Binnaz Abla

Biray demir e dun baktirdim analizler guzeldi begendim gelecek dedigini bilmiyorum bekliycegim. Eyup deniz ben biraz abarti buldum ve dedigide cikmadi zaten hep dedigim gibi belki com fal baktirdigimdan belki enerjiden

Yok arese haksizlik edemem sahsen ares gecmis ve durumumu cok iyi anlatmisti benim. Anlik teyit edemedigim icin bilmiyorum ama cok ayrintili anlatmisyi yasadiklarimi ve bilgi vermedigim halde ama gelecek ongorusu bama patlamıştı o ayri konu. Ama Demek istedigim hissiz denilmez bence ona hisli biri bence. Tabi cikmadi deyince beni de reddettmisti.

Bahar yagiz, su ada, mekselina ayaz bana cikmadi. Feray ela miydi neydi dusuk kredi dite baktirmistim o da cikmadi. Hatta soru kisminda bozmus bi de aklı sira. Sevdar avaz anlik iyidi durum analizleri iyi ama gelecek ongorusu cikmadi. En son zumraya baktirdim asil sordugum daha olmadi zaten vade de vermedi ama cok yakin bi zaman degil belli bi sure geçtikten sonra biraz zamani var dedi. Zumranin bana on gordugu baska bisey cikti ama bu kez 6 ay gecmeden ya da hepsi gerceklesmeden fal baktirmayacagim. Enerji catisio o yuzden olmuo gibi gelio bi de boyle deneyim. Ama 1 yıldır baktiriorum ilk defa kartlar gerceklesti bende zumrada. Ben normalde katina da cikan kartlar falin mistik yapiisndan dolayi kesin gerceklsir diye biliyorum? Çünkü nette araştırdigimda katinayi, herkes biri bana katina bakti kartlar hep gerceklesti diye bahseder. Enerji uyusmazligini ilk defa duydum. Anlamadigim su: kartlar gerceklemese bile gelecege yonelik cikan seyler dogru seyler mi? Cikmamasinin sebebi bakan kisinin enerji uyusmamasindan dolayi mi gerçekleşmiyor sadece?

Bende diyorum her firsatta cikmadi diye anlik durumda ama seviyorum yalniz hic reddetmedi . Hatta falin birinde yollarken yazdim şoyle olcak demistiniz olmadi diye

Bana baktigi cikmadi tamamen fiyasko
Bana da çok pembe baktı, daha 1 ay var dediği şeye ama bu kadar kısa zamanda gerçekleşeceğini sanmıyorum. Zümra'ya baktırdım aynı kişi için, o zamanla olacağını, beklemem gerektiğini söyledi. Bakalım nolacak..

Kızlar bu arada saçma bi soru olacak ama, merakımdan işte napim Tahmin edersiniz ki uygulamadaki isimler takma isim, Zümra'nın gerçek adını bilen veya özelden ulaşabilmiş olan var mı aranızda? :))))

zümra nın dediklerini yaşadım aslında ama gerçekten 150 tl cok ve son fallarında bana sürekli geri dur diye taktik üzerine yogunlastıgı için baktırasımda gelmiyor .belki bir ay kısa vade ondadır belki .
bahar yagız verdiği vade geçti ama işyerime ait bir nokta atışı yaptı o konuda şaşkınlık içindeyim .birde bir tartışma öngörmüştü o da hiç beklemdiğim bir dostumla uzaklaşmamızı bildi oda nokta atışı oldu.
bilemiyorum ama aşk yönüden vade geçti

Zumra ve dogadan beni surekli uyarmisti sık fal baktirma diye ozellikle dogadan o duyardikca baskalarina baktirdim belkide o da sebep oluyordur cok baktirmak

Herkese merhaba. Çok uzun bir süredir forumunuzu takip ediyordum. Kesinlikle amacım reklam yapmak değil bu yüzden hiç bir isim kullanmayacağım olumlu yada olumsuz şekilde. Bende fal bakan ve oldukça sık fal baktıran biriyim. Fal baktırmak hakkında bende kendi fikrimi iletmek istedim. Mutlaka içinizden katılan kişiler olacaktır. Belki kızanlarda çıkacaktır aranızdan.

Emin olun buradaki yorumlarda bir yorumcuyu överken yada olumsuz olduğunu belirtirken şuanki durumu analizi ile yapmak gerekiyor. O kadar uçuk yorumlar geliyor ki bazen, bizlerde fal bakarken artık ne söyleyeceğimizi bile bilemiyoruz.

Tamamen örnek bir soru ; 10 yıl önce birinden ayrılmıştım sonrasında hiç iletişim olmadı ama ben onun beni düşündüğünü hissediyorum. Beni ne zaman arayacak biz evlenecek miyiz?
Böyle bir yorumu yapıp olumsuz konuşunca bizler çok kötü yorumcular oluyoruz, böyle bir yoruma olumlu yanıt veren kişi ise inanılmaz pembeci oluyor sizler tarafından. İster istemez bir gün burada övülen bir yorumcu bir anda kötü birine dönüşebiliyor.

Yorumcuları bende tanıyamam, kim neden fiyatını yükseltmiştir yada düşürmüştür ama bir kaç arkadaşımdan da bildiğim üzere; fiyatlarının bu şekilde yüksek olması da aslında bir parça bu tarz falların gelmemesi için. Birde yorumcular o gördüğünüz fiyatları almıyorlar bunu da dikkate alın. 100 - 150 Tl rakamlar tabiki çok yüksek ama dozunda baktırılırsa hem keyif hemde fayda alınabilir diye düşünüyorum. Aynı zamanda 12 13 dakikalık bir kayıt tek taraflı bir konuşma aralıksız. Bunu karşılıklı konuşma olarak hesaplarsanız belki 45 50 dakikalık bir fala eşit olabiliyor. ( Test edildi)

Fal sadece keyiftir bizlerin kültüründe, o an ki güzel şeyler fincanımıza yansısın, kartlarımıza yansısın diyerek baktırmamız gayet güzel sonuçlar verecektir. Bir yorumcu bize negatif geldiyse bir parça o an ki tutumumuzu da düşünmeliyiz bana göre.

Bahar Yağız ve Mihrace Atalay’ı denedim kızkar. İkiside biriktirdiğim kredimle olduğu için ayrı bir gururluyum
Mihrace düşük krediliydi fena değildi diyebilirim. Kendi kartlarından da desteklediğini söyledi ben internetten çekilen kartlara güvenmiyorum dediğimde bilemiyorum ne kadar doğru. Anda iyiydi hem kartları yorumluyor hemde kendi yorumunu katıyor bence.
Bahar ise bak bu da Berrak gibi hiç isim vermedim isim harfleri söyledi yine. Kişi tarifi cuk uyuyordu. Geçmiş analizinide beğendim.

Bende atmışım zamanında Bahar Yağız a hikaye yazmış resmen :) hepsi yazmış barıştırmış karşı tarafı kötülemiş.

Kizlar Serap Emindag a baktirdim birikmiste 20 tl param vardi bence kart yorumcusu direk.Cok detayli degildi bilginiz olsun deneme amacli yollamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…