Binnaz Abla

Nisanlandigi anda bitmiştir benim icin zaten ben boyle nbisey beklemiodim çünkü ilk dusundugum sey su oldu öğrenince: ben bu adam icin bundan sonra bu fallara para verecek değilim diy3 kizdim.kendime .herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Sonra kendi tekrar bi acilim daha yapti bahceler ve mektup cikti dedi

1500den sayilio mu bilmiyorim ama bana da kesin görüşme olacak dedi ya

1500den sayilio mu bilmiyorim ama bana da kesin görüşme olacak dedi ya

Bahçeler ve mektup da haber alma olasılığını destekliyor tabii ama dediğin gibi, hayırlısı neyse o olsun. %1500'ler çıkıyo çıkıyo. İlla beklediğimiz kişiye çıkmasa bile. Eskilerden gelen kişiyi bugün krallar gibi postaladım. Topuklarını neticesine vura vura kaçtı. Darısı "yeni" olanın başına (ondan bir sonraki yani). Onda da yaratacağım etkiyi yaratmışım veda mesajımla, sosyal medyadan gördüğüm üzere \o/ Çoluk çocukla uğraştığımız yetti, işimiz gücümüz var.

Kimin niyetine aciosa onun icin cikmaz mi kartlar? Sordugum kisi icib acmisti kendi kartlariyla da acilim yapti ve mektupla bahceler cikti. Bu arada iyi yapmissin darisi benim basima :)

Bir de artik gelecekten beklentim yok da anlik durumda zumranin bilemedigi kisi oldu mu burda yazabilir mi? Çünkü hic olmazsa anlik bildigune dair icim rahat olsun karsi tarafın düşünceleri konusunda

Öyle tabii, niyet edilen kişi için çıkar da benim bugünlerde enerjim kıpraşık herhalde. Hatlar karıştı :)) Bence de darısı başına, eğer seni rahatlatacaksa. Bak ben sabahtan beri keyif kahvesi içe içe kafeinman oldum

Yoruldum artik gerçekten bi beklentim kalmadi benden buraya kadar

Bir de artik gelecekten beklentim yok da anlik durumda zumranin bilemedigi kisi oldu mu burda yazabilir mi? Çünkü hic olmazsa anlik bildigune dair icim rahat olsun karsi tarafın düşünceleri konusunda
Bende hic bir sey cikmadi ve bende merak ediyorum en azindan anlik karsi tarafi

Yenimi nisanlandi

Bir de mezar hep bitiş demek mi katinada ?

bjkbjk06'ya gelen yoruma katılıyorum, olumsuz bir şeyin bitişi de olabiliyor ya da temel bir değişiklik, dönüşüm. İyi bir şeyin bitişi ya da daha beteri de olabilir bazen, tamam, ama Tarot'ta Ölüm dedikleri 13 nolu kart da aslında genellikle bitiş, dönüşüm falan. Şimdi bu kısmını kafadan sallayacağım ama mezar, kurukafa vs. gibi çarpıcı semboller koymalarının nedeni bence "heyyyy alooooo uyan bak, bitti!" diye insanı iyice silkelemek, dikkatini çekmek. Onun yerine gül mül koysalardı o kadar umursamazdık çünkü.

Zumra mezari bende olumsuzlugun bitisi olarak yorumlamisti cunku sonraki kart gunesti

Güzelmiş. Bmde mezar cikti ama o kart hakkinda hic bi yorum yapmafi. Profilimize dusen kartlar sonra gosteriliyir ya oradaki sira acilimdaki sira mi ? 4. Kart mezar çünkü. Kimin hanesi oluo o erkegin mi kadinin mi? 10 kart vardi kelt

Bende 4. Kartta mezar gelmis hemen oncesinde ters yol vardi ilk dort kart kimin hanesi keltte

Kelt ve İmparator açılımı aynı şey miydi? Şimdi sallamasyon yapmak istemem çünkü. Bu işleri iyi bilen forumcu arkadaşlardan azar işitmeyelim sonra :d Eğer düşündüğüm gibiyse 4üncü kart geçmişi temsil eden kart oluyor (değil mi hanımlar??). E bu durumda da sen zaten bir son yaşamışsın, arkanda bırakmışsın gibi oluyor. 3üncü de ters yol varsa da o daha çok senin derindeki düşüncelerin, yani "yanlış bir yola mı girdim, kendimi mi kandırdım" gibi sorgulamalar derdim ben.

Bana olumsuz gelmedi. Ama şimdi benim "yorumculuğuma" da (???) fazla güvenmemekte yarar var :)

Benim hic fikrim yok sen yine yorum yapiosun : )) Zumra cok negatife yormadi. Mezari hic yorumlamadi tek olarak bilmiyorum. Şok yasadim ve iyi degilim acikcasi. Bir iliskisi var demedi ama. Sadecr etrafinda bi kadin kafasini karistiriyor olabilir dedi. Nişanliysa bunun cok net cikmasi gerekmez mi ? Ya da onceki fallarimda cocuga alyans vs cikmasi gerekmez mi baskasiyla ? Hic bisye cikmadi hep donecek donecek hayatinda kimse yok diye yroim yaptılar. Bi an da mi oldu bu yani? Bu nasil is? En son zumrayla kapatmistim bu fal isini. O da zaten bi iletisiim olacak diye emin konustu. Bilmiyorum cikar mi? Nisanliysa da bana niye mesaj atsin yatmior aklima. Kimse yokken hayatinda atmamis biri varken mi atacak ? Benim hic biseyden umudum da beklentim de kalmadi zaten artik nisanlanmasiyla da bitmis oldu napiyim... acilimim da güneş, kalp, ters yakut falan cikti. Onun yaptığı acilimda da attart mektup bahçeler cikti. Senin ayni evin icindr hayal ediyor kendisyle dedi. Nisanlandigi kizla hayal ediyor olmasin? Kafam oyle karıştı ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…