Aslında önce olacak dedi sonra bosver bu adamı pek iyi biri değil dediği kişiyi bi değerlendir dedi sorularda kafası mı karışıktı bilemedim geç bi vakit sonuçta yorulmustur belki :) bu enerji tutmama meseleleri beni çok üzüyo
kahve falı baktırdım been.
Ya canim keske kahve atmasaydın cok soru sorarsan herkesin kafasi karisir. O bana anne adi ve dogum tarihleri ile bakiyo. Bi tane sasirmadı. Su ve yildiznamesi cok iyi. Bana ayna da bakti. Sen kesin cok soru sormusundur ;D
Ahahah olabiliiir 3 sorum vardı ama zaten kahve icin bile fazla derler sonuctaa :) o zaman suyu deneyip tekrar yorum yapayım cünkü yıllardır övülen birisi hic böyle beklememistiim ben de :/
Aynen simdi bende kahve baktirdim benim kafamda karistiAslında önce olacak dedi sonra bosver bu adamı pek iyi biri değil dediği kişiyi bi değerlendir dedi sorularda kafası mı karışıktı bilemedim geç bi vakit sonuçta yorulmustur belki :) bu enerji tutmama meseleleri beni çok üzüyo
kahve falı baktırdım been.
Sende anlik durum hangisi daha iyiydiAreste bana cikmadi üzgünüm. Ama zumranjn dedigi cikti. Demekki enerji meselesi gercekten.
bende vasatın altı idi demek istiyorum emeksiz özensiz hissiyatsız .Cidden şok oldum ya. Ramon tatlı biridir öyle sey yapmazdı. Üzüldüm dogrusu. Hasta haliyle bakmış gene. Bu kisi bazı ruhani varliklarla bakıyo astrocenter da 1 ayda bayagi müsteri yapmisti. Pembe tablo cizmez. Zaman söylemez. Enerji uymamıs demekki. Neyse senin bildigin baska var mı? Yıldızname falan bakan ?
Binnaz da favorilerin kimler?bende vasatın altı idi demek istiyorum emeksiz özensiz hissiyatsız .
fal değil, astrolog. tabi neyi öğrenmek istediğinizi ve beklentinizi bilemiyorum. benim için çok verimli bir görüşme olduğu için paylaşmadan edemedim.Hangi sitede ve benden cok karsi tarafi anlatan biri lazim bana ve ne fali bakiyor
Zümra Hanımı forumdan öneri ile buldum baktırdım memnun kaldım açıkcası ama üst üste baktırmamak en güzeli.
Ares Bende anı gidişatı bildi ama bir 15 gündür ona da baktırmadım
Bahar Yağız 'a vade tutmadı demiştim ama iş durumu ile alakalı bir detayı net bilmiş
Yaşayacağım etrafımda biriyle tartışmamı bilmiş ama ilişki bazlı vade geçti 20 aralık 20 ocak demişti.
Değişen bir şey yok...
Doğadan Hanım ı beğendim .anı süreci bildi
Birde Zeren yıldız nasıl bilmiş birönceki ilişki sürecimin nasıl biteceğini o kadına tekrar baktıracağım
Binnaz da bunların dışında
ENGİN GÜMÜŞ /ELFİN /PELİN /ELİF IŞIK /BİRAY DEMİR memnun kalmadığım isimler yazık gerçekten bekledğim sürece paraya .
Sizin var mı Önerebileceğiniz ?
baktım instagramdan , sadece yazmadım rüyamı yorumlatma isteğim geçti :) ama rüya yorumcusu olarak arada bakacağım bi sayfa gibi teşekkür ederim..Baktiniiz miii merak ettim
Canim sen Biray'dan neden memnun kalmamistin? Fazla mi pozitif geldi? Ben begenmistim guzel bakiyor bence henuz ongordugu durumlari yasamadim ama anlik iyiydi, konusmasi fala hakimiyeti vs.Zümra Hanımı forumdan öneri ile buldum baktırdım memnun kaldım açıkcası ama üst üste baktırmamak en güzeli.
Ares Bende anı gidişatı bildi ama bir 15 gündür ona da baktırmadım
Bahar Yağız 'a vade tutmadı demiştim ama iş durumu ile alakalı bir detayı net bilmiş
Yaşayacağım etrafımda biriyle tartışmamı bilmiş ama ilişki bazlı vade geçti 20 aralık 20 ocak demişti.
