Binnaz Abla

Aaaaa deme öyle hin min falan gece gece tövbe bismillah

Yazdıklarıma kızanlar olacaktır.... Bunu göze alıyorum..

Her ne kadar “beterin beteri var” motivasyonuna sıcak bakmasamda şu sözü de söylemeden geçemeyeceğim..

Üzerini örttüğünüz birinin cenazesine katılmadan gerçek acının ne olduğunu anlayamazsınız..
Ya da gözünün içine baktığınız insanın kronik myeloid teşhisi ile apar topar kemoterapiye alındığını görmeden..

Elbette herkesin yükü kendine ağır.. öyle de hayatlar var ki yanıbaşımızdan geçip giden..

Bir nefeslik ara versek anlayacağız ruhumuzun sıkan şeyin aslında ne kadar boş olduğunu..

Yolu bu topiğe düşenlerden yaş farkı sebebi ile daha fazla ve bir çok defa sınandım ve zor zamanlardan geçtim..

Ne var ki ennn ennn zor zamanda bile bir yorumcunun falına çıkacak dediği olacak inancı ile teslim olmadım..

Çıktığıda oldu çıkmadığı da.. deneme yanılma yöntemi ile birkaç yorumcum var.. sık da atmadğım ve karşı tarafı da bunaltmadığım için bir uyum yakalamışız.. bir gün gelir yokkk yaaa bunu da tüketti (m) diyebilirim. Tek taraflı olmadığının bilincinde olarak ve yaşadığım olumsuzlukları kimseye yüklemeden...

Ama hiç bir zamanda 150 TL lik bir fala 150 TL vermedim.. indirimli kredi almışsam, hediye kredi biriktirmişsem en fazla 100 lük yorum almışımdır..

capella nın dediği gibi şu anki ülke şartlarında 150 TL yi gözünü kırpmadan verip fal baktıran insanlara da öyleee bakakalıyorum topikte..

Kaç lira verirsen ver tastamam çıkan olmadığına göre.. ucuzu da çıkmıyor pahalısı da.. neticede beni kimse zorlamıyor.. kendi üzerimde şu kadarcık kontrolüm olmalı...

Belki yaşanmışlığın getirisi olan güçlü bir psikolojik yapım var. Genellikle kendimden eminimdir. Özgüvenim yerindedir ve sağlam adımlar atmaya çalışırım. Düştüğümde kalkmaya çabalarım ve olumsuzlukları basamak olarak görürüm. Negatif insanlarla zaman geçirmeyi tercih etmem. Bir kitap, bir kahve, bir müzik ile iç huzurumu ve motivasyonumu sağlarım. Tarihe özellikle yakın tarihe meraklıyım. Güçlü ve başarılı şahsiyetlerin hayatlarını okumaktan keyif alırım. Son dönem favorim astrolojik ve spiritüel kaynaklar ve esma enerjileri.. Yüzümü güneşe dönerim. Hatalarımı görmezden gelmem fakat kendimi affederim. Rahatsızlık duyduğum şeyi kendi içimde tutmam mutlaka bir şekilde karşıdakine ifade ederim. Lafı hak yerini bulmuşsa gediğine oturturum. Mütevazi olmaya çalışırım. Burcumla çekişiyoruz bu konuda: ))) Hayatta bana kıymet veren kişileri üzmemeye ve onları mutlu etmeye çalışırım. Sevildiğimi bilirim ve sevgiyi çarçur etmem. Sahip olduklarıma şükrederim ve hayatımdan sikayet etmem, yaşamımı iyileştirmek için uğraşırım. Üç kereden fazla şikayet ettiğim yerde durmam. Durmak zorundaysam da şikayet etmem. Güçlü zayıf yönlerimi iyi bilirim ve kendimi hiç boş bırakmam. En güzeli çok çalışırım. İşimi çok severim. Kariyerimde hedef ; başarı ve mesleki doyumdur, para arkadan gelir. O kadar çalışırım ki bazen günün nasıl bittiğinden haberim olmaz. İkinci en güzeli hayatımın ipleri tamamen elimdedir. Her işimi işin ehli ile istişare edip yaparım ama ipleri başkasına kaptırmam. Bizim toplum genelde negatife endeksli ve karamsardır. Bu sebeple her denene kulak asmam. Herkesi memnun etmenin gerekli ve mümkün olmadığını iyi bilirim. Ve bilirim ki mutluluk ve iç huzuru bir yerlerde karşılaşacağımız değil ancak kendi emeğimizle inşa edeceğimiz birşey.

