Binnaz Abla

Ya o kisiye deger veriyorum cünkü onun her dedigini yasadım abi gibi bana destek verdi. Bi nevi arkadas gibi olduk. Sevdigim kisi geldi ve biraz da onun sayesinde evleniyorum acikcasi.burada zümra ve doga icin cogu kisi savunma yapiy kadar cok dikkat cektiysem savunma yapmam. o zaman siz biraz bahsedin kimlerden fayda gördünüz kimlere gittiniz?

Kızlar ben bedava kredi de alamiyorum günluk

Uygulamadan her gün çıkış yapıp yeniden girmek gerekiyor kredi alabilmek için.

Zümra'yı beğenenlerdenim, daha önce yazdığım gibi. Ama göklere çıkaracak kadar değil. Anlık durumda cidden iyiydi. "3 vadede haberleşme var" demesi de hem tuttu, hem tutmadı. Yani ben Zümra'nın falından 3 hafta sonra kişiye mesaj gönderdim (tabii mesajı gönderirken kafamda herhangi bir vade hesaplaması yoktu, süreyi sonradan fark ettim). Yanıt gerektiren bir mesaj değildi, sadece yasal bir konuda uyarı yollamıştım, "naber nasılsın" bile demeden. 5-10 dakika sonra kişi telefon etti. Yani işte kısa vade olayı denk geldi diyelim. Uzun vade ise beklemede hala. Hepsi aynı dönemi söylemişti. Göreceğiz.

Ya benim her diledigim oldu. Firuze ahu tanyeli yi kim denedi.

birkac haftadır fal baktırmak icimden gelmiyor. baktırsam ne olacak son baktırdıklarımın hicbiri cıkmadı. önceki baktırdıklarım cıkmıstı bu sefer olmadı hicbirfal. sorun mu bende anlamadım? bi tek astrolilth dıkkatımı cekiyor su sıra ama ona da atıp meraklanmak istemiyorum.

Arkadaslar arkadasima binnazda fal baktirdik benim hediye kredilerle,fallardan bir kac gun sonra,arkadasimin esini aralarini bozan kadin yani sevgilisiyle bir cafede,kizin karsisina oturmus gitar calar sekilde yakaladik (bende yanindaydim ama markete kactim),kiz bunlarin resmini cekti,bunlarda gordu arkadasimi ama istiflerini dahi bozmadilar,adam yerinden kalkmadi bile ve gitarini calmaya devam etti..Fallarin hepsinde ise soylenen suydu,adam seni seviyor,seninle olmak icin caba gosterecek senden vazgecmemis,baska kadin yok su anda,eskide varmis ama bitmis..Ve 2 gun sonra bunu yasadik,kimsede uyarmadi..Bu nedenle su asamada bu isin ne kadar bombos bir is oldugu resmen gozume sokulmus oldu...3 falciya baktirmisti isimlerini vermeyecegim ama Doğa,Zümra,Elfin,Ares değil,herkesin aklina bu en meshurlar gelecek ama zan altinda kalsinlar istemem..

Selam kızlar ben bu binnazda asminde baktirdim geçen hafta Tarot ilkten atarken ins pembe pembe yorum yorum yapmaz fal yorumu geldiğinde cidden durum kişi analizi iyisi gelecek için de dedikleri yerindeydi.Yorumlardan bakarak ona bir de kredim az olduğu için baktirdim.Var mi asminde baktiran aranızda hiç kızlar

Bilemeyenleri soylemende sakınca yok ki? Sonucta insanlar para veriyor hizmet alıyorlar, hal hatır için yapılan bir iş değil. Burada çıkan çıkmayan falcıları paylaşıyoruz insanlar ogrensinler, az kredi degiller sonucta. Hiç hissi yoksa bilemeyeceği bir durumdur bu demek ki hiç his yok o falcılarda boyle açık ortada olan bir şeyi bilemedilerse.

