Bana soyledikleri cikiyor ve cikti sirayla ki hic bilimmeyecek seyleri bildi. Mesela instagram hesabinin gizliligini acacagini bile soyledi ve dedigi zamanda da gizliligi acti soyledigi kisi.Arkadaşlar Merhaba ben bugün şevdara baktırdım karakter analizleri çok doğruydu gelecekle ilgili söyledikleri doğru çıkar sizin Yorumlarınız şevdar hakkında nedir zümrayı bekliyordum ama 3gündür ortada yoktu bende şevdar denedim
Nil gunesin tarihleri bana hic cikmadi ya ama belki enerjimiz uyusmamistiir deneyen baska biri varsa bilememkızlar ses yok tam 7 gündürfal krizituttu tutacak zor dayanıyorum .
ares sistemde yok
doğa dan çok pahalı
zümra da pahalı ama sistemde yok
nil güneş gördüm ne dersiniz
çağrı bilgin mi?
Nil gunesin tarihleri bana hic cikmadi ya ama belki enerjimiz uyusmamistiir deneyen baska biri varsa bilemem
Eyup deniz bende hic tutmadi yaHoşgeldiniz. "Kimse geleceği bilemez" muhabbetini bir kenara bırakarak, sadece kendi adıma (tekrar) söyleyeyim: Eyüp Deniz ve Zümra Lal.
İlk ayrıldığım sırada tarih veren ve tutturan başka falcılar da oldu, ama onları saymayayım çünkü ayrıldıktan 1 ay sonra sırf yoklamak/kendini tatmin etmek için haber yollayan eski sevgililer gayet klasik vakalardır, kolaylıkla öngörülebilir bir durum yani :)
baktırdın mı naktaya merak ediyorum bendeArkadaslar nakta ya baktiranlar yazabilir mi? Instagramda paylastigi seylere gore herkes cok memnun tarihleri hep cikmis. Tarih tutturan falci ariyorum
banlanmıştım, tekrar düzeltildim, demekki yorumcu değilmişim :)))[/QUOTE
Hoşgeldin :)
Ben galiba baktırıcam dayanamayıp. Çünkü daha önce de söyledim bu kadın 3 ayrı şeyi tutturmuş aylar öncesinden hemde bir tanesine acayip gülüp; “ hadi ordan canım baya sallamış” demiştimbaktırdın mı naktaya merak ediyorum bende
hoşbuldum :) sonucu bekliyorum o halde :/Ben galiba baktırıcam dayanamayıp. Çünkü daha önce de söyledim bu kadın 3 ayrı şeyi tutturmuş aylar öncesinden hemde bir tanesine acayip gülüp; “ hadi ordan canım baya sallamış” demiştim(( ben bir dürteyim şu durumu, ayrıntıları paylaşacağım.
Anlaştıkhoşbuldum :) sonucu bekliyorum o halde :/
Cok yeni baktirdim verdigi vadeler cok uzun cikip cikmadigini yazamiyorum.Ama anlik durum analizi iyi gibi.Arkadaslar nakta ya baktiranlar yazabilir mi? Instagramda paylastigi seylere gore herkes cok memnun tarihleri hep cikmis. Tarih tutturan falci ariyorum
Eyup deniz bende hic tutmadi yaiki defa baktirdim anlik bir iki kisilik analizi disinda hic yok. Cok istemistim dedikleri olsun. Hani adamin hayatinda kadin oldugunu biliyorum soyluyorum bana yok diyordu sanirim uyusamadik
Nil Güneş bi kaç cümle etrafında döner evet.seni üzen seni bunaltan ne varsa arkana alıyorsun biraz sabır gibi.Aynen sizde olduğu gibi hiç aklımda olmayan bişey söyler ama o dediği tutar...:))..baktirdiginiz zamana göre bir ay sonra ki burç dönemi şu olacak bu olacak der ama olmaz maalesef...Bana da verdiği tarihler hiç çıkmaz ve asıl konunun etrafında dolanır durur, ama işte daha önce dediğim gibi, ne hikmetse hiç beklenmedik yerlerden isabet ettirir. Enerjimiz tutuyor da diyemem... Yine de karşı koyamadığım bir cazibesi var :)))) Bende de olan buzlar kraliçesi tarafa mı dokunuyor, napıyorsa artık.
Rica ederim :) Meriç Keskin’den görüp yüklemiştim ben durugörüsünü çok başarılı bulduğunu yazmıştı. Denediğin olursa yaz lütfen görüşlerini :)
Nil Güneş bi kaç cümle etrafında döner evet.seni üzen seni bunaltan ne varsa arkana alıyorsun biraz sabır gibi.Aynen sizde olduğu gibi hiç aklımda olmayan bişey söyler ama o dediği tutar...:))..baktirdiginiz zamana göre bir ay sonra ki burç dönemi şu olacak bu olacak der ama olmaz maalesef...
Berrak okur derim ben. Anı güzel tahmin ediyor karşı tarafı vadesine henüz var bir şey diyemem. Sedef i denemedim.Arkadaslar son zamanlarda söylenen iki falcı arasında kaldım Berrak Okur mu iyi şimdi yoksa Sedef Çelik mi yoksa bu kredilerde yeni baska bi önerisi olan var mı ki
Kesinlikle genel için iyi. Ben 6-7 Dk lık bir falda yorumcunun aynı şeyi tekrarlayıp durmasından hoşlanmıyorum, bide maya gibi ımmm, ummm süreye bakıyorum zaten kaç dakika aha tamam fal bitti. Nil maalesef benim için öyle ama 2 kez de benim denenişliğim var :))Doğru, burçları hiç sektirmez sağolsun :))) ama öngördüğü "mükemmel Terazi burcu dönemim" berbat geçti tabii. Bir yandan da kızamıyorum, tamamen kötü diyemiyorum. İlk falda sinir olmuştum, sonra ama ortaya attığı alakasız olay gerçekleşince arada uğrar oldum ve yine hep öyle oldu, Kinder Sürpriz misali.
Aslında spesifik yerine genel baktırmak isteyenler için ideal galiba. Ben bir gün ona yüz yüze kahveye gitmek isterim, şöyle iç çeke çeke, kendine has umursamazlığıyla bi baksın fincanıma :))
Berrak okur derim ben. Anı güzel tahmin ediyor karşı tarafı vadesine henüz var bir şey diyemem. Sedef i denemedim.
Yaa bu aralar berrak okur cok konusuluyor heves edecegim bendeTeşekkür ederim Berrak Okur’a baktırayım o zaman ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?