Binnaz Abla

Şimdi lizya adlı üyenin senin yaptıgın iftiralarla alakalı bi yazımı olmamış bu bir onun için sen onun arkasına saklanmayo bi bırak!!!
Doğadan ve ares telden bakıyolar , oradan rica etmıştım keşke senınle tanışma fırsatım olsa dıye yani binnaz abla aramasıyla yaptıgım bı tel konuşmasıydı o tezınıde bi yut sen!!!
Sehrının yerı konusunda tartışmaya bıle gırmem kuzeymiş güneymiş sadece kahkaha attım
Uslubundeki bitek kelime varki kiiii onuda kimin dedıgını cok ıyı bılmekle bırlıkte bırken 2 olmanızsda sasırmadım zekice ama kötü zekayla yapılan bı hamle,
Anırmaya gelince inan bana öyle bi anırırım kii adlıye korıdorlarında karşılıklı düet yaparız ondada sıkıntı yok!!!
Ama gel görki kendı sıtedenden aktıf basarılı yorumculara olan şuursuzzz bıtıp bılmeyen saldırılarınla nasılll anlaşılmıcagını düşünmen asıl benı üzen bakış acındaki sığlık oldu
Neden bu kadar uzun surdu yazman beyın fırtınası yapmak bu kadar uzun sürmemelı
Burdaki butun uyeler bılırkıı hiçç bir fal baktıran kişi ınatla begenmedıgı yorumcuyu durup durup ısrarla 20 gun boyunca yerden yere vurmaz!!! Begenmedım der, bana cıkmadı der kısa bı konuşma olur ve konu yenı yorumculara ve konulara gecer!! Ama sende bıtıp tukenmeyen bı katına yorumcularına saldırı var!!
Doğa ile başladın, ares simdi zümra ve ne hıkmettır kiii 3 üde aktıf ve kendı danışanlarıyla yol alan cok uzun süre boş yakalayamadıgımız yorumcular!!!! Ve ne hıkmettır kiii sürekli farklı tezlerle karalama polıtıkasıyla yazılar yazdıgın bı durum!!
Uyarını yaptın ee tamam başka fal baktırdıgın kimse yokmı senınde durup durup aynı ısımlerı atıyorsun ortaya!!! ama azalmadı dımı danışanları işte burda fılm başlıyo asıl,,, ne kadar karalarsam o kadar danışan bana yonelır zıhnıyeti olmuyoo!!!
Ben emin olmadıgım konuya dalmam!!
Zaten o kadar açık verıyosunuz ki bırkez daha haklılıgım ortaya cıkıyor!!!
Uzun lafın kısası senın benı anırtmak için 40 fırın ekmek yemen gerek ki!!! İnsanların senı gercekten danışan sanıp dedıklerı cumlelerden cımbızla laf cekıp burda bızı mesgul edıcegıne bınnaz ablada baktırıpts begendıgın yorumcuları bı yazsanda gercekten üye gıbı gorunebılsen!!
An itibarıyle yazdıgın ve dedıgın hıç bı cumle benı baglamıyor okumadan gecerım!! Ben uslubunden yazım seklınden veeee tavrından anladım ki aslaaa kale alıncak bı durumda degılsın!! Yazdıgın kadar daha cok bellı edıyorsun kim oldugunu!!!
Burdaki hıcbır danışan senın gıbı tırnaklarını cıkarıp yorum yazmaz!!!
Hırcın falcı olup deşifre noktasına gelenler yapar bunu!!!
İnsanların ekmegıyle hesap yapacagına bıraz daha vicdanını dınlemedı onerırım nacızane tabi varsa!!!
İçin rahatlıcaksa pekiii ares doğa ;zümra müge, müge pelin hahaha herkes başka bırı bı tek sen siz doğrusunuz oldumu :) kahkaha attım gece gece!!!! Bı tek sensınn ağasın paşasın kralsın kralicesin hatta bınnaza bızzat yazıcam bıtek senı bıraksın yorumcu olarak...:) sende rahat et bizim forumumuzda bı nefes alsın,, söz yarın ilk sana baktırıcam... ne hırs ne kin ne öfke Allah Aşkına ya!!!

Bu arada Doğa fiyatını dusuruyor geceleri ama bunun nedeni kendine yorum yazması degil, yani belki yapıyordur bunu bilemem ama dusurmesinin nedeni surekli fal gonderen daimi danısanlara ilk falı baktı diyelim telefon 10 dk suruyor devam etmek icin tekrar aynı ucreti varmesinler diye telefonu kapattırıyor hemen ucretini dusuruyor ki tekrar arasın 10 dakika daha bakabilsin diye. Yani bu kendi tercihi ve bunu isterse yapmasında bir sakınca gormuyorum ben. Bunu da herkese yapmıyor anladıgım kadarıyla ona haftada bir danısmak isteyen ikinci aramada da ucret vermekten cekinmeyen danısanlarına yapıyor tamamiyle kendi istegiyle o teklif ediyor. Bana yapmadı ama yakın bir arkadasıma yapmıstı mesela.

