Ocak ayi demisti cikti yada cikmadi diyemeyecegim o yuzden bekliyorum :)
Benim hic fikrim yok sen yine yorum yapiosun : )) Zumra cok negatife yormadi. Mezari hic yorumlamadi tek olarak bilmiyorum. Şok yasadim ve iyi degilim acikcasi. Bir iliskisi var demedi ama. Sadecr etrafinda bi kadin kafasini karistiriyor olabilir dedi. Nişanliysa bunun cok net cikmasi gerekmez mi ? Ya da onceki fallarimda cocuga alyans vs cikmasi gerekmez mi baskasiyla ? Hic bisye cikmadi hep donecek donecek hayatinda kimse yok diye yroim yaptılar. Bi an da mi oldu bu yani? Bu nasil is? En son zumrayla kapatmistim bu fal isini. O da zaten bi iletisiim olacak diye emin konustu. Bilmiyorum cikar mi? Nisanliysa da bana niye mesaj atsin yatmior aklima. Kimse yokken hayatinda atmamis biri varken mi atacak ? Benim hic biseyden umudum da beklentim de kalmadi zaten artik nisanlanmasiyla da bitmis oldu napiyim... acilimim da güneş, kalp, ters yakut falan cikti. Onun yaptığı acilimda da attart mektup bahçeler cikti. Senin ayni evin icindr hayal ediyor kendisyle dedi. Nisanlandigi kizla hayal ediyor olmasin? Kafam oyle karıştı ki.
Haklısın karışmakta. Falların %100 gerçekliği ve garantisi yok zaten, hepimiz görüyoruz ama işte nişanlı/evli insanların da içten içe hala eskiyi düşündükleri, hatta pişman olup dönmeye çalıştıkları da oluyor.
Alyans bence sırf onun durumu için çıkamazdı zaten. Çünkü o kart daha çok falı baktıranla ilgili olarak çıkıyor sanki. Ben baktırdığım zamanlarda 1-2 kez "hayatında kimse yok" diyenler oldu, ben de "var yahu, kendi söyledi ve ayrıca kız çarşaf çarşaf meydanlarda" deyince de onların ilişkisi için ayrı bir açılım yapan falcılar oldu. Beni pışpışlamak için söylemiş olabilirler ama o ayrı açılımlarda her seferinde ya kızla ilgili berbat kartlar çıktı (kızın ne çirkefliği kaldı, ne valideliği, ne tattaretliği, ne çıkarcılığı... Tövbe tövbe :))) Alemler ya. Zavallı kız) ya da adamın hanesinde hiç başka kadın enerjisi veya kızı sevdiğini gösteren şeyler çıkmadı.. "Adam kalben yapayalnız" falan fişman.
Demek istediğim, kartlar bazen yanıltıyor ya da bambaşka bir olaya da işaret ediyor olabilir. Ben şimdi sana "bacım aklını başına topla, falla malla uğraşma, hepsi palavra" diyecek biri değilim. Bu neye benzer biliyor musun? Zamanında baca gibi sigara içmiş olup da, bıraktıktan sonra "öhö öhö boğazcıklarım ağrıdı, ayyy zehirliyorsunuz beniii" diye parkta bile insanlara laf eden çakma yeşilay elçilerine.
Zümra ve Ares bence (benim durumumda en azından) boş boş sallayan insanlar değil. Ama sen en iyisi fal sonuçlarını kendi hissiyatınla ve yaşadıklarınla da harmanla. Adamı asıl tanıyan da sensin zaten, onlar değil.
Şimdi çok ukalaca bir laf olacak ama inan ki ben aylarca saplandığım affedersin o manyaklığa gülmeye başladıysam (benim "adam"la ilgili), herkes için umut var demektir. O derece dipteydim yani. Yakınlarım öldüğünde bile adama ağlayacak kadar.
