bence hiç böyle şeyler düşünme, kendini yormaktan yıpratmaktan başka hiçbi işe yaramaz.Zor biliyorum ama faldan da düşünmekten de uzak dur. Bende bekliyorum ama en azından binnazı sildim kafam bi tık daha rahat artık.Arka arkaya baktirinca da cikmio. Bana ares bakmisti ilk orda cijti. Ertesi gun sevdara gitmistim sevdarda cikmadi. Belki de vardi yorumlamaya gore gormek degisirdi bilmiyorum. Mesela urmia cikmisti urmia ne demek buyu demek mi? Tam anlamadım ama sevdar urmia var burda urmia duygulari ust seviy3de yasamaktir sana karsi cok kiskanc ve tutkulu demişti. Belkide ordaki anlami baska birisinin etkisi altinda demekti? Su an o kadar karman corman ki kafam anlatamam artjk oturdym bilemeyenlerin yerine ben kuruyorum soyle miydi de bunu boyle zannettik kartlarda acana diye
bence hiç böyle şeyler düşünme, kendini yormaktan yıpratmaktan başka hiçbi işe yaramaz.Zor biliyorum ama faldan da düşünmekten de uzak dur. Bende bekliyorum ama en azından binnazı sildim kafam bi tık daha rahat artık.
Hep yapmayı düşünüp de yapamadığım şey:/ Madem öyle, benim krediler bi biriksin hele. Taze Postacılar Kralı olarak postaladığım insanlarla ilgili bir fal atacağım birine. Uydurmasyon bir soru sorayım diyorum, hiç olmayan bir durumla ilgili. Klas bir davranış değil belki ama deney modundayım. Bakalım o zaman ne diyecekler.
Hep yapmayı düşünüp de yapamadığım şey
Bize de haber ver :)))
Bir arkadaşım pelin bilge özdoğruya ilişkisiyle ilgili fal atmıştı. Kadın çatır çatır adamda yüzük enerjisi var, evli bu adam bence dedi. Evet adam evliymiş...bunu bilen oldu mu peki hiç?
Bir arkadaşım pelin bilge özdoğruya ilişkisiyle ilgili fal atmıştı. Kadın çatır çatır adamda yüzük enerjisi var, evli bu adam bence dedi. Evet adam evliymiş...
Arkadaşlar forumda önceki konularda Doğadan hanımla kişisel blogu yada instagram hesabından iletişim kuranlar olduğu söylenmişti.
Sisteme girmiyor öngördüğü bi durumu da yaşadım danışmam gerekli siteye yazdım online olduğunu bildir bölüm
nnden sistemde olacağı zamanı görebileceğim söylenmiş.:)
Bir diğer sorum siz nacizane arkadaşlarım binnaz bu ay hiç indirim yapmadı .değilmi ben kaçırmış olabilir miyim ?
Buğrabey e baktırdığım fallarımda vadeler geçti herhangi bi geri dönüş olmadı eski erkek arkadaşım içni baktırmıştım o dönemler yok pişman olacak yok mükemmel bir ilişki gördümler ayrılık iyidir lerSlm kızlar ben bu akşam fal sepetinde bugraya baktırmak istiyorum forumda ve profilinde ki yorumları inceledim bugraya fal baktirip çıkan var kahvesi ve katinasi iyi ama konuşması biraz karışık demişler.
Emre dinç zihin okuyor diyenler var ama fiyatı pahalı 60 TL galiba.
Senanura tan a geçen hafta baktirdim Tarot söyledikleri şu an için öyle gidiyor gidişat yani.Ama gelecek beklemede .
Sizce Buğra nasıl kızlar
Buğra ya iki fal yolladım ikisi de kave bende de çıkmadı tıpkı arkadaşın bahsettiği gibi hikaye yazmışSlm kızlar ben bu akşam fal sepetinde bugraya baktırmak istiyorum forumda ve profilinde ki yorumları inceledim bugraya fal baktirip çıkan var kahvesi ve katinasi iyi ama konuşması biraz karışık demişler.
Emre dinç zihin okuyor diyenler var ama fiyatı pahalı 60 TL galiba.
Senanura tan a geçen hafta baktirdim Tarot söyledikleri şu an için öyle gidiyor gidişat yani.Ama gelecek beklemede .
Sizce Buğra nasıl kızlar
Evet benim adimda kullanilmisti ama benim binnazda fal baktirmak disinda bildigim herhangi hesabi blogu numarasi vb bildigim birsey yok baktirmak istedigim yorumcu uzun sure girmediginde ben binnaz ablaya msj atiyorum ne zaman aktif olcak diye ama oda pek ise yaramiyor. Binnaz yilbadindan bir gun once indirim yapmisti bildigimArkadaşlar forumda önceki konularda Doğadan hanımla kişisel blogu yada instagram hesabından iletişim kuranlar olduğu söylenmişti.
