Binnaz Abla

Ocak ayi demisti cikti yada cikmadi diyemeyecegim o yuzden bekliyorum :)

Insallah cikar seninki de. Benim ikk defa enerjim zumrayla tuttu çünkü. Kimseyle tutmadi. Zumranin olacak dedigi biseyi cok net yasadim cunku asil konuyu bekliyorum. Bikgi vermedigim halde gecmisimi ve sebeplerini de bildi. Bi tek ongorusunu bekliyorum.Bi de ares bilmis. Sagolsun o da kandirmamis beni. Bunun baska biiryle iliskisi var su an demişti. Ve sen birseyelri ogrendiginde her seyin bos oldugunu anlyip icindeki kalan duygualri bosaltmis olarak yeni bi yon verip hayatina devam edeceksin demisti. Su an tam olarak o duygu icindeyim. Ama o yuz yzue goruseceksiniz demisti. Onu bilememis.

Haklısın karışmakta. Falların %100 gerçekliği ve garantisi yok zaten, hepimiz görüyoruz ama işte nişanlı/evli insanların da içten içe hala eskiyi düşündükleri, hatta pişman olup dönmeye çalıştıkları da oluyor.

Alyans bence sırf onun durumu için çıkamazdı zaten. Çünkü o kart daha çok falı baktıranla ilgili olarak çıkıyor sanki. Ben baktırdığım zamanlarda 1-2 kez "hayatında kimse yok" diyenler oldu, ben de "var yahu, kendi söyledi ve ayrıca kız çarşaf çarşaf meydanlarda" deyince de onların ilişkisi için ayrı bir açılım yapan falcılar oldu. Beni pışpışlamak için söylemiş olabilirler ama o ayrı açılımlarda her seferinde ya kızla ilgili berbat kartlar çıktı (kızın ne çirkefliği kaldı, ne valideliği, ne tattaretliği, ne çıkarcılığı... Tövbe tövbe :))) Alemler ya. Zavallı kız) ya da adamın hanesinde hiç başka kadın enerjisi veya kızı sevdiğini gösteren şeyler çıkmadı.. "Adam kalben yapayalnız" falan fişman.

Demek istediğim, kartlar bazen yanıltıyor ya da bambaşka bir olaya da işaret ediyor olabilir. Ben şimdi sana "bacım aklını başına topla, falla malla uğraşma, hepsi palavra" diyecek biri değilim. Bu neye benzer biliyor musun? Zamanında baca gibi sigara içmiş olup da, bıraktıktan sonra "öhö öhö boğazcıklarım ağrıdı, ayyy zehirliyorsunuz beniii" diye parkta bile insanlara laf eden çakma yeşilay elçilerine.

Zümra ve Ares bence (benim durumumda en azından) boş boş sallayan insanlar değil. Ama sen en iyisi fal sonuçlarını kendi hissiyatınla ve yaşadıklarınla da harmanla. Adamı asıl tanıyan da sensin zaten, onlar değil.

Şimdi çok ukalaca bir laf olacak ama inan ki ben aylarca saplandığım affedersin o manyaklığa gülmeye başladıysam (benim "adam"la ilgili), herkes için umut var demektir. O derece dipteydim yani. Yakınlarım öldüğünde bile adama ağlayacak kadar.

Uuuuu bugün klavye-çenem formunda. Zafer sarhoşluğu tabii benimkisi biraz da. Affola :)

Yok yok konus iyi gekiyor :)) zumrayi seviyorum ya yazaten hatta dedim ya tek enerjimin tuttugu o oldu bi de ares o da bilmis ares direk bunun bi iliskisi var diye soylmiati yuzume iyi de etmis. Hatta sevgi ve ask iliskisi degil ama bu demisti. Zorla sanki dedi. Cunku hala kalbinde sen varsin dmeisti. Doğru mu artik bilmiyorum kimsenin kalbini acip bakamam ama tek bildigim o adam benim degilse isterse ölüyor desinler bana ne yarari var ki? Yoruldum artik boyle seylerle avunmaktan. Bana kalirsa da kimse kimseyle ne zorla evlenir ne ayrilir insanin biraz olsun icindr var demekki. Seven insnai kimse tutamaz.