Yok mu kızlar güzel haberler? Çıkan veya patlayan falları iletseniz :)))

selena80'in son anlattıkları patlamanın alası. Çok üzücü bir durum gerçekten. Ben de merak ettim şimdi o falcılar kim diye.

Benim son vade yaklaşıyor da, tutsa ne olacak. Heves mi bırakıyorlar insanda. Vade tutsa bile ben patlatacağım bu gidişle. Sonra da büyük konuşmayayım ama herhalde artık anca o günlük 5 krediyi 2022 senesine kadar biriktirip, işte Zümra'nın çevremde olduğunu ve hayatıma dalacağını söylediği ateş burcu adam için bir fal atarım. 2022'ye kadar adam açılırsa tabii.

Canim dogru dedigin ama bu falcilarin bende kısa vadede bildikleri seylerde olmustu.Cok cok ragbet goren falcilar degil,bir Elfin,bir Ares veya Zümra,Doğa kadar populer değiller.Zaten arkadasimi ben yonlendirdim,bunlarin bana cikmisti diye...Ama acikcasi onda bu kadar net patladigini gorunce hem sasirdim hem uzuldum...Ne kadar farazi seylere umit bagliyoruz demekki..Isimlerini vermek istemedim cunku bana dedigim gibi yakin zamanda tutturduklari olmustu

Soylemek istemememi anlayabiliyorum bu açıdan. Yani orada bu detayı bile goremeyen falcı da arada tutturuyorsa tamamen şanstır bence.

Buyur burdan yak! Ya fal işini bırak ta arkadaşının durumuna çok üzüldüm. Nasıl bir pislikmişki birde hiç istifini bozmadan serenat yapmaya devam etmiş öylemi? Kızlar evlilik çok daha ciddi bir kurum. Biz ilişkilerimizde ne hale geliyoruz düşünün eşiniz yapıyor böyle bir şey hayret doğrusu. Bu erkeklerde gram haysiyet kalmamış. Fal işine dönecek olursak al işte ne kadar atmasyon olduğu ortada. Zaten ilişkilerde iki üç ihtimal var sallıyorlar Nasrettin hoca olduk hepimiz ya tutarsa diyoruz. Ben hediye kredimi tüketip binnaz sayfasını kapattım artık. Hoş şuan için yeni biri hayatıma doğru girmek üzere henüz ortada bir şey yok ama benim yeni tanıştığım yepyeni biri gümbür gümbür geliyor. Binnaz Da ise şu son ayda biten ilişkim ile ilgili baktırmadığım kimse kalmadı. 3 te 2 si gelecek geri seni seviyor dedi, 3-1 i gelecek ama sen istemeyeceksin gibi açık kapı bıraktı akıllı bıdıklar olurda gelirse diye :))) adam gelmedi. Belkide sonra gelecek ama bu yeni kişinin olma ihtimali yüksek çünkü inanılmaz değer görüyorum. Hiçbiri böyle biley söylemedi yeni kişi diyenler bile yaz ayları dediler. Kısacası ben zaten söylenilenlere inanmıyorum. Kısa süreli psikolojik olarak kendimi iyi hissetmediğini anlarda başvuruyordum artık onu da yapmayacağım. Bir arkadaşım; fal baktırmanın olabilecek muhtemel gelişmeleri uzattığını söylemişti buna bende inanıyorum olayları geciktiriyor. Çünkü söyledikleri şeylerle bilinç altımızı değiştirip düşünce yapımızı bozuyorlar...

O kadar dogru ki bu soylediklerin..Gercekten bilinc altimiza etki yapiyorlar..Bende bu sebeple hediye kredilerimi bile kullanmadim,arkadasima verdim..Hayatimda birsey netlesmedi ama fallarlada su ana dek iyiye gitmedi..Susan miller okuyorum aylık bana yetiyor,zaten astroloji faldan cok farkli,daha bilimsel ve su olacak bu olacak seklinde bilincaltini yonlendirmiyor,olasiliklari sunuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…