Binnaz Abla

Ben bir ara hergun fal baktirmisim farkli farkli kisilere veya iki gunde bir ayni kisiye gelecek evet cikmadi ama hakikaten onda benide ceken birsey var inancmi samimiyetmi yoksa iyi laf yapmasimi bilemedim acikcasi
 
Buraya resim atabiliyormuyuz fincanda bir resim anlayan varsa diye venim elemanla tartisip duruyoz yazsak degil dimi ben buranin kurallari bilmiyorum acikcasi konu resimdeki sekil kadin mi degil mi bu
 

aylar sonra foruma girdim, ncarenot ablam her zamanki gibi döktürmüş özlemişim bu yazılarını. seni özlediğimi söylememe gerek var mı acaba? :)

son yazanlardan neredeyse kimseyi de tanımıyorum, herkese tekrar merhabalar :) geysu vardı çok sevdiğim, ne oldu o da mı instagramdan bakıyor artık?
 
Ares geldi bekliyenler ama hemen meskul oldu yakalayamadim ben bildirim geldigi anda baktim ama
 
Sizin yeriniz ayrı bende :)
Sadece kahve bakıyor sanırım. Daha genel bir fal baktırmak istiyorum zaten, o yüzden katinanın uygun olmayacağını düşünüyorum aslında.
Yorumunuz için teşekkür ederim :)
 
Keşke şimdi de yıldızname bakıyor olsaydı
Kredileri biraz daha biriktirince zümrayı da deneyeceğim kesinlikle :)
 
 

Genelinide beğenmiştim.. inşallah hayalkırıklığı olmaz..
 
Aslinda zumra da yanlis hatirlamiorsam genel bakmiyorum der, genel baktiracaklar icin soyluyorum ama bana genel bi acilim yapmıştı sagolsun ve yeni biri görmüştü :)
 

Girer girmez bende senin mesajını gördüm.... Ahhh neydi o günler... Güzel ama bir o kadar da kasvetli... Bak anımsayınca bile şurama bir öküz oturdu gerçekten... Geysu nerdeymiş bi de bakalım Bu da benim aylar sonra ki mesajım :)
 
Aslinda zumra da yanlis hatirlamiorsam genel bakmiyorum der, genel baktiracaklar icin soyluyorum ama bana genel bi acilim yapmıştı sagolsun ve yeni biri görmüştü :)
Sanadami yeni birii haha aynen ama bir türlü gelemedi şu yeni kişi ve dedikledîin hic biri tutmadi çok üzgünüm. Arese gelersek onu burda çok övüyorlar hayret ediyorum her gün
 
Berrak Okur’a baktırdım bugün.
Falını beğendim gerçekten, ancak sadece sorduğum şeyler üzerinden gitmiş. Başka konular hakkında yorum yapmamış.
Onun dışında sorduğum şeylerle ilgili geçmişte yaşanan durumları doğru bir şekilde anlatmış. Alakasız şeyler söylememiş.
Baktırılabilir diye düşünüyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…