Binnaz Abla

Biray paylaşımın için teşekkürler. Baya oldu bende gittim ona kötü bir senaryo çizmişti bana da vadesi vardı daha bana da inandırıcı geldiği gibi yorumu biraz baştan savma da gelmişti aslında
Biray'i begendim ben guzel bakmisti bana anlik bildigi nokta atislari olmustu, tavsiye vermis hatta onun tavsiyesini uguluyorum bu ara (zaten yapmayi planladigim bir seydi) Olumsuz da yorum yapiyor mu Biray? Bana olumsuz gozuken durumum icin cok olumlu bir yorum yapmisti da :)

Bende hiç olmadı. Uğursuz olduğuna inananlar var ya da seninki gibi rüyalar görenler oluyor tabii, forumda da konuşulmuş. Biraz koşullanmayla da mı ilgili bazen, bilmiyorum. Yani atıyorum ben Valide ve Parsadra kartlarına bile sempati duyuyorum, "hepimizin içinde var böyle yönler, önemli olan bunları neye dönüştürdüğümüz" kafasındayım. "Valide'yi hayat bu hale getirdi sonuçta" falan gibisinden. Falcıları bile güldürmüşlüğüm var bu tarz söylemlerle :)))

Yani evrenin olumsuz uyarılarıyla dalga geçmek falan değil benimkisi. Sadece "bütün bu semboller vs. hepimizin içinden bir şeyler taşıyor sonuçta, o zaman niye korkayım?" mantığı.

Eski bir falda yapmıştı bana (kısa vade için), hatta o sırada uyguladığım yönteme sitem etmişti kibarca, "biz sizinle böyle mi konuşmuştuk" gibisinden :) Ama genellikle iyimser bakar, evet.

Bana ruya yorumu yapan birisi algilarin acik demisti ama tabiki bazende gercekten insan ruyalarinda uyariliyor buna inaniyorum ben

Karsi tarafin durumunu dusuncelerini cok iyi aktaran bir yorumcu oneriniz var mi

online falcilarda vega'yı tavsiye ederim. sanki beni tanıyormuş gibi şu an yaşadıklarımı söyledi ve önümüzdeki 6 ay için uyarılarda bulundu. kesinlikle başkasına danışmam artık.

online falcilarda vega'yı tavsiye ederim. sanki beni tanıyormuş gibi şu an yaşadıklarımı söyledi ve önümüzdeki 6 ay için uyarılarda bulundu. kesinlikle başkasına danışmam artık.

Hangi sitede ve benden cok karsi tarafi anlatan biri lazim bana ve ne fali bakiyor

1500 krediyi bir kişiye gömmeyi düşünmüyorsan Berrak’ı önerebilirim
Aslında bütün bi krediyi bir kişide harcamayı da istemiyorum ama en çok zümra konuşulduğu için denesem mi dedim?
Sormak istediğim net bi kişi veya olay yok. Berrak genel bakıyor mu?

Aslında bütün bi krediyi bir kişide harcamayı da istemiyorum ama en çok zümra konuşulduğu için denesem mi dedim?
Nisan ve Mayıs 2017 de yorum almışım 2 defa.. ilki iyi ikincisi duruma aşina oluşu ve sadece 2 hafta aralı olduğu için ilki kadar iyi değildi.. 15 gün altı üstü ne desin kadın:)) ilkinde verdiği vadede gelişme olduğu için gittimdi bende gerçi ama işte insan ilkindeki performansı bekliyor tabi :))
genel sormuşum aşk/iş neler var diye kiii buna rağmen iyi bir yorumdu.. soru kısmında bir şey sordum ve fal yorumu kadar tatmin edici bir cevap aldım.. tam nokta atışlı ve vadesinde çıkmıştı.
kendisi de soruya odaklandığında daha başarılı olduğunu söylemişti..
Sanırım Berrak a azıcık detay vermek gerekiyor..
Bu ara tekrar yorum alabilirim gibi :))

Ares yokmusya ortada bende seviyorum onu

Ares iyi evet ben de sevmistim. Cok ayrintili tahlil ediyor her seyi tatmin ediyor yani ilginç bi enerji var onda ama bana gelecek vadesi tutmamisti. Bunun biraz da arka arkaya fal baktirmaktan da kaynaklandigini dusunuyorum. Mesela ondan sonra bekleyip bi sure baktirmasaydim belki enerhji bozukmayacak olacakti. Gerci herkes boyle ayni konuyu bi kac kisiye baktiriyor degil mi arka arkaya gerceklesmeden? Boyle olduğu halde dedikleri cikan var mi? Yoksa ben mi boyle düşünüyorum

Bu bahsettiginiz zumra mi?

Zümra’ya ben ilk fal attıgımda Yıldızname’de bakıordu o zaman bir iki kişi onerdi diye atmıstım ve hic detay vermedigim genel bir soru sordugum halde beni şok etmişti, bilemeyecegi detayları bildi ve 6 aylık surec de dediği gibi oldu. En son Ekim ortasında yorum aldım daha 3-4 ay vadesi var ama o da çıkacak gibi duruyor şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…