Yaa bu aralar berrak okur cok konusuluyor heves edecegim bende
Bugün oturdum eski fallara baktım. Biray Demir o an bilmiş gibi gelmişti ama hiç bilmemiş. Tumay Cennet doğru yorumlar yapmış. Belki birinize fikir olur diye paylaşmak istedim.
Ben takip ediyordum :)) çıkmadı, kayıpAres levi ciktimi ortaya bilen var mi biri takip ediyordu baktirmak icin
Biray paylaşımın için teşekkürler. Baya oldu bende gittim ona kötü bir senaryo çizmişti bana da vadesi vardı daha bana da inandırıcı geldiği gibi yorumu biraz baştan savma da gelmişti aslındaBugün oturdum eski fallara baktım. Biray Demir o an bilmiş gibi gelmişti ama hiç bilmemiş. Tumay Cennet doğru yorumlar yapmış. Belki birinize fikir olur diye paylaşmak istedim.
Geçen sene bende benzer bir durum yaşadım,hiç bahsetmediğim bir konuda pat diye bir konudan bahsetti çok çok spesifik bu konu ki o an benim dahi aklımın ucundan bile geçmeyen bişey di.yuhh artık cinsinden...sorulara bir cümle ile cevap vermese birde keşke..geçen yıl çok fal atmışlığım vardır kendisine,hep aynı cümleleri dönüp dolaşıp söylesede o kadında beni de çeken birşey vardı o zamanlar....Doğru, burçları hiç sektirmez sağolsun :))) ama öngördüğü "mükemmel Terazi burcu dönemim" berbat geçti tabii. Bir yandan da kızamıyorum, tamamen kötü diyemiyorum. İlk falda sinir olmuştum, sonra ama ortaya attığı alakasız olay gerçekleşince arada uğrar oldum ve yine hep öyle oldu, Kinder Sürpriz misali.
Aslında spesifik yerine genel baktırmak isteyenler için ideal galiba. Ben bir gün ona yüz yüze kahveye gitmek isterim, şöyle iç çeke çeke, kendine has umursamazlığıyla bi baksın fincanıma :))
Ya aklim bir ona birde berrak okura gidip gidip geliyor da :)Ben takip ediyordum :)) çıkmadı, kayıp
Cok tesekkurler canim :)Y yellowsunshine teşekkürler. Biray Demir'i severim ben ama son yaptığı öngörü aşırı şahaneydi. Boşuna heveslenmeyeyim :/
D Deryarty bence olur, gayet de güzel olur. Geçenlerde forumda arkadaşımız açık arttırmayla (sanırım?) satılan Katina kartları için bir link vermişti. Bulamadım mesajı burda. 2-3 hafta önceydi. Onun dışında bende Tellwe'den sipariş verdiğim uyarlama Katina destesi var. Orijinalini de Mara Meimaridi'nin web sitesinden sipariş edeceğim sanırım.
Ama diyeceğim o ki - ncarenot değinmişti buna galiba - o tarz araçları kişinin kendisi tasarlayabilir ve hatta böylelikle daha bile anlamlı olur. Bunun en iyi örneği tarot kartları: denizkızı tarotu gibi nice uyarlamalar var, onun dışında millet kendi kendine de tasarlayıp yapıyor. Yapsın da bence çünkü faldan maldan ziyade o kartların öncelikli işlevi; kişinin kendi bilinçdışını, iç dünyasını biraz daha tanımasını sağlamak. Yani kartlardaki konular evrensel olsa bile, herkes kendi kişisel uyarlamasını yapabilir.
Ya gercekten oyle hemen ogreniliyor mu bence birazda his lazim eskiden bende tarot ogrenmeye calistim kitabini aldim destesini aldim hic anlayamadim iki desteydi sanirim biri kayboldu veya birilerine verdim biriside evde biryerlerdeAma bi sorun var katinnanin kitabi da lazim onu bulmam lazim öğrenmek icin kitabını devretmek isteyen olursa haber verebilir mi kizlar
Cok tesekkurler canim :)
Ya gercekten oyle hemen ogreniliyor mu bence birazda his lazim eskiden bende tarot ogrenmeye calistim kitabini aldim destesini aldim hic anlayamadim iki desteydi sanirim biri kayboldu veya birilerine verdim biriside evde biryerlerde
Benimde hislerim kuvvetlidir dedigim cikar yada birsey olcak ruyama girer melesa birisi birsey soyliycekmis soyleyememis ruyamda gormus sormustum birseymi sorcaksin sen diye ama yinede kartlardan hicbirsey anlamiyorum kahvedende bir ara cok ugrastim artik ruyamda uyarilmistim biraktim :)Tabi ki his cok onemli benim butun dusunduklerim hislerim basima gelio o yuzden aklima geldi ama bu acaba sadece kendi hayatimda mi yoksa boyle kart araciligiyal baskalarina da mi olacak mi onu cok merak ediyorum denemek istiyorum bunu da kartları elime alinca anliycam gibi gelio eger bakicam hic bi enerji alamiosam olmuosa birakicam
Kitaba çok gerek yok bulamasanızda..zaten kartların anlamı ve kitaptaki örnek açılımları nette de bulabilirsiniz..Ama bi sorun var katinnanin kitabi da lazim onu bulmam lazim öğrenmek icin kitabını devretmek isteyen olursa haber verebilir mi kizlar
Ay cok sagolun ben ona bi bakiyimKitaba çok gerek yok bulamasanızda..zaten kartların anlamı ve kitaptaki örnek açılımları nette de bulabilirsiniz..
Kendi açılımınızı da deneme yanılma şeklinde bulabilirsiniz..
Ama 2. El kitap satanlar var nette..
Nadirkitapevi diye bakarsanız..
Benimde hislerim kuvvetlidir dedigim cikar yada birsey olcak ruyama girer melesa birisi birsey soyliycekmis soyleyememis ruyamda gormus sormustum birseymi sorcaksin sen diye ama yinede kartlardan hicbirsey anlamiyorum kahvedende bir ara cok ugrastim artik ruyamda uyarilmistim biraktim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?