Ahlakın, erdemin ve orta halli bir iyiliğin en iyi inanç ve ibadet şekli olduğunu anladığım bu yaşımın, üstüne ne kadar yaş koyarım bilinmez ama yolcu olduğum şu dünyayı ve bu dünyadan kendimce oluşturduğum bu tanıdık iç huzurunu hiç bir olayın ve kişinin darmadağın etmesine izin vermem..

Ne giden sevgili, ne giden arkadaş, ne giden para, ne çıkmayan fal, ne bilmeyen falcı..

Not : Gelinlik bende sevmem..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2226283 Kavansit capella79 son konuşulanlara dahil olmak istiyorumda sıkışık durumdayım...
Bu nasıl ?

Arkadaşın gönlü zengin ve çağdaş, ne yapsın...

Hep birlikte yoldan çıktık diye öncelikle topiğin konusuna geri döneyim ve terslemesine çıkan fal haberi vereyim sizlere. Falcıların çoğunun verdiği vadeye yaklaştık... ve bu gece bir dönüş oldu gerçekten de. Ama düşündüğüm kişiden değil, ondan bir önceki kişiden. Görmeyeli/duymayalı 1 seneyi geçmişti, adam bugün birden peydah oldu. Erkenden uyanmamın nedeni heyecandan falan değil ha. Hiç sevinmedim.

Ama ücretsiz astroloji maillerimde bile "dönüş enerjisi var, dönüş enerjisine ammmman dikkat!" diye bas bas bağırıyorlardı ne zamandır. Al sana dönüş. Ama yanlış kişiden :))))))

Gelelim asıl konularımıza :)

Çoklu alıntıyı beceremiyorum, o yüzden şöyle yapayım:

capella79 yine güzel şeyler yazmışsın hakkımda. Çok teşekkürler. Lizyaa ile de konuşuyoruz, insanlar arasında tutan "enerji" hakkında. O hesap... :) Kızkardeşine selam söyle benden lütfen :) Zuhal Topal'ın programı demişsin. Sosyo-nihilist bilim kurgu olarak izlemişliğim var 1-2 kez. Sonra bir daha yapamadım çünkü o ortam beni fazlasıyla aştı... Benden kaynaklı bir empati eksikliği olabilir tabii. Son anlattıkların da olaya tüy dikmiş oldu

ncarenot ... Yine bilgeliğini konuşturmuşsun. Çok dokunan yerler oldu yazdıklarında. Aşk acısını çooook ciddiye alanlardan oldum ben hep, ama öte yandan bu yıl yaşadıklarıma bir nevi sığınak bile oldu. Yakın çevremde türlü türlü sağlık sorununun ve zamansız ölümlerin olduğu bir yıldı 2018. O yüzden de... Anlamışsındır sen, fazla söze gerek yok. Kendini bu kadar iyi anlayıp anlatan biri, beni mi anlamayacak. Kalemin/klavyen çok yaşasın. Şu kısma da şapka çıkarmamak ne mümkün:

"Ahlakın, erdemin ve orta halli bir iyiliğin en iyi inanç ve ibadet şekli olduğunu anladığım bu yaşımın, üstüne ne kadar yaş koyarım bilinmez ama yolcu olduğum şu dünyayı ve bu dünyadan kendimce oluşturduğum bu tanıdık iç huzurunu hiç bir olayın ve kişinin darmadağın etmesine izin vermem.."

