Binnaz Abla

Ya canim keske kahve atmasaydın cok soru sorarsan herkesin kafasi karisir. O bana anne adi ve dogum tarihleri ile bakiyo. Bi tane sasirmadı. Su ve yildiznamesi cok iyi. Bana ayna da bakti. Sen kesin cok soru sormusundur ;D

Ya canim keske kahve atmasaydın cok soru sorarsan herkesin kafasi karisir. O bana anne adi ve dogum tarihleri ile bakiyo. Bi tane sasirmadı. Su ve yildiznamesi cok iyi. Bana ayna da bakti. Sen kesin cok soru sormusundur ;D

Ahahah olabiliiir 3 sorum vardı ama zaten kahve icin bile fazla derler sonuctaa :) o zaman suyu deneyip tekrar yorum yapayım cünkü yıllardır övülen birisi hic böyle beklememistiim ben de :/

Ahahah olabiliiir 3 sorum vardı ama zaten kahve icin bile fazla derler sonuctaa :) o zaman suyu deneyip tekrar yorum yapayım cünkü yıllardır övülen birisi hic böyle beklememistiim ben de :/

Yok be canım daha yeni. Bi kac aydir taniyorum ben ekim ayindan beri. Bi donem astrocenter da calisti. Biraz zaman gecsin öyle baktir. Ben binnaz a tövbeliyim. Hem cok pahali hem de ates pahası 150 tl ne ya. Zumra ya baktirmak istiyorum. Cok agir geliyo bana. Doga dan ve firuze aydin da dusunuyorum. Ama ramon euro dan tl ye gecis yapti niyeyse. Euro daha pahali. 10 dk konusmak 60 tl. Benim ramon a 300 tl param gitti. Ama helal hos olsun.sizin gene 15 tl gitmis ;D

Aynen simdi bende kahve baktirdim benim kafamda karisti

bende vasatın altı idi demek istiyorum emeksiz özensiz hissiyatsız .

Zümra Hanımı forumdan öneri ile buldum baktırdım memnun kaldım açıkcası ama üst üste baktırmamak en güzeli.
Ares Bende anı gidişatı bildi ama bir 15 gündür ona da baktırmadım
Bahar Yağız 'a vade tutmadı demiştim ama iş durumu ile alakalı bir detayı net bilmiş
Yaşayacağım etrafımda biriyle tartışmamı bilmiş ama ilişki bazlı vade geçti 20 aralık 20 ocak demişti.
Değişen bir şey yok...
Doğadan Hanım ı beğendim .anı süreci bildi
Birde Zeren yıldız nasıl bilmiş birönceki ilişki sürecimin nasıl biteceğini o kadına tekrar baktıracağım

Binnaz da bunların dışında
ENGİN GÜMÜŞ /ELFİN /PELİN /ELİF IŞIK /BİRAY DEMİR memnun kalmadığım isimler yazık gerçekten bekledğim sürece paraya .
Sizin var mı Önerebileceğiniz ?

Vade olarak binnazdaki kimse cıkmıyo anlik durum olarak levent günes,firuze ahu tanyeli,burcu özsoy favorim. Ama en mukemmel nerede diye soracak olursan binnaz da degil.

Canim sen Biray'dan neden memnun kalmamistin? Fazla mi pozitif geldi? Ben begenmistim guzel bakiyor bence henuz ongordugu durumlari yasamadim ama anlik iyiydi, konusmasi fala hakimiyeti vs.

Canim sen Biray'dan neden memnun kalmamistin? Fazla mi pozitif geldi? Ben begenmistim guzel bakiyor bence henuz ongordugu durumlari yasamadim ama anlik iyiydi, konusmasi fala hakimiyeti vs.
canım biray önce reddetmişti falımı sonra tekrar gönderdim anlık durumu ucundan kıyısından mutlu sona bağlanmış .

arkadaşlar bir konuda sizlere danışmak istiyoum eski konulara baktğımda
Örnek teşkil etmesi için söylüyorum

Nil Güneş mesela Telwe de destina /ve farklı bir rumuzla fal bakıyor olduğu belirtilmiş.
Ve bir sitede ücret 100 TL telwe de 10 TL imiş bu yorumların geçmiş olduğu zaman diliminde

Buna benzer örnek var mı ?
geysu yu biliyorum o da binnaz da karşımıza çıkar mı yoksa

Benim izmir de tanıdığım biri yok ama youtubeda tarotların kraliçesi diye bir sayfa var inanılmaz güzel yorumluyor hatta elim bollaşırsa çok istiyorum yorumlatmayı izmirde oturuyordu o kadın bi bakın isterseniz yorumlarına

Çok teşekkürler

Bu arada forumda rastlamadım (belki başka bir ismi daha vardır), ama astrolojide Firdaria sistemiyle ilgilenenler varsa beni aydınlatsınlar :) Köken olarak bizim "yöreden" olması bir yana, insan yaşamını gezegen etkileşimlerine göre yaklaşık 1 buçuk yıllık evrelere bölmesi ilginç geldi.

Online hesaplayıcı bile var. Ben pek de parlak geçmeyen Ay/Venüs evresinden çıkıp, yakında Ay/Merkür evresine girecekmişim misal. Hadi hayırlısı :)))

Her evre için ayrıntılı analiz örnekleri de var. Kişi doğarken Güneş/Güneş evresinde oluyormuş. Bir sonraki Güneş/Güneş evresini ise 75 yaşına gelince yaşıyormuş falan... Öyle bir çıtlatayım dedim, astro konuları da geçince.

Nedense sizin de reklam yaptığınızı düşünüyorum.

Nedense sizin de reklam yaptığınızı düşünüyorum.

Alakasi yok. Ben sadece ramon u 3 aydir begendigimi va bana iyi geldigini soyledim. Binnaz adli sitede ise zumra lal doga dan ve firuze aydın dan elektrik aldigimi söyledim. Ama 150 tl cok para geliyo. Ve referans olmadigindan baktirmak istemiyorum. Bu forumda diger kizlarla ozel mesajdan da konusuyoruz. Onerdiginiz varsa bende baktircam diye. Yani bilgi alisverisi. Ramon benim icin ozeldir.8 kere baktirdim. Firuze ahu tanyeli 7 kere baktirdim. Enerji uydu.

Ne bileyim hiçbir falcı için süper diyemem, onu sürekli savunamam.
İnsanlar burada beğenmediklerini dile getiriyorlar, siz hemen savunmaya geçiyorsunuz.
‘Hasta haliyle bakmış gene’ gibi ifadeler biraz savunma gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…