Bu arada daha once de yazmıstım, sucladıgı kişi bence Doğa degil, Doğa burayı okuyor sanırım ama yazdıgını sanmıyorum ben oyle hissetmedim. Zaten sasırdım bu kisi neden suclandı anlamadım kız o kadar Doğa ovecek bir sey de yazmamıstı. Ben de ilk zamanlarda Elfin ovucu, reklamcı falan diye damga yemistim (ne yapayım bir tek o nokta atıslı bildi) o yuzden biliyorum bu iftira hissi kotu oluyor.

Çok sevgili arkadaşım ben eski üyeyim.. 1,5 yıldırda baktırdıpım falın sayısı 6 dır. Onunda 2 si paralıdır kş ortalaması 35 TL.. diğerleri promosyon. Yolunmak lafı haddi epeyce aşar..
kimsenin parasını harcama tercihi de kimseyi ilgilendirmez..
Bu anlamda hiç akıla ihtiyacım yok..
Diğer konu başından beri suistimale açık.. 12285 sayfadır yazılıp çiziliyor..
Ve evet yapmayanda yok gibi..
Benim cevap yazdığım arkadaşda tastamam bunu yapıyor zaten.. bilmem anlatabildim mi ?

Son düzenleme:
İstediğin kişiyi övebilirsin.. begendiğin yada begenmedıgın kişiyi yazabılırsın bu formun amacı bu, reklam demek ne demek ya, begenmedın mi okey begendım mı reklam , eskiden saatlerce hüma bal konuşulurdı burda elfin konuşulurdu o zaman sadece cıktı cıkmadı konuları konuşulur fıkır ayrılıgı bıle saygı cercevesınde yapılırdı şimdi oooo al yanına 2 yeni üye yaz babam yaz! Algı polıtıkasıyla cımbızla laf ceke ceke fal dışında falcı konuşulur oldu!! İstiyen kredısını düşürür , istiyen düşürmez!! Düşüren işimize gelmıyomu 150 tl oduyoruz dıye bınnazı burda eleştirmedikmi!! İnsanlık yapıp keşke hepsi düşürse!!kesemız dınlenır, kız kredı düşürmüş vay efendımm ne buyuk suççç!!! Yok dışarda bakıyomuş bakıyosada baksın bızeee ne!!! Ben yorumcunın bana bılıp bılmedıgıne bakarım!! Biliyosa devam ederım bılmıyosa baktırmam!!! Üye üye gezip kimden ne toplarsam dıye uğraşmak sadece bi yorumcunun yapacagı iştir!! Ayrıca Allah aşkına ya saydıgımız yorumcuların reklama ıhtıyacı varmı zaten arı gıbı bakıyolar!!ki ben uzun zamandır maddıyatımdan dolayı ara verdım,,, bi insan kendını kötülüyerek reklam yaparmı kaldıkı gene soyluyorum hepsine baktırdımm hiç biri bu sayfada kendını kötüleyıpte reklam yapıcak kültürde ınsanlar degıller, cok baktırıyorum dıye ıade etmışlıgı var yuhh artık yokkk çokkk büyükk kumpas var zaten anlayanlar yorum bıle yazmıyo bende an itibarıyle .........

Güzellik 2 kere anırsan yeterdi sen butun gece anırmıssın anlasılan sözünün eri bir arkadaşmıssın sana teşekkür edip hizmet ettigin misyonun ile seni başbaşa bırakıp senin ile daha fazla muhattab olmuyorum zaten bu yazdığın mesajları okuyan insanlar sanıyorum senin karakter analizini ve hizmet ettigin amacı anlamışlardır kendine cok iyi bak (klavyeni de arada bir bez ile sil bence hep tükürük olmuş)

Pek sevgili arkadaşlar burada bir amaca hizmet etmek için yani kendini şişirip olmadığı insanlar gibi gösterip sizlerden para koparmaya çalışan insanlar hakkında sizi uyarmak icin bulundum ancak su anda daha fazla yazamıyorum cunku kim olduğum hakkında cok ilginc tahminler ve tespitler yapılıp bir sürü insanın günahı alınmakta.Bİr bakıyorum Ares levi oluyorum bir bakıyorum çanakkalede oluyorum bir bakıyorum ankarada oluyor bir bakıyorum eski bir falcı oluyorum.Taktir edersiniz ki gercek kimligimi açıklamayacagım ancak bulunduğum ülkede henuz gece olmadığı için uyanık oldugumu bildirerek kimsenin günahına girmek istemiyorum.Ve fal bakmaktan hic anlamadıgımıda zaten soylememe bile gerek yoktur .Kendinize cok iyi bakın ve lütfen uyanık olun.Para zor kazanılıyor (uyarılarımı ciddiye alın bilmedigim bir seyi idda edecek kadar manyak değilim )

