Binnaz Abla

teraziler nasıl kızlar teraziler

bu arada yine istihare saati geldi sabah ezanından önce yatmayan ben 12 olmadan yatmaya başladım sabah ezanından sonra istihare olmaz herhalde
İstiharenin saati varmıki ya?Ne zaman olsa yapılmazmı?Bilemedim.

Kızlar internette merak edip baktım şimdi,istihare sadece sabah namazından sonra değil,24 saat içinde herhangi bir vakittede yapılabiliyormuş.

Bende yengecim duygusalim ams gercekten yengec erkegi benden daha duygusal. Benim bile aklima gelmeyen biseye karsimdaki erkek bakiyorum duygulanmis bile.)) harika baba olurlar gercekten cocuk onlar icin esten falan cok cok önemli

Bende yengecim duygusalim ams gercekten yengec erkegi benden daha duygusal. Benim bile aklima gelmeyen biseye karsimdaki erkek bakiyorum duygulanmis bile.)) harika baba olurlar gercekten cocuk onlar icin esten falan cok cok önemli

ayy ne güzel ya.. karşıma çıksa keşke bi yengeç erkeği.. ben nerde fesat, hileci, gözü dışarda varsa bulur çıkarırım, böyle duygusalları farketmem bile..

ayy ne güzel ya.. karşıma çıksa keşke bi yengeç erkeği.. ben nerde fesat, hileci, gözü dışarda varsa bulur çıkarırım, böyle duygusalları farketmem bile..

Ay insallah canim Rabbim gönlüne göre versin. Ben uyur iyi geceler canlarim. Sabah istihare detaylarinda görüşürüz:)

Anladım canım acaba bu rezzan da nalan gibi çıkar mı ya korktum yine çöplük gibi fal olursa diye :26:

Gunaydin kizlarrr

Koc erkegi nasildir bilen duyan yasayanlardan ögreneyim :)

Ayriyetten aslan burcuyum yukselenimde aslan

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarrr

Koc erkegi nasildir bilen duyan yasayanlardan ögreneyim :)

Ayriyetten aslan burcuyum yukselenimde aslan

başımda bir koç erkeği mevcut. ilgini sevgini hissettirene kadar inanılmaz bir sevgili ondan sonra ise inanılmaz bencil olurlar. bir de aşırı sinirlidir.keskin katı kuralları vardır. ince pek düşünmezler.seni kırdığının farkına varmaz.ve çok ta inatçıdır.saçma sapan meselelerde gurur yapar.biraz yerin dibine soktum ama maalesef çok zordur kadını da erkeği de. en yakın kız arkadaşım da koç, eski sevgilim de. bi de tuhaf bi bakışları vardır. farkına varmazlar ama böyle dik dik bakarlar istem dışı. o an anlarsın o bakan kişinin koç burcu olduğunu.bazen ürkütücü olabiliyorlar.

Anladım canım acaba bu rezzan da nalan gibi çıkar mı ya korktum yine çöplük gibi fal olursa diye :26:
Rezzan dan baktırdığın an memnun kalacağından eminim.Çünkü diliyle ve abla haliyle kendine bağlıyo zaten.Bende memnun kalmıştım.Beş fal baktırdım ben Rezzan a en son falım eylül başıydı.İyikide beş falda kesmişim,zararın neresinden dönsen kâr.Hayatım onun söylediklerinin tam zıddı yönde ilerlemekte.Her ne kadar pembe tablocu olmadığını iddia etsede bence aynen öyle,benim fal tamamen pozitif sonuçlarla doluydu.

Ay insallah canim Rabbim gönlüne göre versin. Ben uyur iyi geceler canlarim. Sabah istihare detaylarinda görüşürüz:)
Günaydın herkeslere...Özgecim in yazdığı gibi istihareyle döndüm.Bunu bende ilk kez denedim.Tuğçe Işınsu varya hani,spiritüel yaşam koçu,ya ben onun kitabını almıştım iki üç ay oluyo,bu istihare o kitaptan ve benim hep aklımdaydı,kısmet dün geceyeymiş.Peygamber efendimizin tavsiye ettiği namazlı istihare varya onun aynısı gibi sadece duasında biraz değişiklik var,melekleride duada hatırlamak gibi .Ruyayı net,berrak gördüm ancak şiddetle tabire ihtiyaç duyduğum bi ruya,gerçekten kendim bi yorum getirmem imkânsîz.Ama evet net şekilde duru,akılda kalır bi istihare ruyasıydı ve ilk gecede gördüm.

