Ben kafaya koydum ares veya berrak okura baktircam ama niyetlenince mi ne ikiside yok orralikta
Bende beğenmiştim yorum aldığımda, evet soru üzerine konsantre oluyor.Berrak Okur’a baktırdım bugün.
Falını beğendim gerçekten, ancak sadece sorduğum şeyler üzerinden gitmiş. Başka konular hakkında yorum yapmamış.
Onun dışında sorduğum şeylerle ilgili geçmişte yaşanan durumları doğru bir şekilde anlatmış. Alakasız şeyler söylememiş.
Baktırılabilir diye düşünüyorum.
Ya hiç sorma yaa bir türlü yakalayamadım. Bence strateji yapıyor olabilir :))Yanlış hatırlamıyorsam Ares profilinde "size önerim, beni online yakalamaya çalışmayın" gibi bir şey yazmış. Saklambaççı kaçak kerata :)))
YakaladimYanlış hatırlamıyorsam Ares profilinde "size önerim, beni online yakalamaya çalışmayın" gibi bir şey yazmış. Saklambaççı kaçak kerata :)))
Ben baktirdim bugun favorilerime eklemdim bildirim geldi hemen attimYa hiç sorma yaa bir türlü yakalayamadım. Bence strateji yapıyor olabilir :))
Ya diyorumya ben hep begeniyorum onu en azindan anlik durumlarda iyi hissettiriyor. Ben elfin zumra dogadan i da begendim hep anlik durumda ama ares ve engin gumus daha farkli yorumlari benim durumuma daha uygun gibi ama yine diyorum gelecekte kimsenin dedigi cikmadi belkide cok sık baktırdığımdan
Önemli olanda kendini nasıl hissettiğim zaten. Geleceği bilemezler zaten boşverYa diyorumya ben hep begeniyorum onu en azindan anlik durumlarda iyi hissettiriyor. Ben elfin zumra dogadan i da begendim hep anlik durumda ama ares ve engin gumus daha farkli yorumlari benim durumuma daha uygun gibi ama yine diyorum gelecekte kimsenin dedigi cikmadi belkide cok sık baktırdığımdan
Berrak Okur çok konuşulunca eski bir falzede olarak kesin baktırmışımdır diyip kontrol ettim, evet baktırmışım:) Yorumu kişi tarifi olarak düşünürsek sorduğum kişiyi güzel tarif etmiş ama dediği hiç bişeyi yaşamadım, üstelik falı 2017 de haziran ayında baktırmışım:) Yani zamanın ötelenmesi durumunu da geçmişim:) Tabiki fal enerji işi anlık durumu, sorduğumuz kişileri güzel tarif ettiklerinde söyledikleri her şeyin çıkacağına dair inanç oluşuyo içimizde ama maalesef. Tabi anlık durumu bildi diye düşündüğümüzde tamamen bizim düşüncelerimizin anlık durumu, teyit edebilme şansımız olduğunda bazen bu konuda da tutturabildiklerini düşünüyorum. Sevgiler herkese..Bende beğenmiştim yorum aldığımda, evet soru üzerine konsantre oluyor.
Mayıs’da bana baktığı çıktı deyince haziran’da sen baktırmıştın diye hatırlıyorumBerrak Okur çok konuşulunca eski bir falzede olarak kesin baktırmışımdır diyip kontrol ettim, evet baktırmışım:) Yorumu kişi tarifi olarak düşünürsek sorduğum kişiyi güzel tarif etmiş ama dediği hiç bişeyi yaşamadım, üstelik falı 2017 de haziran ayında baktırmışım:) Yani zamanın ötelenmesi durumunu da geçmişim:) Tabiki fal enerji işi anlık durumu, sorduğumuz kişileri güzel tarif ettiklerinde söyledikleri her şeyin çıkacağına dair inanç oluşuyo içimizde ama maalesef. Tabi anlık durumu bildi diye düşündüğümüzde tamamen bizim düşüncelerimizin anlık durumu, teyit edebilme şansımız olduğunda bazen bu konuda da tutturabildiklerini düşünüyorum. Sevgiler herkese..
Sen çıktı dediysen koşa koşa gitmişimdir, çok muhtemel:) Akıllanıyoruz en azından ,azaltarak devam etsek de tam anlamıyla da inşallah biter:) Hepimize çıkan kişiler çok farklı aslında fal olayını hala çözebilmiş değilim, bilenler gerçekten mi biliyor yoksa atıp tutturuyolar mı yoksa o enerjiyi biz mi yayıyoruz bilemedim..Mayıs’da bana baktığı çıktı deyince haziran’da sen baktırmıştın diye hatırlıyorum
Benim yüzümden oldu
İşte o yüzden hiç yorum yapmamak mı lazım yapmak mı emin olamıyor insan...
