Binnaz Abla

Evet basta kendini belli ediyor da ustunde durmuyoruz iste bahaneler ariyoriz

Eyüp Deniz'i çok severim. Bana ilk falı çok başarılıydı. Verdiği tarih tuttu (eylülün 2nci-3üncü haftasına doğru dediği şey 19 Eylül'de oldu), durumlarımızı da çok iyi anlatmıştı. Aşırı şen şakrak da bir insan (ama pembeci değil). Bazılarına fazla gelebiliyor hatta, o derece. Tarz meselesi tabii.

Mert Göktürk de "İstanbul beyefendisi" tarzında. Öyle nazik insanları mumla arar hale geldiğimiz için onu da beğeniyorum o bakımdan. Kartları birebir okuyor, ama yine de konuya bağlıyor bir biçimde. Onun ikimiz için yaptığı kişilik analizleri de doğruydu. İlk vadesi hem tuttu hem tutmadı (böyle diyorum çünkü o sırada yaşanması muhtemel bir olaydı, çok fallık bir şey değildi yani).
Sonraki vadelerin hiçbiri tutmadı, ama yine de gecikmeli olarak çıkıyor gibi. Örneğin kalabalık bir ortamda adamın artistlik yapıp beni sinirlendirmeye çalışacağını bildi. "Dolaylı yoldan" gibi bir şey demişti. Gerçekten de bir kez profesyonel bir ortamda öyle bir durum oldu. Birbirimize uluorta laflar çarpıp durduk, ama kimse kimden söz ettiğimizi anlamadı, sanki başkalarına laf ediyormuşuz gibiydi manzara :))))

Bendeki izlenimler böyle. Tek falla sınırlı kalmak koşuluyla baktırılabilir (sonrakiler olmuyor sanki). Diğer isimlere baktırmadım.

Doğa hala sistemde yok cinnet halindeyimbu kadar takıntı yapmam bir kaç detayı bilmesi idi .ayrıca size de oldumu 6 7 faldır ilişki olacak diyen farklı bir falcı bugün üzerinde büyü var bu sebeble ilişki yok dedi !saygıdeğer! falcı cinnet geçirdim.

WOUW... SEN HEP PSIKO-RADYOYA bagla olur mu:) ÇOK temiz ve NET bır analız yapmıssın,kendi adıma RESMEN ılk kez neyın ne oldugunu bu denlı BERRAK ve NET görebıldım.....Kendı kendıme cok analız yapıp,ne-neden dıye dusunurdum ama bu yanıtı hıc verememıstım kendınme.Hakıkaten mınnettarım. Aynen de bu yazıyı kaybetmemek adına kaydedıyorum bılgısayarıma.

Selam kızlar dün bir yolun var Semaya katına atmayı düşündüm sonra mobil ödeme de sorun çıktı dedim var bunda bir hayır evren galiba semaya fal atmami istemiyor dedim.
Bugraya da atmadım forumda daha önce duygu aura tespitleri şaşırttı çok iyidi diyen bir iki kişi vardı.Sonra profilini okudum duygunun herkes çok iyi nokta atışı oldu nerdeyse bütün yorumları iyidi.Atsrken de falı tereddütlü attim.Yorumda çok iyi yazıp tam tersi çıkıyor çünkü bazen.
Neyse 10 dakikalık yorum geldi kadın bu şu an konusmadigim adamla aramızda neler olduğunu onun gecmisini su anı hisleri cidden nokta atışı yaptı.Senanura da baktirdim ama Duygu aura cidden çok iyidi.
Gelecek çıkar mı bilemem.

Hangi falı baktırdın canım?

Katına cnm ama cidden son zamanda en beğendiğim faldi.

Aaa çok teşekkürler bu yorumun için. Hem de senin gibi birinden bunları okumak ayrı bir mutlu etti :) Hepimiz dersimizi almaya çalışıyoruz galiba. Eskiden "iyi iyi, böyle bir adamdan zarar gelmez insana" dedirten şeyler bile meğerse ne kadar tehlikeli ya da yanıltıcıymış. En azından bende öyle. Ölçütlerim alt üst olmuş vaziyette :)) ama yerimizde saymaktan iyidir.