5 veya 6 defa baktirdim haftalik nerdeyse banada yapmadi valla ben kimseden torpil girmedim saf kalmisim

Son düzenleme:
Burda sürekli bir yorumcu tartismalari alıp başını gidiyor ama ben zümra'nin doğadan'in ares levi'nin elfınin veya benzer yorumcularin reklama ihtiyaci oldugunu sanmiyorum takip ediyor olabilirler burayi ama zaten onlar cevrim ici oldugu anda yogun talep oluyor. Arti girmedilermi nerde bunlar diye yolunu vekliyoruz. Ben mayistan beri fal baktiriyorumdur digerlerinin indirimini veya baska yonlerini bilemem ama ares ilk ciktiginda tabiki takip ediyordum kac yorum yapiyor baktiranlarin yorumu nasil diye gun gun takip ettim sonra baktirdim mesela.

Topik topiklikten çıkmış yine, sitede reklam yapan falcı veya falcıyla işbirliği yaparak burada reklam yapanlar varsa, bunu topikte ithamlar suçlamalar yaparak, birbirinize "anırmak" gibi çirkin, kaba, adaptan uzak sözler sarf ederek dillendirmek yerine yönetime rapor edersiniz, reklam yaptığı tespit edilene işlem yapılır, yönetime bildirmek yerine burada aslı astarı var mı meçhul olan iddiaları ortaya atmanız insanları mesnetsiz suçlamaktan öteye geçmez.

Son düzenleme:
Hayretle okudum yazılan son yorumları
Bazı üyelerin sırf ortalık karıştırmak için üyelik aldığı muhakkak ama neden bjkbjk06 rumuzlu üye hedef seçilmiş bunu da anlamak mümkün değil
Aklı selim insan zaten neyin ne olduğunu az çok anlar am sırf sanal diye insanlar hakkında pervasızca atıp tutmak ne kadar çirkin

5 veya 6 defa baktirdim haftalik nerdeyse banada yapmadi valla ben kimseden torpil girmedim saf kalmisim
Bana da yapmadı ama arkadasıma yapmıs bunu. O evliliği ile ilgili ciddi sorunlar yasıyordu o donem ustuste col fal baktırdı bir de 10 dk ya sıgmamıs kapanmak uzereyken ben tekrar atayım sizde dediğinde kız, o zaman dusurmus ve uzatmıs bir 10 dk daha.

Ahhhhh......Ahhhh.....Kal geldi artık sürekli birilerinin çıkıp "sırf cebimizi düşündüğü için bizi uyarmasından" AMA SUÇLAMA YAPTIKLARI KONUDA SORU SORULDUGUNDA CEVAP VERMEK YERINE ne hıkmetse AYNEN HEPSI DE HEP BOYLE YAZIP KAYBOLUYOR.... Gecen yıl da böyle 1 tartışma olmustu hatırlarsanız...

Yahu salak mı var karşınızda sizn? "para koparmaya çalışan insanlar".... Ne Doğa'yı bılırım ne Ares'i,yıllardır Binnaz ıle işim yok, nedir bir fala 150 tl istemek,soygun gibi..Burada para koparmaya çalışmak ile suçlanacak son kişi falcıdır herhalde....O paranın üçte biri falcının cebine gidiyor.....Hadi bu konu ayrı mevzu....

Konuya dönelim....Dıyelım Doğa adlı falcının "kendi portföyünü" olusturmak için, bırının buradakı özel mesaj kutusu yaptıklarıyla "dolup taşacaksa" kusura bakmayın ama bu, topiğe yeni üye olmus ve yazdıgı tek mesaj "kocam ıle sorunluyuz" olan biri OLAMAZ..... At izi ile it izinin birbirine karıstıgı bir ortamda kımse 2 günlük uyeye güvenmez çünkü....... Hadi diyelim YAPTILAR.....NEDEN herkes ve NEDEN SIZE,NEDEN AMA....SADECE DOGA ıle ılgılı YAZDILAR??