En güzeli hiç baktırmamak aslında.. ohhhh misss tertemiz valla
Pardon ama benim doga ile kpnustugumu nerden hangi yazidan cikardin benim tek bir kelimemi bulamazsin onun hakkinda, yorumlarini begeniyorum ama hicbir falcinin dedikleri cikmamistir demekten baska ki geneldir soyledigimde. Hangi yazimdan bu sonuca vardiysan cikar onuA ArimanLizyaa @gungungör lovely Angel yani su yazılanları okudugumda sok oldum doğa ile konusmıs olamazsınız söle bişi var bn 1000 tane fal baktırmısımdı aklınıza gelen herkese oldu mu evet doğanın pelin in dediği mayanın dediği oldu sonuc yok sürinceme dediöer ve 1 bucuk yıl oldu böle doğa asla para istesin özelden kendini övsün falan inanmıyorm sdc amacı yardım etmek istemektir evet burayı okur ama yorum yazmaz asıl bunların onu yıpratmak içşn oşdugunu bilirim evet puan düşürdüğü olır bna da belki başkasında da ama bunu kendi için yapmaz sizin dersini dert ettiği için sorar arar bişi sölemek ister ğmit vermez gazlamaz hatta ne parası istemesi kaç kez fa reddetmiştir sık diye bnce yıpratmaya çalışmayın bunlar fal bakıor ve size destek olmaya çalışıyor bn bırakalı 6 ay oldu sıfır fal baltırdım doğa ile konusruz ama dha da fal bakalıö demedi bna ne de para ister sen versen almaz kızar bnce bir daha düşünün siz doğa ile konusmamıssınızdır Lizyaa seni ekledim kuzım bni anlıcağın için yoksa ne düşğndüğünü biliorm istediğininz herkesi sorun bna söleyeyim avukatlığını uapcağım 3 4 kişi vardır doğa pelin ve zümra
G Gzmsu47 evet senden bekliyorum doga ile konustum veya buna benzer bir yazimi cikarmaniA ArimanLizyaa @gungungör lovely Angel yani su yazılanları okudugumda sok oldum doğa ile konusmıs olamazsınız söle bişi var bn 1000 tane fal baktırmısımdı aklınıza gelen herkese oldu mu evet doğanın pelin in dediği mayanın dediği oldu sonuc yok sürinceme dediöer ve 1 bucuk yıl oldu böle doğa asla para istesin özelden kendini övsün falan inanmıyorm sdc amacı yardım etmek istemektir evet burayı okur ama yorum yazmaz asıl bunların onu yıpratmak içşn oşdugunu bilirim evet puan düşürdüğü olır bna da belki başkasında da ama bunu kendi için yapmaz sizin dersini dert ettiği için sorar arar bişi sölemek ister ğmit vermez gazlamaz hatta ne parası istemesi kaç kez fa reddetmiştir sık diye bnce yıpratmaya çalışmayın bunlar fal bakıor ve size destek olmaya çalışıyor bn bırakalı 6 ay oldu sıfır fal baltırdım doğa ile konusruz ama dha da fal bakalıö demedi bna ne de para ister sen versen almaz kızar bnce bir daha düşünün siz doğa ile konusmamıssınızdır Lizyaa seni ekledim kuzım bni anlıcağın için yoksa ne düşğndüğünü biliorm istediğininz herkesi sorun bna söleyeyim avukatlığını uapcağım 3 4 kişi vardır doğa pelin ve zümra
selamlar kızlar rüya yorumunda iyi olan birisi varmı önerebileceğiniz ?
Ben biraz kendi ruyami kendim yorumlayabiliyorum ama internetten birini bulmustum ara ara ona yolluyordum tabi ben cok ruya gorunce adami boğdum resmenselamlar kızlar rüya yorumunda iyi olan birisi varmı önerebileceğiniz ?
Önerebileceğim rüya yorumcusu yok (hiç denemedim) ama naçizane "mesleki ukalalık" :)))) yapmama izin verirsen, kendi rüyanı kendin didikle derim. Bazı istisnalar dışında (kehanet vs.) rüyaların yanıtı kişinin kendisinde çünkü. Belki yapmışsındır daha önce; rüyanı sesli kaydet, resmini yap ve özellikle de sözcüklere/kavramlara odaklan. En alakasız gelen sözcüğü bile al, tersten oku, yabancı dillerdeki karşılıklarına bak vs. Bildiğin didik didik et yani. Bazısı hemen çözülmese de er ya da geç kendi rüyanın anlamı sadece sende saklı.
Ama tabii yorumcu önerisi olan arkadaşlar vardır belki, o da bir seçenek.
Ben biraz kendi ruyami kendim yorumlayabiliyorum ama internetten birini bulmustum ara ara ona yolluyordum tabi ben cok ruya gorunce adami boğdum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?