Yok o sitelerde hiç baktırmadim fal baktirmayi çok oldu bırakalı ucundan kıyısından çıkan olmayınca hiç insan soğuyor son baktırdığım fallar hediye kredilerle
turgut bıcakcı derken önerilen isim mi anlayamadım da :Turgut bıçakcı
turgut bıcakcı derken önerilen isim mi anlayamadım da :Turgut bıçakcı
turgut bıcakcı derken önerilen isim mi anlayamadım da :
Bana çıkmadı bahar yağız diyerlerini bilmiyorumKızlar Bahar Yağız, Nil Güneş, Zeynep Aksu, Karaca Duran bu dördünden hangisi sizce? Kahve falında tabii :)
Ben Bahar Yagiz'i sevdim aslinda ama diger butun falcilardan farkli konustu sordugum kisiyle alakali, niyet ve karakteri hakkinda. Ve verdigi tavsiye de digerlerinden farkli o yuzden o hakli ciksin istemiyorum da aslinda, bir nevi benim korkularimi soylemis.Bana çıkmadı bahar yağız diyerlerini bilmiyorum
Evet bence Ares uydurmalik bir falcı kesinlikle hic hakketmiyor paramizi. Soruya görede ilerliyor, Burdada birsürü reklamci var yani burdan yorumlara bakan insanlarda gidip sizin falcilara veriyorlar boş boş yazıktır ya ! Kesinlikle Ares hiç hisli biri degil dikkat edin ondan uzak !Arese baktırdığım fal haftasında patladı. Adamın burcunu sordu cevaba göre düzgün bu, bunun kıymetini bil dedi. Adam psikolojik sorunlu çıktı. Neyse sağlık olsun.
Hani Zümra en iyisiydi kizZümra’yı severim ama Ares, Biray ve Elfin bende bir tık daha onde Zümra’ya gore.
Hala top 4'te benim icin :)) Ama Ares ozellikle onu gecti son fallariyla, Zumra'nin son fali henuz tam anlamiyla cikmis degil ama zamani var daha 3 ay kadar. Cikarsa hemen yazarim zaten anlik ve yakin gelecekte yine dedigi sekilde oldu ayrica.Hani Zümra en iyisiydi kiz
Kızlar Bahar Yağız, Nil Güneş, Zeynep Aksu, Karaca Duran bu dördünden hangisi sizce? Kahve falında tabii :)
Allah allahAres bakmadı banaKartlar olumsuzmuş
Sen biray demir e baktirdin mi nasil begendin miReklam gibi algılanmasın da :)) ben Ares için boş ve hissiz diyemem. Haksızlık olur. Üzerine basa basa tekrar söyleyeyim, ilişkimin süresini ve evrelerini kimse bilmiyor, hiçbir yerde yazıp konuşmadım bununla ilgili. Gelgelelim Ares bildi. "Adam gelgitli" ya da "sen çok bunalmışsın canikom", "dönecek/dönmeyecek" gibi sallayabileceği bir şey değil bu. Hiçbir ipucu vermediğim halde ve hiçbir ekstra soru sormadan. Şak şak şak konuşup paketledi konuyu. Diğer söyledikleri de gayet uyumluydu benim durumumla. Ama BENİM durumumla... Herkese uymayabilir tabii. Zaten belli ki bazı arkadaşlarda çok feci patlıyor ya da biraz boş sebeplerle fal reddediyor.
Lizyaa'nın Top 4'ü benim için de geçerli :) ama zaten Lizyaa yazışmalarda da beni bir çözüp pir çözen biri.
Seval öztürkoğlu pembeci değil pespembeciTeşekkür ederim bu saydiklarindan Seval ozturkoğluna baktirmistim hiç bir dediği olmadı
Sen biray demir e baktirdin mi nasil begendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?