- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Şimdi lizya adlı üyenin senin yaptıgın iftiralarla alakalı bi yazımı olmamış bu bir onun için sen onun arkasına saklanmayo bi bırak!!!Şu cümlene cevabı lizyaa vermişti saolsun o paylaşmama izin verdi ancak güzel bir anırık almalıyım şimdi senden ama güzelce anırki tüm forum bi inlesin
"Şimdi doğanın arkadaşıda yapıcaksın benı cok ıstedım kendısıyle arkadaş olmak ama prensıplerı dogrultusunda yorumdab oteye gecemedım.. "
Burada site dışında fal baktığı ve insanlara özel irtibat numaraları verdiği kanıtlanıyor "ki ücretli baktıklarıda var " gelişmelerden seni insanlardan izin aldıkca haberdar edecegim ayrıca iftiranı süslediğin şehirler benim olduğum bölgeye göre bayağı kuzeyde kalıyorlar biraz daha güneye doğru inersen belki beni bulabilirsin şekercik.Acaba sen hangi reklam ajasının yada ceo firmasının hesabısın onu merak etmiyor değilim. (anırmayı unutma bak senin ile arkadaş bile olmamış : ))
LizyaaAktif ÜyeÜye
Ödül Puanları:
53
Gelismelerden haberdar edersin umarım duzelir. Doğa bilemiyor malesef. evet insan olarak severim arkadaşca yaklaşır hatta ben uzgun oldugumda bana ucretsiz fal bakmıştı unutamam ama malesef tutmuyor pek dedikleri.
Doğadan ve ares telden bakıyolar , oradan rica etmıştım keşke senınle tanışma fırsatım olsa dıye yani binnaz abla aramasıyla yaptıgım bı tel konuşmasıydı o tezınıde bi yut sen!!!
Sehrının yerı konusunda tartışmaya bıle gırmem kuzeymiş güneymiş sadece kahkaha attım
Uslubundeki bitek kelime varki kiiii onuda kimin dedıgını cok ıyı bılmekle bırlıkte bırken 2 olmanızsda sasırmadım zekice ama kötü zekayla yapılan bı hamle,
Anırmaya gelince inan bana öyle bi anırırım kii adlıye korıdorlarında karşılıklı düet yaparız ondada sıkıntı yok!!!
Ama gel görki kendı sıtedenden aktıf basarılı yorumculara olan şuursuzzz bıtıp bılmeyen saldırılarınla nasılll anlaşılmıcagını düşünmen asıl benı üzen bakış acındaki sığlık oldu
Neden bu kadar uzun surdu yazman beyın fırtınası yapmak bu kadar uzun sürmemelı
Burdaki butun uyeler bılırkıı hiçç bir fal baktıran kişi ınatla begenmedıgı yorumcuyu durup durup ısrarla 20 gun boyunca yerden yere vurmaz!!! Begenmedım der, bana cıkmadı der kısa bı konuşma olur ve konu yenı yorumculara ve konulara gecer!! Ama sende bıtıp tukenmeyen bı katına yorumcularına saldırı var!!
Doğa ile başladın, ares simdi zümra ve ne hıkmettır kiii 3 üde aktıf ve kendı danışanlarıyla yol alan cok uzun süre boş yakalayamadıgımız yorumcular!!!! Ve ne hıkmettır kiii sürekli farklı tezlerle karalama polıtıkasıyla yazılar yazdıgın bı durum!!
Uyarını yaptın ee tamam başka fal baktırdıgın kimse yokmı senınde durup durup aynı ısımlerı atıyorsun ortaya!!! ama azalmadı dımı danışanları işte burda fılm başlıyo asıl,,, ne kadar karalarsam o kadar danışan bana yonelır zıhnıyeti olmuyoo!!!
Ben emin olmadıgım konuya dalmam!!
Zaten o kadar açık verıyosunuz ki bırkez daha haklılıgım ortaya cıkıyor!!!
Uzun lafın kısası senın benı anırtmak için 40 fırın ekmek yemen gerek ki!!! İnsanların senı gercekten danışan sanıp dedıklerı cumlelerden cımbızla laf cekıp burda bızı mesgul edıcegıne bınnaz ablada baktırıpts begendıgın yorumcuları bı yazsanda gercekten üye gıbı gorunebılsen!!
An itibarıyle yazdıgın ve dedıgın hıç bı cumle benı baglamıyor okumadan gecerım!! Ben uslubunden yazım seklınden veeee tavrından anladım ki aslaaa kale alıncak bı durumda degılsın!! Yazdıgın kadar daha cok bellı edıyorsun kim oldugunu!!!
Burdaki hıcbır danışan senın gıbı tırnaklarını cıkarıp yorum yazmaz!!!
Hırcın falcı olup deşifre noktasına gelenler yapar bunu!!!
İnsanların ekmegıyle hesap yapacagına bıraz daha vicdanını dınlemedı onerırım nacızane tabi varsa!!!
İçin rahatlıcaksa pekiii ares doğa ;zümra müge, müge pelin hahaha herkes başka bırı bı tek sen siz doğrusunuz oldumu :) kahkaha attım gece gece!!!! Bı tek sensınn ağasın paşasın kralsın kralicesin hatta bınnaza bızzat yazıcam bıtek senı bıraksın yorumcu olarak...:) sende rahat et bizim forumumuzda bı nefes alsın,, söz yarın ilk sana baktırıcam... ne hırs ne kin ne öfke Allah Aşkına ya!!!