Yoo ben fala daha mayistan bu yana baktiriyorum binnazda fln. Ben facebookta bulmustum. Ama uzun suredir hic danismadim sayfa vardi sonradan kapatmisbi sitede felanmı yani binnazda telwede vs. gibimi :) yok ben sakince sorarım ..
Yok canim Doga para almiyor zaten ozelden. Zaten gel fal bakayim gibi bir durum da soz konusu degil, konusurken sohbet ederken kart secti bana durumla ilgili sonra da aradi yazaak anlatmiyim dedi daha cok sohbet diyeyim fal degil zaten istemez dedigin gibi. Zaten ben onun oncelikle karakter ve insanligini seviyorum yorumlari kimine cikar kimine cikmaz zaten u butun falcilar icin gecerli.A ArimanLizyaa @gungungör @lovely Angel yani su yazılanları okudugumda sok oldum doğa ile konusmıs olamazsınız söle bişi var bn 1000 tane fal baktırmısımdı aklınıza gelen herkese oldu mu evet doğanın pelin in dediği mayanın dediği oldu sonuc yok sürinceme dediöer ve 1 bucuk yıl oldu böle doğa asla para istesin özelden kendini övsün falan inanmıyorm sdc amacı yardım etmek istemektir evet burayı okur ama yorum yazmaz asıl bunların onu yıpratmak içşn oşdugunu bilirim evet puan düşürdüğü olır bna da belki başkasında da ama bunu kendi için yapmaz sizin dersini dert ettiği için sorar arar bişi sölemek ister ğmit vermez gazlamaz hatta ne parası istemesi kaç kez fa reddetmiştir sık diye bnce yıpratmaya çalışmayın bunlar fal bakıor ve size destek olmaya çalışıyor bn bırakalı 6 ay oldu sıfır fal baltırdım doğa ile konusruz ama dha da fal bakalıö demedi bna ne de para ister sen versen almaz kızar bnce bir daha düşünün siz doğa ile konusmamıssınızdır Lizyaa seni ekledim kuzım bni anlıcağın için yoksa ne düşğndüğünü biliorm istediğininz herkesi sorun bna söleyeyim avukatlığını uapcağım 3 4 kişi vardır doğa pelin ve zümra
Yoo ben fala daha mayistan bu yana baktiriyorum binnazda fln. Ben facebookta bulmustum. Ama uzun suredir hic danismadim sayfa vardi sonradan kapatmis
Sanadami yeni birii haha aynen ama bir türlü gelemedi şu yeni kişi ve dedikledîin hic biri tutmadi çok üzgünüm. Arese gelersek onu burda çok övüyorlar hayret ediyorum her gün
Zumra ne demistik ki ama bana herkes ayni soyledi o yuzden birsey diyemiyorum belkide dedigim gibi cok baktirdigimdanAreste bana cikmadi üzgünüm. Ama zumranjn dedigi cikti. Demekki enerji meselesi gercekten.
Zumra ne demistik ki ama bana herkes ayni soyledi o yuzden birsey diyemiyorum belkide dedigim gibi cok baktirdigimdan
Keşke daha ucuz bi falcıyla uyuşsaymışCikan fal haberi hayatimda ilk defa birinin fali bana cikti. Zumra tipine kadar tarif ettigi biri senin hayatina girmek isteyecek dedi
Tipine kadar tarif etti böyle biri seninle olmak isteyecek hayatina girmeye çalışacak dedi ertesi gun gerceklesti ve hayatimda ilk defa birijin fali bana cikti. Sanırım enerhim zumrayla uyustu benim
Mehmet emin kirgil diye bir adam var. Beyaz tv de cikiyor sali gunleri fakat instagram hesabinda her gun postunun altinda 20 30 kisinin ruyasini yorumluyo. Adamin tek sarti kisa anlatmaniz. Bir kere denk geldim cevap verdi yorumuma inanilmaz guzel yorumladi. Eger izlerseniz videolarini anlarsiniiz inanilmaz bir yorumcu tavsiye ederiiim kesinlikleselamlar kızlar rüya yorumunda iyi olan birisi varmı önerebileceğiniz ?
Mehmet emin kirgil diye bir adam var. Beyaz tv de cikiyor sali gunleri fakat instagram hesabinda her gun postunun altinda 20 30 kisinin ruyasini yorumluyo. Adamin tek sarti kisa anlatmaniz. Bir kere denk geldim cevap verdi yorumuma inanilmaz guzel yorumladi. Eger izlerseniz videolarini anlarsiniiz inanilmaz bir yorumcu tavsiye ederiiim kesinlikle
ben baktırdım .Kızlar cok mutluyummmmm. Biryolunvar.com a medyum ramon gelmis. Ramon u orda da buldum.canım ya ❤
Bu bahsettiğin kişi falalem'de de Yamaç adıyla bakyor, geçenlerde bır arkadasım fal gönderdı,gelen yorumu bana da gönderdı "yenı bırı ve çok begendım" dıye....Gelen yorumu dınledım,kızın durumunu da bılyorm, 5 dakıkalık 1 kayıttı ama bence çok ıyıydı,pembeci falan da degıldı.Ne yalan söyleyeyım fala ıhtyac duydugum ilk anda ben de göndermek ısterım, belkı senınle enerjısı uymamıstır şirine tatlm.ben baktırdım .
hiç memnun kalmadım .hatta nasıl özensiz bir yorum 5 dk lık bir yorum bana iletmiş kendisi hastayım falına odaklanamıyorum demiş bakma kardeşim o zaman sonra bak .bölük pörçük ara ara kesilen ses kaydı 'ııı' larla dolu bir yorum o kadar sinirlendim ki .tavsiye etmiyorum
bırakın kişilik analizi an durum tahmini hiç biri yok
ben baktırdım .
hiç memnun kalmadım .hatta nasıl özensiz bir yorum 5 dk lık bir yorum bana iletmiş kendisi hastayım falına odaklanamıyorum demiş bakma kardeşim o zaman sonra bak .bölük pörçük ara ara kesilen ses kaydı 'ııı' larla dolu bir yorum o kadar sinirlendim ki .tavsiye etmiyorum
bırakın kişilik analizi an durum tahmini hiç biri yok
Baktiniiz miii merak ettimteşekkür ederim bi bakayım videolarına :)
Ramon konuşulunca hiç üşenmeden anındaa baktırdım ama kendisi hiç net konusmadı bana, konusurken o bile söylediklerinde süpheliymiş gibi geldi. Kişiyi fiziksel olarak bile pek doğru tanımlamadı bu cok önemli değil tabii de söyledikleri de çok tutarlı gelmedi bana.belki enerjisi benle de uyuşmadı, kısa vadede söylediği bikaç bi şey var onları bekliyip görücem artık :)
Yani olmayacagini kibarca söylemistir. O zaten cok konusmayi sevmeyen biri. Ya yorgundur ya da enerjisi bitmistir bence. Ama bana söyledikleri hep tutuyo. Nasıl oluyo bende sasiriyom. Canım bu arada sen ne baktirdin.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?