Rezzan ablaya ilk defa haziran ayinda fal baktirmistim öyle güzel seyler anlatmisti ki masal gibiydi gercek olamayacak kadar güzeldi.Inanamamistim hatta burda bile yazmistim..Ona kalsa simdiye terfi etmis belki baska br sehirde kisa süre bir egitime katilmis cok kaliteli birisiyle birlikteligi olan biri olmaliydim ve evlilige giden bir iliskim olmaliydi ama su anki durumum tam tersi isimde terfi etmedim isimi biraktim yapayanlizim...yani fala inansam bile gerceklesmedi tabiki tutku seklinde inanmadim ama gercek olmadi sonucta olumsuzluklar yasadim..bu bakimdan seni cok iyi anliyorum alcazarcim..rezzan abla olabilecek seyleri anlatiyor olabilir belkide gördükleri öyledir ama hayatimizda olabilcek durumlari engelleyen etmenlerde var sanirim..
Ya da rezzan abla gercekten pembe tablocu :)

Son düzenleme:

ya kızlar aynı rezzan abladan bahsediyoruz değil mi??? ayy yok yani bana hiç pembe tablo çizmiyor aksine şak şak sölüyor...düşünün benimkinin hayatında bı kadın varmı diye sorduğumda bi kadın değil bikaç kadın var demişti:))9 daha böle kaçtane pembe tablocu olsa ben baktırmam gerçekten şaşırıyorum sizin bu yorumlara

Canim senin enerjin tuttu belkide..
rezzan ablaya 3 kez falan baktirdim ama icinden ufak tefek tutan seyler oldu ama o ilk fali yok mu o fal hala duruyor ve tutmadi.. son fallarindada hep zaman var dedi artik bilemiyorum..ama sana dediklerinin cikmasina sevindim
bende bu yönden bi tek esinceyi begenmisimdir onuda herkes begenmiyor..

canımmm günaydın.... ay bizede ver bu yöntemi:)))) canım rüyan güzelse yorumlatma öyle derler...

bu arada dünki istihare çalışmalarım sonucunda rüyamda bi arkadaşımı gördüm arkadaşım dediğim yıllardır tanıdığım artık kardeş gibi olduğum bi insan şimdi ben bu çocukla mı evleneceğim ya :))) yıllardır kardeş gibiyiz..çocuğun bana karşı duyguları var ama ben görmezden geliyorum olmaz yani olmaz..yıllardır ufacık bişey hissetmedim:))))

esinceye hiç baktırmadım canım...
rezzan abla'nın da dediklerinden yaşadıklarım oldu ama önemli olan beklemede....bekliyorum bakalım.....evet enerji işi gerçekten....

Alcanzaaaarrrrrr ben gecen gece yine Yasin + Vakia yaptim ama yine bir sey gormedim ?! Ben evlenemicem galiba bana ilahi bir mesaj bu

Yanlis bir sey mi yaptim acaba??:18:

Saat 10 gibi abdest aldim, iyice yaranayim tam olsun diye namaz kildim, bittikten sonra niyet edip sureleri okudum, sonra kafam dagilsin diye biraz kitap okuyup yattim. :18:

Bu arada Kesirayla ilgili yorumlarimi belirtmeden gecemicem Kesira bence kahveye guzel bakiyor. Ruya yorumu da iyi, ama tarotu ve katinasi iyi degil. Kahvede durumu cat cat soylemisti bana, ama tarotta ben durumu soyledim, onun ustune kartlari yorumladi. Yani mesela adamin hayatinda baska birisi varsa bunu kartlardan hissedemiyor, ama kahvede cikmissa goruyor. Ruya yorumunu da tavsiye ederim, bence sallamiyor.

Son düzenleme:
Bu topigi sevdim ank topiginden cok iyi ve guzel paylasimlar var..kizlaarr ankda aradigimi bulamadim falci konusunda baska sehirleden tavsiyeniz var mi? İst olur izmir olur...

Bu topigi sevdim ank topiginden cok iyi ve guzel paylasimlar var..kizlaarr ankda aradigimi bulamadim falci konusunda baska sehirleden tavsiyeniz var mi? İst olur izmir olur...

Ben de Ankaraliyim, topikte kimse yok cunku Ankara'da adam gibi falci yok dostum. Ben en son Eylul kafe Mustafaya gittim, dedigi bir olaya 2 hafta var, cikarsa yazarim.

Bence telefonda bakan Istanbullu Burak ve Yigit e yonel :2:

Bende kesiraya kahve baktırmıstım yazdı o zaman hicbi dediği çıkmadı canım.Senin beğenmene sevindim.Keske namz kılmasaydın canım tabiki kılmış olma çok güzel ama benim verdiğim Yasin ve Vakıa istiharesinde namaz yoktu.Namaz içinde sonuçta bi sürü dua geçiyo uygulamayı etkileyebilir.Ben namazsız olduğunu yazmıştım canım.
Ohaa simdi gördüm bide üstüne kitapmı okudun?Olmaz Cherrym olmaz ,sen dün gece hiç yapmadım say,tekrar uygulamaya çalış canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…