Kızlar bir şey soracağım, burda daha önce böyle bi şey geçmişti diye hatırlıyorum ama aratınca bulamadım
Doğa dan sanırım geçmişte olmuş bi-iki olayı da gelecekte olacak gibi anlatıyor. Ya da aynı şeyi tekrar mı yaşıycam bilemedim ama pek ihtimal vermiyorum? Sizde de böyle bi durum oldu mu hiç? Sanki daha önce böyle bişey yazılmıştı?

Bu yorumun BİLİMSEL HALİ ŞEMA TERAPİ/PSİKONET yayınlarından Bolca bulabilirsiniz , fal kitabı değil ama adım adım hayatınızda aldığınız kararların farklı gibi görünse de hep aynı kararlar olduğuna işaret ediyor. Örneğin; Kusurluluk-Değersizlik Şeması geliştirmişsseniz size değersiz olduğunu hissettirecek insanlara karşı sürekli bir cazibe duyuyorsunuz hayatınıza çekmek gibi değil dikkatinizi ondan yana kullanmak gibi ve şema içinde 3 ayrı davranış şekillerinden birini yapıyorsunuz bunlar aşırı telafi, kaçınma, karşıt saldırı
kısaca açıklarsam aşırı telafi: sizi aramayan insanı durdurak bilmeden aramak, o adım atmadan sürekli adım atmak, kendi içinizde de onun hatalarına sürekli olarak kılıf bularak yeni hamleler yapmak
Kaçınma: Size değersiz hissettiren birinden uzaklaşır gibi yapma hali veya değersiz hissettiğiniz için tüm ilişkilerden el etek çekip yalnızım kafam rahat diğerek ; ya yalnız kalıcam ya değersiz hissedicem gibi bir algıyı kabul etme
son olarak karşıt saldırı: size değersiz hissettiren birine onun ne kadar değersiz olduğunu (haklılık şeması yani öfke burada çok hakim) söyleyerek hakarete hakaret, saldıraya saldırı ile cevap verme..
ee biz napalım derseniz;
*KENDİNİZİ KEŞFEDİN. Şema terapi desteğiyle eğer başa çıkamıyorsanız birinden yardım alarak kendinizle yüzleşin.Çünkü samimi olarak söylüyorum Ahmet değil Mehmet olsa yine 3 5 adım sonra aynı döngünün içinde bulacaksınız kendinizi.
bu üç davranış şekli Değersizlik Şemasıyla uygunsuz başa çıkma yöntemleridir. Hangi davranışı yaparsanız yapın günü sonunda kendinizi daha da değersiz hissetmenizle sonuçlanır ve şema kendini gerçekleştirir.
not:Şema kavramı çocuklukta geliştirilmiş yanlış/olumsuz alışkanlıklardır.Farkedilmediği için bunu 'KADER' sanırsınız. Halbuki hep aynı şemalar içinde hareket ederseniz.. 11 ANA ŞEMA vardır MODunuza göre bu şemalar farklı düzeyde aktiftir. Şemaların hepsi düşük düzeydeyse siz iadeal formdasınızdır.Eğer hepsi yüksek düzeydeyse sizin hayatınızda herşey olumsuzdur.
NOT: Psikolog değilim ama hayatımın çıkmazını çözmeye çok yaklaşmış biriyim.Sadece şemalarımı fark ederek aslında nerelerde hangi hatalı insanları seçtiğimi anladım ve neden insanlar değişmesine rağmen aynı kısır döngüde olduğumu ..Gerçekten Kendinize yapacağınız en büyük iyilik olucak Olmazsa sanırım 38 lira net fiyatı o boşa gitmiş olur ama ben inanıyorum ki 'Gerçek bir aydınlanma' yaşayacaksınız.
**Sizin mesajınızın devamı olarak yazdığım için sizi alıntıladım, Genel bir yorumdur yanlış olmasın:)

Şema terapiye çok yakın değilim, yani donanım vs. anlamında ama sanırım son yıllarda bu döngü meselelerini en kullanışlı ve anlaşılır biçimde açıklayan yaklaşımlardan biri. Bence de özellikle partner seçiminde kaderin payı az. Senaryoyu büyük oranda resmen kendimiz yazıp oynuyoruz, çok doğru. Teşekkürler paylaşım için :)

Fal sepetinde senanur tan, emre dinç, medyum gizem, hale yıldırım, dennis ve zülal şene katina attım hepsi durumla ilgili çok pembe şeyler söylediler. Bunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? İzlenimleriniz neler? Size çıkan veya şu konuda çok iyiydi dediğiniz şeyler neydi?

