Binnaz Abla

bence hiç böyle şeyler düşünme, kendini yormaktan yıpratmaktan başka hiçbi işe yaramaz.Zor biliyorum ama faldan da düşünmekten de uzak dur. Bende bekliyorum ama en azından binnazı sildim kafam bi tık daha rahat artık.

Ben de silicem uygulamayi

Hep yapmayı düşünüp de yapamadığım şey
Bize de haber ver :)))

Hep yapmayı düşünüp de yapamadığım şey
Bize de haber ver :)))

Ah tabii, vermez miyim hiç Yalnız şunu söyliyim, ben o falın senaryosunu özene bezene kurgularım, hatta belki başka bir isimle ve yazı tarzımı vs. değiştirerek atarım. Eğer ki bana "nnayır nnolamaz yalann söylüyorsunn!!!" diyen ya da üçkağıt olduğunu sezip falı iade eden falcı olursa da işte o zaman o falcıyı burda sabah akşam çok pis överim, ona göre! Sonra "Kavansit reklam yapıyor!" demek yok, forumdan banlamak yok (sevgili adminler) :))))

Arkadaşlar forumda önceki konularda Doğadan hanımla kişisel blogu yada instagram hesabından iletişim kuranlar olduğu söylenmişti.
Sisteme girmiyor öngördüğü bi durumu da yaşadım danışmam gerekli siteye yazdım online olduğunu bildir bölüm
nnden sistemde olacağı zamanı görebileceğim söylenmiş.:)

Bir diğer sorum siz nacizane arkadaşlarım binnaz bu ay hiç indirim yapmadı .değilmi ben kaçırmış olabilir miyim ?

Bir arkadaşım pelin bilge özdoğruya ilişkisiyle ilgili fal atmıştı. Kadın çatır çatır adamda yüzük enerjisi var, evli bu adam bence dedi. Evet adam evliymiş...

Bunu okuduktan sonra Pelin Bilge'den gelen falımı bir kez daha dinledim ve ona forumda daha önce haksızlık etmiş olduğumu gördüm. 15 dakikalık, gayet ayrıntılı, astroloji bilgisiyle de desteklenmiş bir Tarot açılımı. Söyledikleri de şimdi olaya daha soğukkanlı bakınca gayet mantıklıymış aslında. Onu beğenmedim dememin nedeni olumsuz konuşması değildi aslında. Ama nedense işime gelmeyen bir şey olmuş zamanında demek ki. %100 olumsuz da konuşmamış zaten ve verdiği maksimum vadeden 1-1 buçuk ay önce gerçekten de kayıp adam birden mesaj yollamıştı ve hemen akabinde de zorunlu bir yüzyüze karşılaşma + hesaplaşma olmuştu.

Uzun lafın kısası, Pelin Bilge hanımı "beğenmediklerim" listesinden çıkarıyorum. Ona sıra gelene kadar ne ipe sapa gelmez fallar gördük çünkü.

Doğru, bu ay indirim yapmadı ama eli kulağındadır. Dolunay ve ay tutulması bahanesiyle belki.

Slm kızlar ben bu akşam fal sepetinde bugraya baktırmak istiyorum forumda ve profilinde ki yorumları inceledim bugraya fal baktirip çıkan var kahvesi ve katinasi iyi ama konuşması biraz karışık demişler.
Emre dinç zihin okuyor diyenler var ama fiyatı pahalı 60 TL galiba.
Senanura tan a geçen hafta baktirdim Tarot söyledikleri şu an için öyle gidiyor gidişat yani.Ama gelecek beklemede .
Sizce Buğra nasıl kızlar

Buğrabey e baktırdığım fallarımda vadeler geçti herhangi bi geri dönüş olmadı eski erkek arkadaşım içni baktırmıştım o dönemler yok pişman olacak yok mükemmel bir ilişki gördümler ayrılık iyidir ler
hatta zihnimi bulandıracak başka bir bey çıkacak geri dönüp affetmemzor olacaktı .vs vs hiç biri tutmadı ::)
Ne güzel hikaye anlatmış bende dinlemişim ne dönen var ne pişman olan .
yeni biri tabiki oldu o daha da beter çıktı :)hala fallardayım baksana

Üzüldüm senin adına canim@xsxirine_4553 umarım olumlu olan diğer fallarin çıkar

Buğra ya iki fal yolladım ikisi de kave bende de çıkmadı tıpkı arkadaşın bahsettiği gibi hikaye yazmış

