Merhabalar az önce pelin bilge özdoğruya fal attım ama enerji uyumsuzluğu sebebiyle iptal etmiş. Böyle Bi durum yaşayan var mı? Bir de başka bir falcı önerebilir misiniz 1500 kredim var
Arkadaşlar merhaba ayri olduğum erkek arkadaşımla ilgili tarot attim aranizda kartları yorumlayabilecek varmi cok mutlu olurum cikan kartlar ilişki acilimiydi 1.kart Tilsim asi 2.kart kilic dörtlüsü 3.kart Ters imparator 4.kart Değnek asi 5.kart Ters değnek sekizlisi 6.kart Ters kilic üçlüsü 7.kart Ters kupa kraliçesi yardımcı olursanız çok sevinirim
Teşekkür ederim,, Elfin demete attım şu an umarım ondan da iade almam :)Merhaba. Benim klasik öneriler: Eyüp Deniz, Ares Levi, Elfin Demet, Zümra Lal, Biray Demir ve Arnisa Bahadır. Bütün siteyi saymışım.
Merhabalar, çok büyük bir gönül rahatlığıyla Zümra Lal diyorum. Ama 1 haftadır girmiyor, ben de beklemedeyimMerhabalar az önce pelin bilge özdoğruya fal attım ama enerji uyumsuzluğu sebebiyle iptal etmiş. Böyle Bi durum yaşayan var mı? Bir de başka bir falcı önerebilir misiniz 1500 kredim var
Evet bende onu denemek istemiştim aslında ama hiç çevrimiçi yakalayamadığım için peline atmıştım iade aldım. SonraMerhabalar, çok büyük bir gönül rahatlığıyla Zümra Lal diyorum. Ama 1 haftadır girmiyor, ben de beklemedeyim
Elfin hakkındaki düşüncelerini yazar mısın falın gelince? Benim de favorilerimdendir bu arada özlelikle ilk fallarda enerji tutarsa her şeyi biliyor.Evet bende onu denemek istemiştim aslında ama hiç çevrimiçi yakalayamadığım için peline atmıştım iade aldım. SonraKavansit in tavsiyesi üzerine elfin demete Katina attım beklemedeyim umarım değer :)
Tabi yazarım canım. Peki sen elfini denediğinde gelecek öngörüsü nasıldı? Anda nasıl olduğunu anlayacağım birazdan ama süreçte de iyi midir bu Elfin?Elfin hakkındaki düşüncelerini yazar mısın falın gelince? Benim de favorilerimdendir bu arada özlelikle ilk fallarda enerji tutarsa her şeyi biliyor.
Teşekkür ederim canım denenecekler listeme ekleyeyimSlm cnm J Jesuisetudiant ben fal sepeti duygu aura ya katına attım ve bir yolun var nurbanuya Tarot attım ikisini de beğendim.Eger istersen bunları deneyebilirsin
Zaten Katinada sitenin en iyilerinin Zümra ve Elfin olduğunu söylüyorlar. Benim de kredilerim beklemede, Zümra ne zaman girerse o zaman baktıracağım. 1 haftadır yok ortadaEvet bende onu denemek istemiştim aslında ama hiç çevrimiçi yakalayamadığım için peline atmıştım iade aldım. SonraKavansit in tavsiyesi üzerine elfin demete Katina attım beklemedeyim umarım değer :)
Çok tesekkur ederimİlginç bir açılım da, benim bilgim yetmez. Belki @ncarenot ya da başka bir arkadaş bakmak ister. Ben de belki bir yorum gönderirim, karşılaştırma amaçlı.
İlk falları noktası virgulune kadar çıktı bende, zaman vermez genelde bana da vermemişti ama yaşayacagiz surecleri karsımdaki kişini soyleyeceği sozlere kadar bilmişti. Yine arada atıyorum biraz pahalı oldugu icin 3-4 ayda bir yorum alıyorum yine genel durumları biliyor.Tabi yazarım canım. Peki sen elfini denediğinde gelecek öngörüsü nasıldı? Anda nasıl olduğunu anlayacağım birazdan ama süreçte de iyi midir bu Elfin?
Bir arkadaşım yaşamıştı, ama birkaç ay sonra attığında baktıMerhabalar az önce pelin bilge özdoğruya fal attım ama enerji uyumsuzluğu sebebiyle iptal etmiş. Böyle Bi durum yaşayan var mı? Bir de başka bir falcı önerebilir misiniz 1500 kredim var
Canım tarot kartlarına hiç aşina değilim..Çok tesekkur ederimncarenot arkadaşımda görünce yorumlarsan çok mutlu olurum
Ne baktırdın canım?Fal sepetinse misirli talia yi cok begendim ,deneyen varmi bizden sureci ve gecmisi cok iyi bilmis.Biraz kisa bakmis 5 dakika ama analizlerini iyi buldun baktiran varmi bizden ?Deneyen olursa yazarmi fiyatida uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?