Leyla erdem 300 krediydi ben de ona gönderdim hiç değilse mantıklı şeyler söyledikızlar ses yok tam 7 gündürfal krizituttu tutacak zor dayanıyorum .
ares sistemde yok
doğa dan çok pahalı
zümra da pahalı ama sistemde yok
nil güneş gördüm ne dersiniz
çağrı bilgin mi?
Kız sus sende...Feylesof feylesof konuşma....Ben var anlamamak...Evrenin kendi içindeki etkileşim zincirini, nedensellik bağını, sebep sonuç ilişkisini kuramayan insanlara bazı durumların öngörülebilirliğini, atılmış bir taşın ivmesini, yörüngesini, hızını tartarak hangi kafayı yaracağını nasıl bildiğinizi bir türlü anlatamıyorsunuz. Transa geçip inle cinle gaybdan haber getiren, kozmik güçleri olan bi falcı bacı imajı daha kestirmeden vuruyor sanırım :)
Bahar Yagız denemismiydin?kızlar ses yok tam 7 gündürfal krizituttu tutacak zor dayanıyorum .
ares sistemde yok
doğa dan çok pahalı
çağrı bilgin mi?
kızlar ses yok tam 7 gündürfal krizituttu tutacak zor dayanıyorum .
ares sistemde yok
doğa dan çok pahalı
çağrı bilgin mi?
Kız sus sende...Feylesof feylesof konuşma....Ben var anlamamak...
Nedir yahu evren..zincir...determinizm....Anladıgımız dilden konuş sensin bikerem zincirli determinizmZaten canım sıkkın,dün gece kekini,kremasını,şantisini hazırladıgım pastayı bugün bır araya getırdım.....O da ne, sıvıyorum sıvıyorum kenarları.... Habire bır yanı yaradana yan bakıyor serserinin....Delimidir nedir, tecrübesiz de değilim bu işte,kreması da sertti ee kekini Hershey chocolate kek tarifi ile yaptım ondan mı yoksa buradaki kavga beni dertten derde soktu ondan mı....Bilemedim...Halbuki ne hayallerim vardı...Ruffles mı yoksa rose piping teknik ile mi süslesem kenarları dıye....Akşam tüm hırsımı o kısımdan çatallaya çatallaya cıkarmazsam insan degılım sen de gelmiş evrensellik diyorsun yok sana pasta masta
Ha bu arada tellwe baslıgında bazı uyeler Evelıne'den bahsetmıs dıye ben de gırıp eskı Evelıne falıma bakarken burada adı sanı hiç zikredilmemiş Nerimanabla diye bır falcının bana yaptıgı yorumu okudum,mayısın sonunda almısım yorumu.... Kadın dan dan,dobra dobra demiş valla herşeyi......Özetle olayın geçmişini,şu anki durumunu ve gelecekteki halini.....Nerimanabla neredeysen çık gel lütfen,sen çık gel söz fal orucumu bozacagım....Oruçluk bır durum da yok çunku fallık bırsey yok ama olsun serde erkeklik bendeymiş gibi yapayım
Şimdi arkadaşlar Çokk eski bir üye olarak uzun zamandır yazmıyorum, ama eski üyeler cok iyi bılırki hak hukuk işlerinde aslaa taviz vermem.yorumcu onerdıgımde oldu,begenmediğimi dediğimde özelden çok arkadaşımla konuşuruz tanışmadıgımız halde , yeri geldimi özürdilemesinide bilirim .. lakınnn yenı üye olan ve kendısının kim oldugunu ispatladığım kişi için 2 çift sözüm var: kısa bı sure önce doğadan ve arese bir savaş açıldı, ilk etapta saygıyla okudum olabılır begenmemışsındır, tarzı yanlış gelmıştır ve fıkrını yazabılırsın, lakın zamanla baktım ki yazımlar daha cok saldırı nıtelıgınde ve bellıkı altında başka bır yorumcu ve kıskançlık var gıbı geldı, bı