Binnaz Abla

Yok o sitelerde hiç baktırmadim fal baktirmayi çok oldu bırakalı ucundan kıyısından çıkan olmayınca hiç insan soğuyor son baktırdığım fallar hediye kredilerle

Profesyonel kisilere gidersen cikar. Binnaz a hep onune geleni aliyolar. Ve devamli pembe tablo cizmelerini istiyolar.

Bence dene derim.astroturk te deniz benim ev adresimi bile söyledi.

Seval Öztürkoğlu ve Haleh Çetiner'e ben de baktırmışım aylar önce. "Yakında adım atacak" demişler; gerçekten de Seval'den 1 hafta sonra, Haleh'ten ise 1 gün sonra mesaj geldi karşı taraftan. Ama daha önce de buraya yazdığım gibi, ayrıldıktan 1 ay sonra gelen bir mesajdı o. Yani adam yoklayıp yeniden kayboldu ortalıktan. Tipik taze ayrılık sonrası saçmalıklar işte, fallarla ilgisi yok bence. Onun dışında ikisi de yuvarlak ve pembe yorumlar yapmışlar.

Bana çıkmadı bahar yağız diyerlerini bilmiyorum
Ben Bahar Yagiz'i sevdim aslinda ama diger butun falcilardan farkli konustu sordugum kisiyle alakali, niyet ve karakteri hakkinda. Ve verdigi tavsiye de digerlerinden farkli o yuzden o hakli ciksin istemiyorum da aslinda, bir nevi benim korkularimi soylemis.

Dün Ezgi Düşsel’e kimse yorum yapmayınca meraktan gidip baktırdım o yüzden kendi sorumu kendim yanıtlayayım size de bilgi olsun dedim :)) su anki fiyatına göre gayet özenli uzun bi faldı geçmişten bi seyler bilmis analizleri de gayet tutarlıydı geçen gün yulee’ye fal atmıstım onun dedikleriyle birebir gibiydi tabii önemli olan gelecek yakın tarihlerde bikaç dediği var ha tutar mı ben çok umutlu değilim bu konudan ama bakalım ama güzeldi ben enerjisini sevdim :)

Arese baktırdığım fal haftasında patladı. Adamın burcunu sordu cevaba göre düzgün bu, bunun kıymetini bil dedi. Adam psikolojik sorunlu çıktı. Neyse sağlık olsun.
Evet bence Ares uydurmalik bir falcı kesinlikle hic hakketmiyor paramizi. Soruya görede ilerliyor, Burdada birsürü reklamci var yani burdan yorumlara bakan insanlarda gidip sizin falcilara veriyorlar boş boş yazıktır ya ! Kesinlikle Ares hiç hisli biri degil dikkat edin ondan uzak !

Hani Zümra en iyisiydi kiz
Hala top 4'te benim icin :)) Ama Ares ozellikle onu gecti son fallariyla, Zumra'nin son fali henuz tam anlamiyla cikmis degil ama zamani var daha 3 ay kadar. Cikarsa hemen yazarim zaten anlik ve yakin gelecekte yine dedigi sekilde oldu ayrica.

Reklam gibi algılanmasın da :)) ben Ares için boş ve hissiz diyemem. Haksızlık olur. Üzerine basa basa tekrar söyleyeyim, ilişkimin süresini ve evrelerini kimse bilmiyor, hiçbir yerde yazıp konuşmadım bununla ilgili. Gelgelelim Ares bildi. "Adam gelgitli" ya da "sen çok bunalmışsın canikom", "dönecek/dönmeyecek" gibi sallayabileceği bir şey değil bu. Hiçbir ipucu vermediğim halde ve hiçbir ekstra soru sormadan. Şak şak şak konuşup paketledi konuyu. Diğer söyledikleri de gayet uyumluydu benim durumumla. Ama BENİM durumumla... Herkese uymayabilir tabii. Zaten belli ki bazı arkadaşlarda çok feci patlıyor ya da biraz boş sebeplerle fal reddediyor.

Lizyaa'nın Top 4'ü benim için de geçerli :) ama zaten Lizyaa yazışmalarda da beni bir çözüp pir çözen biri.

Kızlar Bahar Yağız, Nil Güneş, Zeynep Aksu, Karaca Duran bu dördünden hangisi sizce? Kahve falında tabii :)

İçlerinde tek denediğim Nil Güneş (kahve ve katina olarak). Önermem diyeceğim, ama işte bir yandan da konuyla/soruyla alakasız, damdan düşer gibi isabet ettirdiği başka şeyler oluyor. Pandora'nın kutusu mübarek. İkilemdeyim kendisiyle ilgili.

Sen biray demir e baktirdin mi nasil begendin mi

Sen biray demir e baktirdin mi nasil begendin mi

Birkaç kez baktırdım ve beğendim. Ama en son sayfasında acayip olumsuz bir yorum da vardı örneğin (hatta iyi anlamda şaşırdım, neyse ki arada bunları da koyuyorlar gibisinden). Bazılarına pembeci gelebilir çünkü sesi bile gülüyor kadının. Ama aşağılar gibi ya da esneyerek konuşanlara tercih ederim. Zaten gerektiğinde acı gerçekleri de söyler pat pat.

Bu arada düzeltiyorum. Benimki top 5: Eyüp Deniz de var. Ama öneri ya da reklam değil ha bunlar! :) Artık şuna kesinlikle kanaat getirdim çünkü: fallarda her koyun kendi bacağının enerjisiyle asılıyor. Ayrıca çok para, farkındayız hepimiz. Ama ben şu son 1 aya kadar "dünya yansa ve toptan batsam bana ne" modundaydım.

Ama ama ama... Benim falcıların son vadesi tutarsa... İşte o zaman forumdan banlanana kadar reklam yaparım... dermişim :)) Yok yok, en fazla İzmir'e geldiğinizde Kemeraltı'nda bir kahve ısmarlarım hepinize. Falsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…