Binnaz Abla

Bana soyledikleri cikiyor ve cikti sirayla ki hic bilimmeyecek seyleri bildi. Mesela instagram hesabinin gizliligini acacagini bile soyledi ve dedigi zamanda da gizliligi acti soyledigi kisi.

kızlar ses yok tam 7 gündür fal krizituttu tutacak zor dayanıyorum .
ares sistemde yok
doğa dan çok pahalı
zümra da pahalı ama sistemde yok

nil güneş gördüm ne dersiniz
çağrı bilgin mi?
Nil gunesin tarihleri bana hic cikmadi ya ama belki enerjimiz uyusmamistiir deneyen baska biri varsa bilemem

Arkadaslar nakta ya baktiranlar yazabilir mi? Instagramda paylastigi seylere gore herkes cok memnun tarihleri hep cikmis. Tarih tutturan falci ariyorum

Nil gunesin tarihleri bana hic cikmadi ya ama belki enerjimiz uyusmamistiir deneyen baska biri varsa bilemem

Bana da verdiği tarihler hiç çıkmaz ve asıl konunun etrafında dolanır durur, ama işte daha önce dediğim gibi, ne hikmetse hiç beklenmedik yerlerden isabet ettirir. Enerjimiz tutuyor da diyemem... Yine de karşı koyamadığım bir cazibesi var :)))) Bende de olan buzlar kraliçesi tarafa mı dokunuyor, napıyorsa artık.

Eyup deniz bende hic tutmadi ya iki defa baktirdim anlik bir iki kisilik analizi disinda hic yok. Cok istemistim dedikleri olsun. Hani adamin hayatinda kadin oldugunu biliyorum soyluyorum bana yok diyordu sanirim uyusamadik

baktırdın mı naktaya merak ediyorum bende
Ben galiba baktırıcam dayanamayıp. Çünkü daha önce de söyledim bu kadın 3 ayrı şeyi tutturmuş aylar öncesinden hemde bir tanesine acayip gülüp; “ hadi ordan canım baya sallamış” demiştim (( ben bir dürteyim şu durumu, ayrıntıları paylaşacağım.

hoşbuldum :) sonucu bekliyorum o halde :/

Arkadaslar nakta ya baktiranlar yazabilir mi? Instagramda paylastigi seylere gore herkes cok memnun tarihleri hep cikmis. Tarih tutturan falci ariyorum
Cok yeni baktirdim verdigi vadeler cok uzun cikip cikmadigini yazamiyorum.Ama anlik durum analizi iyi gibi.

Eyup deniz bende hic tutmadi ya iki defa baktirdim anlik bir iki kisilik analizi disinda hic yok. Cok istemistim dedikleri olsun. Hani adamin hayatinda kadin oldugunu biliyorum soyluyorum bana yok diyordu sanirim uyusamadik

Bende de gerçi ilk falından sonra pek tutmadı. Ama o acayip moral veren tarzına rağmen acımasızca kulak çekmesini seviyorum :) Kırıp dökmeden, ama net yani.
Benim sorduğum şahıs da gerçi enerji menerji işlerine meraklı. Kesin bi dolaplar çeviriyordur falcılar haksız çıksın diye... dermişim :)))

Nil Güneş bi kaç cümle etrafında döner evet.seni üzen seni bunaltan ne varsa arkana alıyorsun biraz sabır gibi.Aynen sizde olduğu gibi hiç aklımda olmayan bişey söyler ama o dediği tutar...:))..baktirdiginiz zamana göre bir ay sonra ki burç dönemi şu olacak bu olacak der ama olmaz maalesef...

Rica ederim :) Meriç Keskin’den görüp yüklemiştim ben durugörüsünü çok başarılı bulduğunu yazmıştı. Denediğin olursa yaz lütfen görüşlerini :)

Kahin’i denedim dedigin gibi bence yine iyiydi beklentime gore, karakter analizi iyiymis. Sadece soru soramıyoruz galiba o biraz üzdü gelecek yorumu cıkarsa tekrar güncelleriim

Arkadaslar son zamanlarda söylenen iki falcı arasında kaldım Berrak Okur mu iyi şimdi yoksa Sedef Çelik mi yoksa bu kredilerde yeni baska bi önerisi olan var mı ki

Doğru, burçları hiç sektirmez sağolsun :))) ama öngördüğü "mükemmel Terazi burcu dönemim" berbat geçti tabii. Bir yandan da kızamıyorum, tamamen kötü diyemiyorum. İlk falda sinir olmuştum, sonra ama ortaya attığı alakasız olay gerçekleşince arada uğrar oldum ve yine hep öyle oldu, Kinder Sürpriz misali.
Aslında spesifik yerine genel baktırmak isteyenler için ideal galiba. Ben bir gün ona yüz yüze kahveye gitmek isterim, şöyle iç çeke çeke, kendine has umursamazlığıyla bi baksın fincanıma :))

Kesinlikle genel için iyi. Ben 6-7 Dk lık bir falda yorumcunun aynı şeyi tekrarlayıp durmasından hoşlanmıyorum, bide maya gibi ımmm, ummm süreye bakıyorum zaten kaç dakika aha tamam fal bitti. Nil maalesef benim için öyle ama 2 kez de benim denenişliğim var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…