Uuuuu bugün klavye-çenem formunda. Zafer sarhoşluğu tabii benimkisi biraz da. Affola :)
insalah cikar bana daInsallah cikar seninki de. Benim ikk defa enerjim zumrayla tuttu çünkü. Kimseyle tutmadi. Zumranin olacak dedigi biseyi cok net yasadim cunku asil konuyu bekliyorum. Bikgi vermedigim halde gecmisimi ve sebeplerini de bildi. Bi tek ongorusunu bekliyorum.Bi de ares bilmis. Sagolsun o da kandirmamis beni. Bunun baska biiryle iliskisi var su an demişti. Ve sen birseyelri ogrendiginde her seyin bos oldugunu anlyip icindeki kalan duygualri bosaltmis olarak yeni bi yon verip hayatina devam edeceksin demisti. Su an tam olarak o duygu icindeyim. Ama o yuz yzue goruseceksiniz demisti. Onu bilememis.
P
insalah cikar bana da
Anlik durum icin bende bilgi vermedim soyledigi seyler tutarliydi hatta bazilari dogruydu ama gelecek icin bisey diyemem henuz. Sende insallah atlatirsin Allah yardimcin olsun, kimse icin uzulmeye degmiyor aslinda ama uzuluyoruz iste insaniz, ama sunu anladim bende bu is fallarla olmuyor o yuzdem sildim binnazi umarim uzak durabilirim.
Bende 4. Kartta mezar gelmis hemen oncesinde ters yol vardi ilk dort kart kimin hanesi keltte
4. Kart geride bırakılan yakın geçmiş hanesi doğru.. mezar yakın geçmişde yaşanan bitiş...
3. Kart ayaklarınızın altındaki zemin. İçinde bulunduğunuz ruh hali.. ters yol da yanlış bir yolda olduğunuzu söyler. Peşinden gelen mezar kartı o yanlış yoldan ayrılmış olmanızdır...
Sadce 2 kartın yorumu ama diğer kartları bilmiyorum..
Her bitiş yeni bir başlangıç değil midir zaten ?
İyi ki de bitmiş dedirtecek insanlara çıksın yolunuz bundan sonraki yaşamınızda inşallah..
Mesaja kapalıyım canım ben..Size mesaj atamiyorim
Mesaja kapalıyım canım ben..
kartlarını sırasıyla yaz istersen..
6. Kartın yani gelecek kartın neydi ?
Sunit
Urmia
Ters yol
Mezar
Ters yakut
Ters dastar
Ters adhandeva
Gunes
Kalp 10.kart kalp. Aradaki 9.cu karti unuttum
Benim 6. Kalp , ne demek yani?Mesaja kapalıyım canım ben..
kartlarını sırasıyla yaz istersen..
6. Kartın yani gelecek kartın neydi ?
Canım ben buna eve gittiğimde kartları önüme dizip bakayım.. böyle bütünlük kuramıyorum..9. Kart ters dare olmus.
O kişi benim. Flört ettiğim adamın evli olduğundan şüphe ediyordum ona da sordum. Hayır öyle birşey görmüyorum dedi Zümra. Adam evli, çocuklu çıktı. Yani anda bilememiş oluyor bu durumda.Bir de artik gelecekten beklentim yok da anlik durumda zumranin bilemedigi kisi oldu mu burda yazabilir mi? Çünkü hic olmazsa anlik bildigune dair icim rahat olsun karsi tarafın düşünceleri konusunda
O kişi benim. Flört ettiğim adamın evli olduğundan şüphe ediyordum ona da sordum. Hayır öyle birşey görmüyorum dedi Zümra. Adam evli, çocuklu çıktı. Yani anda bilememiş oluyor bu durumda.
Rica ederim canım. Anda çok iyi olsa bu durumları bilirdi bence.Yaaa cok sagol . Benim de nisanli cikti
Rica ederim canım. Anda çok iyi olsa bu durumları bilirdi bence.
bunu bilen oldu mu peki hiç?O kişi benim. Flört ettiğim adamın evli olduğundan şüphe ediyordum ona da sordum. Hayır öyle birşey görmüyorum dedi Zümra. Adam evli, çocuklu çıktı. Yani anda bilememiş oluyor bu durumda.
Sadece tellwede medyum hestia başka kadın enerjisi alıyorum demişti ama evli dememişti. Belki salladı bilmiyorum. Nakta, zümra daha bir çoğu evli demedi adam için.bunu bilen oldu mu peki hiç?
Sadece tellwede medyum hestia başka kadın enerjisi alıyorum demişti ama evli dememişti. Belki salladı bilmiyorum. Nakta, zümra daha bir çoğu evli demedi adam için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?