süre daha sessızce bekledım ne oluyo topıkte dıye ve bugun itibarıyle gerekli yerlerden çokkk net olarak çözmüş bulunuyorım ki doğa ve aresi kötüleyen kişi aynı sitede fal bakan ve kendı sayısı düştüğü için burdan yeni üyeliklerle yorum yapan biri çıktı.. hani özelden cok kişi ulaşmış ya ona hep bişeyler demış, ve magdur etmemek için dememiş, bende kendisinin ailesindeki saglık sıkıntılarından dolayı burdan kim oldugunu ifşa etmicem,, hello ankara çanakkale dicem.. hatta asıl ilide yazmıcam..şimdi anında savunma olarak sen doğamısın aresmısın denılıcek ya heh benım üyeliğime bakıcan o zamanlarda o 2 yorumcu bınnazds yoktu yani o tezınle başımızı şişirip bana sıçrama bu bir, avukatımısın dıcek olursan evet bu saat itibarıyle 2 yorumcununda gerek gercek hayattaki dıplomama gerekse buradaki insani hak adalet duyguma göre avukatıyımm. Durup durup saldırarak nasıl anlaşılmıcagını düşündün hayretler içindeyız,,, evet aresede doğadana da baktırdımm işime gelmedi doğanın dedikleri çünkü senin dönücek dediğine o dönmicek dedi sevgili angel vee dönmedi adam hatta cocugu oldu,,, veee insan olarakta çokk severım bınnaz ablada telde baktırmaktan keyıf aldıgım bır yorumcudur işime gelmesede, açık açık anlatır kendısıyle ilgilide danışanlarına aslaaa başka yorumcularla ilgili kötü tek biz söz etmez, nerden bılıyosun dersen senın bılemedıgını dedıgımde meslektaşlarımla ilgili bana olumsuz yorum yapma o senınle onun arada dıyıp benı susturmuşluğu vardır doğadanın, nasıl bir vicdanm nasıl bir hırs nasıl kötü bi stratejiki bu yontemle ınsanların ekmek parasına iftira ıle saldırabılıyosun. Sana bu aklı verenide ayakta alkışlıyorum yaşından başından utanmadan colukcocuk yazılarınla burdaki bircok aklı başında uyeyı aptal yerıne koyuyorsun ki inan kimsede yemıyo!!!!!! Şimdi doğanın arkadaşıda yapıcaksın benı cok ıstedım kendısıyle arkadaş olmak ama prensıplerı dogrultusunda yorumdab oteye gecemedım.. hatta bana herhafta gelme katına yanıltır cıkmaz parana yazık dıyen 3 yorumcudan da bırıdır, meyve veren ağaç taşlar dıyorum, ama bu sayfa senın gıbı kıskanç yorumcuların yenı uyelık açıpta aynı sektorde sıtede yorum yaptıgın arkadaşlarına iftıra attıpta danışan kazanıcagın egonu tatmın edıcegın bıyer degıl, bızler bu sayfada begendıgımız begenmedıgınız yorumcıları yazar bazen dertlesır bazen bırbırımıze kızar ama falcının maşası olmayız,, gıt falcı ve falcı yandaşo dıye bı form aç orada takıl senn.. artık bu formda yenı üyelik açıpta saçma sapan ıftıralarla beynımı yoran kişi istemıyorum kendı adıma, doğaymış, aresmiş, zümraymış,saldırıcagına git kartların anlamına kafa yor belki sayın artar ... yeter aptal yerine koymayın bizi... hee yorumcu degıl yakınıysanda bana özelden at bakıyım sana doğa için yazılanları ben burda eşegım dıye anırıcammm..hodrı meydan.. diger bütün üye arkadaşlarıma hayırl geceler dılıyorum..
Bir, iki kişi fal atarsak döndürebiliriz Neriman’ı. I biliv yu, ı can flyKız sus sende...Feylesof feylesof konuşma....Ben var anlamamak...
