Birkaç kez baktırdım ve beğendim. Ama en son sayfasında acayip olumsuz bir yorum da vardı örneğin (hatta iyi anlamda şaşırdım, neyse ki arada bunları da koyuyorlar gibisinden). Bazılarına pembeci gelebilir çünkü sesi bile gülüyor kadının. Ama aşağılar gibi ya da esneyerek konuşanlara tercih ederim. Zaten gerektiğinde acı gerçekleri de söyler pat pat.
Bu arada düzeltiyorum. Benimki top 5: Eyüp Deniz de var. Ama öneri ya da reklam değil ha bunlar! :) Artık şuna kesinlikle kanaat getirdim çünkü: fallarda her koyun kendi bacağının enerjisiyle asılıyor. Ayrıca çok para, farkındayız hepimiz. Ama ben şu son 1 aya kadar "dünya yansa ve toptan batsam bana ne" modundaydım.
Ama ama ama... Benim falcıların son vadesi tutarsa... İşte o zaman forumdan banlanana kadar reklam yaparım... dermişim :)) Yok yok, en fazla İzmir'e geldiğinizde Kemeraltı'nda bir kahve ısmarlarım hepinize. Falsız.
Biray demir e dun baktirdim analizler guzeldi begendim gelecek dedigini bilmiyorum bekliycegim. Eyup deniz ben biraz abarti buldum ve dedigide cikmadi zaten hep dedigim gibi belki com fal baktirdigimdan belki enerjidenBirkaç kez baktırdım ve beğendim. Ama en son sayfasında acayip olumsuz bir yorum da vardı örneğin (hatta iyi anlamda şaşırdım, neyse ki arada bunları da koyuyorlar gibisinden). Bazılarına pembeci gelebilir çünkü sesi bile gülüyor kadının. Ama aşağılar gibi ya da esneyerek konuşanlara tercih ederim. Zaten gerektiğinde acı gerçekleri de söyler pat pat.
Bu arada düzeltiyorum. Benimki top 5: Eyüp Deniz de var. Ama öneri ya da reklam değil ha bunlar! :) Artık şuna kesinlikle kanaat getirdim çünkü: fallarda her koyun kendi bacağının enerjisiyle asılıyor. Ayrıca çok para, farkındayız hepimiz. Ama ben şu son 1 aya kadar "dünya yansa ve toptan batsam bana ne" modundaydım.
Ama ama ama... Benim falcıların son vadesi tutarsa... İşte o zaman forumdan banlanana kadar reklam yaparım... dermişim :)) Yok yok, en fazla İzmir'e geldiğinizde Kemeraltı'nda bir kahve ısmarlarım hepinize. Falsız.
Evet bence Ares uydurmalik bir falcı kesinlikle hic hakketmiyor paramizi. Soruya görede ilerliyor, Burdada birsürü reklamci var yani burdan yorumlara bakan insanlarda gidip sizin falcilara veriyorlar boş boş yazıktır ya ! Kesinlikle Ares hiç hisli biri degil dikkat edin ondan uzak !
Bana baktigi cikmadi tamamen fiyaskoMerhaba kızlar binnazda Natali derin şu nasıldır bana bir fal bakmış pembis mi pembis
Ben Bahar Yagiz'i sevdim aslinda ama diger butun falcilardan farkli konustu sordugum kisiyle alakali, niyet ve karakteri hakkinda. Ve verdigi tavsiye de digerlerinden farkli o yuzden o hakli ciksin istemiyorum da aslinda, bir nevi benim korkularimi soylemis.
Nil gunes degil kesinlikleKızlar Bahar Yağız, Nil Güneş, Zeynep Aksu, Karaca Duran bu dördünden hangisi sizce? Kahve falında tabii :)
Bende diyorum her firsatta cikmadi diye anlik durumda ama seviyorum yalniz hic reddetmedi . Hatta falin birinde yollarken yazdim şoyle olcak demistiniz olmadi diyeYok arese haksizlik edemem sahsen ares gecmis ve durumumu cok iyi anlatmisti benim. Anlik teyit edemedigim icin bilmiyorum ama cok ayrintili anlatmisyi yasadiklarimi ve bilgi vermedigim halde ama gelecek ongorusu bama patlamıştı o ayri konu. Ama Demek istedigim hissiz denilmez bence ona hisli biri bence. Tabi cikmadi deyince beni de reddettmisti.
Bende diyorum her firsatta cikmadi diye anlik durumda ama seviyorum yalniz hic reddetmedi . Hatta falin birinde yollarken yazdim şoyle olcak demistiniz olmadi diye
Olabilir bana yesil cingene kotu diye sartli bakmisti bir defa bir defada da olumlu olumsuz birsey hissedemedim diye reddetmistiKartlarimi da begenmedi demekki tutarsiz cikti soylemek istememis olabilir
Bana da çok pembe baktı, daha 1 ay var dediği şeye ama bu kadar kısa zamanda gerçekleşeceğini sanmıyorum. Zümra'ya baktırdım aynı kişi için, o zamanla olacağını, beklemem gerektiğini söyledi. Bakalım nolacak..Bana baktigi cikmadi tamamen fiyasko
Zumra anlik durumlar falan bildimiBana da çok pembe baktı, daha 1 ay var dediği şeye ama bu kadar kısa zamanda gerçekleşeceğini sanmıyorum. Zümra'ya baktırdım aynı kişi için, o zamanla olacağını, beklemem gerektiğini söyledi. Bakalım nolacak..
Karşı tarafı çok iyi tanımadığım ve duygularını belli etmediği için çok emin olamıyorum ama tahminimce anlattığı gibi. Kısacası dediklerini tutarlı buldum. :) Biraz daha zaman geçsin ikinciye baktıracağım zaten :)Zumra anlik durumlar falan bildimi
Zumra ve dogadan beni surekli uyarmisti sık fal baktirma diye ozellikle dogadan o duyardikca baskalarina baktirdim belkide o da sebep oluyordur cok baktirmakzümra nın dediklerini yaşadım aslında ama gerçekten 150 tl cokve son fallarında bana sürekli geri dur diye taktik üzerine yogunlastıgı için baktırasımda gelmiyor .belki bir ay kısa vade ondadır belki .
bahar yagız verdiği vade geçti ama işyerime ait bir nokta atışı yaptı o konuda şaşkınlık içindeyim .birde bir tartışma öngörmüştü o da hiç beklemdiğim bir dostumla uzaklaşmamızı bildi oda nokta atışı oldu.
bilemiyorum ama aşk yönüden vade geçti
özellikle katina sanırım enerjii düşürüyorZumra ve dogadan beni surekli uyarmisti sık fal baktirma diye ozellikle dogadan o duyardikca baskalarina baktirdim belkide o da sebep oluyordur cok baktirmak
Bende atmışım zamanında Bahar Yağız a hikaye yazmış resmen :) hepsi yazmış barıştırmış karşı tarafı kötülemiş.Bahar Yağız ve Mihrace Atalay’ı denedim kızkar. İkiside biriktirdiğim kredimle olduğu için ayrı bir gururluyum
Mihrace düşük krediliydi fena değildi diyebilirim. Kendi kartlarından da desteklediğini söyledi ben internetten çekilen kartlara güvenmiyorum dediğimde bilemiyorum ne kadar doğru. Anda iyiydi hem kartları yorumluyor hemde kendi yorumunu katıyor bence.
Bahar ise bak bu da Berrak gibi hiç isim vermedim isim harfleri söyledi yine. Kişi tarifi cuk uyuyordu. Geçmiş analizinide beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?