Binnaz Abla

başak iyide şu aşırı tıtızlık takıntılılık yokmu öldürcek bıgun benı

offf aslan erkeklerı cok bakımlı ve cok romantık oluyolar aslan sevgılınız varsa kacırmayın kızlar

Aslan gibi bi koca kim kaçırırki?

Yok canım yabancı dil derken türkçesi biraz çorba gibi karışık ya ondan dedim.Ecren i bende beğendim.Bende bi dediğide çıkmıştı.Ester kira tellwedeki kiraze,masal anlattı durdu geç onu,Rezzan bana çıkmadı ama memnunolanlar var.

kızlar telwede medyum taylana baktıran varmı?geldıgınden berı yuzdesı hıc dusmedı merak ettım ya ıyımı acaba?:44:

Alcanzar bacım defneyi bende denedim ama biryerden okuyor gibi gibi düşündüm çok uzundu benimkide diğer fallarıma göre ama sıkıldım geçmişte bugünde pek tutmuyor gelecek içinse bilmiyorum var zamanı bana da mart demiş ama daha geç olacak gibi benim durum :44:geçenki sezen iademi vermediler cevap gelmedi bunla beraber 2 iade istesem beni kovalayacaklar:18::18::18: Sen kesirayı denedin mi binnazda iran diyor dikkatimi çekti deneyeniniz varsa yazın kızlar

başak iyide şu aşırı tıtızlık takıntılılık yokmu öldürcek bıgun benı

offf aslan erkeklerı cok bakımlı ve cok romantık oluyolar aslan sevgılınız varsa kacırmayın kızlar

Ahhh ahhh aslan dedinizde mazim canlandi 3 yil onceki sevgilim aslandi. Inanilmaz titiz bakimliydi...cok pahalo hediyeler alir.gosteris hastası ayrıca aslan eekekleri adamin arabasinin lastikleri herhalde benim arabami satin alirdi:)))) ayrica aldatmasi cok olur. Gözlerinle görsen inkar ederler...

:)))) dur bebegim birde defneyi deneyeyim yarin insallah acar....

ah ah lısede aslan bı sevdıgım vardı cok didişirdik bana karsı hıslerı yoktu ama sınıfta benle didişmeden duramazdı ama hep kısa eteklı sacı boyalı kızlara bakardı pislikcok bakımlıydı kıyafete falanda acayıp duskundu

Aynen pahali kiyafet giyerler:) cok kiskanc birde aslan sevgiliniz varsa kizlar unutun mini etek falan disardaki kizlara bakarlar. Sevgilisine asla giydirmez.

kızlar, bir aslan muhabbeti almış yürümüş de .. iyi hoşlar ama sürekli pohpohlayacaksın, "ay hayatım sen çok mükemmelsin, onlar bilmezler sen iyisini bilirsin vb vb".. ben boga erkeği derim. sadık ve dürüsttür. bi akrep erkeği gibi bin tane sırrı filan olmaz, kin tutmaz..onun da kötü yanı çok ağırkanlıdır. sinirlendi mi ortalığı kasıp kavurur..ha bi de çok zor harekete geçer, genelde beklemededir hayatı ama nokta atışları yapar..

zodyakda en iyi eş ve baba burcu boğadır bence.. ama bir koç, akrep, aslan vs değil asla.. nacizane fikrim

teraziler nasıl kızlar teraziler

bu arada yine istihare saati geldi sabah ezanından önce yatmayan ben 12 olmadan yatmaya başladım sabah ezanından sonra istihare olmaz herhalde

Hahahha evet ya askim benim askima hersey yakisir. Benim askim bitane ustune yok hep böyle. ..toplum icinde özellikle. .basbasa kalinca kırın kafasini ama toplum icinde vezir edin... klasik atasozleride bi adami bi kadin rezilde eder vezirde)) asla bende aslan erkegi tavsiye etmem bana görede en iyi es adayi yengec erkeği

bu arada yine istihare saati geldi sabah ezanından önce yatmayan ben 12 olmadan yatmaya başladım sabah ezanından sonra istihare olmaz herhalde

Inanki bilmiyorum deneyimli oldugum iki burc biri aslan diğeri yengec ikisini sorun cigerlerlerini bilirim)

Bende birazdan istihare icin hazirliga baslayacagim. Sabah ezanindan once olmazmis tatlim bende oyle biliyorum

teraziye dengesiz derler ama bence asla dengesiz değillerdir. o dengesiz olan ikizler erkeğidir..teraziler eglencelidirler, çevreleri geniş olur.. kafa insanlardır..ama özgürlüklerine düşkünler, bir de illaki kendi bildiklerini okurlar..tavsiyeleri dinler dinler bi bakarsın kendi bildiğini yapmış

Inanki bilmiyorum deneyimli oldugum iki burc biri aslan diğeri yengec ikisini sorun cigerlerlerini bilirim)

Bende birazdan istihare icin hazirliga baslayacagim. Sabah ezanindan once olmazmis tatlim bende oyle biliyorum

yengeçlere de örnek baba derler ama hiç tanımadım yengeç erkeği.. aslında uyumumuz çok iyi zodyaka göre ama kısmet bir duygusal oluyor deniyo ama ben hiç duygusal erkek tanımadım valla.. balık duygusal derler alakası yok mesela

Kesira yı denedim canım hiçbi dediği çıkmadı tavsiye etmem.Defne banada mart demiş evet.Vallaha bilmiyorumki canım yaşayıp gòrücez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…