Sabah gazetem gibisiniz. Ne güzel şeyler yazmışsınız hepsini zevkle okudum. Canım ncarenot , capella79 Kavansit Eskilerden çok kimse kalmadı ama yolum yeniden fallara düştüğünden beri yazılarını zevkle okuduğum kişilerden birisin kavansit:) Naifliğini okurken bile hissettiriyorsun:)

Canım capella79 yerin ben de çok ayrı, sen hep yaz ben güzel güzel okuyayım:)

Canım ncarenot 'tan çok şey öğrendim hala da öğrenmeye devam ediyorum. Bazen onu kızdırıp dinlemesem de biliyorum beni çok seviyor:) iyi ki varsın:)

Söylediklerinize katılıyorum. Bi kere bu fala bulaşan bence kurtulamıyor sadece daha bilinçleniyor. Benim de çıkan , çıkmayan fallarım oldu hala da baktırmaya devam ediyorum. Ama henüz bir fala ben de 50 liradan fazla vermedim. :)

Gelinliğe gelince ne yalan söyleyim hevesim var:) Ters mantar kostümü:) Ama düğüne ben de karşıyım ona o kadar para harcayıp insanları eğlendirmeye çalışmaktansa kocacımla dünya turuna çıkabiliriz:) Bi tane bile olsa farklı ülke görmek bence daha güzel olur hem daha çok eğlenirim ben:)

Hayat bize öğretiyor ki her şey geçiyor, unutmasak da toz kaplıyor üstünü. Üstelik insan ölüm diye bir gerçeğe bile alışmışken.

Aşktan yolu geçen herkes bi gün bi daha sevmem diyen herkesin yeniden sevdiğini gördüm o yüzden hala inancım var:) Hatta o kişiye olan ilgim, sevgim bittiğinde yeni birine sevgim başladığında ben aslında onu hiç sevmemişim dediğim bile oldu. Belki yaşadıklarım aşk değildi bilmiyorum ben aşk zannetmişimdir. Aşkı 30 yaşında tecrübe edince kafam karıştı belki de ondardır:) Şimdi keşke tecrübe etmeseydim aşksız yanım ortaya çıkmasaydı diyorum ama vardır bunda da bi hayır. Elbetteki bana bir şeyler öğretmek için yolum geçmiştir.

Güzel güzel yazmışsınız ben sizler kadar bilge dolu yazamadım belki ama iki çift laf etmeden de geçemedim:)Fal bana bişey kazandırmadı belki o anlık rahatlamaydı, umut oldu ama geçti gitti. Ama geçmeyen insanlarla yolumu kesiştirdi iyi ki hayatımdasınız güzel insanlar:)

Artık pek yorumlarınızı göremiyorum. Yorum almaya devam mı bıraktınız mı? Durumlar nasıl ? Sevgiler

Baktırmaya devam ediyorum .Ama geçtiğimiz ay ki gibi kredi kartlarımda limit uyarısı alana kadar değil.açıkcası
Doğadan Hanım a buradaki yorumlara istinaden 3 kez danıştım .Öngörüsünü yaşadım beğendiğim bir yorumcu oldu.
Ama hem enerji hem madden biraz beklemede kalacak gibi bu ara.

Zümra Hanım Benim için naif insanlardan biri ama son dönem belkide ben üst üste fal gönderdiğim için ısrarla kaçan kovalanır teorisini 10 dk lık ses kaydı boyunca tekrarladığı için gönderesim gelmiyor .görüşme vadeleri ni bildi gelecek öngörüsünde bir ilişki göremedi tamamen tavrınıza bağlı dedi.

Ares Anlıkdurumukarşı tarafı anlamam için bir anahtar oldu .kısa vadeli görüşme öngörülerini bildi ilişki için şubat tarihini verdi .Beklemedeyim. arada yine çözemediğimbir durumda danışırım.

Bahar Yağız iş anlamında bi detayı bildi ve bir bayan arkadaşımla aramızda geçecek olan soğuk rüzgarları ;ilişki boyutunda biraz pembeci geldi.

Fal seperi Senanur Tan kısa bir faldı ama net ve anlık durumda iyiydi.Sevdim bu kadını .ama yeni biri görmesi tipik falcı statüsüne taşımama sebeb oldu .
Yeniden gönderirim ama fal anlık durum için 25 TL ye iyi bir yorum aldığımı düşünüyorum.

Naira Şuman a baktıracağım online olduğunda
Ama sürece bakarsak ilişkisel boyutta henüz bir gelişme yok .Zaman kovalaya kovalaya zihnim yoruldu açıkcası

Psikopatlık derecesinde müsait zamanlarımda falları tekrar tekrar dinliyor durumdayım.
Bir nevi terapi gibi aslında .

Tabi Doğa Hanım farklı bir bayan enerjisi alıyorum.üzüleceksiniz kısa süreli olacak dedi o gün bugündür bir stresli haller bende
bu isimlerin dışında önerebileceğiniz yorumcu var ise önerilerinizi bekliyorum

Sevgiler

Serap Emindağ’a baktıran var mı hiç? Beklenmedik kişisel bir sebeple falımı iade etmiş kendisi

Ben açıkcası akıllandım diyebilirim. Bir fala çok yüksek meblağ vermem hiç kolay kazanmıyoruz. En son 3 falcıya baktırdım oldu biraz üçü de aynı zaman diliminde iletişim gördü. Yule şahmeran falcı ve geysu. Ama çok da beklentim yok bu saate kadar olmadıysa olmaz gibi geliyor. Size de tavsiyem fal merkezli yaşamayın. Gerçekten tecrübe bu her şeyi yaparak yaşayarak öğrenecek değiliz az da sosyal öğrenme olsun. Her şeyi fala da bağlamamak lazım bu hayatta herşey olabiliyor. Düşündüğünüz kişinin hatayında biri vardır ya da yokturdur gibi şu demişti olayına girmeyin. Baktırın unutun. Baktırdığınız kişilere bende baktırdım. Ama çıkmadı. Empati sempati derken kalpleri kazanıyorlar. Allah gönlünüze göre versin dua edelim .

2019 güzel yeni bir başlangıç olur inşallah

Estağfurullah, bilgelikse bilgelik, incelikse incelik bence bu yazdıkların. Teşekkürler :) Tecrübelerin getirdiği hüzünlü olgunlaşma diyesim geldi okuyunca... Ama "iyi ki"ler de çoğalıyor bir yandan, evet :)

Gelinlik konusunda... E şimdi bazıları da cidden güzel oluyor, ne yalan söyliyim. Yeter ki gönlünce, gönlünüzce olsun. Düğün yerine dünyayı gezmek de tam benim kafa :))

Bu arada çıkmayan ücretli fallara kimse üzülmesin artık. Çözüm bende... Dün gece birden eskilerden hayalet aniden mesaj atınca hatırladım: zamanında telefonumda Faladdin yüklüyken hediye çarkı çevirip Melek Bot teyzeden fal hakkı kazanmıştım. Daha eski birinin geri döneceğini bir tek o "bilmiş". Hayaletle ilgili yazışmalar da yoktu o dönemde telefonumda he he... Yani işin özü şu: Yaşasın ücretsiz bot falcılar (...)

Brnde cok sık baktırıyordum dogadan ve zumra surekli uyardilar cok ve sık baktirma diye belkide o yuzden benim pek olmadi ve dinleme surekli fallarini diyorlardi. Benim begendiklerim ares engin gumus dogadan zumra elfin anlik durumda gercekten memnun kaldim

Adamin hayatinda biri oldugunu bi tek bemde ares bilmis. Zumra siz yaziscaksiniz dedi bir de nisanlo adam bana niye mesaj atsin kafam karıştı resmen.

Adamin hayatinda biri oldugunu bi tek bemde ares bilmis. Zumra siz yaziscaksiniz dedi bir de nisanlo adam bana niye mesaj atsin kafam karıştı resmen.
ares bana adamın hayatındaki kadını sevmediğinikadının onun peşinden gittiğini uğraştığını söyledi hep gerçi çok kişide söyledi bunu bana ama yani kadının onun peşinde olup uğraştığını kadının çabalarıyla ilerlediğini ilişkilerinin bencede öyleydi ama en son durumdan emin değilim sonuçta ben boynuzlandım ya neyse

Zumraya baktirmis muydin? Bana ters zumrut cikmisti askin karsilik bulmuyor demek o kart. Ama zumra oyle yorunlamadi seni seviyor dedi bu durumda yanlış cikmis olmuyor mu

Zumraya baktirmis muydin? Bana ters zumrut cikmisti askin karsilik bulmuyor demek o kart. Ama zumra oyle yorunlamadi seni seviyor dedi bu durumda yanlış cikmis olmuyor mu
Zumra ya iki veya 3 defa baktirdim ben kartlarin anlamlarini bilmiyorum acikcasi bazen burda soruyordum. Ama dogadan la yakin seyleri soylemislerdi cok benzer

Kizlar anlayan biri aciklayabilir mi acil rica etsem. Benim acilimimda ters yakut ve kalp cikti. Adamin kisi kartinin uzerinde kalp cikti. Bir de ters dastar cikti baska kadin karti. Bu durumda ters yakut askima karsililk alamamam ve onun baskasini sevmesi anlamına mi gelir? Zumra seni sevio dedi bana çünkü siz ne diosunuz ??

Çok anladığımdan değil ama hem Türkçe hem İngilizce kaynaklardan, örnek açılımlardan (hem bana gelen hem de youtube'dakiler vs.) yola çıkarak söyleyeyim: ters zümrüt tamamen olumsuz değil bir kere. Yine işin ucunda sevinmek, kazanmak var, ama gecikmeli olarak.

Ters yakut da her zaman karşılıksız duyguları değil, o ilişkideki tutku boyutunda zorluklar olduğunu gösterebilir. Hatta bazı falcılar "tersi düzü farketmez yakutun" bile diyorlar.

Yani Zümra'nın ters yakut/kalp/Dastar yorumu doğru olabilir çünkü Dastar'da artık daha soğukkanlı ve temkinli yaklaşmak (ya da öyle yaklaşma gerekliliği) gibi anlamlar da var.

Tabii bütün bu söylediklerim sadece kuramsal. Kişinin özel durumu, falcının hissiyatı, diğer kartlar da önemli.

Ozur dilerim ters zumrud degil ters yakut. Yanlis yazmisim. Sunit onun kisi karti. Urmiada benim. Ayni acilimda ters yakut ve duz kalp cikti. Sonuc karti kalp. Ters dastar ve ters adhamdeva da yan yana. Adamin nisanlandiginu ogrendim. Ama zumra bana seni seviyor ve arayacak dedi . Yanilmis olabilir mi ??

Bu arada şimdi tekrar okuyunca, Dastar'ın ters olduğunu gördüm. Bazen bazı kartların ters gelmesi, düz gelmesiyle aynı şeye işaret eder (Tarot vs.de de). Düzdeki enerji vardır, ama daha zayıf biçimde.

Ters Dastar da tamam, başka kadın veya kurnaz kadın der. Ama şunu da söyler: temkinli olmak konusunda biraz zayıflama var, biraz o kısma odaklan falan gibisinden.

Yanılmış olabilir tabii ki. Tüm falcılar gibi. Ama şimdi inat uğruna ya da sırf eli kolu bağlı olduğu için nişanlanan insanları da biliyoruz, hele ki bizim toplumumuzda...

"Nişanlanmış adama umut bağlamamak gerek" falan, tamam da. Sonuçta sana olan duygularının bittiği anlamına gelmez. Elindeki diğer verilerle de değerlendir derim ben. Ama o kadın kartlarının ters gelmesi zaten onun cephesinde sıkıntılı kadın durumlarına işaret ediyor. Sonuç kartı kalp de senin bir biçimde mutlu olacağını gösteriyor derim (ve umarım olursun). Karşı tarafın bundan sonraki adımı ne olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…