O kadar dogru ki bu soylediklerin..Gercekten bilinc altimiza etki yapiyorlar..Bende bu sebeple hediye kredilerimi bile kullanmadim,arkadasima verdim..Hayatimda birsey netlesmedi ama fallarlada su ana dek iyiye gitmedi..Susan miller okuyorum aylık bana yetiyor,zaten astroloji faldan cok farkli,daha bilimsel ve su olacak bu olacak seklinde bilincaltini yonlendirmiyor,olasiliklari sunuyor..
Al benden de okadar. Bende susan miller okuyorum. Hem ücretsiz hemde çok daha tutarlı astrolojik bilgiler veriyor zamansal olarak ve kesinlikle gerçek hayatla da örtüşüyor.O kadar dogru ki bu soylediklerin..Gercekten bilinc altimiza etki yapiyorlar..Bende bu sebeple hediye kredilerimi bile kullanmadim,arkadasima verdim..Hayatimda birsey netlesmedi ama fallarlada su ana dek iyiye gitmedi..Susan miller okuyorum aylık bana yetiyor,zaten astroloji faldan cok farkli,daha bilimsel ve su olacak bu olacak seklinde bilincaltini yonlendirmiyor,olasiliklari sunuyor..
Zümra’yı severim ama Ares, Biray ve Elfin bende bir tık daha onde Zümra’ya gore.Yorumları okudukça acaba zümrayı denesem mi bir diye düşünüyordum, vazgeçtim
Ya benim her diledigim oldu. Firuze ahu tanyeli yi kim denedi.
Selam kızlar ben bu binnazda asminde baktirdim geçen hafta Tarot ilkten atarken ins pembe pembe yorum yorum yapmaz fal yorumu geldiğinde cidden durum kişi analizi iyisi gelecek için de dedikleri yerindeydi.Yorumlardan bakarak ona bir de kredim az olduğu için baktirdim.Var mi asminde baktiran aranızda hiç kızlar
Berbattttt 5 para etmez. Bu binnaz da cogu falcı pembeci hele ki ilkim acar,Seval oztürkoglu yasemin kutay .Merhaba kızlar binnazda Natali derin şu nasıldır bana bir fal bakmış pembis mi pembis
Ben denedim. Firuze hanım bence toz pembe gözlükle hayata bakıyor. Katina atmıştım o onları değil kendi seçtiği kartları yorumladı. (Katina kartlarımın yorumuna kendim internetten bakınca az buçuk ilişkimin vaziyetini ben bile anlamıştım.) Ama onun yorumu seni öyle seviyor, böyle el üstünde tutuyor, gözü kimseyi görmüyor, temmuz 2019da evleneceksiniz dediği adamdan beni aldattığını öğrendiğim için 4 gün sonra ayrıldım. Hatta siz böyle demiştiniz ama ben ayrıldım diye soru attım yine 2 gün sürmeyecek barışacaksınız, dediğim gibi olacak her şey dedi. Şaka gibi.
Asmine bende yakında bedava kredilerle baktırdım. Kişi analizi fena değildi. Sorduğum her şeyi olumlu cevapladı, vadeler verdi. Bana pembeci esintisi geldi ama kendisi de bunları mutlu ol diye yazmıyorum inan hissetiğim için yazdım diye belirtmiş. Vadeleri diğer yorumcularla tutuyor. Bakalım ne olur. Lafı dolandırmadan yorumladığı için vadeler tutarsa yine baktırırım.
Teşekkür ederim bu saydiklarindan Seval ozturkoğluna baktirmistim hiç bir dediği olmadıBerbattttt 5 para etmez. Bu binnaz da cogu falcı pembeci hele ki ilkim acar,Seval oztürkoglu yasemin kutay .
Inci diyarlı ise felaket tellalı.
Canim benTeşekkür ederim bu saydiklarindan Seval ozturkoğluna baktirmistim hiç bir dediği olmadı
Bu saydiklarindan emir can yağız er ufuk kutlu burcu ozsoy bunlar 2017 falları hiç bir söyledikleri olmadı pembe tabloCanim ben
Emir can,yagiz er,aren yildirim,ilkim acar,ufuk kutluk,burcu ozsoy ates guclu ye levent günes e baktirdim. Hatta 40 tanesine baktirdim. Ama iclerinde en iyi levent günes ve ates güclüydü. Vade de hicbir yorumcu iyi degil..
Bu saydiklarindan emir can yağız er ufuk kutlu burcu ozsoy bunlar 2017 falları hiç bir söyledikleri olmadı pembe tablo
Yok o sitelerde hiç baktırmadim fal baktirmayi çok oldu bırakalı ucundan kıyısından çıkan olmayınca hiç insan soğuyor son baktırdığım fallar hediye kredilerleOnlinefalcilar.com ve astroturk.com u denediniz mi? Bana astroturk te deniz ugurlu geldi . O cok felaket ucuz a bakiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?