Elleriniz temiz olsa idi bu konuda açıkça sordugum soruya DAN DAN dıye yanıt verir banlansanızda o sözleriniz kalırdı burada.... Özel mesaj kutunuza gelen sadece Lizya adlı üyenin, "o ısrarla adını andıgınız falcının fallar"ı hakkında cıktı-çıkmadı yorumu yerine daha sağlam bir ispat ile karşımıza cıkardınız.......O özel mesajı paylaşınca HAKIKATEN NEYI ISPATLADIGINIZI düşündünüz biz aklı kıtlar sürüsüne???

kızlar biz burda iyi kötü tecrübelerimzi paylaşıyoruz. paylaşıyoruz ki eğri doğru sahtekar dolandırıcı açığa çıksın. ama inanın okumaya üşendim ne birini deli gibi savunalım ne de deli gibi suçlayalım.lovely kişisitecrübesini paylaşmış birisi ateş olmayan yerden duman çıkmaz demiş. doğru ama biz zaten biliyoruz burayı falcılar okuyor hatta aralrınd avar. bunu bildiğimiz halde bu kadar ortamı germeyelim lütfen. herkes fikrini paylaşır. ama tabi o falıcının da kişilik hakkına saldırmadan.reklamını yapar mı yapar sahtekarlık yapar mı yapar kendine yorum yapar mı yapar özelden bakar mı bakar. bunlar o kişinin hakları.burda deşifre edilirse buna inanan kişi bir daha baktırmaz inamyan baktırır. ben doğa dana düşük puna verdim hiçbişey bilemedi hiç alakası yoktu ama okutulmadı yorumum ben bunu söyeldim.ianan inaır inanmayan inanmaz. burda bence kimse kimseyi suçlamasın. lovely arkadaşımız yazmış ben yazmışım o yazmış şu yazmış. yazmak onun tercihi uyarmak onun tercihi inanmak yada inanmamak bizim. şu komik sırtımızdan bu kadar para kazanan insanları bu kadar savunmak.

bired bazı arkadaşları anlamadım doğa danı mı savunuyor bjk arakadaşımızı mı?????? bence biz kim bildi kim bilmedi onu konuşalım.

Kümse falcı savunmadı ki.. en azından bu konuda..
Tam tersi varsa bir bildiğin paylaş dendi..iyiniyetli ve sömürmeye karşı olan biri bildiğini paylaşır.. şu şudur bu budur.. bu da ispatı der koyar ortaya ? Arkadaş hiç birşey koyabilmiş mi ortaya ? Yüzlerce mesaj gelmişti özeline hangi sahtekar dediği falcıyı ifşa edebileceği ?
Biz de bunu paylaşmasını bekledik..
Arkadaş tamamen boş salladı gitti.. 2 kişiyi daha yanına alıp..
Bende başkalarıda sizde memnun kalmadığımız yorumcuları yazıyoruz buraya..
Ama hiçbirimiz bu şekilde bir tepki almadık..
Siz aldınız mı ? Hayır...
Neden ?
Samimi olan ve olmayan yorumlar çok kendini belli ediyor..
Önce bir veya 2 falcıyı kötüle arka arkaya sonra kendini öv... hep aynı klişe hep aynı argüman..
Yıllardır bu başlığın değişmez şablonudur bu..
Eskiden beri takip edenler bilir..
Bu tip durumları da falcılara yüklenmek için fırsat bilen kötü niyetli bir danışan grubunu da göz ardı etmeden yazdım...
150 TL büyük para ve çok param dahi olsa vermem.. verene de niye veriyorsun demem..
Ama ne hikmetse hiç tanımadığım insanlar beni benden çol düşünür oldu...

bired bazı arkadaşları anlamadım doğa danı mı savunuyor bjk arakadaşımızı mı?????? bence biz kim bildi kim bilmedi onu konuşalım.
Tabi ki buradaki arkadaş önceliğimizdir..
Ve tabiki de merak ediyoruz söylendiği gibi kendisi falcı mıdır ? Arkadaş mı ?
Falcılığı ispat edilemedi o halde akadaştır:))

Evrenin kendi içindeki etkileşim zincirini, nedensellik bağını, sebep sonuç ilişkisini kuramayan insanlara bazı durumların öngörülebilirliğini, atılmış bir taşın ivmesini, yörüngesini, hızını tartarak hangi kafayı yaracağını nasıl bildiğinizi bir türlü anlatamıyorsunuz. Transa geçip inle cinle gaybdan haber getiren, kozmik güçleri olan bi falcı bacı imajı daha kestirmeden vuruyor sanırım :)

Dogayi da Ares i de Zümra yida Sevdarida seviyorum hepside saygili tatli insanlar.Kimsede beni zorlamadi 150 tl ver diye ,Bence hepside anlik durumda bazi seyleri yakaladilar gelecek icinde 5 dakikanin garantisi yok ,kimseyi suclayaamam.Dolayisiyla kendi rizamla baktirdigim sey icin kimseyi karalayamam hepsine helal olsun.Artik fake profillerin bu siteue gelip kimseyi karalamasinida istemiyorum.Fiyat konusunda hemfirikiriz evet fazla ama insanlarin emeklerine de saygisizlik yapilmasin.

Teşekkürler açıklama için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…