Değişen bir şey yok...
Doğadan Hanım ı beğendim .anı süreci bildi
Birde Zeren yıldız nasıl bilmiş birönceki ilişki sürecimin nasıl biteceğini o kadına tekrar baktıracağım
Binnaz da bunların dışında
ENGİN GÜMÜŞ /ELFİN /PELİN /ELİF IŞIK /BİRAY DEMİR memnun kalmadığım isimler yazık gerçekten bekledğim sürece paraya .
Sizin var mı Önerebileceğiniz ?
canım biray önce reddetmişti falımı sonra tekrar gönderdim anlık durumu ucundan kıyısından mutlu sona bağlanmış .Canim sen Biray'dan neden memnun kalmamistin? Fazla mi pozitif geldi? Ben begenmistim guzel bakiyor bence henuz ongordugu durumlari yasamadim ama anlik iyiydi, konusmasi fala hakimiyeti vs.
Benim izmir de tanıdığım biri yok ama youtubeda tarotların kraliçesi diye bir sayfa var inanılmaz güzel yorumluyor hatta elim bollaşırsa çok istiyorum yorumlatmayı izmirde oturuyordu o kadın bi bakın isterseniz yorumlarınaSerra Güngören Katina'ya da geçmiş, 49 kredi şu an. Bu akşam online olacağını belirtmiş profilinde. Gerçi fal baktırmak istediğim konu kalmadı, şükür :)) Sırf göz alışkanlığı diye arada göz atıyorum Binnaz'a. Forumda Serra'yla ilgili görüşler orta şekerli diye hatırlıyorum sanki (?) luciferr in şubat sonrası yorumlarını bekliyoruz tabii bir de :)
Bu arada arkadaşlar, burası tam uygun başlık değil gerçi ama İzmir'de yüz yüze Katina bakan birilerini tanıyor musunuz? "Meşhur" Telvecem dışında :))) Yani konu yok kafamda, ama yüz yüze yaşamak istediğim bir deneyim. Belki Zümra'nın benim için DE :))) öngördüğü o "yeni birini" sorarım, ateş burçlarından olan esrarengiz adamı :)))
Edit: luciferr değil, abukprenses_38'miş şubat sonrası yorum yapacak olan arkadaşımız, çok pardon :)
Benim izmir de tanıdığım biri yok ama youtubeda tarotların kraliçesi diye bir sayfa var inanılmaz güzel yorumluyor hatta elim bollaşırsa çok istiyorum yorumlatmayı izmirde oturuyordu o kadın bi bakın isterseniz yorumlarına
Nedense sizin de reklam yaptığınızı düşünüyorum.Yok be canım daha yeni. Bi kac aydir taniyorum ben ekim ayindan beri. Bi donem astrocenter da calisti. Biraz zaman gecsin öyle baktir. Ben binnaz a tövbeliyim. Hem cok pahali hem de ates pahası 150 tl ne ya. Zumra ya baktirmak istiyorum. Cok agir geliyo bana. Doga dan ve firuze aydin da dusunuyorum. Ama ramon euro dan tl ye gecis yapti niyeyse. Euro daha pahali. 10 dk konusmak 60 tl. Benim ramon a 300 tl param gitti. Ama helal hos olsun.sizin gene 15 tl gitmis ;D
Nedense sizin de reklam yaptığınızı düşünüyorum.
Ne bileyim hiçbir falcı için süper diyemem, onu sürekli savunamam.Alakasi yok. Ben sadece ramon u 3 aydir begendigimi va bana iyi geldigini soyledim. Binnaz adli sitede ise zumra lal doga dan ve firuze aydın dan elektrik aldigimi söyledim. Ama 150 tl cok para geliyo. Ve referans olmadigindan baktirmak istemiyorum. Bu forumda diger kizlarla ozel mesajdan da konusuyoruz. Onerdiginiz varsa bende baktircam diye. Yani bilgi alisverisi. Ramon benim icin ozeldir.8 kere baktirdim. Firuze ahu tanyeli 7 kere baktirdim. Enerji uydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?