Fal sepetinde kimi önerirsiniz kızlar

Evet benim adimda kullanilmisti ama benim binnazda fal baktirmak disinda bildigim herhangi hesabi blogu numarasi vb bildigim birsey yok baktirmak istedigim yorumcu uzun sure girmediginde ben binnaz ablaya msj atiyorum ne zaman aktif olcak diye ama oda pek ise yaramiyor. Binnaz yilbadindan bir gun once indirim yapmisti bildigim

Soyle genel bir degerlendirme yaparsam baktirdigim falcilar arasinda, adamin hayatinda biri oldugunu sadece ares ve zumra bilmis. Ares direk bi iliski icinde cikiyor ama sevmiyor o kisiyi dedi. Zumra da etrafinda bi kadin enerjisi alıyorum aklini karıştıran eli kolu bagli bu yuzden gelemiyor dedi. Adam megerse nisanlanmis. Eli kolu bagli olayini yuzuge bagliyroum o yuzden. Onun dışında ares bunu ogrendikten sonra het seyin bos oldugunu anlayip icinde her seyi bitireceksin yeni bi yonle devam edeceksin dedi inanmadim gercekyen de su an boyle hissediyorum akti gitti biseyler sanki ve yeni bi karar aldim bunu duyunca cok ilginc. Ayrica Zumra hayatina biri girmeye calisacak dedi tarif etti ve ayni kisi teklif etti gercektn de bunu da bildi. Ikisinin de öngördüğü tek birset kaldi onun da olacagini ben sanmiyorum daha dogrusu olmasi icin beklemiyorum ogrendigim seyden sonra hevesim kalmadi çünkü. Artik olursa olur olmazsa olmasin. Sevdarin on gördüğü hic birsey cikmadi. Anlik durumda da biri oldugunu bilemedi. Zumrayla aresin kart bilgisiyle degil hislerinin gercekten kuvvetli olduğuna inanıyorum helal olsun. Cunku ikisinin de dinlerken dikkat ettim kartlari kendilerune o anda nasil geliosa oyle yorumladilar. Ornegin acimda attart gunes ve kalp olmasina ragmen evlilik almıyorum dedi zumra helal be daha ne deyim. Adam nisanliymis zaten. Hala soktayim. Neyse sinirlerim bozuk kusura bakmayin.

Binnaz sitesinin ben simdiye kadar atilan mesajlara uzgunuz bubkonuda yardimci olamıyoruzdam baska cevap verdiğini görmedim. Ne ise yariyorlarsa.

Merhaba, Çağrı Bilgin, Eyüp Deniz, Mert Göktürk, Marin Şahin, Maya Demir. Bunlar hakkında hem olumlu hem olumsuz yorumlar var, içlerinde tavsiye edebileceğiniz ya da etmeyeceğiniz var mı?
Bir de Kenan Şahin’e sesli astroloji baktıran var mı?

Doga ya baktir mismiydin?

Bence kusurluk bir durum yok. Burada paylaşmayacaksın da nerede paylaşacaksın. Hayal kırıklığını tahmin ediyorum. Ama bir şeyler akıp gitmeye başladıysa da bu iyiye işaret sanki. Bu esnada biraz şunları düşünmek iyi gelebilir. En azından bana yol gösterici oldu: Dürüst/sadık olmayan, kaypaklık yapan, beyni hizmet dışı olan vs. kişiler aslında en ama en başından beri bunun sinyalini veren bir şeyler mutlaka yapıyorlar. O sırada hayranlıktan/aşktan gözümüz görmüyor ama geriye dönüp bakınca anlıyorsun işaretleri. Çok çok ufak işaretler olsa bile, hatta o sırada sevimli bulmuş olsak bile.

Ve genelde farklı adamlarda benzer işaretleri yakalayabilirsin geçmişe bakınca. Hani "yoo hepsi birbirinden alakasız insanlardı" desek de illaki ortak bir özellikleri çıkıyor VEYA bize kendimizle ilgili göstermeye çalıştıkları ortak bir şey.

Hani klişe bir örnek vermek gerekirse: Sürekli ben ben ben diyen kendini beğenmiş adamlar aslında kendilerini sevmedikleri için, kendilerini ikna etmeye çalışırlar. Bizim de eğer kendimizi sevmekle ilgili bir sıkıntımız varsa (özgüven vs.), bu tarz adamlar karşımıza çıkar. Bir tür çarpık ayna gibi. Yani bize ordaki mesaj şu: "kendini sev, ama doğru sev, kıvamında. Bu adam gibi boş balon biçiminde değil".

Neyse şimdi psiko-radyoya bağladım iyice, ama olayı böyle zihinselleştirmek biraz yardımcı oluyor sanki insana bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…