Nedir yahu evren..zincir...determinizm....Anladıgımız dilden konuş sensin bikerem zincirli determinizmZaten canım sıkkın,dün gece kekini,kremasını,şantisini hazırladıgım pastayı bugün bır araya getırdım.....O da ne, sıvıyorum sıvıyorum kenarları.... Habire bır yanı yaradana yan bakıyor serserinin....Delimidir nedir, tecrübesiz de değilim bu işte,kreması da sertti ee kekini Hershey chocolate kek tarifi ile yaptım ondan mı yoksa buradaki kavga beni dertten derde soktu ondan mı....Bilemedim...Halbuki ne hayallerim vardı...Ruffles mı yoksa rose piping teknik ile mi süslesem kenarları dıye....Akşam tüm hırsımı o kısımdan çatallaya çatallaya cıkarmazsam insan degılım sen de gelmiş evrensellik diyorsun yok sana pasta masta
Ha bu arada tellwe baslıgında bazı uyeler Evelıne'den bahsetmıs dıye ben de gırıp eskı Evelıne falıma bakarken burada adı sanı hiç zikredilmemiş Nerimanabla diye bır falcının bana yaptıgı yorumu okudum,mayısın sonunda almısım yorumu.... Kadın dan dan,dobra dobra demiş valla herşeyi......Özetle olayın geçmişini,şu anki durumunu ve gelecekteki halini.....Nerimanabla neredeysen çık gel lütfen,sen çık gel söz fal orucumu bozacagım....Oruçluk bır durum da yok çunku fallık bırsey yok ama olsun serde erkeklik bendeymiş gibi yapayım
Valla ya bulursaniz banada haber edin fali bıraktım diyodum ama yok nerdeee yeni bir isim ögrendim mi atliyorum kriz gibiBir, iki kişi fal atarsak döndürebiliriz Neriman’ı. I biliv yu, ı can fly
Merhaba arkadaşlar fallarınızda tarih bilen birilerini tavsiye edebilir misiniz lütfen? Bende şimdilik iki kişi bildi biri binnazda Doruk Ege mayıs ortasında yeni biri girecek hayatınıza demiş beklediğim eski sevgilim döndü. Diğeri de yıldıznamede Aysel Yüce mayısın 20 sine kadar görüşürseniz görüşürsünüz demiş ve evet görüştük. Gel gör ki bu falcılar sayfalarını kapatmış. Bekledim bekledim aylardır tekrar sayfalarını açmıyorlar. Hala fal bakan ve tarih tutturan kişi önerilerinize ihtiyacım var.
banlanmıştım, tekrar düzeltildim, demekki yorumcu değilmişim :)))Tabi ki buradaki arkadaş önceliğimizdir..
Ve tabiki de merak ediyoruz söylendiği gibi kendisi falcı mıdır ? Arkadaş mı ?
Falcılığı ispat edilemedi o halde akadaştır:))
Ben de yazacaktım sen niye banlandın diye sen polemiğe de girmemiştin.banlanmıştım, tekrar düzeltildim, demekki yorumcu değilmişim :)))
Gecmiş olsunaynen hiçbişe yazmadım o kişilerle özelden de konuşmadım sabah bi uyandım erişemiyorum, akşam düzeldi geri
Geçmiş olsun:))banlanmıştım, tekrar düzeltildim, demekki yorumcu değilmişim :)))
Bir binnazzede olarak şunu söyleyebilirim hiç bulaşma binnaza
Yolunmuş tavuktan farkı kalmıyor insanın yolu binnaza düşünce
Daha vade tutturanıda görmedim şahsen
Binnazdaki uçuk yorumlara hele hiç aldanma
Hoşgeldiniz. "Kimse geleceği bilemez" muhabbetini bir kenara bırakarak, sadece kendi adıma (tekrar) söyleyeyim: Eyüp Deniz ve Zümra Lal.
İlk ayrıldığım sırada tarih veren ve tutturan başka falcılar da oldu, ama onları saymayayım çünkü ayrıldıktan 1 ay sonra sırf yoklamak/kendini tatmin etmek için haber yollayan eski sevgililer gayet klasik vakalardır, kolaylıkla öngörülebilir bir durum yani :)
aynen hiçbişe yazmadım o kişilerle özelden de konuşmadım sabah bi uyandım erişemiyorum, akşam düzeldi geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?