başak iyide şu aşırı tıtızlık takıntılılık yokmu öldürcek bıgun benı
offf aslan erkeklerı cok bakımlı ve cok romantık oluyolar aslan sevgılınız varsa kacırmayın kızlar
Rica ederim en uygun akrep
Severim akrep burcunu,tanıdığım bütün akrepler dürüsttü.
Yok canım yabancı dil derken türkçesi biraz çorba gibi karışık ya ondan dedim.Ecren i bende beğendim.Bende bi dediğide çıkmıştı.Ester kira tellwedeki kiraze,masal anlattı durdu geç onu,Rezzan bana çıkmadı ama memnunolanlar var.Aaaaaa bide yabancı dil mi konuşuyor fal bakarken harbi ilginç bi kadınmış bu nalan hanımben falalemde ecren,ester kira bide bu kafası güzel nalana baktırdım sadece ecrenin falını beğendim bide rezzanı denemek istiyorum ondan sonrada fal alem dosyasını kapatırım artık
Bende cok severim ama haritasinda biraz hava grubu olmali
kızlar telwede medyum taylana baktıran varmı?geldıgınden berı yuzdesı hıc dusmedı merak ettım ya ıyımı acaba?:44:
Detaylı bi faldı kızlar 14dk.Gelecek Mart sonu yaza kadar olan süreyi vermiş.Olabilir bişey diyemem o konuda zaman var çünkü.Yalnız geçmişi bilememiş bende.Bana 2013 yılı içinde çok ciddi bir iliski yada yüzükten bahsetmiş,böyle bişey olmuş diyor.Ben geçen yıl böyle bi olayın kıyısından bile geçmedim,ki 2013 ün bi kısmına sizde şahitsiniz.Şu an ruh halimi iyi oturtmuş,katinada bakmış hemde onada detaylı bakmış,sanki iki açılım yapmış bile diyebilirim,bu konuda hakkını yiyemem.Öylesine fal bakmıyo Allah için hakkını veriyo.Ama gelecek çıkar yada çıkmaz zaman gösterecek.İlk sırada olmanın iyi yanı bu işte,falcı daha çok kendini veriyo fala,bide bu dinlendide simdi kaç gündür,onun üstüne ben ilk yorumuydum.Sadece beni sıkan yanı bazı yerde gereksiz detaylara girmiş,hava gurubu özelliklerini anlatmış ,benimde falda en ifrit olduğum şey burç yorumudur.İyi niyetli kesinlikle ama beni sıkıyo işte.Denenir diyorum Defne için,ama ilk sıralarda olmaya çalışın kızlar,öyle detaylı bakıyoki son fala kadar bunun canı çıkmış olur,bakacağı falda fallanır bunun altını çiziyim.
başak iyide şu aşırı tıtızlık takıntılılık yokmu öldürcek bıgun benı
offf aslan erkeklerı cok bakımlı ve cok romantık oluyolar aslan sevgılınız varsa kacırmayın kızlar
Beğendiysem baktırmayacaksın değilmi??Ahahahhaahhahahah.Çok öyle hayran kalmadım,detaylı yazdım bikaç sayfa önce,mesela bana geçen yıl yüzükten bahsetmiş,hiçccc alâkası yok.Ama ben artık falcıyı gecmişe ve şu ana göre değerlendirmiyorum.Çünkü beni şok eden,oha yok artık dediğim her falcı gelecekte patladı.Ama kız detaylı içten bakıyo ve bide katina açmış epeyce detaylı oda.Bence bi dene özgecim.Tabiki yine son karar senindir.Ama bence Defne bi kez denenmeli.
Ahhh ahhh aslan dedinizde mazim canlandi 3 yil onceki sevgilim aslandi. Inanilmaz titiz bakimliydi...cok pahalo hediyeler alir.gosteris hastası ayrıca aslan eekekleri adamin arabasinin lastikleri herhalde benim arabami satin alirdi:)))) ayrica aldatmasi cok olur. Gözlerinle görsen inkar ederler...
ah ah lısede aslan bı sevdıgım vardı cok didişirdik bana karsı hıslerı yoktu ama sınıfta benle didişmeden duramazdı ama hep kısa eteklı sacı boyalı kızlara bakardı pislikcok bakımlıydı kıyafete falanda acayıp duskundu
kızlar, bir aslan muhabbeti almış yürümüş de.. iyi hoşlar ama sürekli pohpohlayacaksın, "ay hayatım sen çok mükemmelsin, onlar bilmezler sen iyisini bilirsin vb vb".. ben boga erkeği derim. sadık ve dürüsttür. bi akrep erkeği gibi bin tane sırrı filan olmaz, kin tutmaz..onun da kötü yanı çok ağırkanlıdır. sinirlendi mi ortalığı kasıp kavurur..ha bi de çok zor harekete geçer, genelde beklemededir hayatı ama nokta atışları yapar..
zodyakda en iyi eş ve baba burcu boğadır bence.. ama bir koç, akrep, aslan vs değil asla.. nacizane fikrim
teraziler nasıl kızlar teraziler
bu arada yine istihare saati geldisabah ezanından önce yatmayan ben 12 olmadan yatmaya başladım sabah ezanından sonra istihare olmaz herhalde
teraziler nasıl kızlar teraziler
bu arada yine istihare saati geldisabah ezanından önce yatmayan ben 12 olmadan yatmaya başladım sabah ezanından sonra istihare olmaz herhalde
Inanki bilmiyorum deneyimli oldugum iki burc biri aslan diğeri yengec ikisini sorun cigerlerlerini bilirim)
Bende birazdan istihare icin hazirliga baslayacagim. Sabah ezanindan once olmazmis tatlim bende oyle biliyorum
Alcanzar bacım defneyi bende denedim ama biryerden okuyor gibi gibi düşündüm çok uzundu benimkide diğer fallarıma göre ama sıkıldım geçmişte bugünde pek tutmuyor gelecek içinse bilmiyorum var zamanı bana da mart demiş ama daha geç olacak gibi benim durum :44:geçenki sezen iademi vermediler cevap gelmedi bunla beraber 2 iade istesem beni kovalayacaklar:18::18::18: Sen kesirayı denedin mi binnazda iran diyor dikkatimi çekti deneyeniniz varsa yazın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?