Binnaz Abla

Yok canim Doga para almiyor zaten ozelden. Zaten gel fal bakayim gibi bir durum da soz konusu degil, konusurken sohbet ederken kart secti bana durumla ilgili sonra da aradi yazaak anlatmiyim dedi daha cok sohbet diyeyim fal degil zaten istemez dedigin gibi. Zaten ben onun oncelikle karakter ve insanligini seviyorum yorumlari kimine cikar kimine cikmaz zaten u butun falcilar icin gecerli.

Yoo ben fala daha mayistan bu yana baktiriyorum binnazda fln. Ben facebookta bulmustum. Ama uzun suredir hic danismadim sayfa vardi sonradan kapatmis

o zaman umarım 2019 fala ihtiyaç duymayacağın / duymayacağımız kadar mutlu geçsin :) rüya yorumumda sanırım kendi kendime kaldım

Kızlar cok mutluyummmmm. Biryolunvar.com a medyum ramon gelmis. Ramon u orda da buldum.canım ya ❤

Subat a az kaldi subat gibi tum fallarin patir patir patlamasina hazirmiyim?Zaten hoslandigim kisiden de vazgectim aylardir oylesine 2 kere iletisimimiz oldu ondada elle tutulur birsey yok.Hepsinin patlamasina sadece 1.5 ay var gorelim bakalim.

Cikan fal haberi hayatimda ilk defa birinin fali bana cikti. Zumra tipine kadar tarif ettigi biri senin hayatina girmek isteyecek dedi
Zumra ne demistik ki ama bana herkes ayni soyledi o yuzden birsey diyemiyorum belkide dedigim gibi cok baktirdigimdan

Tipine kadar tarif etti böyle biri seninle olmak isteyecek hayatina girmeye çalışacak dedi ertesi gun gerceklesti ve hayatimda ilk defa birijin fali bana cikti. Sanırım enerhim zumrayla uyustu benim

Keşke daha ucuz bi falcıyla uyuşsaymış büyük şansızlık 150 tl nedir Tabi hayırlı olsun güzel şeyler yaşanır umarım

selamlar kızlar rüya yorumunda iyi olan birisi varmı önerebileceğiniz ?
Mehmet emin kirgil diye bir adam var. Beyaz tv de cikiyor sali gunleri fakat instagram hesabinda her gun postunun altinda 20 30 kisinin ruyasini yorumluyo. Adamin tek sarti kisa anlatmaniz. Bir kere denk geldim cevap verdi yorumuma inanilmaz guzel yorumladi. Eger izlerseniz videolarini anlarsiniiz inanilmaz bir yorumcu tavsiye ederiiim kesinlikle

teşekkür ederim bi bakayım videolarına :)

Kızlar cok mutluyummmmm. Biryolunvar.com a medyum ramon gelmis. Ramon u orda da buldum.canım ya ❤
ben baktırdım .
hiç memnun kalmadım .hatta nasıl özensiz bir yorum 5 dk lık bir yorum bana iletmiş kendisi hastayım falına odaklanamıyorum demiş bakma kardeşim o zaman sonra bak .bölük pörçük ara ara kesilen ses kaydı 'ııı' larla dolu bir yorum o kadar sinirlendim ki .tavsiye etmiyorum

bırakın kişilik analizi an durum tahmini hiç biri yok

Serra Güngören Katina'ya da geçmiş, 49 kredi şu an. Bu akşam online olacağını belirtmiş profilinde. Gerçi fal baktırmak istediğim konu kalmadı, şükür :)) Sırf göz alışkanlığı diye arada göz atıyorum Binnaz'a. Forumda Serra'yla ilgili görüşler orta şekerli diye hatırlıyorum sanki (?) luciferr in şubat sonrası yorumlarını bekliyoruz tabii bir de :)

Bu arada arkadaşlar, burası tam uygun başlık değil gerçi ama İzmir'de yüz yüze Katina bakan birilerini tanıyor musunuz? "Meşhur" Telvecem dışında :))) Yani konu yok kafamda, ama yüz yüze yaşamak istediğim bir deneyim. Belki Zümra'nın benim için DE :))) öngördüğü o "yeni birini" sorarım, ateş burçlarından olan esrarengiz adamı :)))

Edit: luciferr değil, abukprenses_38'miş şubat sonrası yorum yapacak olan arkadaşımız, çok pardon :)

Kavansit :)) bende bi an öyle beklediğim bi vade felan yok diye geçirirken içimden sonra yazının devamını gördüm ben arada fal baktırıyorum şükür :)) ama tabiki iyi bir yorumcu ise deneyebilirim ..

Bu bahsettiğin kişi falalem'de de Yamaç adıyla bakyor, geçenlerde bır arkadasım fal gönderdı,gelen yorumu bana da gönderdı "yenı bırı ve çok begendım" dıye....Gelen yorumu dınledım,kızın durumunu da bılyorm, 5 dakıkalık 1 kayıttı ama bence çok ıyıydı,pembeci falan da degıldı.Ne yalan söyleyeyım fala ıhtyac duydugum ilk anda ben de göndermek ısterım, belkı senınle enerjısı uymamıstır şirine tatlm.

Cidden şok oldum ya. Ramon tatlı biridir öyle sey yapmazdı. Üzüldüm dogrusu. Hasta haliyle bakmış gene. Bu kisi bazı ruhani varliklarla bakıyo astrocenter da 1 ayda bayagi müsteri yapmisti. Pembe tablo cizmez. Zaman söylemez. Enerji uymamıs demekki. Neyse senin bildigin baska var mı? Yıldızname falan bakan ?

Ramon konuşulunca hiç üşenmeden anındaa baktırdım ama kendisi hiç net konusmadı bana, konusurken o bile söylediklerinde süpheliymiş gibi geldi. Kişiyi fiziksel olarak bile pek doğru tanımlamadı bu cok önemli değil tabii de söyledikleri de çok tutarlı gelmedi bana.belki enerjisi benle de uyuşmadı, kısa vadede söylediği bikaç bi şey var onları bekliyip görücem artık :)

Yani olmayacagini kibarca söylemistir. O zaten cok konusmayi sevmeyen biri. Ya yorgundur ya da enerjisi bitmistir bence. Ama bana söyledikleri hep tutuyo. Nasıl oluyo bende sasiriyom. Canım bu arada sen ne baktirdin.?

Yani olmayacagini kibarca söylemistir. O zaten cok konusmayi sevmeyen biri. Ya yorgundur ya da enerjisi bitmistir bence. Ama bana söyledikleri hep tutuyo. Nasıl oluyo bende sasiriyom. Canım bu arada sen ne baktirdin.?

Aslında önce olacak dedi sonra bosver bu adamı pek iyi biri değil dediği kişiyi bi değerlendir dedi sorularda kafası mı karışıktı bilemedim geç bi vakit sonuçta yorulmustur belki :) bu enerji tutmama meseleleri beni çok üzüyo
kahve falı baktırdım been.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…