de.. günahı boynuna bilemeyiz.. biz pek sizinde neye hizmet ettiğinizi bilemedik gerçi..
Kusura bakmayın...
Daha dogrusu ben aramıstım sanırım evet cunku bana numaranı gizlemek istersin belki demisti.burada daha once, şu an artık yazmayan bir uyeyle ozel mesajdan konusuyorduk surekli ikimiz de Doğa’ya baktırmıstık o zamanlar onun hakkında konustuk o da Doğa’ya neredeyse her hafta baktırıyordu okadar baktırınca ona instagram’da kişisel olmayan ama kullandıgı(ismi cisimi gizli blogger sayfası) hesabını vermis arada buradan da soru sorabilirsin diye. Biz bu uyeyle konusurken O da Dğayla arada konustugu icin, benim hakkımda konusmuslar. Doğa da Lizyaa bana geliyor tanıyorum ( kullanıcı adımı bilmiuor benim ismimi ve fal baktırdıgım kisinin iamini bu uyeye soylemistim oradan Lizyaa oldugumu ogrendi) istersen bu blog sayfasını verebilirrsin o da sormak istedikleri olursa dertlesiriz demis. Ben falcılarla mumkun mertebe samimi olmamaya calısırım bu hem bakılan falı etkiliyor( tanıdıkca bakamıyorlar sanki) hem de kullanmak gibi oluyor falcıyı o yuzden ben de yeni bir hesap actım Instagram’da (kendi kullandıgım ismimle acık hesabımladegil) oradan irtibata gectım. Dm uzerinden konustuk havadan sudan bir kaç defa ama bir akşam bir gelisme oldu, Doğa’ya fal attıktan bir hafta sonraydı ben tekrar fal goondermek istiyordum cok yeni baktı diye gondermemeye karar verdim Doğa dedi yeni gonderdin gerek yok diye hatta. O da Dm uzerinden kart secti sonra da arayayım seni konusalım moralin bozuk sanırım dedi aradı, yine yorumladı ki benim icin degerli bir sey yaptı o aksam. Ondan sonra bir kac defa o hesabıma girdim yine biraz konustuk fal degil genel ilişkiyle alakalı ama daha sonra ben bir daha girmedim o instagram hesabıma, hatta sıfresi neydi sindi onu bile hatırlamıyorum. Ama insan olarak seviyorum buraları da okuyordur eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?