P
insalah cikar bana da
Anlik durum icin bende bilgi vermedim soyledigi seyler tutarliydi hatta bazilari dogruydu ama gelecek icin bisey diyemem henuz. Sende insallah atlatirsin Allah yardimcin olsun, kimse icin uzulmeye degmiyor aslinda ama uzuluyoruz iste insaniz, ama sunu anladim bende bu is fallarla olmuyor o yuzdem sildim binnazi umarim uzak durabilirim.

Aynen oyle hatta fallar yanlis yaptiriyor en iyisinic sesini dinlemek. Baska falcilarin sozunu dinelyip yaptigim seyler icin o kafar pismanim ki anlatamam nelere sebep oldu bende. Yaziklar olsun kafasina gore konusanlara.

Bende 4. Kartta mezar gelmis hemen oncesinde ters yol vardi ilk dort kart kimin hanesi keltte

4. Kart geride bırakılan yakın geçmiş hanesi doğru.. mezar yakın geçmişde yaşanan bitiş...
3. Kart ayaklarınızın altındaki zemin. İçinde bulunduğunuz ruh hali.. ters yol da yanlış bir yolda olduğunuzu söyler. Peşinden gelen mezar kartı o yanlış yoldan ayrılmış olmanızdır...
Sadce 2 kartın yorumu ama diğer kartları bilmiyorum..

Her bitiş yeni bir başlangıç değil midir zaten ?

İyi ki de bitmiş dedirtecek insanlara çıksın yolunuz bundan sonraki yaşamınızda inşallah..

Size mesaj atamiyorim

9. Kart ters dare olmus.
Canım ben buna eve gittiğimde kartları önüme dizip bakayım.. böyle bütünlük kuramıyorum..
sonuç kartın olumlu.. olmazsa onu merkeze alıp kart atarız üzerine :))

Bir de artik gelecekten beklentim yok da anlik durumda zumranin bilemedigi kisi oldu mu burda yazabilir mi? Çünkü hic olmazsa anlik bildigune dair icim rahat olsun karsi tarafın düşünceleri konusunda
O kişi benim. Flört ettiğim adamın evli olduğundan şüphe ediyordum ona da sordum. Hayır öyle birşey görmüyorum dedi Zümra. Adam evli, çocuklu çıktı. Yani anda bilememiş oluyor bu durumda.

Rica ederim canım. Anda çok iyi olsa bu durumları bilirdi bence.

Fal iste ne kadar doğru olabilir ki. Bizde az da olsa kendimizi mutlu etmek icin duymak istiuoriz biseyler. Allah kimseyi böyle bi bunalima dusurmesin hic biseyden fayda yok. Inanir msiin allahin isimleini cektigim zamanlar daha huzurluydum birakali yine fala düştüm

:/ Madem öyle, benim krediler bi biriksin hele. Taze Postacılar Kralı olarak postaladığım insanlarla ilgili bir fal atacağım birine. Uydurmasyon bir soru sorayım diyorum, hiç olmayan bir durumla ilgili. Klas bir davranış değil belki ama deney modundayım. Bakalım o zaman ne diyecekler.

O kişi benim. Flört ettiğim adamın evli olduğundan şüphe ediyordum ona da sordum. Hayır öyle birşey görmüyorum dedi Zümra. Adam evli, çocuklu çıktı. Yani anda bilememiş oluyor bu durumda.
bunu bilen oldu mu peki hiç?

Sadece tellwede medyum hestia başka kadın enerjisi alıyorum demişti ama evli dememişti. Belki salladı bilmiyorum. Nakta, zümra daha bir çoğu evli demedi adam için.

Arka arkaya baktirinca da cikmio. Bana ares bakmisti ilk orda cijti. Ertesi gun sevdara gitmistim sevdarda cikmadi. Belki de vardi yorumlamaya gore gormek degisirdi bilmiyorum. Mesela urmia cikmisti urmia ne demek buyu demek mi? Tam anlamadım ama sevdar urmia var burda urmia duygulari ust seviy3de yasamaktir sana karsi cok kiskanc ve tutkulu demişti. Belkide ordaki anlami baska birisinin etkisi altinda demekti? Su an o kadar karman corman ki kafam anlatamam artjk oturdym bilemeyenlerin yerine ben kuruyorum soyle miydi de bunu boyle zannettik kartlarda acana diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…