Sisteme girmiyor öngördüğü bi durumu da yaşadım danışmam gerekli siteye yazdım online olduğunu bildir bölüm
nnden sistemde olacağı zamanı görebileceğim söylenmiş.:)
Bir diğer sorum siz nacizane arkadaşlarım binnaz bu ay hiç indirim yapmadı .değilmi ben kaçırmış olabilir miyim ?
Evet benim adimda kullanilmisti ama benim binnazda fal baktirmak disinda bildigim herhangi hesabi blogu numarasi vb bildigim birsey yok baktirmak istedigim yorumcu uzun sure girmediginde ben binnaz ablaya msj atiyorum ne zaman aktif olcak diye ama oda pek ise yaramiyor. Binnaz yilbadindan bir gun once indirim yapmisti bildigim
Aynen bende de oyle cok sacma bir destekleri var.Binnaz sitesinin ben simdiye kadar atilan mesajlara uzgunuz bubkonuda yardimci olamıyoruzdam baska cevap verdiğini görmedim. Ne ise yariyorlarsa.
Soyle genel bir degerlendirme yaparsam baktirdigim falcilar arasinda, adamin hayatinda biri oldugunu sadece ares ve zumra bilmis. Ares direk bi iliski icinde cikiyor ama sevmiyor o kisiyi dedi. Zumra da etrafinda bi kadin enerjisi alıyorum aklini karıştıran eli kolu bagli bu yuzden gelemiyor dedi. Adam megerse nisanlanmis. Eli kolu bagli olayini yuzuge bagliyroum o yuzden. Onun dışında ares bunu ogrendikten sonra het seyin bos oldugunu anlayip icinde her seyi bitireceksin yeni bi yonle devam edeceksin dedi inanmadim gercekyen de su an boyle hissediyorum akti gitti biseyler sanki ve yeni bi karar aldim bunu duyunca cok ilginc. Ayrica Zumra hayatina biri girmeye calisacak dedi tarif etti ve ayni kisi teklif etti gercektn de bunu da bildi. Ikisinin de öngördüğü tek birset kaldi onun da olacagini ben sanmiyorum daha dogrusu olmasi icin beklemiyorum ogrendigim seyden sonra hevesim kalmadi çünkü. Artik olursa olur olmazsa olmasin. Sevdarin on gördüğü hic birsey cikmadi. Anlik durumda da biri oldugunu bilemedi. Zumrayla aresin kart bilgisiyle degil hislerinin gercekten kuvvetli olduğuna inanıyorum helal olsun. Cunku ikisinin de dinlerken dikkat ettim kartlari kendilerune o anda nasil geliosa oyle yorumladilar. Ornegin acimda attart gunes ve kalp olmasina ragmen evlilik almıyorum dedi zumra helal be daha ne deyim. Adam nisanliymis zaten. Hala soktayim. Neyse sinirlerim bozuk kusura bakmayin.
Soyle genel bir degerlendirme yaparsam baktirdigim falcilar arasinda, adamin hayatinda biri oldugunu sadece ares ve zumra bilmis. Ares direk bi iliski icinde cikiyor ama sevmiyor o kisiyi dedi. Zumra da etrafinda bi kadin enerjisi alıyorum aklini karıştıran eli kolu bagli bu yuzden gelemiyor dedi. Adam megerse nisanlanmis. Eli kolu bagli olayini yuzuge bagliyroum o yuzden. Onun dışında ares bunu ogrendikten sonra het seyin bos oldugunu anlayip icinde her seyi bitireceksin yeni bi yonle devam edeceksin dedi inanmadim gercekyen de su an boyle hissediyorum akti gitti biseyler sanki ve yeni bi karar aldim bunu duyunca cok ilginc. Ayrica Zumra hayatina biri girmeye calisacak dedi tarif etti ve ayni kisi teklif etti gercektn de bunu da bildi. Ikisinin de öngördüğü tek birset kaldi onun da olacagini ben sanmiyorum daha dogrusu olmasi icin beklemiyorum ogrendigim seyden sonra hevesim kalmadi çünkü. Artik olursa olur olmazsa olmasin. Sevdarin on gördüğü hic birsey cikmadi. Anlik durumda da biri oldugunu bilemedi. Zumrayla aresin kart bilgisiyle degil hislerinin gercekten kuvvetli olduğuna inanıyorum helal olsun. Cunku ikisinin de dinlerken dikkat ettim kartlari kendilerune o anda nasil geliosa oyle yorumladilar. Ornegin acimda attart gunes ve kalp olmasina ragmen evlilik almıyorum dedi zumra helal be daha ne deyim. Adam nisanliymis zaten. Hala soktayim. Neyse sinirlerim bozuk kusura bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?