Binnaz Abla

kızlar ses yok tam 7 gündür fal krizituttu tutacak zor dayanıyorum .
ares sistemde yok
doğa dan çok pahalı
zümra da pahalı ama sistemde yok

nil güneş gördüm ne dersiniz
çağrı bilgin mi?

ares sistemde yok
doğa dan çok pahalı

çağrı bilgin mi?
Leyla erdem 300 krediydi ben de ona gönderdim hiç değilse mantıklı şeyler söyledi
Gerçekten fala 100-150 lira vermek olacak şey değil ben şuna inanıyorum Allahın gücüne gider olacak iş de rast gitmez

Kız sus sende...Feylesof feylesof konuşma....Ben var anlamamak...
Nedir yahu evren..zincir...determinizm....Anladıgımız dilden konuş sensin bikerem zincirli determinizmZaten canım sıkkın,dün gece kekini,kremasını,şantisini hazırladıgım pastayı bugün bır araya getırdım.....O da ne, sıvıyorum sıvıyorum kenarları.... Habire bır yanı yaradana yan bakıyorserserinin....Delimidir nedir, tecrübesiz de değilim bu işte,kreması da sertti ee kekini Hershey chocolate kek tarifi ile yaptım ondan mı yoksa buradaki kavga beni dertten derde soktu ondan mı....Bilemedim...Halbuki ne hayallerim vardı...Ruffles mı yoksa rose piping teknik ile mi süslesem kenarları dıye....Akşam tüm hırsımı o kısımdan çatallaya çatallaya cıkarmazsam insan degılım sen de gelmiş evrensellik diyorsun yok sana pasta masta

Ha bu arada tellwe baslıgında bazı uyeler Evelıne'den bahsetmıs dıye ben de gırıp eskı Evelıne falıma bakarken burada adı sanı hiç zikredilmemiş Nerimanabla diye bır falcının bana yaptıgı yorumu okudum,mayısın sonunda almısım yorumu.... Kadın dan dan,dobra dobra demiş valla herşeyi......Özetle olayın geçmişini,şu anki durumunu ve gelecekteki halini.....Nerimanabla neredeysen çık gel lütfen,sen çık gel söz fal orucumu bozacagım....Oruçluk bır durum da yok çunku fallık bırsey yok ama olsun serde erkeklik bendeymiş gibi yapayım

ares sistemde yok
doğa dan çok pahalı

çağrı bilgin mi?

Nil Güneş'e baktırdım ben ara sıra. Biraz tekrar tekrar aynı cümleleri kurar, bezgin konuşur, fal sonrası soruya yanıt vermez. Gelgelelim asıl konu dışında alakasız şeylerle ilgili sürpriz nokta atışları olur. Sever gibiyim kendisini.

Heçç içim almıyo demiyom, sabah bir avuç yoğurt yedim onunla duruyom demiyommm..
Kes oradan bir dilimde araya gitmesin diyommm..

Bir, iki kişi fal atarsak döndürebiliriz Neriman’ı. I biliv yu, ı can fly

Merhaba arkadaşlar fallarınızda tarih bilen birilerini tavsiye edebilir misiniz lütfen? Bende şimdilik iki kişi bildi biri binnazda Doruk Ege mayıs ortasında yeni biri girecek hayatınıza demiş beklediğim eski sevgilim döndü. Diğeri de yıldıznamede Aysel Yüce mayısın 20 sine kadar görüşürseniz görüşürsünüz demiş ve evet görüştük. Gel gör ki bu falcılar sayfalarını kapatmış. Bekledim bekledim aylardır tekrar sayfalarını açmıyorlar. Hala fal bakan ve tarih tutturan kişi önerilerinize ihtiyacım var.

Bir binnazzede olarak şunu söyleyebilirim hiç bulaşma binnaza
Yolunmuş tavuktan farkı kalmıyor insanın yolu binnaza düşünce
Daha vade tutturanıda görmedim şahsen
Binnazdaki uçuk yorumlara hele hiç aldanma

Hoşgeldiniz. "Kimse geleceği bilemez" muhabbetini bir kenara bırakarak, sadece kendi adıma (tekrar) söyleyeyim: Eyüp Deniz ve Zümra Lal.

İlk ayrıldığım sırada tarih veren ve tutturan başka falcılar da oldu, ama onları saymayayım çünkü ayrıldıktan 1 ay sonra sırf yoklamak/kendini tatmin etmek için haber yollayan eski sevgililer gayet klasik vakalardır, kolaylıkla öngörülebilir bir durum yani :)

Haklısınız kendini kaptırmamak gerekiyor. Ama işte beklenen bir şey varsa birinin yorum yapması tatlı oluyor. En iyisi falı okuduktan sonra takılı kalmadan devam etmek :)

Hoşbulduk, teşekkür ederimm :) ikisi de ilgimi çeken isimler, sizden de tarih verdiklerini öğrenmem çok iyi oldu. Online gördüğüm an deneyeceğim.

Canim zumra zumranin sesini cok sevdim ben bana iyi geldi :) ilk defa denedim sevdim ve ayrinti vermedigin halde bildi

aynen hiçbişe yazmadım o kişilerle özelden de konuşmadım sabah bi uyandım erişemiyorum, akşam düzeldi geri

Siz banlanmadınız, hakkınızdaki iddia sebebiyle üyeliğiniz askıya alınmıştı, ki verilen iletişim numarasıyla irtibata geçin diye.

Bu arada yeri gelmişken yeniden yazayım, yazım geneldir alıntıladığım B bjkbjk06 üyeliğinin nezdinde topiğe yazan herkesi ilgilendirmektedir.

Herhangi bir üyelik hakkında falcı olduğuna veya falcıyla çalıştığına dair şüpheler olduğunda rica ediyorum topikte itham ederek, kavga edip tartışma çıkararak dillendirmek yerine yorumların altındaki "Şikayet Et" butonuna basarak bildirin.

Sürekli birileri diğerlerini falcı ya da falcı işbirlikçisi olarak suçluyor, suçlamalar kanıtlansın diye yöneticilere haber vermek yerine kendi aranızda kavga ediyorsunuz, sonra da bu sitede dolaşan falcılar var diyorsunuz, amacınız falcıların bulunması mı yoksa ortaya bir iddia atıp kavga ortamı yaratmak mı?

Şu sıralar bazı üyelikler için falcı Doğa suçlaması yapılıyor, kendi aranızda yaptığınız tartışmalar, falcı olmakla ilgili suçlamalar yetmiyor gibi bir de Kadınlar Kulübü yönetiminin bazılarınıza bilgi verdiği ithamında bulunanlarınız var, yönetim hiçbirinize başkasına ait bilgileri vermez, yönetim x kişi falancadır bile demez, verdi diyenler kanıtlamakla yükümlüdür.

Rica ediyorum kişisel kavgalarınıza yöneticileri dahil edip yapılmayan eylemleri yapılmış gibi göstermeyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…