- 4 Nisan 2016
- 3.009
- 9.315
- 88
Aaaaa deme öyle hin min falanKavansit 'in son mesajı görunce "yettı artık dedım,artık özelden sana mısafır olma zamanı gelmıs" Senın de cinlerın mı vardır nedır anam, E pekı özel mesajda ona ne dedım bılıyormusun? Dırek o mesajdan alıntı yapıyorum:
"Keşke yazsa ncarenot eskısı gıbı,çok ısterdım tanımanı",forumdan ayrılmadan önce de bır bakınayım dedım,bıl bakalım kımı,ne yazmıs olarak gördumCinli seni
Yazdıklarıma kızanlar olacaktır.... Bunu göze alıyorum..
Her ne kadar “beterin beteri var” motivasyonuna sıcak bakmasamda şu sözü de söylemeden geçemeyeceğim..
Üzerini örttüğünüz birinin cenazesine katılmadan gerçek acının ne olduğunu anlayamazsınız..
Ya da gözünün içine baktığınız insanın kronik myeloid teşhisi ile apar topar kemoterapiye alındığını görmeden..
Elbette herkesin yükü kendine ağır.. öyle de hayatlar var ki yanıbaşımızdan geçip giden..
Bir nefeslik ara versek anlayacağız ruhumuzun sıkan şeyin aslında ne kadar boş olduğunu..
Yolu bu topiğe düşenlerden yaş farkı sebebi ile daha fazla ve bir çok defa sınandım ve zor zamanlardan geçtim..
Ne var ki ennn ennn zor zamanda bile bir yorumcunun falına çıkacak dediği olacak inancı ile teslim olmadım..
Çıktığıda oldu çıkmadığı da.. deneme yanılma yöntemi ile birkaç yorumcum var.. sık da atmadğım ve karşı tarafı da bunaltmadığım için bir uyum yakalamışız.. bir gün gelir yokkk yaaa bunu da tüketti (m) diyebilirim. Tek taraflı olmadığının bilincinde olarak ve yaşadığım olumsuzlukları kimseye yüklemeden...
Ama hiç bir zamanda 150 TL lik bir fala 150 TL vermedim.. indirimli kredi almışsam, hediye kredi biriktirmişsem en fazla 100 lük yorum almışımdır..
capella nın dediği gibi şu anki ülke şartlarında 150 TL yi gözünü kırpmadan verip fal baktıran insanlara da öyleee bakakalıyorum topikte..
Kaç lira verirsen ver tastamam çıkan olmadığına göre.. ucuzu da çıkmıyor pahalısı da.. neticede beni kimse zorlamıyor.. kendi üzerimde şu kadarcık kontrolüm olmalı...
Belki yaşanmışlığın getirisi olan güçlü bir psikolojik yapım var. Genellikle kendimden eminimdir. Özgüvenim yerindedir ve sağlam adımlar atmaya çalışırım. Düştüğümde kalkmaya çabalarım ve olumsuzlukları basamak olarak görürüm. Negatif insanlarla zaman geçirmeyi tercih etmem. Bir kitap, bir kahve, bir müzik ile iç huzurumu ve motivasyonumu sağlarım. Tarihe özellikle yakın tarihe meraklıyım. Güçlü ve başarılı şahsiyetlerin hayatlarını okumaktan keyif alırım. Son dönem favorim astrolojik ve spiritüel kaynaklar ve esma enerjileri.. Yüzümü güneşe dönerim. Hatalarımı görmezden gelmem fakat kendimi affederim. Rahatsızlık duyduğum şeyi kendi içimde tutmam mutlaka bir şekilde karşıdakine ifade ederim. Lafı hak yerini bulmuşsa gediğine oturturum. Mütevazi olmaya çalışırım. Burcumla çekişiyoruz bu konuda: ))) Hayatta bana kıymet veren kişileri üzmemeye ve onları mutlu etmeye çalışırım. Sevildiğimi bilirim ve sevgiyi çarçur etmem. Sahip olduklarıma şükrederim ve hayatımdan sikayet etmem, yaşamımı iyileştirmek için uğraşırım. Üç kereden fazla şikayet ettiğim yerde durmam. Durmak zorundaysam da şikayet etmem. Güçlü zayıf yönlerimi iyi bilirim ve kendimi hiç boş bırakmam. En güzeli çok çalışırım. İşimi çok severim. Kariyerimde hedef ; başarı ve mesleki doyumdur, para arkadan gelir. O kadar çalışırım ki bazen günün nasıl bittiğinden haberim olmaz. İkinci en güzeli hayatımın ipleri tamamen elimdedir. Her işimi işin ehli ile istişare edip yaparım ama ipleri başkasına kaptırmam. Bizim toplum genelde negatife endeksli ve karamsardır. Bu sebeple her denene kulak asmam. Herkesi memnun etmenin gerekli ve mümkün olmadığını iyi bilirim. Ve bilirim ki mutluluk ve iç huzuru bir yerlerde karşılaşacağımız değil ancak kendi emeğimizle inşa edeceğimiz birşey.
Ahlakın, erdemin ve orta halli bir iyiliğin en iyi inanç ve ibadet şekli olduğunu anladığım bu yaşımın, üstüne ne kadar yaş koyarım bilinmez ama yolcu olduğum şu dünyayı ve bu dünyadan kendimce oluşturduğum bu tanıdık iç huzurunu hiç bir olayın ve kişinin darmadağın etmesine izin vermem..
Ne giden sevgili, ne giden arkadaş, ne giden para, ne çıkmayan fal, ne bilmeyen falcı..
Not : Gelinlik bende sevmem..
Son düzenleme: