Nisanlandigi anda bitmiştir benim icin zaten ben boyle nbisey beklemiodim çünkü ilk dusundugum sey su oldu öğrenince: ben bu adam icin bundan sonra bu fallara para verecek değilim diy3 kizdim.kendime .herkesin hakkında hayırlısı olsun.Yanılmış olabilir tabii ki. Tüm falcılar gibi. Ama şimdi inat uğruna ya da sırf eli kolu bağlı olduğu için nişanlanan insanları da biliyoruz, hele ki bizim toplumumuzda...
"Nişanlanmış adama umut bağlamamak gerek" falan, tamam da. Sonuçta sana olan duygularının bittiği anlamına gelmez. Elindeki diğer verilerle de değerlendir derim ben. Ama o kadın kartlarının ters gelmesi zaten onun cephesinde sıkıntılı kadın durumlarına işaret ediyor. Sonuç kartı kalp de senin bir biçimde mutlu olacağını gösteriyor derim (ve umarım olursun). Karşı tarafın bundan sonraki adımı ne olursa olsun.
Yanılmış olabilir tabii ki. Tüm falcılar gibi. Ama şimdi inat uğruna ya da sırf eli kolu bağlı olduğu için nişanlanan insanları da biliyoruz, hele ki bizim toplumumuzda...
"Nişanlanmış adama umut bağlamamak gerek" falan, tamam da. Sonuçta sana olan duygularının bittiği anlamına gelmez. Elindeki diğer verilerle de değerlendir derim ben. Ama o kadın kartlarının ters gelmesi zaten onun cephesinde sıkıntılı kadın durumlarına işaret ediyor. Sonuç kartı kalp de senin bir biçimde mutlu olacağını gösteriyor derim (ve umarım olursun). Karşı tarafın bundan sonraki adımı ne olursa olsun.
Yuzde 1500'cu arkadaslarima haber veriyim dedim ve ben şok. Zumra benim eskisi icin yuzde 1500 iletisim haber var demisti ve bugun mesaj geldi... buarada ben baskasi icin baktirmistim o arada bi oncekini de soylemisti (bugun mesaj gelen) yani o kismi tuttu... diger vadeler icin beklemedeyim...
1500den sayilio mu bilmiyorim ama bana da kesin görüşme olacak dedi ya
Bahçeler ve mektup da haber alma olasılığını destekliyor tabii ama dediğin gibi, hayırlısı neyse o olsun. %1500'ler çıkıyo çıkıyo. İlla beklediğimiz kişiye çıkmasa bile. Eskilerden gelen kişiyi bugün krallar gibi postaladım. Topuklarını neticesine vura vura kaçtı. Darısı "yeni" olanın başına (ondan bir sonraki yani). Onda da yaratacağım etkiyi yaratmışım veda mesajımla, sosyal medyadan gördüğüm üzere \o/ Çoluk çocukla uğraştığımız yetti, işimiz gücümüz var.
Öyle tabii, niyet edilen kişi için çıkar da benim bugünlerde enerjim kıpraşık herhalde. Hatlar karıştı :)) Bence de darısı başına, eğer seni rahatlatacaksa. Bak ben sabahtan beri keyif kahvesi içe içe kafeinman oldum
Zumra mezari bende olumsuzlugun bitisi olarak yorumlamisti cunku sonraki kart gunestiBir de mezar hep bitiş demek mi katinada ?
Bende hic bir sey cikmadi ve bende merak ediyorum en azindan anlik karsi tarafiBir de artik gelecekten beklentim yok da anlik durumda zumranin bilemedigi kisi oldu mu burda yazabilir mi? Çünkü hic olmazsa anlik bildigune dair icim rahat olsun karsi tarafın düşünceleri konusunda
Yenimi nisanlandiNisanlandigi anda bitmiştir benim icin zaten ben boyle nbisey beklemiodim çünkü ilk dusundugum sey su oldu öğrenince: ben bu adam icin bundan sonra bu fallara para verecek değilim diy3 kizdim.kendime .herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Bir de mezar hep bitiş demek mi katinada ?
Zumra mezari bende olumsuzlugun bitisi olarak yorumlamisti cunku sonraki kart gunesti
bjkbjk06'ya gelen yoruma katılıyorum, olumsuz bir şeyin bitişi de olabiliyor ya da temel bir değişiklik, dönüşüm. İyi bir şeyin bitişi ya da daha beteri de olabilir bazen, tamam, ama Tarot'ta Ölüm dedikleri 13 nolu kart da aslında genellikle bitiş, dönüşüm falan. Şimdi bu kısmını kafadan sallayacağım ama mezar, kurukafa vs. gibi çarpıcı semboller koymalarının nedeni bence "heyyyy alooooo uyan bak, bitti!" diye insanı iyice silkelemek, dikkatini çekmek. Onun yerine gül mül koysalardı o kadar umursamazdık çünkü.
Zumra mezari bende olumsuzlugun bitisi olarak yorumlamisti cunku sonraki kart gunesti
Kelt ve İmparator açılımı aynı şey miydi? Şimdi sallamasyon yapmak istemem çünkü. Bu işleri iyi bilen forumcu arkadaşlardan azar işitmeyelim sonra :d Eğer düşündüğüm gibiyse 4üncü kart geçmişi temsil eden kart oluyor (değil mi hanımlar??). E bu durumda da sen zaten bir son yaşamışsın, arkanda bırakmışsın gibi oluyor. 3üncü de ters yol varsa da o daha çok senin derindeki düşüncelerin, yani "yanlış bir yola mı girdim, kendimi mi kandırdım" gibi sorgulamalar derdim ben.
Bana olumsuz gelmedi. Ama şimdi benim "yorumculuğuma" da (???) fazla güvenmemekte yarar var :)
Ocak ayi demisti cikti yada cikmadi diyemeyecegim o yuzden bekliyorum :)Peki yorumladığı gibi cikti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?