Binnaz Abla

Astrolojide levent güneş var. Baktırmanizi tavsiye ederim.

Al benden de okadar. Bende susan miller okuyorum. Hem ücretsiz hemde çok daha tutarlı astrolojik bilgiler veriyor zamansal olarak ve kesinlikle gerçek hayatla da örtüşüyor. umarım arkadaşın o kadar çok mutlu olur o kadar çok mutlu olur ki karşısındaki kişi bir ilişkiyi tamamen bitirmeden tek taraflı oynadığı oyunların içinde yanar...

Zaten falin gercek olmadigini gelecegin allahtan baska kimsenin bilemeyecegi net kesin ortada dinimizde. Bunu Allah acik acik soylemis. Zaten bunu inkar etmek demek dinden cikmak sirk kosmak oluyor. Ama iste hisleri kuvvetli insanlara bel baglayip aldiklari o enerjiyle kisa vadeki on goruleri digru bilebiliyorlar ve buda bize umit baglatiyor tum espirisi bu aslinda fallarin ama kotu donemdeyken oyle kaptiriyoruz ki sannki onlarin dedikleerii kanunmus gibi bekliyoruz. Hic olmazaa ben ilk 6 ay oyl3ydim su an dusunuyorum da kendime inanmiyorum ya. Olmayinca da üzülüyoruz. Beklemti icine girmeyince her sey oyle guzel gidiyor ki. Bu zamana kadar kimsenin dedigi cikmadi sadece anlik bildiler ki bu mumkun zaten. Hani hic olmazsa ani bileyim de adimimi ona gore atayim diyorum ben artik. Binnazi ben de kapattim artik son falimi zumraya baktirdim ve 2018 de biraktim fali. Farketyim de baktirmaginca daha guzel daha rahat giduo her sey hayatim sanki o falin enerjiisyle ben de odaklanip bozuomusum gibi geliyor. Ben bi ara zikir cekiodum o kadar hzuurluydu ki icim hic kaygi endise kalmamıştı

Arese baktırdığım fal haftasında patladı. Adamın burcunu sordu cevaba göre düzgün bu, bunun kıymetini bil dedi. Adam psikolojik sorunlu çıktı. Neyse sağlık olsun.

Ya benim her diledigim oldu. Firuze ahu tanyeli yi kim denedi.

Ben denedim. Firuze hanım bence toz pembe gözlükle hayata bakıyor. Katina atmıştım o onları değil kendi seçtiği kartları yorumladı. (Katina kartlarımın yorumuna kendim internetten bakınca az buçuk ilişkimin vaziyetini ben bile anlamıştım.) Ama onun yorumu seni öyle seviyor, böyle el üstünde tutuyor, gözü kimseyi görmüyor, temmuz 2019da evleneceksiniz dediği adamdan beni aldattığını öğrendiğim için 4 gün sonra ayrıldım. Hatta siz böyle demiştiniz ama ben ayrıldım diye soru attım yine 2 gün sürmeyecek barışacaksınız, dediğim gibi olacak her şey dedi. Şaka gibi.

Asmine bende yakında bedava kredilerle baktırdım. Kişi analizi fena değildi. Sorduğum her şeyi olumlu cevapladı, vadeler verdi. Bana pembeci esintisi geldi ama kendisi de bunları mutlu ol diye yazmıyorum inan hissetiğim için yazdım diye belirtmiş. Vadeleri diğer yorumcularla tutuyor. Bakalım ne olur. Lafı dolandırmadan yorumladığı için vadeler tutarsa yine baktırırım.

Ezgi Düşsel’e baktırabilen var mı aranızda kızlar? Asla yakalayamadım ve hızla kredisi artıyor seneler önce bir kişi bildi demiş forumda ama su an bu kadar hızlı müşteri bulması da beni biraz şaşırtıyo

Merhaba kızlar binnazda Natali derin şu nasıldır bana bir fal bakmış pembis mi pembis
Berbattttt 5 para etmez. Bu binnaz da cogu falcı pembeci hele ki ilkim acar,Seval oztürkoglu yasemin kutay .
Inci diyarlı ise felaket tellalı.

Canim firuze ahu tanyeli hissiyatları ile bakiyo. Cok profesyonel degil.
Onlinefalcilar.com da eylül ve aslı var onlar süper. Onlara gidin.

Teşekkür ederim bu saydiklarindan Seval ozturkoğluna baktirmistim hiç bir dediği olmadı
Canim ben
Emir can,yagiz er,aren yildirim,ilkim acar,ufuk kutluk,burcu ozsoy ates guclu ye levent günes e baktirdim. Hatta 40 tanesine baktirdim. Ama iclerinde en iyi levent günes ve ates güclüydü. Vade de hicbir yorumcu iyi degil..

Canim ben
Emir can,yagiz er,aren yildirim,ilkim acar,ufuk kutluk,burcu ozsoy ates guclu ye levent günes e baktirdim. Hatta 40 tanesine baktirdim. Ama iclerinde en iyi levent günes ve ates güclüydü. Vade de hicbir yorumcu iyi degil..
Bu saydiklarindan emir can yağız er ufuk kutlu burcu ozsoy bunlar 2017 falları hiç bir söyledikleri olmadı pembe tablo

Bu saydiklarindan emir can yağız er ufuk kutlu burcu ozsoy bunlar 2017 falları hiç bir söyledikleri olmadı pembe tablo

Onlinefalcilar.com ve astroturk.com u denediniz mi? Bana astroturk te deniz ugurlu geldi . O cok felaket ucuz a bakiyo

2018 yılının son falini son gün leyla erdem den almıştım iskambil kartlarim güzel gelmiş vs yeni yılın ilk haftalarında iletişim var dedi şu ana kadar bir gelişme yok olursa guncellerim

Onlinefalcilar.com ve astroturk.com u denediniz mi? Bana astroturk te deniz ugurlu geldi . O cok felaket ucuz a bakiyo
Yok o sitelerde hiç baktırmadim fal baktirmayi çok oldu bırakalı ucundan kıyısından çıkan olmayınca hiç insan soğuyor son baktırdığım fallar hediye kredilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…