Adı neydi kitabın alalım

Sana da tesekkur ederım sevgılı stellla . Iletını herhalde yanlıs anlayacak en son kısıdır Kavansit , burası yerı degı dıye konuyla alakalı olarak kısaca 1 yazı yazmıstı aslında ama farkında olalım veya olmayalım bazılarımızın yasadıgı sorunun tam da ozune parmak bastıgı ve kendı adıma gormemı sagladıgı ıcın çok mutlu olmustum. Sen ıse perçınlemıs oldun. Bılgı arttıkça,paylasıldıkca guzel.Üşenmeyıp yazan ellerıne saglık senın de,çok çok tesekkur ederım ve kesınlıkle kıtabı oluyacagım.

Stellla ,kendi adıma çok teşekkür ederim :) bu sadece karşı cinsle değil, hayatımızın her alanında yaşadığımız sorunlar.. ve benim bu ara kendim de sorguladığım davranışlarımla ilgili bir yazı, çok mutlu oldum :) hemen kitabı alacağım :) ben de aşırı telafi durumu var, arkadaşlarıma karşı da böyle bir durum ve artık bunu değiştirmek istiyorum, belki de bana bir yol gösterdin :) Kitabı bulamadım sanırım emin olamadım ama adı tam nedir ? çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Selam kızlar! Bazı falcılara aplikasyon dışından da ulaşılabildiğine dair izlenim aldım eski yazışmalardan. Zümra'ya ulaşabilme imkanı var mıdır acaba? :) Kaç gündür de girmiyor Binnaz'a

Gerçekten alıp okuyup çalışırsanız o kadar sevinirim ki
psikonet yayınları/ Hayatı Yeniden Keşfedin (Jeffrey Young -Janet Klosko)
ararken kendinize daha yakın gelen kitaplar olabilir ama temel kitap bu bunu alın sonra hala ihtiyacınız varsa öbür kaynağı alın
örneğin takıntılarını varsa direk takıntılara özgü kitabı almayın dediğim kitabı alın zaten takıntınızın hangi şemadan çıkmak için beynin kaçma yöntemi olarak oluşturduğunu fark edeceksiniz ve kendiliğinden o sorun çözülecek
ben ilişkilerim olarak başladım kitaba uykusuzluk sorunum, öfke kontrolsüzlüğüm, temizlik takıntım kayboldu. Ne alakası var diyeceksiniz o da size süpriz olsun
*Lütfen wordde bir dosya oluşturun ve duygularınızı gün be gün kaydedin -ileride tekrara düşmemek ve ne aşamadan ne aşamaya geldiğinizi özellikle kitap önceki duygularınızı somutlaştırmanız için bu Çok önemli
*şemalar durumlarla beraber bu yüzden kitabı okuyup anlamanıza rağmen hatayı nasıl düzelteceğinizi bilemiyor olabilirsiniz bu aşamaya gelirseniz Mod terapisine geçmeniz gerek. Hatamı anladım ama doğru başa çıkma yöntemim ne?
*bu YALNIZCA Sizin yapabileceğiniz bir şey ve siz nasıl iyi hissediyorsanız doğru odur.O yüzden bir başkası sizin için Şema kartı HAZIRLAYAMAZ. Bu en başından en sonuna sizin yolculuğunuz ve hemen düzelmeyecek arkadaşlar bunu kabul ederek başlayın ama attığınız her adım sizi istediğiniz hayata götürecek , kendinize hazırladığınız şema kartına sadık kala kala tüm hayatınız sizin kontrolünüze geçmeye başlıyor ve ben kendi adıma birkaç şemada düşük puana geçtim sanki güneş başka doğuyor benim için .. İnanın 1 kelime abartmıyorum okuyunca beni anarsınız..
bu kısmı daha fazla meşgul etmeyeyim özelden sorularınızı yazabilirsiniz şuan bilgisel olarak 8.kitabımdayım yöntem ve kitap içeriğini sorunuza göre tavsiye edebilirim diye düşünüyorum

Hemen alıyorum ve gelişmeleri yazıyorum :)) çok teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…