Ben bir ara hergun fal baktirmisim farkli farkli kisilere veya iki gunde bir ayni kisiye gelecek evet cikmadi ama hakikaten onda benide ceken birsey var inancmi samimiyetmi yoksa iyi laf yapmasimi bilemedim acikcasiAres iyi evet ben de sevmistim. Cok ayrintili tahlil ediyor her seyi tatmin ediyor yani ilginç bi enerji var onda ama bana gelecek vadesi tutmamisti. Bunun biraz da arka arkaya fal baktirmaktan da kaynaklandigini dusunuyorum. Mesela ondan sonra bekleyip bi sure baktirmasaydim belki enerhji bozukmayacak olacakti. Gerci herkes boyle ayni konuyu bi kac kisiye baktiriyor degil mi arka arkaya gerceklesmeden? Boyle olduğu halde dedikleri cikan var mi? Yoksa ben mi boyle düşünüyorum
Ben bir ara hergun fal baktirmisim farkli farkli kisilere veya iki gunde bir ayni kisiye gelecek evet cikmadi ama hakikaten onda benide ceken birsey var inancmi samimiyetmi yoksa iyi laf yapmasimi bilemedim acikcasi
Berrak Okur canım.. zümra değil.Bu bahsettiginiz zumra mi?
Evrenin kendi içindeki etkileşim zincirini, nedensellik bağını, sebep sonuç ilişkisini kuramayan insanlara bazı durumların öngörülebilirliğini, atılmış bir taşın ivmesini, yörüngesini, hızını tartarak hangi kafayı yaracağını nasıl bildiğinizi bir türlü anlatamıyorsunuz. Transa geçip inle cinle gaybdan haber getiren, kozmik güçleri olan bi falcı bacı imajı daha kestirmeden vuruyor sanırım :)
Sizin yeriniz ayrı bende :)Nisan ve Mayıs 2017 de yorum almışım 2 defa.. ilki iyi ikincisi duruma aşina oluşu ve sadece 2 hafta aralı olduğu için ilki kadar iyi değildi.. 15 gün altı üstü ne desin kadın:)) ilkinde verdiği vadede gelişme olduğu için gittimdi bende gerçi ama işte insan ilkindeki performansı bekliyor tabi :))
genel sormuşum aşk/iş neler var diye kiii buna rağmen iyi bir yorumdu.. soru kısmında bir şey sordum ve fal yorumu kadar tatmin edici bir cevap aldım.. tam nokta atışlı ve vadesinde çıkmıştı.
kendisi de soruya odaklandığında daha başarılı olduğunu söylemişti..
Sanırım Berrak a azıcık detay vermek gerekiyor..
Bu ara tekrar yorum alabilirim gibi :))
Keşke şimdi de yıldızname bakıyor olsaydıZümra’ya ben ilk fal attıgımda Yıldızname’de bakıordu o zaman bir iki kişi onerdi diye atmıstım ve hic detay vermedigim genel bir soru sordugum halde beni şok etmişti, bilemeyecegi detayları bildi ve 6 aylık surec de dediği gibi oldu. En son Ekim ortasında yorum aldım daha 3-4 ay vadesi var ama o da çıkacak gibi duruyor şu an.
aylar sonra foruma girdim,ncarenot ablam her zamanki gibi döktürmüş özlemişim bu yazılarını. seni özlediğimi söylememe gerek var mı acaba? :)
son yazanlardan neredeyse kimseyi de tanımıyorum, herkese tekrar merhabalar :) geysu vardı çok sevdiğim, ne oldu o da mı instagramdan bakıyor artık?
Sizin yeriniz ayrı bende :)
Sadece kahve bakıyor sanırım. Daha genel bir fal baktırmak istiyorum zaten, o yüzden katinanın uygun olmayacağını düşünüyorum aslında.
Yorumunuz için teşekkür ederim :)
aylar sonra foruma girdim,ncarenot ablam her zamanki gibi döktürmüş özlemişim bu yazılarını. seni özlediğimi söylememe gerek var mı acaba? :)
son yazanlardan neredeyse kimseyi de tanımıyorum, herkese tekrar merhabalar :) geysu vardı çok sevdiğim, ne oldu o da mı instagramdan bakıyor artık?
Sanadami yeni birii haha aynen ama bir türlü gelemedi şu yeni kişi ve dedikledîin hic biri tutmadi çok üzgünüm. Arese gelersek onu burda çok övüyorlar hayret ediyorum her günAslinda zumra da yanlis hatirlamiorsam genel bakmiyorum der, genel baktiracaklar icin soyluyorum ama bana genel bi acilim yapmıştı sagolsun ve yeni biri görmüştü :)
hangi sitede ne falı bakmakta ücretlendirme nasıl sizde anı mıbildionline falcilarda vega'yı tavsiye ederim. sanki beni tanıyormuş gibi şu an yaşadıklarımı söyledi ve önümüzdeki 6 ay için uyarılarda bulundu. kesinlikle başkasına danışmam artık.
Şırine ben gibisin hemen yorumcu gormukmu atlıyoruzhangi sitede ne falı bakmakta ücretlendirme nasıl sizde anı mıbildi
onlinefalcilar da. karşı tarafı da anlatıyor.Hangi sitede ve benden cok karsi tarafi anlatan biri lazim bana ve ne fali bakiyor
Şırine ben gibisin hemen yorumcu gormukmu atlıyoruzbende sormustum bu soruları
Ben kafaya koydum ares veya berrak okura baktircam ama niyetlenince mi ne ikiside yok orraliktaay da falcı var deseler gidecek kapasitedeyim şu an:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?